Go to Top

Van de Graaf fluit FC Emmen – NAC

Van de Graaf fluit FC Emmen – NAC

De knvb is on fire! De planningsafdeling van de landelijke voetbalorganisatie is zó op dreef, dat ze voor aanstaande maandag ook alvast de scheidsrechters hebben ingepland. Geen carnaval in Zeist; noest doorbikkelen voor voetbalminnend Nederland.

Prima, dan nemen wij die ook gelijk mee, alleen nu nog met wat minder gezwets dan normaal. Maandag 15 februari om 20:00 speelt NAC in de JENS Vesting in Emmen tegen de plaatselijke FC. Een redelijk tripje dat gemaakt moet worden, wat voor een redelijk aantal bezoekers vanuit Breda met de eigen auto kan. Voor deze wedstrijd zijn namelijk 220 autocombikaarten beschikbaar gesteld en zijn 150 busplekken via de Supportersvereniging.

De heer Edwin van de Graaf is aangesteld om de wedstrijd maandagavond te leiden. Als assistent-scheidsrechters zijn de heren Johan Balder en Rens Bluemink aangesteld. De 4e official van dienst is de heer Steven van der Vrande. De kaarten voor de autocombi verloopt via NACtickets.nl en de S&I-desk. Voor de buscombi moet je bij de Supportersvereniging aankloppen. Mooie gelegenheid om een vol uitvak mee te nemen uit Breda!

Bron: B-Side Rats, NAC

2 Reacties op "Van de Graaf fluit FC Emmen – NAC"

 • scheppioni
  9 februari, 2016 - 13:04

  Gevaarlijk pot voor ons NAC, mochten we niet met 200 procent strijdlust starten !
  Je zal net zien dat we aankomend weekend zomaar op sparta twee punten inlopen en dan zal het NAC weer eens niet zijn om het dan hier weer te verknallen gezien het verleden, maar het zal toch een keer goed gaan !

  0

  0
 • Dutchbird
  10 februari, 2016 - 01:45

  Waarom wordt er zo nadrukkelijk ‘de heer’ wordt vermeld bij de namen van het arbitraal kwartet? De KNVB heeft nog nooit een mooie vrouw in sexy Frans Derks broekske de jupiler weide ingestuurd. Of heb ik iets gemist?
  We moeten blij zijn dat er op een maandagavond vier heren bereid zijn om naar Emmen af te reizen. Edwin van de Graaf, Johan Balder, Rens Bluemink en Steven van der Vrande doe je best.

  0

  0