Go to Top

Toch oefentegenstander open dag

Toch oefentegenstander open dag

Waar tot ieders teleurstelling geen tegenstander gevonden werd voor een oefenwedstrijd op de open dag, is er alsnog een oplossing gevonden.

NAC speelt tegen RKSV Halsteren. Dat is de club van Matthew Amoah en Johan Gabriëls, dus behalve het prachtige geel zwart zit er ook nog een extra NAC sausje over deze ploeg.

Nee, het is geen Barcelona, maar het is wel een tegenstander. En da’s al een hele vooruitgang ten opzichte van de situatie een uurtje terug. 

Bron: B-side Rats

51 Reacties op "Toch oefentegenstander open dag"

 • Ouwe Spionkop
  21 juli, 2016 - 22:27

  Nette oplossing voor op de zeer korte termijn. Na KV Mechelen toch de ‘sterkste’ tegenstander (hoofdklasse) tot nu toe. Ja dat wil ook wel wat zeggen over de oefencampagne bedenk ik me nu. Maar goed dit is beter als niks en het is leuk om Amoah weer eens toe te kunnen zingen.

  0

  0
 • Benjamin Hillie
  21 juli, 2016 - 22:27

  Veel succes voor de mannen die gaan. Drink maar veel bier. Dan vergeet je de tegenstander snel.

  0

  0
 • Naccer in mokum
  21 juli, 2016 - 22:27

  Tja wat zal ik ervan zeggen. Prima dat er toch een tegenstander is, niveau..tja. Wat heb je nodig op zo’n dag? Een tegenstander die als kannonnenvoer wil dienen met als het kan nog een paar exnaccers in de gelederen. Kunnen wij lekker bier drinken en vagina roepen.

  0

  0
 • Quinn
  21 juli, 2016 - 22:30

  Laaa la lala, Matthew Amoaaaaaahhh…

  0

  0
 • Ouwe Spionkop
  21 juli, 2016 - 22:30

  @Naccer in Mokum. Halsteren heeft pas nog van Volendam gewonnen. Van kanonnenvuur zal geen sprake zijn.

  0

  0
 • Vincent van Raamsdonkveer
  21 juli, 2016 - 22:30

  Pfoe. Ik ga maar koper verkopen en kijken of ik een betere tegenstander kan fiksen.

  0

  0
 • Melis Boonstoppel
  21 juli, 2016 - 22:31

  Dit kan toch niet waar zijn: schooien om een tegenstander voor de Open Dag?! Echt te debiel voor woorden. Smulders lijkt goed bezig, maar er is echt nog een verschrikkelijk lange weg te gaan. Eerlijk gezegd: waarom wordt zo’n Goetzee de hand boven het hoofd gehouden? Ik vind het een tenenkrommende positivo die niks uitstraalt en de club echt nog niks anders gebracht heeft dan duimpjes, vuistjes en holle woorden…

  0

  0
 • Luuk W.
  21 juli, 2016 - 22:31

  Wordt een top dag!

  0

  0
 • Pascal076
  21 juli, 2016 - 22:32

  Breda thuis… gekkenhuis!

  0

  0
 • Waddinxveen
  21 juli, 2016 - 22:37

  Da’s nog eens creatief denken! Dus mogen we nog 1 keer Amoah toezingen. En een hoofdklasser is tenminste ook nog wel een redelijke sparringpartner. Mooi dat dit nog geregeld kon worden!

  0

  0
 • Henri
  21 juli, 2016 - 22:41

  Ik ben wel van mening dat NAC voor een club met een totaal nieuw elftal wel erg weinig oefenwedstrijden speelt voor de competitie start. Zeker wedstrijden op een beetje gelijkwaardig niveau.

  0

  0
 • De Scout
  21 juli, 2016 - 22:42

  Lalala Matthew Amoah! Dat wordt top…..

  0

  0
 • Martinus
  21 juli, 2016 - 22:43

  Dat gemekker van sommigen…

  Een open dag draait niet om de tegenstander waartegen een wedstrijd wordt gespeeld. Een open dag is de spelers leren kennen met je kinderen en wat biertjes achterover slaan.

  Vanochtend riep iedereen nog dat desnoods een amateurvereniging moest komen. Nu kom Halsteren, maar dat is natuurlijk ook niet meer goed. Ik vind het affiche leuker als het eerdere gerucht Liverpool U23. En inderdaad, Amoah stiekem een beetje aanmoedigen ook.

