Go to Top

Van Bezooijen rest van het seizoen uitgeschakeld

Van Bezooijen rest van het seizoen uitgeschakeld

Jesse van Bezooijen kende gisteren een bijzonder ongelukkige avond. De verdediger startte in de basis en kreeg zo zijn eerste speelminuten van het seizoen, maar viel in de tweede helft geblesseerd uit. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat hij zijn achillespees heeft afgescheurd. Hij is daardoor lang uitgeschakeld.

Voor het herstel staat normaliter een periode van zes tot negen maanden. Dat betekent dat de verdediger dit seizoen niet meer in actie komt. Van Bezooijen heeft bij NAC nog een contract tot de zomer van 2017 en kan zich dus volgend seizoen revancheren.

Sterkte, Jesse!

Bron: B-Side Rats, @yadranblanco

39 Reacties op "Van Bezooijen rest van het seizoen uitgeschakeld"

 • wolfmanjack
  26 januari, 2016 - 10:13

  Heel triest voor deze jongen. Opvallend was dat twee Ajaxspelers geschrokken bij hem bleven toen hij met veel pijn op de grond lag, maar dat er geen NAC-speler de moeite nam om naar hun collega te komen kijken

  0

  0
 • Bertus-89
  26 januari, 2016 - 10:14

  Heel erg klote voor een jonge voetballer met potentie! Hopelijk hersteld hij snel.

  0

  0
 • Ouwe spionkop
  26 januari, 2016 - 10:17

  Hoe triest is dit. Mag je eindelijk een wedstrijd komen opdraven in de hoofdmacht overkomt je dit. Overigens was deze blessure waarschijnlijk niet gebeurd op normaal gras. Verbieden dat kunstgras! Sterkte Jesse!

  0

  0
 • Breda
  26 januari, 2016 - 10:18

  @breda loco’s aanstaande vrijdag deze jongen een hart onder de riem steken doormiddel van een spandoekje?

  0

  0
 • Kipiani
  26 januari, 2016 - 10:23

  Dat is meer dan jammer, in de eerste plaats voor onze vriend uit Bavel zelf. Beterschap. Succes.

  0

  0
 • NOAD1912
  26 januari, 2016 - 10:32

  Groot talent. Triest nieuws dit. Sterkte !!

  0

  0
 • Scarface
  26 januari, 2016 - 10:35

  @ wolfmanjack 26 januari, 2016 – 10:13

  Dat viel mij inderdaad ook op en bevreemdde mij ook.

  Wellicht is dat het gevolg van tendensen van deze tijd waar spelers vaak minuten lang jankend op de grond liggen terwijl er niets aan de hand is. Ik zie het een beetje als die zielige negertjes met tien vliegen op hun hoofd. Op een gegeven moment word je er immuun voor ondanks dat er best schrijnende gevallen tussen kunnen zitten…

  0

  0
 • willem 4,5
  26 januari, 2016 - 10:37

  En alle belanghebbenden maar zeggen dat kunstgras net zo goed is als echt gras, niet dus!. Kunstgras is k..gras, snap niet dat dat mag in Nederland. Wij hebben als een van de weinige landen dit klotetapijt. Dit was op echt gras niet gebeurd. Is trouwens wel een zéér ernstige blessure, de vraag of je daarvan helemaal hersteld kan nu nog niet beantwoord worden, ken sportmensen waar het einde carrière was. Veel beterschap Jesse.

  0

  0
 • TpT
  26 januari, 2016 - 10:46

  Dat kunstgras heeft volgens mij al menig knieband en enkelband doen afscheuren… Als je op normaal gras vaststaat en draait draai je het gras los. Kunstgras blijft vastzitten en draai je je knie of enkel kapot.

  100% anti kunstgras.

  Verder vooral heel vervelend voor Jesse! Wederom sterkte.

  0

  0
 • Henri
  26 januari, 2016 - 10:51

  Vervelend voor deze jongen. Had volgens mij een goede kans om de rest van het seizoen centraal met Pedro te spelen want ik krijg de indruk dat Dijkhuizen zijn buik vol heeft van Dingsdag. Helaas blijkt JvB een brekebeen te zijn die van de ene naar de andere blessure rolt. Jammer.
  Overigens blijkt weer dat zoals het orakel uit Zwitserland destijds al verkondigde het onmogelijk is om vanaf een camping met een mobiele telefoon en een laptop een goed afgewogen selectie samen te stellen. Veel door RM gehaalde spelers hebben speltechnisch/tactisch en/of kwa wedstrijdmentaliteit geen enkele meerwaarde.
  Een Dingsdag was al geen grootheid, maar is nu echt over de hill en met spelers als Verbeek en Lazic hebben ze juffertjes eerste klas binnengehaald. Nee, Hans Smulders heeft nog erg veel werk te verrichten alvorens er een selectie staat die enig niveau heeft.

