Go to Top

In Tilburg hebben ze pas een lul met vingers als burgemeester

In Tilburg hebben ze pas een lul met vingers als burgemeester

Eerlijk is eerlijk: wij vinden dat Paul Depla zijn eerste periode als burgemeester van Breda onthutsend en teleurstellend zwak begonnen is. De man blijkt geen enkel idee te hebben van wat er leeft rond NAC en onder haar supporters en lijkt ook niet echt pogingen te doen dat te willen veranderen. Een paar vreemde beslissingen en bijna-beslissingen in de afgelopen dagen waren het gevolg.

Maar buurman en eindbaas politie (ook voor onze regio) Noordanus van Tilburg is pas echt geflipt. Niet alleen is hij de eigenlijke figuur die uitpubliek verbood in Tilburg (het verbod in Breda was reactie daarop) en zette hij een achterlijke hoeveelheid ME in bij de wedstrijd tegen Almere City FC of all clubs, hij heeft de kruiken nu ook een bierverbod opgelegd voor komende zondag. En wij zijn er (officieel) niet eens…

Ach ja, de gifkruik der Tilburgers moet tot de laatste druppel leeg. En daar moeten onze jongens voor gaan zorgen. Stel dat Willem II degradeert, welk logo zal Erikje Falkenburg dan volgend jaar staan te kussen? Boeien, onze burgemeester laat in ieder geval bij een huldiging toe dat #AllesnaardeGroteMarkt gaat

Bron: B-side Rats, Tilbo.com

28 Reacties op "In Tilburg hebben ze pas een lul met vingers als burgemeester"

 • Feestvierder
  20 mei, 2016 - 15:21

  Hahahaha mooi zo.

  0

  0
 • NAC4EVER
  20 mei, 2016 - 15:23

  Las idd dat we (bij het eventuele succes) naar de grote markt mogen, maar eerst is er een huildiging in het stadion.
  Later komt er ook een huildiging op de markt. (Zie omroep Brabant).

  0

  0
 • jupiler
  20 mei, 2016 - 15:27

  Huldiging? waarvoor dan?
  en toen werd het maandag en was er niks veranderd.

  0

  0
 • Stefan B-side
  20 mei, 2016 - 15:31

  Die kruiken mogen toch helemaal geen bier? De gemiddelde (en geestelijke) leeftijd in dat stadion is daar 16, dus dat is toch geen probleem?

  0

  0
 • S.HB.NAC
  20 mei, 2016 - 15:33

  Haha die kut judas maar weer 7 kleuren stront laten schijten

  0

  0
 • Dutchbird
  20 mei, 2016 - 15:33

  Je krijgt de burgemeester die je verdient.
  Daarom hebben ze in Tilburg die Noord anus met zijn slappe janus en een corrupte vrouw die als dekmantel dient voor de ernstigste graaiers van dit land. Dat wijf kan het geen zak schelen dat het kabinet vervolgens alle goede woningbouwcorporaties laat opdraaien voor de gigantische verliezen die deze graaiers veroorzaakten. En wie betaalt dat? Juist de huurders van de gezonde corporaties.
  En die kruiken laten die anus en zijn wijf gewoon zitten op zijn troon in het stadhuis. In Breda hadden we zo iemand al lang met pek en veren overgoten de stad uitgejaagd.

  0

  0
 • NAC4EVER
  20 mei, 2016 - 15:51

  Ik zie het probleem niet…. HAHA

  0

  0
 • Gerrit-Pieter van Roofvogel
  20 mei, 2016 - 16:00

  We hebben hier in Tilburg inderdaad de ergste burgemeester die je kunt bedenken. Echt zo’n bevooroordeelde PvdA’er. Ik erger me niet alleen aan zijn beslissingen rond de derby; er zijn veel meer voorbeelden aan te halen de afgelopen jaren. Na het prachtige kampioenschap van PSV, had dit een nieuw visitekaartje voor het Brabantse voetbal moeten worden. Maar het eindigt bijna in een nachtmerrie…

  0

  0
 • Bredaaaa
  20 mei, 2016 - 16:02

  Net goed kruik!

  0

  0
 • RaraNAC
  20 mei, 2016 - 16:04

  We zijn te veel in de hosanna stemming na gister. Misschien komt het door mijn kater hoor, maar ik ken m’n clubje en het balletje valt al jaaaaaren net de verkeerde kant op.
  Zondag is zoooo ontzettend belangrijk!
  We mogen niet verslappen. En met de instelling van de eerste helft of ehv-uit komen we er niet..

  0

  0
 • Judge M.
  20 mei, 2016 - 16:04

  Gaan we nu ineens medelijden hebben met dat volk wat vorig jaar nog massaal in Jelle zijn huwelijk liep te stoken? Mij niet gezien hoor. Ze komen al verdacht goed weg dat ze zeer waarschijnlijk niet kunnen degraderen dit seizoen..