  NAC heeft prioriteiten en die prioriteiten zijn het samenstellen van een elftal en de open dag, daarvoor is amper budget. Dat er nu een tegenstander is en dat alles nu rond is, is toch prima? Ga maar in de schoenen staan van een club die niks te besteden heeft. Waarvoor een huursom van 50k al te veel gevraagd is. Iets met stuurlui en de wal…

  0

  0
 • NOAD1912
  21 juli, 2016 - 22:47

  Jullie vergeten arien pietersma. Oud NAC keeper haha.

  0

  0
 • maarten
  21 juli, 2016 - 22:50

  Nou, sorry, maar de portomonee is echt leeg. Halsteren, kom op zeg.

  0

  0
 • WW
  21 juli, 2016 - 22:50

  Halsteren – Volendam was zeer recentelijk inderdaad 3-2, na een 3-0 tussenstand. Niet al te lichtzinnig over denken.

  Het is dus inderdaad geen Barcelona, maar zeker ook geen (met alle respect) Kogelvangers of Moerdijkse of Zundertse selectie.

  Ik ben in elk geval blij dat dat onderlinge potje van de baan is.

  0

  0
 • nm
  21 juli, 2016 - 23:20

  Wie?

  0

  0
 • d.kocx
  21 juli, 2016 - 23:28

  Bij RKC hebben ze volgens mij ook niet een rijk gevulde portemonnee maar die hebben nog een voorbereiding met Qeeuns Park Rangers en Feyenoord! Nu al beter als waar NAC tegen geoefend heeft!! Ik snap dat er voor de centen tegen de amateurs gevoetbald moet worden. Maar een beetje tegenstander mag je toch wel verwachten thuis? Maar goed dit is mijn bescheiden mening!

  0

  0
 • nachoreca
  21 juli, 2016 - 23:30

  Mensen die zich verheugen op een weerzien met amoah…..niks mis mee!!! Maar de tegenstander….?! Mijn grote God. …..wat een blamage op een open dag….er is echt een lange weg te gaan…wat zijn we afgegleden….

  0

  0
 • S.HB.NAC
  21 juli, 2016 - 23:31

  Ik weet bijna zeker dat Halsteren van de onderkant van de Jupiler League wint.

  0

  0
 • Hans
  21 juli, 2016 - 23:46

  Uiteindelijk draait het om het nuttige van oefenwedstrijden. Met een nieuw team tegen (met alle respect) amateurs spelen is goed voor teamvorming en automatismen. Speel tegen Feijenoord en dan weet je dat je van de mat wordt gespeeld.
  Een dergelijke wedstrijd zou in de winterstop nuttiger zijn. Dan is het een krachtmeting ipv de stormbaan omdat het tesm dan verder is. Maat, eerlijk is eerlijk, aan het einde van de oefencampagne had bij wijze van spreken een Cambuur of zo ook wel prettig geweest.

  0

  0
 • Naamloos
  21 juli, 2016 - 23:52

  Donder op man. Halsteren een goede tegenstander? Doe alsjeblieft ff normaal. Leuk dat ze van volendam hebben gewonnen maar vv dongen maakte het psv ook knap lastig en die winnen vervolgens ook van sporting lissabon met 5-0. Het is lachwekkend dat we op de opendag tegen halsteren oefenen. Ik wist dat we ver waren afgezakt maar dit!!!! Mij zie je niet op de open dag. Ik zie wel hoe het er voor staat als we tegen jong utrecht moeten.

  0

  0
 • Sander P
  22 juli, 2016 - 00:04

  Ach de eerste wedstrijd tegen Jong Utrecht kunnen we ook ook nog als een serieuze opwarmer gebruiken.

  0

  0
 • Waddinxveen
  22 juli, 2016 - 00:08

  @ Naamloos

  Als ik jouw redenatie doortrek betekent het dat NAC na een nipte winst op hoofdklasser Halsteren flink uit zal gaan halen tegen Sparta. Prima toch?!

  Een open dag is niet verplicht voor de NAC supporter, dus het is je goed recht om niet te komen. Ik wacht liever niet nog 2 weken om een indruk te krijgen van het nieuwe NAC.

