Go to Top

Tissoudali: “NAC is een aansprekende club”

Tissoudali: “NAC is een aansprekende club”

Niet alleen NAC wil zich vanavond revancheren voor de matige prestatie van afgelopen weekend. Ook tegenstander Telstar is er veel aan gelegen wat recht te zetten. Op bezoek bij FC Den Bosch gingen de Witte Leeuwen met maar liefst 5-0 onderuit.

Na 33 gespeelde wedstrijden vindt Telstar zichzelf terug op plaats 12 en dat is, gezien de recente historie van de club, helemaal niet zo slecht. De afgelopen vijf seizoenen werden de Noord-Hollanders namelijk telkens 14e of 15e. Dit seizoen maken ze nog kans op de play-offs en dus is Telstar er alles aan gelegen vanavond te winnen van NAC. Aanvaller Tarik Tissoudali, die in Breda de beste man in het wit was en met 17 goals voorlopig topscorer is, weet dat het niet aan de motivatie van het team zal liggen: “Het is sowieso niet moeilijk om je op te laden voor een wedstrijd tegen NAC. Dat is een aansprekende club met veel supporters.”

Bij Telstar speelt vanavond één ex-NAC’er mee: Fabian Serrarens. De aanvaller kwam bij NAC echter niet verder dan het tweede. In Velsen is hij onbetwist basisspeler. Bij NAC speelt één ex-Telstar-speler. Kevin Brands kende twee dienstverbanden in het Rabobank IJmond Stadion en speelde meer dan 100 wedstrijden voor de Witte Leeuwen.

Andere bekende namen, die voor beide clubs speelden, zijn Sander Oostrom (all-time topscorer Telstar) en Regillio Simons. Simons, die toch niet bekendstond om zijn doeltreffendheid bij NAC, was bij de laatste editie in competitieverband (26 februari 2000) verantwoordelijk voor beide goals. NAC won toen met 2-0 in Velsen.

Bron: B-Side Rats, IJmonder Courant

14 Reacties op "Tissoudali: “NAC is een aansprekende club”"

 • S.HB.NAC
  11 april, 2016 - 08:59

  Is deze speler niks voor NAC? Zal vast niet zo moeilijk zijn om te halen. Het is namelijk heel wat als dat je 17 doelpunten scoort als buitenspeler bij zo’n ‘weinigzeggend’ clubje.

  0

  0
 • Den86
  11 april, 2016 - 09:58

  Hopen op een Simonsje dus!

  0

  0
 • F4
  11 april, 2016 - 10:23

  Wat dat betreft maakt ie er meer dan Ralf Seuntjens deed voor Telstar. Weet niet hoe zijn contract in elkaar steekt, maar mochten we niet promoveren wellicht een hengeltje uithangen.

  0

  0
 • buurman
  11 april, 2016 - 12:11

  Je weet dit seizoen totaal niet wat je kunt verwachten van dit NAC. Ik ben niet verbaasd als NAC daar met 0-3 wint maar een 1-0 verlies kan ook.
  Overigens is Telstar weer zo’n ploeg die laat zien waar jaren Juup toe kan leiden. In vroeger jaren een leuke ere ploeg met spelers als Fred Andre, Andries Jonker ,Monne de Wit en Co Stout.
  Maar Telstar zakte steeds dieper in het moeras dat Juup heet.

  Daarom belangrijk dat wij de nacompetitie winnen en we hebben een kans. We spelen eerst tegen gelijkwaardige Juup ploegen en als dat goed afloopt tegen een ere ploeg in een dip.
  Factoren als geluk (scheidsrechter) en publiek kunnen de doorslag geven.
  Met het publiek staan wij al met 1-0 voor. Nu de spelers (en technische staf) nog. Voor het geluk steken we maar een kaars op.

  0

  0
 • Breda
  11 april, 2016 - 12:57

  Na dit seizoen overnemen van telstar als Seuntjes weg gaat. Maar hopelijk blijft Seuntjes.

  0

  0
 • scheppioni
  11 april, 2016 - 13:01

  Typisch ene van zo’n spelers die altijd weet te scoren tegen ons NAC al heeft hij nog niet zo vaak tegen ons NAC gevoetbald, laten we hopen dat onze NAC selectie zeer scherp start en niet weer dat laf behoudende want dan graven alweer ons eigen graf !! We gaan het zien, NAC we follow in W.G.N.O. !!

  0

  0
 • Hanz
  11 april, 2016 - 13:01

  @buurman

  In vroeger jaren een leuke ere ploeg? De laatste keer dat Telstar op het hoogste niveau speelde is bijna 40 jaar geleden. De meeste jaren speelde ze ook op het tweede niveau. Een beetje overdreven dus om te stellen dat ze “steeds dieper in het moeras dat juup heet wegzakte”. De juup bestond natuurlijk nog niet, maar Telstar is eerst en vooral gewoon een standaard eerste divisie club.

