Go to Top

Van Diermen: “We moeten als team groeien”

Van Diermen: “We moeten als team groeien”

Kevin van Diermen liet afgelopen transferperiode de degradatiezorgen bij Excelsior achter zich om bij NAC om promotie naar de Eredivisie te gaan strijden. De verdediger promoveerde eerder al onder trainer Marinus Dijkhuizen en weet dus wat het team de komende periode te wachten staat.

De Geel-Zwarte machine lijkt wat zand in de motor te hebben gekregen, want erg soepel loopt het de laatste tijd allemaal niet bij NAC. Toch raakt Van Diermen nog niet in paniek. Hij weet uit het verleden dat het vooral om pieken op het juiste moment gaat: “De sleutel is dat je op het juiste moment in de flow raakt.  Met Excelsior wonnen we toen een aantal duels op rij richting de start van de nacompetitie. Dat bevorderde het teamproces, waardoor we de nacompetitie ingingen met het idee van: ‘wij gaan deze winnen’. En dat gebeurde dan ook heel overtuigend. Juist daarom zijn de komende weken in de competitie zo belangrijk. Kampioen word je misschien niet meer, maar we moeten als team groeien. We weten wat er gevraagd wordt en werken daar naartoe. We moeten voor onszelf een zo groot mogelijk kans op promotie creëren.”

Dat het even allemaal wat minder loopt, ligt wat Van Diermen betreft zeker niet aan de trainer: “Ik heb altijd goed met hem samengewerkt. Hij is heel goed in de omgang met spelers. Heel duidelijk, ook tactisch gezien. Hij weet wat hij wil en geeft dat ook aan. Hij is duidelijk in teamprocessen en weet hoe hij met mensen om moet gaan. Hij kan echter ook hard zijn. Dat waardeer je dan ook van hem, omdat je zijn andere kant kent. Hij is recht door zee.”

Spijt van zijn overgang heeft hij in ieder geval niet: “Ik heb het de afgelopen weken vaker gezegd: dit was voor mij de mooiste club die er kon komen.”

Bron: B-Side Rats, NAC

 

 

 

41 Reacties op "Van Diermen: “We moeten als team groeien”"

 • William
  17 februari, 2016 - 10:27

  Van Diermen maakt op mij ook een goede indruk gezien de eerste wedstrijden in het geel zwart, nu hopen dat ons Nac wel een keer iets kan volhouden en inderdaad pieken op de momenten dat het moet. Het was weer niet om aan te zien tegen Emmen. Maargoed vrijdag zitten we weer in het stadion als een stel gekken om onze geel zwarte strijders te zien voetballen. Kom op Nac! Come on Nac!!

  0

  0
 • Fokke
  17 februari, 2016 - 10:28

  Volgens mij is de trainer toch verantwoordelijk voor de prestaties op het veld!
  Er zijn volgens mij niet veel spelers die op het veld komen en er bewust met de pet naar gooien en in vergelijking met het spelersmateriaal dat bij andere clubs rondloopt heeft NAC een goede selectie.
  Waar ligt het dan aan dat NAC er niet veel van bakt??

