Go to Top

UWD Line-up preview, Deel 7, Yellow: Fotosynthese !!!

UWD Line-up preview, Deel 7, Yellow: Fotosynthese !!!

De Breda Loco`s are proud to present: Fotosynthese! Een absolute primeur voor United We Dance. Voor het eerst in de geschiedenis van hét eindejaars supportersfeest. Nooit eerder hadden we een rap of hiphop act op een van de podiums staan. En dat ondanks het vele talent dat onze stad rijk is. Hoog tijd om daar eens verandering in te brengen.

Als je in de finale van De Grote Prijs van Nederland staat, dan kunnen we er gewoon niet omheen. In de Bredase rapscene met zijn jonge leeftijd (16) een gevestigde naam, en in het nationale hard aan de weg aan het timmeren. Daar zijn we trots op en die Vak G-er moeten we op ons feestje hebben.


Fotosynthese @ Paradiso

Die Bredase tongval klinkt toch altijd beter dan al die anderen. Een normale kerel zou op zijn leeftijd over z`n eigen tong vallen als ze hem zouden proberen na te doen. Maar hij wil niet dat men hem tof vind vanwege zijn leeftijd. En dat dit ook
niet nodig is bevestigd hij met de volwassen sound die hij tot dusver voortgebracht heeft.

Een poos geleden was hij al te zien bij StateTV en 101Barz (filmpje) waar hij duidelijk niet onder stoelen of banken stook dat het NAC en Breda is dat hij represent! Afgelopen zomer werd hij ook al gepolst om zijn Kunst te vertonen op United We
Dance, nadat hij de show stal op Boogie Down op het Kasteelplein. Op de open dag van NAC trad hij ook al op.

Zoals gezegd stond Fotosynthese als jongste deelnemer ooit in de finale van De Grote Prijs van Nederland. De Grote Prijs van Nederland is de grootste en langstlopende muziekcompetitie van Nederland, met jaarlijkse finales in Paradiso en Melkweg. Eerdere winnaar was onder andere Opgezwolle. Dan sta je in een mooi rijtje mag je zeggen.

Check de geluiden hieronder, `Talent`, opgenomen in ons eigen Rat Verlegh Stadion.

En check ook even ‘Hemelvaart’:

Fotosynthese staat zaterdag 22 mei in het Rat Verlegh Stadion op United We Dance. Voor slechts €10,- ben je er bij als je je kaartje aanschaft in de voorverkoop. De kaarten nog steeds online te bestellen: www.unitedwedance.nl/kaarten

De oldschool-mensen onder ons die het kaartje direct in de portemonnee willen stoppen en morgen niet in het SV home kunnen zijn, kunnen terecht bij de onderstaande voorverkoopadressen:

Breda:
Special CD-Shop, Moerwijk 14
Tunes Ville, Haagdijk 15
Café-Bar ’t Paviljoen, Visserstraat 6
Primera Heksenwiel, Heksenwaag 35
NAC S&I-Desk & NAC Supportersvereniging, Stadionstraat 23

Prinsenbeek:
Primera Prinsenbeek, Markt 1

Etten-Leur:
Bruna, Markthof 19

Raamsdonksveer:
Poolcafé de Posterij, Wilhelminalaan 2

Oosterhout:
The Music-Store, Arendshof 261

Bron: B-Side Rats!

9 Reacties op "UWD Line-up preview, Deel 7, Yellow: Fotosynthese !!!"

 • Rik
  11 mei, 2010 - 14:12

  Ook daar kan ik niet op dansen

  0

  0
 • danielb
  11 mei, 2010 - 14:38

  FOTOOO

  0

  0
 • Dave
  11 mei, 2010 - 15:22

  Vind dat Talent maar een vaag plaatje hoor…Wil hij nou wel of niet de stereotype gangster rapper uit hangen?

  0

  0
 • Joris
  11 mei, 2010 - 16:26

  @Rik: Waar kan jij wel op dansen dan? (Andre Rieu had op 22 mei al een verjaardag van zijn achterkleinkind en bij Michael Jackson heb ik wel zijn voicemail ingesproken, maar hij belt niet terug)

  0

  0
 • Den Hoge
  11 mei, 2010 - 20:22

  Ik vind het wel een relaxte gast!

  0

  0
 • F7 Gekkelijke
  11 mei, 2010 - 20:46

  RAP is 'niet écht mijn ding, weet je', Extince was daarentegen altijd mijn held. Z'n flow (en wellicht dat zijn Brabantse accent meehielp) waren geweldig.

  Dan Fotosynthese. Ik heb deze 16 jarige meneer de afgelopen maanden behoorlijk ge'YouTube't. Altijd leuk dacht ik, een clip in't NAC stadion. Maar ik moet zeggen, grote klasse!! Geen Amerikaanse wannabe rapper, maar een gast die na denkt, weet wat hij zingt… uh.. rapt.

  Absoluut een hoogtepunt van UWD 2010!

  0

  0
 • lee
  11 mei, 2010 - 23:23

  Foto kan wel rappen ja. pareltje voor de toekomst!

  0

  0
 • Beest van Breda
  12 mei, 2010 - 14:23

  Je zou maar bij de Breda Loco´s zitten, in je vrije tijd druk bezig zijn om een feest te organiseren voor je mede NAC-supporters, proberen een mooie line up weg te zetten en als je dan bekend maakt dat je 1 van de grootste hiphop talenten van Nederland hebt vastgelegd als eerste reactie de reactie van Rik lezen. Ja dan weet je weer waar je het allemaal voor doet…

  on topic: fotosynthese is DE reden dat ik dit jaar niet de hele avond bij Black sta!

  0

  0
 • Nilles
  12 mei, 2010 - 23:08

  Een groot aanwinst voor dit evenement!

  0

  0