Go to Top

Van der Hoeven: “Uitstel vanwege tijdnood”

Van der Hoeven: “Uitstel vanwege tijdnood”

Zoals eerder gemeld overweegt NAC de verbouwing van het stadion met één jaar uit te stellen. De tribunes op de B-Side en Vak G worden deze zomer, als NAC tot uitstel besluit, niet doorgetrokken. Volgens algemeen directeur ad interim Willem van der Hoeven besluit NAC ‘vanwege tijdnood‘ tot een uitstel. Benodigde bouwmaterialen zouden er nog niet zijn.

Van der Hoeven wil een scenario als vorig jaar voorkomen: “We hebben afgelopen zomer ervaren wat het betekent als het werk niet op tijd af is. Daar zijn we financieel behoorlijk mee nat gegaan.” Hoeveel geld dat gekost heeft, wil hij niet zeggen: “Omdat we nog bezig zijn de kosten te verhalen op diegenen die de vertraging hebben veroorzaakt.

Het geplande uitstel staat volgens Van der Hoeven los van de financiële problemen waarmee de club op dit moment kampt.

36 Reacties op "Van der Hoeven: “Uitstel vanwege tijdnood”"

 • Voske
  4 mei, 2010 - 09:25

  Van uitstel komt….

  0

  0
 • Helsie
  4 mei, 2010 - 09:26

  Uitstel wegens tijdnood. Het IS al een JAAR uitgesteld, pannekoek!

  0

  0
 • Willemf5
  4 mei, 2010 - 09:27

  Lekker, heb net een seizoenskaart aangevraagd!!

  0

  0
 • Gilze
  4 mei, 2010 - 09:27

  Van uitstel komt afstel Stelletje Bestuurlijke panharingen. Het is slim als je denkt dit met veel omwegen en je door allerlei bochten te wringen dit aan je achterban probeert te verkopen. Maar er zijn steeds meer mensen die dit niet meer pikken, stelletje zoutzakken.

  0

  0
 • Willemf5
  4 mei, 2010 - 09:27

  Hoe kun je dit in godsnaam niet aan zien komen? SOrry, maar ik wordt hier even een beetje emotioneel van….

  0

  0
 • Willemf5
  4 mei, 2010 - 09:28

  Even tot rust komen… Ying….Yang…..

  0

  0
 • Stekel
  4 mei, 2010 - 09:34

  Wat zou het NAC besparen als het bestuur geen plannen meer zouden bedenken, uitwerken en implementeren? Volgens mij kunnen ze beter ad hoc wat dingetjes uitwerken – want het loopt toch nooit zoals het bedoeld is.

  0

  0
 • Krelus
  4 mei, 2010 - 09:35

  En ik was zo trots op NAC dat ze het financieel voor elkaar hadden en als 1 van de weinigen zwarte cijfers schreven. zucht, ik had beter moeten weten, maar toch trap je daar op 1 of andere manier steeds in.

  0

  0
 • Mafkees
  4 mei, 2010 - 09:36

  Ik heb zomaar het vermoeden dat er stiekem toch wel een verband ligt tussen zekere financiële problemen en dit uitstel. Materialen niet op tijd geleverd, kom op zeg…

  0

  0
 • SvK
  4 mei, 2010 - 09:36

  Benodigde bouwmaterialen zouden er nog niet zijn…… yeah right, en daar kom je nu achter. Volgens mij ligt het niet aan het beschikbaar zijn van de bouwmaterialen maar ligt het meer aan diegene die ze besteld heeft….

  0

  0
 • Ivo
  4 mei, 2010 - 09:38

  Godverdomme rot toch lekker op! Wat een fucking bullshit dit zeg! Ben gewoon eerlijk en neem ontslag want een simpele verbouwing een voetbalvrije zomer voor NAC kunnen jullie niet eens regelen….of is het geld dermate op dat we over een jaar weer staan te smachten bij het bordes!?

  0

  0
 • Blubke
  4 mei, 2010 - 09:39

  Tijdnood volgens mij hebben ze nu veel meer tijd, nu er geen plee offs zijn!
  Is gewoon mooi doen naar buiten, maar van binnen is het kapot!
  Zitten weer op het niveau van jaren geleden.