  0

  0
 • Fred
  17 februari, 2016 - 10:31

  Vreemd dat je nu nog als team moet groeien , het zijn allemaal volwassen kerels de meesten ook nog met ervaring op het hoogste niveau .
  Grote bullshit , het is zoals vanochtend in BN De Stem stond , labiele karakters , eigen BV tjes, en niet goed genoeg .
  Als je naar deze selectie kijkt en je telt naast het voetbaltechnische vermogen op , werklust , slimheid , empathisch vermogen , sociale aspect en het hart voor je club ( teamgeest ) dan kom je op de volgende spelers die geschikt zijn voor ere – eerste divisie : ( de rest is ongeschikt )
  Stam
  Ten Rouwelaar
  Van Diermen
  Ars
  Duarte ( maar die ken ik nog niet goed , maar afgaande op zijn verleden)
  Dingsdag
  En in dat rijtje zitten al twijfelgevallen .
  Resumé , dan blijft er dus eigenlijk geen werkbare basis over , de rest is inderdaad labiel , asociaal of volledig ongeschikt voor teamsport cq voetbal .
  Dat is een ontnuchterende constatering .
  Het meest gênante vond ik hoe spelers als Suk, Pedro , Verbeek en Matic volledig door de ondergrens gingen , dat was ontluisterend .
  De hopeloosheid straalt er vanaf .
  Dat Seuntjens dan je beste speler is zegt meer dan genoeg als je al zijn eigenschappen op een hoop gooit komt hij niet eens in dat rijtje bruikbare spelers voor , triest , in en in triest !
  Ik zou tegen Fortuna ook geen gebruik meer maken van deze spelers , Seuntjes zul je er wel bij moeten zetten helaas , maar als ik trainer was stond er een volledig ander team .
  Sowieso 4-4-2 .
  Verdedigingscentrum Dingsdag en Van Diermen .
  Middenveld : Seuntjens , Stam , Duarte , Brands .
  Voorin : Ars en die nieuwe jongen . ( die zal toch onderhand wel beschikbaar zijn , of zitten die amateurs te wachten tot er zo’n burocraat een keer genegen is dat formulier van onder de stapel te pakken , onderneem eens actie, het duurt verdomme nergens zo lang ! )
  Kijk eens wat het waarschijnlijk al gekost heeft dat die jongen al meer dan 3 weken niet kan spelen of trainen.
  Het is hopeloos en er verandert niks helemaal niks, zo’n Smulders moet toch ook denken waar ben ik terecht gekomen , wat heb ik mezelf aangedaan !

  0

  0
 • wolfmanjack
  17 februari, 2016 - 10:44

  Tuurlijk ligt het niet aan de trainer. Als iedereen voor zichzelf gaat lopen voetballen of gewoon de kwaliteit niet heeft houdt het op. Ik vond Stam de laatste wedstrijden steeds de beste man van NAC maar afgelopen maandag moet juist hij opstaan. Het enige wat hij doet is schelden en ballen afpakken van Naah en andere spelers in de weg lopen. Zo zijn er meer, Ars, Matic die erg tegenvallen. En sommigen missen de kwaliteit, zoals Suk.En hard werken is ook een kwaliteit (Brands, terecht dat hij er dan niet in staat)

  0

  0
 • Naccer in tianjin
  17 februari, 2016 - 10:45

  @fred, ik verwacht dat Smulders zichzelf vooraf beter geïnformeerd heeft dan jij aangeeft met je laatste zin.

  Sommige mensen zien nog steeds een uitdaging en kansen in ons cluppie en daar moeten we gewoon blij mee zijn.

  Geef ze de tijd; dit seizoen is toch al naar de klote. Na zoveel ellende toch promoveren zou wel typisch NAC zijn, ik zeg; laat het gebeuren!! ;)

  0

  0
 • Toontje
  17 februari, 2016 - 10:52

  Is de trainer op de hoogte wat er in alle contracten staat? Als er bij iemand staat dat hij zo weg mag als NAC niet promoveert zou ik hem niet meer opstellen…..er dat zijn er misschien meerdere??…dat bedoelt men dat ieder met zijn eigen bv’tje bezig is. De belangen zijn soms tegenstrijdig.
  Doordat NAC geen euro te makken heeft kan een speler van alles eisen als hij komt en dat wordt ieder jaar erger als je niet promoveert…je kunt dan niet gaan bouwen over je moet het uitsmeren over 5 tot 10 jaar. Maar dat gaat helaas niet want dan zijn we allang failliet

  0

  0
 • D'n Beuk
  17 februari, 2016 - 10:56

  Ambitie uitspreken is hetgeen wat er moet gebeuren.
  Aan het begin van het seizoen werd er uitgesproken dat promotie het doel was en daar had toen glashard gezegd moeten worden dat het kampioenschap het doel was!!
  na de slechte start werd gezegd dat bij de eerste vijf het doel was en daar zijn ze nu hard naar op weg!
  Bij het nadere van de 2e periode werd gezegd dat dat maar voor de statistieken was en het gevolg was dat de 2e periode niet gehaald werd.
  bij het bijna binnenslepen van de 3e periode werd wederom gezegd dat dit maar een prijs voor de statistieken was en wederom ging de Koperen stier en bijbehorende 75000 euro’tjes aan de neus van NAC voorbij!!