  0

  0
 • G00ser
  26 januari, 2016 - 10:53

  Zonde, vond hem leuk spelen en daarnaast is het een jongen met potentie voor NAC.

  0

  0
 • ikke
  26 januari, 2016 - 11:01

  Dat kan er ook nog wel bij. Speelde gister een prima wedstrijd. Verwacht dat nac toch nog wel wat erbij zal gaan halen. Maar het is erg stil !!!

  0

  0
 • Arie
  26 januari, 2016 - 11:12

  Ontzettend kut dit, net terug van een blessure en dan meteen dit eroverheen bij zn 1e minuten van et seizoen. Je zag duidelijk dat het zoals gezegd kwam doordat zn poot gewoon vast stond in dat kutgras en compleet de vernieling inzakte.

  EN DIT MAG GEZEGD WORDEN: EEN HELE DIKKE MIDDELVINGER NAAR ALLE SPELERS DAT ZE NOG NIET EENS NAAR EM OMKEKEN. LEKKER STEUNTJE IN DE RUG VOOR DIE JONGE GAST!

  0

  0
 • GAOPERD
  26 januari, 2016 - 11:13

  heb het helemaal gehad met dat k.tvoetbal…..
  het gaat enkel nog maar om geld , kunstgras en genaaid worden

  ik zet vanavond wel weer kim Holland op …..laat die me maar naaien ….

  0

  0
 • Spartaan Joop
  26 januari, 2016 - 11:19

  Zeer triest voor deze jongen! Maar het volgende is precies wat er helaas mis is binnen de spelersgroep:
  Bizar dat er geen NAC-speler de moeite nam om naar hem te komen kijken. Een Ajax speler hield zijn hand vast. De rest keek niet op of om… Los van de zeer negatieve reacties gedurende de wedstrijd tegen Jesse als hij een verkeerde bal speelde..

  Super stoer om een debutant helemaal de grond in te boren natuurlijk..

  0

  0
 • Wanny
  26 januari, 2016 - 11:24

  Triest voor die jongen. Kan zomaar einde carrière zijn. Als ie bij de voorbereiding op het nieuwe seizoen niet kan aanhaken staat er een ander en zie dan maar weer eens terug te komen.

  De ambiance van gisteren gaf inderdaad een goed beeld van de manier waarop de spelers met elkaar omgaan. Alleen maar gezeik en een ander de schuld geven. Brands, Stam en Mats voorop. Met zo’n gebrekkige teamgeest ga je niet promoveren.

  0

  0
 • De Lange
  26 januari, 2016 - 11:26

  Sterkte Jesse,@ wolfmanjack, helemaal gelijk,zei het hier ook al gister avond,tja zegt wel iets

  0

  0
 • OK
  26 januari, 2016 - 11:42

  Dan ben je gewoon niet geschikt, je speelt 3 wedstrijden en raakt 2 keer langdurig geblesseerd.

  0

  0
 • Breda
  26 januari, 2016 - 11:51

  Dit bewijst maar weer eens hoe fijn het is om op kunstgras te spelen! Sterkte jesse

  0

  0
 • buurman
  26 januari, 2016 - 12:01

  Sterkte Jesse.
  De kwaliteit van de selectie is pover maar er zit ook van alles onderling mis blijkt steeds. Dan is het voor een jeugdspeler niet gemakkelijk invallen.

  Ploegen die succesvol promoveren zijn allemaal ploegen die met afstand kampioen worden. NAC heeft dat in 92 ook meegemaakt.
  Als NAC promoveert, klein kansje nog, dan wordt het een last minute promotie. Beleidsmatig zeer lastig want men weet pas einde seizoen waarop men de pijlen moet richten. Op de ere of de eerste divisie.
  Niet promoveren betekent zo wie zo dat we financieel fors terug gaan in budget omdat o.a. de overgangsregeling voor bv. tv-gelden achter de rug is.
  Het ziet er allemaal nogal somber uit. Gisteren had NAC moeten inhaken en niet afhaken.

