Go to Top

Vacante post RVC niet in trek

Vacante post RVC niet in trek

Hoewel er normaal genoeg gegadigden zijn voor een plekje op het pluche binnen een BVO lijken potentiële kandidaten voor het commissariaat met de technische portefeuille niet te vinden. NAC moet de nodige moeite doen om deze functie die vacant is sinds het vertrek van Hubert Baardemans in te vullen. Tot op heden zonder succes.

In een interview met Ronald Sträter van Omroep Brabant worden voor deze desinteresse verschillende redenen gegeven door voorzitter Joost Gielen. “De mensen die zijn gevraagd, die voldoen aan het opgestelde profiel, zijn te druk of willen nu nog niet. Nee, over een eventueel afbreukrisico heb ik niks gehoord. Het is gewoon lastig.”

Schijnbaar zijn er niet erg veel kandidaten die deze positie zouden kunnen bekleden volgens Gielen. “De vijver is inderdaad niet zo groot. Er moet ook affiniteit met de regio en liefst ook met NAC zijn. Degene moet een bepaald gevoel bij de club hebben. En het bovendien ook nog in zijn of haar vrije tijd doen!”

Ook John Peek die nu een dubbelrol bekleedt wil hier graag vanaf volgens de voorzitter “Die combinatie is gewoon te veel” verteld hij. “Maar de druk is gelukkig een beetje weg nu we Hans Smulders hebben binnengehaald als technisch directeur. Hij brengt een brok aan kennis binnen.” gaat hij verder.

Leuk dat de kandidaten te druk zijn, maar wij denken dat er een andere reden zou kunnen zijn. De kans op afbreuk is al jaren enorm voor directie, bestuurders en trainers binnen NAC. Momenteel is de weg naar de Grote Markt geen geasfalteerde snelweg maar een natte kasseienstrook met gaten en een flinke wind tegen. De functie zou wel eens een stuk aantrekkelijker kunnen worden als de technische staf het schier onmogelijke voor elkaar weet te krijgen: promoveren via de nacompetitie.

Bron:B-Side Rats, Omroep Brabant

15 Reacties op "Vacante post RVC niet in trek"

 • NOAD1912
  1 maart, 2016 - 15:50

  Ik wil daar best gaan zitten voor 3000 netto de maand de neus. Prima baantje.

  0

  0
 • Breda076
  1 maart, 2016 - 16:43

  De commissarissen doen het allen als hobby en krijgen hier niks voor

  0

  0
 • Boz
  1 maart, 2016 - 16:55

  Enkele maanden geleden (voor de winterstop) dacht ik nog, kampioenschap is niet realistisch maar via de na competitie kun je er ook komen. Maar denk dat niet alleen ik terug moet komen op deze doelstelling! We komen simpelweg gewoon te kort om er vanuit te gaan dat we het wel redden via de na competitie. We missen gewoon kwaliteit, mentaliteit en voor al positiviteit in deze selectie.
  Mochten we het toch redden via een godswonder de na competitie te winnen.
  Wat moeten we dan in hemelsnaam in de eredivisie zoeken? Niet een speler van ons kan ik opnoemen die echt eredivisiewaardig is, en geld voor het samenstellen van een waardige selectie is er niet.
  De instelling van bijvoorbeeld de graafschap is er niet, dus de rekensom is snel gemaakt. Eredivisie jaar gaat een jaar vol met ellende worden op het veld en op bestuurlijk niveau zoals we al gewendt zijn in al de jaren.

  Oplossing is niet voorhanden, maar ik zou voor de zekerheid meer bouwen op een echt eerste divisie waardige selectie voor volgend jaar zodat je wel kampioen gaat worden en in rust en sabiliteit zorgt voor een terugkeer in de eredivisie.

  0

  0
 • Den tinus
  1 maart, 2016 - 17:22

  Ik offer me wel op hoor. Prima baan en slechter dan mijn voorgangers kan ik het zeker niet doen.

  0

  0
 • Peer11
  1 maart, 2016 - 18:04

  De Bobo’s staan helaas alleen vooraan in goede tijden. Je zou trouwens ook wel gek zijn om er nu in te stappen. Van het huidige NAC is niet veel te maken. Een hoop gezeik en gedoe voor een onbezoldigde functie.

  0

  0
 • Oldskool
  1 maart, 2016 - 19:09

  @ noad1912

  Waar heb jij het over? Een gratis seizoenskaart, paar pilsjes en een bitterbal. In ruil voor minimaal 10 uur in de week naast je normale baan en gezin…. O ja en een wekelijkse emmer stront online gratis erbij.

  Er hebben in het verleden wel lintjesknippers en bonnenboekjes verzamelaars bij gezeten, maar die tijd is echt wel voorbij. Dat pluche zit al heel lang niet zo lekker meer hoor.

  0

  0
 • Advocaat van de Duivel
  1 maart, 2016 - 19:12

  Uw advocaat zag zeer recent toch een grote hoeveelheid potentiële kandidaten op dit digitale huis voorbij komen.

  0

  0
 • scheppioni
  1 maart, 2016 - 19:35

  Heeft allemaal met elkaar te maken, straalt NAC uit als een overtuigende club met name op het veld, dan heb je in deze ook eerder succes !

  0

  0
 • brutes
  1 maart, 2016 - 20:11

  Hoe zit het ook alweer met die olifanten groep ?
  Wnr word deze groep weer eens in actief als werkgever niet promoveren zeker ?

  0

  0
 • Nostradamus
  1 maart, 2016 - 20:26

  Wat een verassing. Het vorige bestuur is middels een coupe door het huidige bestuur gewipt. Die mensen hadden een landelijk netwerk, op alle gebieden. Het huidige bestuur heeft een netwerk zo groot als de ginneken markt. Hebben de club van plek 9 in de ere teruggebracht naar middenmoot jupiler. Voorzitter is na twee klungelige optredens op tv tot zijn knieen afgebrand. Zijn nooit bij uitwedstrijden. Bouwen dus ook geen netwerk op. Hebben achteraf allemaal spijt, maar het leek zo leuk.
  Welke, zichzelf serieus nemende, voetbalgnost gaat hier nu tussen zitten? Niemand dus.
  En hoe naief, zegt dus ook iets van het niveau van onze voorzitter, om te denken dat iemand dat zo uitlegt als ze gevraagd worden. Tuurlijk gooien ze het op tijdgebrek!!!

  0

  0
 • Cor Taxi
  1 maart, 2016 - 21:35

  Ik ben al in een vergevorderd stadium met het bestuur.Ik word het dus.

  0

  0
 • Nostradamus
  1 maart, 2016 - 23:24

  @brutus

  Die zitten er nu twee jaar!!
  Bakken er alleen niets van.

  0

  0
 • Dutchbird
  2 maart, 2016 - 03:16

  Als JW van Dijck dit leest krijgt hij spontaan een erectie en kruipt daarmee achter de typemachine voor een sollicitatiebrief. Of vergis ik me omdat het liefdewerk oud papier is en Jan Wille het adagium huldigt dat voor niets de zon op gaat. We zullen het zien.

  0

  0
 • scheppioni
  2 maart, 2016 - 12:36

  Hahaha Correke Taxi, dan zet h’m maar in parkeerstand aan de kant !

  0

  0
 • Cor Taxi
  2 maart, 2016 - 20:38

  Komt goed Scheppi:-))

  0

  0