Go to Top

van den Kerkhof fluit NAC

van den Kerkhof fluit NAC

Torenhoge verwachtingen en een selectie vol met blessures. Ook dat is helaas NAC. Om het positief te bekijken, Cyriel Dessers kan aanstaande vrijdag tegen FC Emmen topscoorder van de eeuw worden voor NAC. Tevens kan deze pot ervoor zorgen dat NAC een of meerdere plekken stijgt op de ranglijst waardoor er niet 3 maar slechts 2 play-off rondes gespeeld moeten worden.

De plannen voor een trainingskamp in Manchester lijken bijna naar de prullenbak verwezen te kunnen worden. Maar toch is er nog een kans dat NAC een plek stijgt, het scheelt namelijk slechts 1 punt met FC Volendam. Terwijl Kees Kwakman op de 5e plek staat, staat NAC slechts 8e. Aanstaande vrijdag dus de kans voor de ploeg van Stijn Vreven om tegen FC Emmen punten te pakken en een of meerdere plekken te stijgen.

NAC gaat hiervoor strijden onder toeziend oog van scheidsrechter Martin van den Kerkhof. De scheids uit Breukelen wordt aanstaande vrijdag geholpen door vlaggendragers Peter Janson en Ralf van Vlokhoven. De extra minutenman is deze keer Robin Gansner.

Bron: B-Side Rats, KNVB

23 Reacties op "van den Kerkhof fluit NAC"

 • Ed
  18 april, 2017 - 18:23

  Verheug me nu alweer op de vrijdagavondspits richting onze helden! Loopt de autocombi al hard?

  4

  5
 • Fred
  18 april, 2017 - 19:17

  Mooie zin ” NAC gaat hiervoor strijden ” , maar dat is juist datgene wat er steeds ontbreekt .
  In dat strijden geloof ik niet meer .

  18

  1
 • Nacman
  18 april, 2017 - 19:29

  Ik geloof in NAC als je een echte nac suporter bent in hart en nieren jij ook.

  11

  9
 • Theo
  18 april, 2017 - 19:33

  Kansloos!

  8

  8
 • NAC4EVER!
  18 april, 2017 - 19:37

  Ondanks dat het nu even minder gaat,zie ons toch nog met 1-2 winnen. Maar het gaat echt lastig worden.

  Gezien het programma van de andere kunnen we nog best stijgen naar plek 6.
  Door de tegenstander van Volendam (spelen tegen Oss) verwacht ik niet dat NAC Volendam nu al inhaalt. Maar hun wedstrijd tegen Achilles heeft meer weer eens aangetoont dat in de JL echt alles kan.

  Ik ben benieuwd en heb er zin in!
  Come on NAC!!!!

  7

  13
 • Theo
  18 april, 2017 - 20:11

  Er worden nog 3 punten gehaald !

  5

  4
 • G00Ser
  18 april, 2017 - 20:51

  Ik zie NAC wel winnen van Emmen, denk met een moeizame 1-2. MVV zit in een vrije val en zal verliezen van Jong PSV. Ook Almere zal verliezen van de Graafschap, zeker na het zien van de wedstrijd tegen RKC (wat een blunder). Volendam zou moeten winnen van Oss, maar na gisteren twijfel ik daar enigzins aan. Kortom; als NAC nu echt eens wakker is geschud en scherp aan de wedstrijd begint, kunnen ze zomaar doorstoten naar plaats 6 of plaats 5.

  Gezien het programma van NAC en de ploegen boven NAC denk ik dat plaats 5 het hoogst haalbare is.

  4

  5
 • Jan
  18 april, 2017 - 20:57

  NAC wint geen uitwedstrijd meer, zit totaal geen drive in dit elftal/deze selectie. Emmen en Almere vechten nog ergens voor. FC Oss thuis zouden 3 punten moeten zijn, alhoewel zij erg makkelijk scoren. Zal ook lastig worden met onze gatenkaas verdediging.

  11

  4
 • Dutchbird
  18 april, 2017 - 21:20

  Ik hoop dat Vreven Verschueren niet als verdediger opstelt want we hebben maandag gezien wat dat brengt en voor de speler in kwestie is het ook niet goed. Een paar van dergelijke wedstrijden en hij is alle langzaam opgebouwde zelfvertrouwen weer kwijt waardoor we ook in de nacompetitie niets aan hem hebben.

  4

  3
 • HoogeveenseNACcer
  18 april, 2017 - 21:58

  Negatief gelul, dat NAC dramatisch kan zijn is duidelijk, dat NAC erg sterk kan zijn ook (VVV-uit)
  echter volstaan straks 4 of 6 wedstrijden waarin je beter bent als de tegenstander voor het eredivisieschap.
  Laten we Vrijdag nou net een belangrijke stap kunnen zetten naar 4 in plaats van 6 wedstrijden.
  Dus buiten het feit dat de wedstrijd van gisteren (net als vele anderen, een groot drama was)
  Heeft NAC de steun van meereizende fans ook Vrijdag weer heel hard nodig.

  NOAD was het toch?

  7

  8
 • Otjes
  18 april, 2017 - 23:34

  Met deze achterhoede win je nix meer.

  8

  1
 • van Flieger aan de Costa
  19 april, 2017 - 00:00

  Dit was het jaar waarin je met een laagterecord aan punten kampioen had kunnen worden. Maar ook dat verklootten zij grandioos. Niet eens 5e, maar 8e. Het is gewoon om te janken zo slecht.