  Toch maar gaan voor een driepunter tegen helmond en voor verlies van sparta in den bosch.

  0

  0
 • Kees
  26 januari, 2016 - 12:02

  Misschien kunnen we Menno Koch huren. Dan kan Dingsdag terug naar de beloften.

  0

  0
 • Peer11
  26 januari, 2016 - 12:12

  Uiteraard beterschap, maar was gisteren totaal geen toegevoegde waarde. Leuk eigen jeugd, maar voegt niks toe tot nu toe. (Op Gudelj na).

  0

  0
 • scheppioni
  26 januari, 2016 - 12:42

  Balen voor Jesse en ook voor ons NAC, alleen alom de concurrentie heel scherp te houden in deze aankomende fase, beterschap Jesse !!

  0

  0
 • kopspion
  26 januari, 2016 - 12:48

  ERG SNEU VOOR JESSE !!!!
  idd van de zotte dat je eigen teamgenoten niet eens naar je omkijken; allemaal bezig met hun eigen belang, dit is zoals al zovaak aangegeven TOTAAL GEEN TEAM !!!!!!!!!!!!!!
  nu zal het toch zeker wel eens tijd worden om VERSTERKINGEN aan te trekken zeker ???????
  wat mij betreft dit seizoen vergeten, rotte appels lozen en gasten aantrekken die wel in teamverband willen werken en inzet/karakter hebben…….

  0

  0
 • Jamie
  26 januari, 2016 - 13:47

  Dacht dat het mij als enige was opgevallen gisteren.

  Het gezeik tussen Brands en Stam begon al na 10 minuten, en toen inderdaad meteen aan de reactie van Jesse zichtbaar was dat het serieus was, was er niet 1(!!!) ploeggenoot die even een kijkje kwam nemen. Slechts 1 schaamhaarloze Ajacied kwam even kijken.

  Dat is het hele probleem bij NAC. Allemaal einzelgangers die aan het eind van het seizoen gratis de deur uit lopen als we niet promoveren.

  Ik mag hopen dat de heren ook dit jaar niet in de stad te vinden zullen zijn tijdens carnaval Marinus?

  0

  0
 • buurman
  26 januari, 2016 - 15:27

  Ik herinner me nog van veel jaren terug dat Henkie van Rooy scoorde. van Rooy bleef minutenlang op de grond liggen maar geen enkele teamgenoot kwam hem feliciteren.
  Henk lag zeer slecht in de groep. Dat wist iedereen. En dat was toen goed te zien.

  Jesse heeft geen problemen, maar iedereen in het NAC elftal is inderdaad met zich zelf bezig. Het is geen team en ik vrees dat het met deze karakters ook geen team meer zal worden. Dat kost ons veel punten.

  0

  0
 • ratkopf
  26 januari, 2016 - 15:59

  Erg sneu voor deze jongen betekent waarschijnlijk einde carriere. Stond gisteren echter wel als een natte krant te spelen. Zo liet hij bij de eerste goal zijn man weglopen nadat deze een kaats aan ging en bij de 2e goal stond hij lucht te dekken op een paar meter afstand van een ajaxied. Als ik hierboven lees dat hij een prima wedstrijd speelde zou ik even naar de volgende beelden kijken…

  http://www.voetbalzone.nl/#share=true&playerID=76de16e015e2c97b3dcdb99089.17jpub3nsjntj1alvl72ki241z&time=0&vid=1tieoda2e61by10oj392disiak

  0

  0
 • Nacir
  26 januari, 2016 - 16:19

  Baal echt nog steeds als een hele stekkerdoos. Verheugde me zo op vrijdag dat het stadion weer ’s kolkte met het geloof in een kampioenschap.

  Maar Jezus allemachtig hoe je die eerste zestig minuten speelt. Met zo’n dedain alsof ze Barcelona zijn, je speelt bij nac verdomme mouwen opstropen en gaan. Zijn er echt twee tegen goals voor nodig om dat gas op te voeren.?