  0

  0
 • Mafkees
  22 juli, 2016 - 00:11

  Naamloos, als het jou om de naam van de tegenstander te doen is heb je ook geen ruk te zoeken op de open dag. Houdoe en bedankt.

  d. kocx: die clubs die je noemt zijn verboden in Breda als tegenstander voor een oefenmatch. Zo zijn er nog heel veel clubs die niet mogen komen. Dat maakt het niet veel makkelijker. Vorig jaar werd nog geroepen dat het voetbal toegankelijker moet worden, het tegendeel wordt door lokale driehoeken in werking gezet. Lastig verhaal, maar laten we maar zeggen dat ze het nu erger maken, zodat ze het volgend jaar weer kunnen afzwakken naar het niveau van vorig jaar. En dan zeggen ze “we werken toch mee aan het toegankelijker maken?”

  Daarnaast heeft NAC absoluut geen budget voor een open dag. Dus Benfica en Celtic en West Ham United liggen even niet in de lijn der verwachtingen.

  Er was niets, er is nu een goede hoofdklasser die komt sparren. Lul niet met zijn allen maar kom gewoon bier drinken, wedstrijd kijken en spelers beoordelen naar eigen inzicht. O ja, en KUT roepen uiteraard. Kom op zeg… En als je stiekem KUT hebt geroepen kan je komen biechten bij de Biecht Side Rats, om er even een serieus tintje aan te geven.9

  Mijn niet zo bescheiden mening.

  0

  0
 • Naamloos
  22 juli, 2016 - 02:16

  @waddinxveen & mafkees
  Zo’n open dag is niet belangrijk voor jullie of voor mij maar voor de twijfelaars. Door middel van een beetje leuke naam zullen er meer twijfelaars naar de open dag komen wat zorgt voor meer seizoenskaarten maar ook voor binding met supporters.

  Niet alleen dat, oom vind ik dat wij als supporters wel wat meer mogen verwachten eerlijk gezegd. Wij staan altijd achter de club en dat zullen wij, teminste ik ook altijd blijven doen. Deze trouw mag ook weleens beloond worden vind ik door middel van een leuke wedstrijd. Dit hoeft geen west ham united of leicester city te zijn. Ik denk bijvoorbeeld aan lokeren

  0

  0
 • Randstadje
  22 juli, 2016 - 06:19

  Het is ook nooit goed, wat was er dan wel goed? Barca? PSG? Of laten we toch volgende keer inzetten op Man United.
  Open dag is kennis maken met de spelers en ff ons cluppie van een andere kant zien.
  Misschien idee….aan sommige bij de poort anti depressiva uitdelen!

  0

  0
 • henk
  22 juli, 2016 - 06:43

  Heb je jezelf in slaap gehuild naamloos?

  0

  0
 • Naccer!
  22 juli, 2016 - 06:53

  Had liever gelezen… Toch…koch!

  0

  0
 • Ritchey
  22 juli, 2016 - 07:15

  Had ’t toch voorspeld in ’t vorige topic.. voor sommigen is ’t nooit goed. Ben maar ’s realistisch. Heb toch echt liever dat NAC z’n laatste centen besteed aan een extra speler. En een Open dag, is dat niet sowieso een achterhaalt begrip/event? Als je door een open dag overgehaald moet worden om een seizoenkaart te nemen dan leef je ook onder een steen. Seizoenkaarten kan je ook op allerlei manieren bestellen. Voor dat doel hoef je ’t volgens mij niet te doen. Hoeveel kaarten worden er de laatste jaren echt op zo’n dag verkocht. Dat zou ik wel eens willen weten. Voor de Kids is het met name handtekeningen jagen en dan is ’t leuk dat er een wedstrijdje wordt gespeeld. Tegen wie maakt (als je geen f*ck te besteden hebt of keuzes daarin moet maken) dan niet uit

  0

  0
 • Paul
  22 juli, 2016 - 07:49

  Grootste onzin die er is om het op geld te gooien.
  Kom op zeg noodgedewongen tegen Halsteren….. Fijn voor het hondstrouwe publiek.
  Schaam je.

  0

  0
 • wanny
  22 juli, 2016 - 08:46

  Vroeger speelden we tegen de Bredase selectie. Nooit iemand over horen klagen.

  0

  0
 • rnl
  22 juli, 2016 - 09:26

  We zijn inderdaad diep diep diep gezonken. Dan doel ik echter niet op Halsteren. Maar op de reacties hier.

  0

  0
 • rnl
  22 juli, 2016 - 09:28

  @Wanny Inderdaad. En dan bij de supportersvereniging de uitslag raden :)

  0

  0
 • Ata
  22 juli, 2016 - 09:31

  De laatste keer tegen Halsteren werden we uit de beker geknikkerd.
  Maar kom op, niet zeuren om het zeuren mensen. Of gaat er te veel goed op dit moment?