  10

  7
 • NAC4EVER!
  19 april, 2017 - 00:15

  Nu is het ineens zij en wij.
  ‘Beste supporters van het land’?

  Vraagje aan van Flieger.
  Waarom moeten wij perse steeds weten waar je zit?
  1 keer vertellen? Vooruit. Maar omdat nou in je nickname te laten?
  Maar je moet het zelf weten hoor.

  7

  8
 • NAC4EVER!
  19 april, 2017 - 00:21

  Plek 5 (wat nog een aardig uitgangspositie voor de play-offs gaat betekenen) is goed mogelijk. En zolang iets mogelijk is moet je daar vol voor gaan!

  3

  3
 • Theo
  19 april, 2017 - 08:00

  Laat dit Caféelftal aub geen navompetitie halen dat bespaard een hoop ergernis en geld want ze zijn het niet waard en als het er op aan komt geven ze niet thuis.

  5

  2
 • G00Ser
  19 april, 2017 - 08:46

  @Theo,

  Prima, maar dan ook niet stiekem vooraan de polonaise lopen wanneer ze winnen van Emmen. Want dat is wat hier gebeurd. Wint NAC van Venlo en van Ajax is het hosanne en we kunnen de hele wereld aan. ‘Verliest’ NAC van Eindhoven en dan is het plots een waardeloos CafĂ© elftal. Ik vind het bipolair gedrag.

  6

  3
 • buurman
  19 april, 2017 - 09:54

  Wat vind ik “torenhoge verwachtingen” misplaatste tekst. Al weer zo’n signaal dat we een 8e plek in de Juup maar normaal moeten gaan vinden. Zelfs in de Juup gooien we het nu op blessure’s en op de scheids.

  In het DNA van NAC past ook dat we plots weer winnen als we allemaal bang zijn voor een nieuwe nederlaag. Die nacompetitie niet halen is het begin van het einde. We moeten juist daar laten zien dat we nog steeds bestaan en niet afgeschreven zijn. Winnen zal niet lukken, maar we kunnen het minimaal spannend maken.

  En dan voor volgend seizoen, zo goed als zeker nog een jaar Juup, de zaken drastisch reorganiseren, want we gaan er zo nooit komen. En voordat reorganiseren moet er hulp komen.

  2

  1
 • Kipiani
  19 april, 2017 - 10:13

  Buurman: in ieder geval Steven Edwards (van 1991) terug naar Breda halen. Steven Is bruikbaarder dan Olivier, Gradje, S-B, Danny en Robbie. Dat zijn er dus 5 (vijf !!).
  Deze jongen heeft zich buiten Breda heel prima verder ontwikkeld. Maar de deskundigen die daar voor door geleerd hebben en betaald voor krijgen zullen het wel weer anders zien.

  2

  1
 • Los Pollos Hermanos
  19 april, 2017 - 10:22

  Als je serieus denkt dat NAC hier even gaat winnen, ben je echt niet goed bij je paas-ei, om maar even in recente termen te blijven. Je verliest weer kansloos 2 weken geleden en kan een 3-1 in eigen huis niet vasthouden en dan moeten wij gaan winnen, uit, in Emmen? Enkeltje GGZ lijkt mij een beter reis-advies dan Emmen uit. Mijn voorspelling: 2-0. En dan komen we nog goed weg.

  3

  3
 • G00Ser
  19 april, 2017 - 10:58

  @Los Pollo Hermanos,

  FC Emmen heeft nagenoeg dezelfde vorm als NAC over de laatste 5 wedstrijden, dus laten we ze vooral niet ophemelen. En zolang Volendam (nummer 5) verliest van Achilles (nummer 20), NAC wint van Venlo (nummer 1) en Ajax (nummer 2),…kan het werkelijk alle kanten opgaan.

  Toegegeven, dit NAC is niet in te schatten, op basis van de wedstrijden tegen Volendam, Fortuna, Ajax en Venlo zou ik zeggen dat Emmen nooit een probleem mag zijn. Helaas, op basis van de laatste wedstrijden tegen Helmond en Eindhoven verliest NAC overtuiging.

  2

  0
 • buurman
  19 april, 2017 - 13:02

  Beste los Pollos,
  Je hebt dikwijls een punt en in algemene zin (NAC gaat er zo niet komen) gelijk vind ik. Alleen je kunt in de sport natuurlijk niet op voorhand al op gaan geven.
  En voor supporters die onze club in Emmen toch gaan steunen (wellicht tegen beter weten in) heb ik veel respect.
  NAC moet proberen nog alles uit de kast te halen. Als je met 0-4 bij vvv wint hoef je in principe in de Juup van geen enkele club te verliezen.

  1

  0
 • van Flieger
  19 april, 2017 - 19:10

  Kom op zeg, dit is het aller-aller zwakste NAC sinds Clemens Zwijnenberg en wellicht ook van daarvoor. Degenen die dit voorelkaar hebben gekregen zijn overigens geen helden maar non-valeurs.

  1

  0
 • scheppioni
  19 april, 2017 - 20:48

  Tis zo simpel als wat, ook onder Vreven gaan we vrijdag het veld in om hopelijk niet te verliezen ? Of gaan we schijt aan alles en iedereen hebben ? Met deze verdediging moet je het dus niet over je eigen afroepen want in vijf minuten KAN het voor ons NAC al fataal zijn !! Dus NAC, tis simpel !

  1

  0