  0

  0
 • Nacir
  26 januari, 2016 - 16:20

  *NAC

  0

  0
 • Henri
  26 januari, 2016 - 16:35

  Het samenstellen van een vechtmachine zoals bijvoorbeeld Atl. Madrid begint met de samenstelling van het totale team. Dus niet alleen de veldspelers maar ook het hele omgevingsveld van begeleiders. Bij NAC deugt er inderdaad niet veel van. Ik heb me tegen Eindhoven na het eerst half uur ook mateloos zitten ergeren hoe de gedrevenheid na 30 minuten en een 3-0 stand verdween. Echt amateurisme ten top, met als dieptepunt de rode kaart van Pedro. Het was concentratie verlies zei hij. Hoe is het in Godsnaam mogelijk. Zie je het al voor je…. een chirurg merkt dat het eerste deel van een zware operatie fantastisch verloopt. Hij kan nu natuurlijk zijn concentratie wel verliezen voor het tweede deel. Er zijn natuurlijk legio voorbeelden te noemen waarbij mensen vele uren geconcentreerd werk moeten verrichten en wel 40 uur per week. Die kunnen halverwege toch ook niet afhaken! Maar spelers van NAC menen zich dit na 30 minuten wel te kunnen permitteren. Hoe staat het met de invoering van een topsportklimaat bij deze amateurclub?

  0

  0
 • Andre
  26 januari, 2016 - 16:39

  Stam heeft zovaak met zijn handen om.hiig gestaan en bij.beide doelpunten had hij de schuld om.niet door te dekken. Ik dacht dat wij in de hoofdklasse veel ziekte maar gisteren bizar negatief. Trainer schrikt vandaag wel. En jong ajax kan echt wel.voetballen zeker op kunstgras waren ze bal technisch beter. En op kunstgras kan je niet op 10 cm dekken dan ben je te laat. De angst kwam erin dat ajax sneller draaide en bewoog op het kunstgras. Een middel is er dan een op een spelen vanaf het begin zodat ze niet kunnen in spelen en door de lucht gaan voetballen en dan pak je ze in het duel. Einde tweede helft krijg je kansen doordat ze fysiek het bij kunnen benen. Dit verlies is een tactische blunder maar kan gebeuren ik vind Eindhoven uit en rkc go ahead veel erger. Vrijdag ploeg steunen en Den bosch winnen van sparta en we hebben een leuk weekend….

  0

  0
 • ome cor
  26 januari, 2016 - 17:24

  Sterkte Jesse

  0

  0
 • Panna
  26 januari, 2016 - 19:20

  Balen!!

  Sterkte kerel!!!

  0

  0
 • zuurkool met worst
  26 januari, 2016 - 19:29

  Sterkte Jesse. Leuke speler maar o zo blessuregevoelig helaas.

  0

  0
 • Mark
  26 januari, 2016 - 20:07

  Het was maar goed dat die EHBO’ers snel met die brancard kwamen zodat hij niet met die afgescheurde pees nog heel het veld rond moest .
  Het is godverdomme schande een topclub uit Nederland zo niet Europa met zo’n belabberde organisatie , zouden ze ook zo reageren als Messi op visite komt met Barcelona ? Ik denk het niet .

  0

  0
 • ikweethettochbeter
  26 januari, 2016 - 21:52

  Ja is goed Mark. Dit was Almere City slapert. Zowel Ajax als Nac speelde een uitwedstrijd.
  Jesse heel veel sterkte man! Ik voel echt met je mee wat een ramp is dit voor die jongen!

  0

  0
 • Dutchbird
  27 januari, 2016 - 01:40

  echt balen Jesse had zich zo verheugd op de basisplaats speelde best aardig en dan gebeurt dit. Hoeveel pech kun je hebben? Heeft niks met kunstgras te maken want achillespees scheurt niet door draaiing. Heeft waarschijnlijk meer met intensieve training te maken en dat past wel bij het veroveren van een basisplaats. Heel veel succes met het herstel!

  Menno Koch huren zou een mooi alternatief zijn want die Dingsdag heeft al te vaak zijn man laten lopen, niet gedekt of een gat laten vallen in de verdediging. Een van de vele bewijzen dat Maaskant zijn top ligt in de derde klasse amateurs. Smulders begint met wel erg veel gebakken peren van die Schiedamse blaaskaak.

  0

  0
 • enjoy.
  27 januari, 2016 - 09:43

  @ Buurman
  Haaden we NU maar een spits als Henk van Rooy erbij, voor mijn
  part een type Guus van de Borgt.
  En een Budisic ?? lopen die nog ergens in de Balkan ??

  0

  0
 • De Rechter
  27 januari, 2016 - 12:33

  Niet alleen teamgenoten maar ook de EHBO keek niet naar hem om. Lekker professioneel, die jongen met een zware blessure honderd meter te laten hinkelen naar het EHBO hok. Daar heb je die brancards voor!

  0

  0