  0

  0
 • ww
  22 juli, 2016 - 09:42

  Wat S.HB.NAC hierboven zegt: dat denk ik dus ook. Halsteren is helemaal geen wondertegenstander, maar ook geen ploeg die je even wegblaast. Niks minder dan rechterrijtje JL zou ik zeggen, en dus een aardige (ook niet meer dan dat) sparringpartner om even een trainingspotje tegen af te werken. Niks meer niks minder, en ik vind dat dat volstaat voor zo’n open dag.

  Want Wanny haalt het al aan: aan de Beatrix speelden we op de open dag tegen de Bredase Selectie. Daarin o.a. coryfeeen van clubkes als The Gunners, SAB, Groen Wit, noem al die Bredase ploegen maar op, daar zaten dus ook gewoon spelers uit de 4e klasse KNVB of (destijds nog) Brabantse onderbond tussen. Niemand die klaagde, iedereen had een leuke open dag. De overeenkomst met eind jaren ’80 is verder dat we ook toen op het een-na-hoogste niveau voetbalden.

  Dat Halsteren geen West Ham is of zelfs Lokeren zie ik ook wel. En die had ik heus ook graag als tegenstander gezien. Maar het op melodramatische wijze zwelgen in zelfmedelijden over het vermeende onrecht dat we slechts Halsteren treffen is bij sommigen wel erg doorgeschoten naar drama-queenachtige proporties. Die onderlinge pot NAC tegen NAC waar even sprake van was vond ik 3x niks, maar Halsteren is minder slecht dan menigeen denkt – een echte tegenstander – en, gegeven de korte termijn maar ook gegeven de historie (Bredase Selectie), een alleszins acceptabele oplossing.

  Iedereen moet natuurlijkzelf uitmaken of hij/zij komt of niet. Maar ik zou gewoon komen. Ga biechten bij de BSR, gooi een pleerol bij de Rat, bezoek het NAC Museum, loop een rondje door het stadion. Kouwe klets erbij, wie doet je wat.

  0

  0
 • 0161rijen
  22 juli, 2016 - 09:47

  Had VV Dongen gevraagd, die zijn gepromoveerd naar de topklasse!
  Maar we moeten er maar het beste van maken, ben al lang blij dat er een tegenstander is.

  0

  0
 • Jaren90
  22 juli, 2016 - 10:00

  Kan me nog herinneren dat er in de beatrixstraat altijd met de open dag tegen de Bredase selectie werd gespeeld. Tegenstander boeit niet in mijn ogen en voor de kinderen is het alleen maar leuk dat er veel doelpunten gescoord worden… doen ze gelijk aan klantenbinding

  0

  0
 • Reflektor
  22 juli, 2016 - 10:02

  Naamloos heeft wel een beetje gelijk, op je vrije zaterdag over een veredelde vlooienmarkt lopen om daarna tegen halsteren te voetballen ….. Zucht..

  0

  0
 • Wanny
  22 juli, 2016 - 10:34

  Mooie revanche voor het duel op 9 December 1989, toen Halsteren in de tweede ronde van de KNVB Beker een thuiswedstrijd tegen NAC speelde, die aan de Beatrixstraat werd afgewerkt. Nico Voorbraak maakte toen de winnende in de verlenging, nadat Pietje Saaman vlak het einde van de reguliere speeltijd NAC nog op 1-1 had gebracht.

  0

  0
 • Naccer versie 2.0
  22 juli, 2016 - 11:16

  Gelukkig nog veel positivo’s hier. Hebben we ook nodig want NAC zal de komende jaren gewoon Juup spelen en alle zeilen bij moeten zetten om financieel op het droge te blijven. (gewoon de realiteit)

  Dus als je negatief bent moet je….of je verwachtingen bijstellen………of niet meer komen!

  En dat diegene die dit allemaal veroorzaakt hebben er nog gewoon zitten en niet opstappen. Ook prima want andere zijn inmiddels niet meer te vinden.

  Dus verwachting bijstellen……………of niet meer komen!!!!

  0

  0
 • nachoreca
  22 juli, 2016 - 11:34

  Ik dacht de laatste jaren dat alleen de leiding oogkleppen op hadden…De meeste supporters kunnen er ook wat van…..zelfs recht lullen dat we tegen halsteren spelen…..even voor de duidelijkheid…een open dag is ook bedoeld voor potentiële klanten….als die het affiche van zo’n oefenpot alleen al zien….dan maar duimpjes omlaag…..dit kun je ten opzichte van huidige en eventueel nieuwe supporters niet maken….wat een aanfluiting.