  Verder wat Stefan zegt

  0

  0
 • Fritske d'n Olifant
  20 mei, 2016 - 16:23

  Zal mij worst wezen wat die kruiken wel of niet mogen. Voetballen en strijden voor elke meter hugoffer!

  0

  0
 • H.V.M.
  20 mei, 2016 - 16:25

  Deze angsthaas, graaier en zakkenvuller is, hoe kan het óók anders, van de PvdA.
  Voetbal hoort een feest te zijn, maar juist dit soort figuren verpesten het notabene vaker dan de supporters. Het is eigenlijk te zot voor woorden dat dit soort mensen de sleutel van de stad hebben.
  Zou die sleutel óók passen op ’n beveiligde inrichting?
  Volgende keer maar beter de sleutel van de stad aan prins carnaval geven!
  Die is een stuk minder gek dan die twee uit Breda en Tilburg en bierverbod gaat natuurlijk als eerste door de schredder.

  0

  0
 • scheppioni
  20 mei, 2016 - 16:32

  Schijt aan de kruiken en voetballend met lef door ons NAC gvd !!!
  @ Mafkees
  Die tekst met logo kussen zou mij extra scherp zetten als ik dat beeld voor me zou zien, misschien iets voor Gorter !
  Ik heb een gruwelijke hekel dat ieder nu hier uit de beste bedoelingen zegt, dit gaat NAC redden !
  Je bent dan zo om er zo enorm verheugd van te raken, alleen kennen wij ons NAC wel beter, daarbij roda 2015 zal ik nooit meer vergeten !! Nog inne keer heren NAC spelers NOAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Fred
  20 mei, 2016 - 17:02

  Als je dit laat schieten dan ben je het doodslaan niet waard zou mijn vader gezegd hebben vroeger .
  Met de inzet ( die er kwam toen de invallers aan bod kwamen ) van de tweede helft moeten we het gaan redden .
  Vol passie en vol vuur er in kletsen en niks laten lopen of aan een collega of het toeval overlaten , dat is precies waar de tegengoal door tot stand kwam, de een wacht op de ander en de kruik slaat toe .
  Ik zou als speler ook veel kracht putten uit de teksten die ze bezigden in dat kringetje voor de aftrap, dat we bang waren .
  Kortom er kan nu geen reden meer zijn om het te laten lopen , we zijn er zo dicht bij nu dat we ten koste van alles minimaal een gelijkspel er uit moeten peuren .
  Dan zal ook echt iedereen zijn taken uit moeten voeren , dissonanten kan absoluut niet , zelfs Yandro Blanco gaf vanochtend in de stem toe dat Naah erbarmelijk is , in zo’n beladen wedstrijd kun je zo’n stoorzender en onrustige jongen absoluut niet gebruiken .
  Vind het ook absurd dat een Bredase knul als Damen zelfs op de tribune zat gisteren voor een speler van dit kaliber .
  Nogmaals voor degenen die weer willen ageren , ik heb absoluut niks tegen die knul maar het belang is me nu te groot om te zeggen , ach laat hem er maar tussen lopen , NAC en promotie is nu het grootste belang waar alles voor moet wijken .
  Het kan gewoon niet meer, we hebben gisteren gezien na zijn wissel wat het verschil is .
  Moet trouwens Suk wel complimenteren met de inzet die hij toonde toen hij inviel , dat was echt meeslepend , zo moet het .
  Een invallende Suk is toch een ander verhaal dan een basis Suk , het is dan toch allemaal een kwestie van motivatie .

  0

  0
 • Oldskool
  20 mei, 2016 - 17:03

  Depla heeft uitsupporters verboden, alleen omdat Tilburg dat deed. In Breda waren ze anders gewoon welkom geweest.

  0

  0
 • BsideJos
  20 mei, 2016 - 17:05

  En terecht van Roofvogel!
  Tilburg, achter stands stad nummer 1 van Nederland!
  Kost ons alleen maar geld.

  0

  0
 • ome cor
  20 mei, 2016 - 17:19

  Ik was erg teleurgesteld dat gisteren niet vanaf minuut 1 gewerkt en gestreden werd alsof het leven er vanaf hing. De wedstrijd kabbelde voort alsof het een friendly tegen RBC of de Zundertse selectie was (met alle respect voor die teams trouwens).
  Als je een slecht jaar toch kunt bekronen met een promotie en er zijn nog 2 potjes te gaan…..dan ga je toch vanaf minuut 1 er vol op knallen ?

  Overigens vind ik eerlijk gezegd ook dat wij hier online een erg grote bek hebben over onszelf als beste supporters van het land. We beginnen (altijd) heel fanatiek aan een wedstrijd, maar pas bij de goal in de 60e minuut waren we een heuse 12e man.
  Sorry hoor, maar de aanhang past zich wel erg makkelijk aan de spelers aan. Een beetje meer zelfreflectie tijdens het kritische commentaar zou ons niet misstaan.