  0

  0
 • dunco
  4 mei, 2010 - 09:42

  ZoZo 1 dag na de laatste wedstrijd komt DE GROTE AS WOLK BOVEN ONS MOOIE STADION
  Zoals ik het al eerder zei het bestuur liegt en bedriegt ik ga weer niet alles herhalen jullie weten het al
  Dag 2:
  Het bestuur komt naar buiten dat het financieel toch maar opeens niet goed gaat waar we met kerst nog 400.000 euro winst hadden komen ze dadelijk met een te kort van minimaal 3 miljoen
  Wat het mooiste is van dit alles het bestuur geeft gewoon de verbouwing de schuld het kan zijn dat er vertraging is maar dat word besproken als je aan de verbouwing begin lijkt mij
  Als ik op de bouw later klaar ben dan afgesproken krijg ik iedere dag een x bedrag boete en draai flink op voor de kosten die erbij komen
  Zou dat bij NAC niet zo zijn dan ?
  Moet NAC dit allemaal zelf gaan betalen ?
  Als het antwoord NEE is wat er ongeveer boven in het verhaal staat klopt er volgens mij iets niet
  Een deze dagen komt er denk ik wel een pers bericht naar buiten dat er iemand opstap of ontslagen word

  Mischien dat het bestuur eens onder de loep genomen moet worden daar is het nu een mooie tijd voor
  Wat er in een paar jaar opgebouwd is lijkt nu helemaal uit elkaar te vallen waar is die 5 miljoen van het bouwproject?

  Ik wil ook het allerbeste voor mijn club met FC TWENTE als voorbeeld maar hoe dat het er nu uit zie staan wij binnenkort ergens anders voor op de grote markt

  dagen later is er crisis vergadering jaja dit had niet na buiten mogen komen van het bestuur die willen alles intern hebben
  Ze dachten dat R.M ook in hun achtewerk zou zitten maar daar zijn ze nu achter dat het niet helemaal is
  Het bestuur is nu niet blij wat onze trainer roept ze hebben alleen een grote fout gemaakt de beste man heeft net een contract voor 3 jaar
  FOUTJE BEDANKT !!!!1

  Deze dagen gaat er nog veel meer gebeuren beste mede supporter

  0

  0
 • Tomba
  4 mei, 2010 - 09:42

  We zijn aan het kijken om de kosten weg te leggen bij degene die de vertagingen veroorzaakt heeft ? moeilijk hoor 1 Jaar nadat ze begonnen zijn en je weet nog steeds niet wie wat geleverd had moeten hebben en we vinden het met zijn alle raar dat de jeugdopleiding niet functioneerd als er op dit nivo gedacht wordt !

  0

  0
 • Da Pope
  4 mei, 2010 - 09:46

  Niemand gaat toch mee in dit onzinverhaal? NAC is al tijden bezig met het plannen van een verbouwing (en het schrappen van essentiële onderdelen ervan). Dan kan het toch niet zo zijn dat je op het moment dat je moet beginnen ontdekt dat de bouwmaterialen er niet zijn?

  Ga toch weg. Nogmaals: duidelijkheid en snel een beetje.

  0

  0
 • The Naccer
  4 mei, 2010 - 09:50

  De gemeente kan zich in dezen ook niet geheel vrijspreken van wat er op dit moment allemaal gebeurt. Zij zouden de regie strak in handen houden en dat gaf mij enigzins een rustgevend gevoel. Maar ook daar zitten een stel lamlullen. (Kijk naar het hele probleem van de Bavelse Berg en wat daar van geworden is.)Ik ben benieuwd waar dit heen gaat. Ik houd mijn hart vast.

  0

  0
 • VakG
  4 mei, 2010 - 09:56

  Ze hebben met het excuus gewoon gewacht op het resultaat van afgelopen wedstrijd. Verliest NAC dan is het scenario 'bouwmaterialen te laat', bij winst is het scenario 'i.v.m. play-offs kan er niet gebouwd worden'.

  0

  0
 • Csaba1912
  4 mei, 2010 - 10:00

  Dit mag gewoon niet! voor alle scc-aanvragen, ik word er een beetje dramatisch van eerlijk gezegd. Maar ja als het niet anders kan…

  0

  0
 • Willemf5
  4 mei, 2010 - 10:00

  Hoe meer ik er over nadenk, hoe ongeloofwaardiger dit wordt. Dit is toch het probleem van de aannemer, niet van NAC? Hoeveel ton boete moet de aannemer nu aan NAC betalen?

