Go to Top

Van den Ham verwacht wel wat

Van den Ham verwacht wel wat

Morgen speelt NAC uit bij FC Dordrecht. De heenwedstrijd werd met overduidelijke cijfers door onze jongens gewonnen. Het werd maar liefst 7-0 en daar zullen ze in Dordrecht af en toe nog best met koude rillingen aan terug denken.

Toch maakt trainer Harry van den Ham zich niet op voor een revanche wedstrijd. Hij verwacht morgen echter niet weer met een gelijksoortige uitslag af te moeten druipen.  “Wij hebben die wedstrijd heel slecht gespeeld, met name in de teamdiscipline. Daar hebben we wel een lesje van geleerd.”

Ook bij Dordrecht is er hier en daar wat veranderd tijdens de winterstop. “We hebben een wisselvallige eerste seizoenshelft afgewerkt. We hebben wat jongens erbij gekregen en er zijn wat jongens afgevallen. Er is wat fris en vers bloed bij gekomen en dat doet een groep goed. Ze zullen moeten wennen aan het systeem, maar er is wel duidelijkheid in de manier van spelen.”

Dordt aanwinst Guus van Weerdenburg, op huurbasis overgekomen van AZ, denkt dat het morgen lastig kan worden. “Het wordt een moeilijke wedstrijd. Maar we hebben veel nieuwe jongens dus ik denk dat we wel wat kunnen verwachten.”

Ha ja, die nieuwe jongens hebben wij ook. Morgenavond trappen NAC en FC Dordrecht om 20.00 uur af aan de Krommedijk in Dordrecht. Kan je er niet bij zijn? Wij wel en dus zetten we ons liveblog weer in en kan je dus hier op de site terecht voor het heet-van-de-naald-wat-gebeurt-er-tijdens-de-wedstrijd-nieuws.

Bron: B-side Rats, RTV Rijnmond

 

14 Reacties op "Van den Ham verwacht wel wat"

 • Oldskool
  4 februari, 2016 - 21:12

  Aangezien NAC alles gewonnen heeft na de winter waar ze eerder punten verloren en juist verloren is waarvan NAC voor de winter won….

  Maar fuck it. 3 punten en dan de Carnaval in.

  0

  0
 • De Lange
  4 februari, 2016 - 21:37

  Dordt? Erg wisselvallig , verder , waar hebben we het over , als je wilt promoveren zul je nog wel moeilijkere tegenstanders krijgen . Dus geen poespas , 3 punten , dan aan t bier 🍻🍻

  0

  0
 • S.HB.NAC
  4 februari, 2016 - 21:44

  Er vol overheen weer

  0

  0
 • scheppioni
  4 februari, 2016 - 22:18

  Vd Ham zet je masker eens af, de drie punten gaan mee naar BREDA !!
  Marinus gaat steeds meer voor het teambelang, dit wordt weer eens de hoogste tijd !
  Laat het bier lekkerder smaken heren NAC spelers !!

  0

  0
 • JK
  4 februari, 2016 - 22:53

  Natuurlijk krijgt NAC het morgen weer lastig: zoals eigenlijk iedere wedstrijd dit seizoen. De tegenstanders zijn gewoon gemotiveerd en dus moeten wij dat ook zijn. Dat ontbrak er aan tegen Helmond waardoor het zo’n moeilijke wedstrijd werd. Maar ik denk toch dat NAC qua selectie de sterkste is van de JL dus laten we ons voordeel ermee doen.

  0

  0
 • Toontje
  4 februari, 2016 - 23:05

  Heb weer een raar voorgevoel bij de zoveelste uitwedstrijd…pessimistisch???

  0

  0
 • 2meter10 Casual
  4 februari, 2016 - 23:09

  Wij vieren feest.. Dus weg met de malaise.. Want het is weer tijd voor de polonaise!

  Morgen maar FOX kijken en dan het Westen voor 4 dagen verlaten om weer ‘thuis’ te komen!

  Proost allemaal op een goed carnaval!

  0

  0
 • poolshark
  4 februari, 2016 - 23:23

  Nee hoor Toontje, we kennen je toch niet anders. Alleen zou ik het geen voorgevoel noemen in jouw plaats, maar meer wishfull thinking.

  Iedereen weet dat je morgen na ongeveer 2 minuten al begint te huilen, net als bij de thuiswedstrijden waar je als echte supporter nooit bij bent. En hiermee veroordeel ik echt de supporters niet mee die ook niet in het stadion zijn, maar alleen de toontjes, maartens en keesjes4 die er een levensdoel van hebben gemaakt om hun persoonlijke onvrede af te reageren op een forum.

  0

  0
 • Dutchbird
  5 februari, 2016 - 01:01

  90 minuten de ballen uit je broek buffelen tegen die schapenkoppen, 3 punten mee naar Kielegat en als beloning een week lang geen gezeik op dit forum en een avondje gratis carnavalspils voor Marinus

  0

  0
 • Breda
  5 februari, 2016 - 08:08

  Matchday!

  0

  0
 • naccer076
  5 februari, 2016 - 08:58

  Dat wordt dus (vrij ongezellig) de hele avond in de kroeg op mijn telefoon kijken…..
  Althans…tot een uur of 21:50 dan…..

  HUP NAC op naar 3 poentjes!!!

  ALAAF!

  0

  0
 • Toontje
  5 februari, 2016 - 10:21

  @Poolshark

  Je zit er toch naast hoor, want ik denk dat ik al veel meer uren in mijn leven in het stadion van NAC heb doorgebracht (en nog) dan jij ooit zult kunnen evenaren. Oh ja en niet alleen om wedstrijden te bezoeken!!

  0

  0
 • henk
  5 februari, 2016 - 10:35

  @Toontje

  Overschat jezelf niet.
  Zoveel uur taakstraf zal dat ook weer niet zijn geweest. Dat krijgt Poolshark best geëvenaard.

  0

  0
 • poolshark
  5 februari, 2016 - 12:05

  Ach gussie Toontje, dan moeten ze je wel heel erg geplaagd hebben dat je er nu niet meer komt gezien je huil record op deze site na ongeveer 3 minuten vanaf het begin van elke thuiswedstrijd. Wat een verbittering en een haat jegens de huidige gang van zaken bij NAC, dat zegt meer over jou dan jouw pretentie dat je zo betrokken bent geweest bij NAC.

  Maar goed, ik zal de site iig niet gaan vervuilen met het medelijden dat ik voor je voel door jouw altijd maar weer negatief gezeik. Kritiek prima, maar wat jij doet grenst aan defaitisme.

  Het ga je goed supernaccer Toontje, einde discussie. Ik zal voortaan over je heen lezen, want enige toegevoegde waarde heb je niet.

  0

  0