  0

  0
 • Bredafun
  11 april, 2016 - 13:28

  Graag dezelfde opstelling als t laatste kwartier vorige wedstrijd. Nu nog gemotiveerd en 200% NOAD, dan komt alles goed vanavond.
  Dus: Brands in de basis nu aub.

  0

  0
 • jvt
  11 april, 2016 - 14:03

  VVV onder druk zetten? Waar is de tijd gebleven dat Feijenoord en Ajax met knikkende knieën naar de Beatrixtraat kwamen, met Spelbos, ten Cate en vaak spektakel, lees vermaak.
  Nu lees ik hier alleen maar cynisme en ergernis, het is al niet leuk om naar onbekende voetballers en weinig zeggende tegenstanders te gaan kijken, te verliezen nog tot daar aan toe en dramatisch voetbal en instelling.
  Helaas veroorzaakt door niemand minder dan Goetzee en consorten.

  Wie stelt Marinus nu aan? Is een zoekende in de woestijn en heeft er in de winterstop voor gekozen zoveel mogelijk spelers uit te proberen en dat doet ie nog steeds. Gooit dan het zgn systeem om want we huren een lange jongen en dan maar geen echte buitenspelers. De Kamps laten vertrekken maar die had voor het geld van de drie nieuwe spelers absoluut gehouden moeten worden. We hadden immers Brands en Ars al, en nu mag Brands geen ritme opdoen? Hoe is het allemaal mogelijk. Ik verwacht een vertrek van onze Marinus na 10 potjes volgend seizoen. Is dan nl. nog steeds aan het zoeken naar de sterkste opstelling.

  0

  0
 • oosterhout3
  11 april, 2016 - 15:04

  jvt, even over de kamps he

  HIJ WAS TRANSFERVRIJ!

  hoe kun je dan iemand (die ook nog eens in het half jaar 2 of 3x geblesseerd is) opstellen of verlengen????

  ik gooi ffe wat berichten erin wat hier op de bsr qua nieuws over de kamps naar buiten kwam.

  Kamp De Kamps kampt met knie

  12 oktober, 2015 door BreDaN (tegen kortrijk kreeg de kamps dus trap tegen zijn knie)

  Toch geen basisplaats voor De Kamps – UPDATE

  17 oktober, 2015 door BreDaN

  Joeri de Kamps toch niet van start(sparta thuis)

  22 oktober, 2015 door BreDaN

  De Kamps is nog 3 weken zoet.

  1 november, 2015 door Mafkees

  nou, dan is het wellicht december voordat de kamps weer aansloot bij de selectie(niet fit want wedstrijd&trainen kun je niet met een kapotte knie(zoals je wellicht wel weet)

  nou dat was het verhaal de kamps,,,, ofterwijl…. rode kaart in eupen, geblesseerd, weg

  nogmaals jvt, als je de oplossing hebt kom gewoon met namen wie AD moet worden volgens jouw, wie de trainer, wie de TD, want die zijn allemaal te slecht voor nac…. dat die 3 mensen daarna geen geld meer hebben om spelers te betalen, das jouw probleem want tjah jij wilde weer 3 afkoopsommen betalen.

  ik zit nog steeds te wachten op antwoord, hetzelfde als van onze beruchte bankier uit de alpen (51 pagina’s)

  0

  0
 • Ojee
  11 april, 2016 - 15:23

  Ik word wat moe van die jvt. Die denkt elke keer een stok gevonden te hebben om de hond mee te slaan, maar dan slaat ie steeds volle bak mis.

  Wat moet Dijkhuiizen dan zeggen? “We gaan Ajax en Feyenoord is even lekker onder druk zetten zo vanuit de Jupiler League”. Ik weet niet onder welke steen jij leeft?

  0

  0
 • buurman
  11 april, 2016 - 19:11

  Beste Hanz,
  Je hebt gelijk. Maar veertig jaar geleden stond ik al veel jaren op de tribune Bouwmeester en Quaars aan te moedigen. En toen had Telstar een goed elftal. Ook niet zo moeilijk want ze werden vet gesponsord door de Hoogovens.
  Met wegzakken in de Juup, eerste divisie, doel ik op clubs als haarlem, fortuna, mvv en ook wel telstar die nooit meer zijn terug gekomen. Maar inderdaad het is erg lang gelden, die leeftijd hé………….

  0

  0
 • buurman
  11 april, 2016 - 19:12

  geleden

  0

  0
 • de muzikant
  11 april, 2016 - 20:59

  Met google kun je een hoop historie opzoeken, maar ’t bekt wel lekker.
  O ja, we kunnen winnen, maar we kunnen ook verliezen, maar ….. we kunnen ook gelijkspelen.
  Man, man, man, wat is het interessant.
  Geef mij Harry BD/Scouting maar!

  0

  0