  0

  0
 • JD
  4 mei, 2010 - 10:03

  Idd VakG als de plays offs er waren was dat de reden. Al met al blijft er niks over van de mooie plannen en dan krijgen ze het ook nog eens voor elkaar om zgn. de materialen niet op tijd te hebben. Daar hebben ze gvd een jaar de tijd voor gehad! Gewoon weer een lulsmoes als je het mij vraagt.

  0

  0
 • SBO
  4 mei, 2010 - 10:24

  Ach ja.. uitstel, tijdnood, kosten verhalen…waarschijnlijk krijg je nooit te horen hoe de vork in de steel zit..

  0

  0
 • WallieNAC
  4 mei, 2010 - 10:24

  Als ik het goed begreep zijn de stijgingen van de prijzen van de scc ivm gebracht met de "vernieuwing" van het stadion. Nu de bouw stil ligt mag ik aan nemen dat de prijzen ook weer naar beneden gaan…..Of ben ik nou erg pessimistisch.
  Het is een wanbeleid. Ik heb gehoord van een bouwvakker hoe het er aan toe gaat. In de kleedkamers vergeten leidingen weg te werken, wat inhoud dat tegels weer moet worden gesloopt en opnieuw moet word bewerkt. De nieuwe ingang is 10 cm te laag, het kozijn zal moeten worden vervangen, verhoogd worden en opnieuw geplaatst moeten worden!
  Ik hoop dat het goed gaat komen

  0

  0
 • Dave
  4 mei, 2010 - 10:27

  Dit komt me toch een partij amateuristisch over, absurd!

  En @ WillemF5, mijn SCC aanvraag ligt ook op de stapel maar zonder dat doortrekken kan dat nog wel lastig worden geloof ik.

  0

  0
 • TpT
  4 mei, 2010 - 10:32

  NAC moet echt eens een keer wat duidelijker communiceren.

  Hoe kan het nou zo zijn dat een aantal maanden geleden NAC één van de gezondere clubs leek te zijn, en nu blijkbaar toch weer vrij diep in de problemen zit.

  Met dit gebrek aan communicatie en openheid over zaken is het niet gek dat het vertrouwen tussen bestuur en achterban niet groot is.

  0

  0
 • graham arnold
  4 mei, 2010 - 10:40

  Plannen aren al lang een tijdje bekend, maar van de oorspronkelijke plannen blijft steeds minder over maar de kosten blijven hetzelfde ?
  Dus de huur van het stadion stijgt gewoon terwijl er minder gedaan is.
  Als klap op de vuurpijl blijkt N.A.C. wat financiele tegenvallers gehad te hebben.
  Ze hadden blijkbaar begroot dat er spelers verkocht gingen worden en ze hadden extra uitgaven aan beveiliging , de vissekom en wat extra uitgaven aan personeel ( van Eenennaam en Leo ).

  Was een tijdje geleden optimistisch over de toekomst( N.A.C. schuldenvrij, stadionuitbreiding, begroting omhoog en eindelijk eens een duidelijk beleid ), maar van al die mooie vooruitzichten zal maar weinig terecht komen op deze manier.

  Gelukkig geeft N.A.C. altijd volledige openheid van zaken ( P.R. en communicatie afdeling werkt geweldig, maar niet heus ).
  Ben bang dat ik nog wat andere vage zaken over het hoofd zie ( jeugdopleiding ), maar met al deze feiten begin ik steeds meer te twijfelen aan de de bekwaamheid van de N.A.C.- leiding ( en dan voornamelijk de niet voetbal gerelateerde zaken, op voetbalgebied krijgt deze selectie voorlopig nog het voordeel van de twijfel ).

  Ik ga in ieder geval niet echt met een lekker gevoel de zomerstop in en dat mag dit bestuur ( of hoe de verantwoordelijken dan ook heten ) zich zeker aantrekken.

  0

  0
 • wolfmanjack
  4 mei, 2010 - 10:49

  ongeloofwaardig verhaal

  0

  0
 • dunco
  4 mei, 2010 - 10:57

  NAC had verwacht dat er een speler verkocht zou worden ?
  Vraag me dan toch af wie dat zou moeten zijn in deze selectie
  Mischien had NAC verwacht dat Leo een geweldig seizoen zou spelen
  Maar door blessures komt Leo weinig in aktie
  Zouden ze nu met Leo in de maag zitten dan ?