  0

  0
 • Boer fm
  22 juli, 2016 - 11:37

  Een club uit de goeie hoek om nog wat seizoenkaarten te verkopen. Het gaat bij de open dag absoluut om laagdrempeligheid voor supporters en we hebben als club nou eenmaal weinig tot niets te besteden. Nu neem ik aan dat dit een onkostenvergoedingtegenstander is dus dat is gewoon prima voor NAC. Een andere optie was het uitnodigen van een serieuze tegenstander, ze betalen en entree heffen, maar dan krijg je ook alleen de vaste supporters in het stadion. Prima keuze dus, jammer dat het zo lang moest duren maar ok, de tegenstander is er!

  Overigens was feyenoord rkc een geheime oefenwedstrijd achter gesloten deur, evenals dordrecht rkc, ik weet niet of we daar jaloers op moeten zijn.

  0

  0
 • RNL
  22 juli, 2016 - 13:34

  @nachoreca Echt, hou op. Welke topploegen zijn er de laatste 20 jaar op de open dag geweest? En hoeveel “potentiële klanten” (bah bah) heeft dat over de streep getrokken? En denk je echt dat iemand een SCC gaat kopen omdat NAC met 0-4 van Hertha BSC heeft verloren? En nu geen SCC neemt omdat ze 2-2 spelen tegen Halsteren?

  Het enige wat NAC te verwijten is, is dat de communicatie erg onhandig is geweest. Wel een tegenstander, geen tegenstander, we zijn nog bezig, toch een tegenstander. Als ze 2 maanden geleden hadden gezegd: deze datum is de open dag, kom gezellig langs, we spelen nog een leuk potje tegen Halsteren, dan had er geen haan naar gekraaid.

  0

  0
 • Actiepak
  22 juli, 2016 - 13:37

  Mooie pot, ben benieuwd.

  0

  0
 • kees4
  22 juli, 2016 - 14:29

  Het is geen verschil ook halsteren of liverpool

  0

  0
 • de muzikant
  22 juli, 2016 - 15:07

  We kunnen de kritische mensen wel gaan bestoken met de duimpjes omlaag, maar ze hebben wel gelijk. Een redelijk aansprekende club, of in ieder geval een gelijkwaardige, hoort al jarenlang bij de open dag van NAC en met een beetje gevoel voor eigenwaarde en een gezonde promotie van onze club (rijke historie en vaste, grote, supportersschare) had hier iets beters uit moeten komen dan Halsteren. Velen zijn benieuwd of we dit seizoen de doenstelling gaan halen. Dat betekent dat een 5e plaats ook voldoende is, de woorden van de trainer herhalend. De NAC supporters kan en mag hier natuurlijk niet tevreden mee zijn, sterker, hoe kunnen een trainer en TD hier tevreden mee zijn als ze vorig jaar met “de inidividuen”/los zand van Maaskant al derde werden? Ik hoop er het beste van en sta volledig achter het team, maar kijk ook sceptisch naar hetgeen ons op dit moment voorgeschoteld wordt.

  0

  0
 • nachoreca
  22 juli, 2016 - 16:14

  @rnl hoop niet dat je een n commerciële functie uitoefent….Want wat je allemaal uitkraamt raakt wat dat betreft kant noch wal….Neem aan als een tegenstander enige naam heeft dat sowieso meer mensen lokt of niet .. ?! Laat maar trouwens. ..

  0

  0
 • rnl
  22 juli, 2016 - 19:27

  Commerciele mensen kijken graag naar de opbrengsten. Maar kijk maar even hoeveel SCC’s en losse kaarten je wil verkopen om de 50k tot 100k voor een fatsoenlijke club terug te verdienen.

  En jammer dat je niet op mijn vraag ingaat, maar dat zegt wellicht ook iets.

  0

  0
 • Duif
  23 juli, 2016 - 11:31

  Azijnzeikers, er is zon en bier.

  0

  0
 • buurman
  23 juli, 2016 - 22:24

  Probleem met een dergelijke tegenstander is dat je de open dag kunt verknallen. Win je met een nulletje of vier dan doe je niet meer dan plicht. Speel je gelijk of verlies je dan wordt het feestje van de opendag danig verpest.
  Tegen Halsteren oefenen is prima, maar niet op de open dag. Dat is mijn bescheiden mening.

  0

  0