  Op naar zondag ! Tuurlijk speelt NAC uit, tuurlijk zijn we er niet bij, maar nu Twente in beroep gaat en er nog niks zeker is voor de kruiken MOETEN zij en mogen wij. 0-0 is immers voor ons ook goed, dus als we scoren dan gaat die kut Falkenburg het met zijn maatjes nog erg lastig krijgen.
  Hopelijk speelminuten voor Brands en Unal. Ars vond ik erg tegenvallen gisteren.

  HUP NAC

  0

  0
 • Gerrit-Pieter van Roofvogel
  20 mei, 2016 - 18:08

  @ H.V.M., een bekende van mij heeft Noordanus zelfs door rood zien fietsen… Om over de Vestia-kwestie nog maar te zwijgen. Een burgemeester van het ergste soort.

  @ BsideJos, alsof Breda geen achterstandswijken heeft. Sterker nog, Breda lijkt meer op Tilburg dan je denkt, de binnenstad natuurlijk uitgezonderd.

  0

  0
 • VAKKIE G
  20 mei, 2016 - 19:11

  Dan zuipen ze der eigen zeik maar op

  NAC BREDA FOREVER

  0

  0
 • Granada CF
  20 mei, 2016 - 20:12

  @ Gerrit-Pieter van Roofvogel,

  Duh, alle buitenwijken in Nederland zijn hetzelfde. Na de ontmanteling van de stadswallen in 1874 een nieuwe wijk rond het station en een parkachtige uitleg voor de gegoede burgerij, een fikse uitbreiding met woningen uit de jaren 20-30, na de oorlog onooglijke flatgebouwen en schrale woningen om te eindigen met de kleurloze eenheidsworst van de laatste 30 jaar. Treurnis troef. Een stad onderscheidt zich juist door die historische binnenstad. En dát ontbreekt er nogal aan in Tilburg…

  Hup NAC en hala Breda

  0

  0
 • Granada CF
  20 mei, 2016 - 20:50

  @Jupiler,

  Maak je om mij maar geen zorgen, ik geniet wel hoor. In eredivisie, eerste divisie, primera división, segunda, segunda B en zelfs in tercera.

  Hup NAC en hala Breda

  0

  0
 • Gerrit-Pieter van Roofvogel
  21 mei, 2016 - 01:53

  @ Granada CF, het grote verschil tussen Breda en Tilburg zit hem inderdaad in die historische binnenstad. Tilburg heeft net zoveel historie als Breda, alleen is deze verdeeld over de gehele stad. Dat maakt Tilburg wat rommeliger, maar nog niet minder interessant.

  Verder, Breda-Noord = Tilburg-Noord, Tuinzigt = Broekhoven en Ruitersbos/Mastbos = Tilburg-Zuidwest. Ook de beide Wilhelminaparken lijken opvallend veel op elkaar.

  Maar goed, we hebben het hier eigenlijk over die griezelige, door rood fietsende Noordanus die jullie belet om zondag bij de wedstrijd aanwezig te zijn. Als er veel NAC-supporters op de tribune zitten, kan ik dat maar al te goed begrijpen.

  0

  0
 • Uit je Naaht
  21 mei, 2016 - 04:44

  Gezellig ondertussen, in Tilburg: “Nemec per direct weg bij Willem II na ‘pesterijen'” – http://nos.nl/l/2106192

  0

  0
 • maarten
  21 mei, 2016 - 11:20

  De logokusser. Overal waar hij komt degradeert de club. Ik denk dat hij maar eens de anjer van Noordanus maar eens kan kussen. Kunnen ze daar in Tilburg ook vast wel waarderen.

  0

  0
 • maarten
  21 mei, 2016 - 11:32

  Ik vind de derby ook iets speciaals hebben, maar om nu Tilburg 013 te noemen en soms de meest vreselijke verwensingen te lezen gaat me te ver. Die ludieke akties zijn nog t leukst zoals die bergen met luiers bij t WillemII stadion.

  Voor t Neerlands voetbal behoort beide ploegen te acteren op t hoogste podium. Qua indentiteit van beide ploegen is niks hetzelfde, maar je kan elkaar toch waarderen?

  Buiten t voetbal is een Tilburger gewoon een gezellige brabander. Vrijwel hetzelfde dialect ook. Ik vind t soms opgeklopt verhaal dat t tussen de supporters van NAC en WII niet botert. Blijkbaar bij een derby moet je elkaar haten en negatieve ladingen met zich meebrengen. Ik vind dat nogal puberaal gedrag.

  0

  0
 • VAKKIE G
  21 mei, 2016 - 13:23

  @ maarten ga lekker in 013 wonen kan je lekker jup kijken

  NAC BREDA FOREVER

  0

  0
 • maarten
  21 mei, 2016 - 19:29

  Ah, ik dacht waar blijft die reactie nu. Triest maar weer.

  0

  0