  0

  0
 • Niet te gleuven....
  4 mei, 2010 - 10:59

  Wat een baggerverhaal. Een bestuur dat ons nu blijkt al jaren voorliegt (Financieel gezond??, bouw luchtkasteel, VAB/jeugd, Detectives/ontslag procedures, Architecten claims etc etc) is niet geloofwaardig meer en moet zo snel mogelijk de eer aan zichzelf houden en opstappen. Dit is totaal onacceptabel en de manier van communiceren naar de achterban is van een zeer laag niveau, denken zij soms dat wij een IQ hebben van 50 en totaal geen verstand van een bedrijf runnen? Een BVo met een omzet van nog geen 15 miljoen , laat me niet lachen. Wat een farce en een onkunde!

  0

  0
 • Voske
  4 mei, 2010 - 11:07

  Zijn we toch een klein half jaartje financieel gezond geweest! Bouwmaterialen, hartritmestoornissen, tegenvallers met de verbouwing van vorig jaar, het 'afkopen' van TvE (alsof dat een miljoen gekost heeft…): allemaal lul-verhalen. NAC is gewoon weer eens ouderwets slecht gemanaged. Groot verschil met vroeger: door mensen die er nu dik voor betaalt krijgen. Maar wat ik nog het aller, aller, aller ergste vind: krijgt die scouting nederland met zn mauw-verhalen nog voor een héél groot deel gelijk. We zijn met zn allen gewoon voorgelogen…

  0

  0
 • nac6
  4 mei, 2010 - 11:10

  mijn heer van de hoeven kom toch met de waarheid naar buiten en niet wanneer nac op sterven na dood is en dat zal in deze situatie niet lang meer duren.
  zoals jullie nu doorgaan zal nac het 100 jarig bestaan niet halen.
  het wordt weertijd voor harde sanneerders anders zullen dat de curatoren wel doen..

  0

  0
 • Broer van rioolrat
  4 mei, 2010 - 11:15

  Plannen staat voorop bij iedere bedrijfsvoering en dus ook in een voetbalbedrijf. Ome riool kan het weten met zijn eigen toko'tje in de teksterij en communicatie én een tweeling van twee zu Hause.

  Slecht verhaal dit… Uitleg graag vanuit het NAC-se. En anders wil ik mijn communicatiediensten graag aanbieden aan onze mooie club. Dan gaan we eens echt open en handig communiceren.

  0

  0
 • scouting nederland
  4 mei, 2010 - 11:37

  Nu hoort U het ook eens van een ander ! Dit is al ruim 3 weken bekend.

  0

  0
 • OLDSKOOL`
  4 mei, 2010 - 11:42

  vd Hoeven moet gewoon wegwezen. Is al lang duidelijk dat deze man echt helemaal niets toevoegt en de zaak totaal niet onder controle heeft.
  Wegwezen!!

  0

  0
 • Broer van rioolrat
  4 mei, 2010 - 11:45

  Daar zijn de bezems weer… Zucht. Gaat het nou echt altijd zo bij NAC? Vreijssen, Hokkiestick Oltmans (dat was de allerergste) en nu lijkt het zich weeer te herhalen. Wat hebben we toch een prachtige kutclub.

  0

  0
 • Brightest Star
  4 mei, 2010 - 14:23

  Jaren bezig met plannen van de verbouwing(en) en dan zijn op het moment suprême de benodigde bouwmaterialen nog niet aanwezig! Jesus Christus, welke sukkel is hier weer voor verantwoordelijk? Komt die wel van deze planeet? Bij FC Twente is de verbouwing destijds een stukje groter geweest en probleemloos verlopen in alle opzichten. Bron: heel simpel,de supporters werden op alle mogelijke manieren,stap voor stap, keurig op de hoogte gehouden. Dagelijks ook nieuwe informatie via internet.Kijk,zo ga je met supporters om!Wat dat beteft zijn ze bij ons NAC weer lekker ´tegendraads´.

  0

  0
 • Mafkees
  4 mei, 2010 - 14:47

  @ scouting nederland

  Zal ik een spiegel voor je kopen? Helpt misschien bij de zelfbevrediging.

  0

  0