  Kortom er blijft steeds een enorm groot grijs gebied van wat er gepresteerd moet worden en welke doelstellingen er nagestreefd dienen te worden en de selectie blijft dus maar aanmodderen en kunnen nergens op afgerekend worden!!

  0

  0
 • wies
  17 februari, 2016 - 10:59

  Kom op nac, als ze gewoon met ze alle voor gaan komt het helemaal goed. Nac heeft nu een Breede selectie met goede spelers inderdaad gewoon op het goede moment toeslaan en volgend jaar spelen we weer op zaterdag en zondag. Come on nac

  0

  0
 • BATI
  17 februari, 2016 - 11:04

  Fijn dat als je in juli begint met de voorbereiding mensen in februari nog steeds roepen dat ze moeten groeien als een team……

  Tis geen team en dat zal het ook niet meer worden ook.

  0

  0
 • Fokke
  17 februari, 2016 - 11:06

  @ wolfmanjack

  Waar is een trainer dan nog voor verantwoordelijk? Bij zijn aantreden zei Dijkhuizen dat hij het volste vertrouwen in de selectie had en dat hiermee de doelstellingen van NAC gerealiseerd konden worden.
  Je tekent toch geen contract zonder dat je je vooraf in de club hebt verdiept.
  Als ik jouw redenatie volgt zijn ook de vorige trainers nergens verantwoordelijk voor en ten onrechte ontslagen wat weer onnodig geld heeft gekost!!

  0

  0
 • Da Pope
  17 februari, 2016 - 11:06

  Eigenlijk zou je gewoon helemaal niet moeten willen promoveren dit seizoen. Afscheid nemen van het gros van deze selectie en helemaal van voor af aan beginnen. Het is dat er vanuit de organisatie een behoorlijke druk is om te promoveren (met name financieel), maar verder vind ik promotie eigenlijk helemaal niet nodig.

  Als je realistisch kijkt, moet je hoe dan ook een volledig nieuw elftal gaan bouwen. Voor de Eredivisie betekent dat normaal gesproken dat je mikt op een elftal dat er direct staat en in staat is om degradatie te voorkomen. Dat elftal zal daarom vermoedelijk bestaan uit transfervrije (bijna-)30-ers en huurlingen van topclubs. Oftewel: een elftal voor de korte termijn zonder transferwaarde. Zo’n beetje zoals NAC het de jaren voor de degradatie ook gedaan heeft.

  Dat is jammer, want wil NAC structureel vooruit, dan zal het eigenlijk moeten gaan bouwen aan een talentvol, jong elftal, dat langzaam ingespeeld raakt, als collectief groeit en een transferwaarde gaat vertegenwoordigen. Dat kan veel eenvoudiger in de Jupiler League. Hans Smulders heeft bij Eindhoven bewezen oog voor talent te hebben. Bij Dijkhuizen krijg ik het gevoel dat het vooral een trainer voor de lange termijn is en niet iemand die je op korte termijn succes brengt. Dat is prima als hij tijd krijgt in de Jupiler League, maar niet als er komend jaar weer volle bak druk en stress is.

  Als de financiers nou écht met de club vooruit willen, zouden ze eigenlijk de portemonnee moeten trekken en NAC de financiële ruimte moeten geven om vanuit de Jupiler League te gaan bouwen aan een stabiele club.

  0

  0
 • H.K.
  17 februari, 2016 - 11:13

  Tuurlijk zegt van Diermen dat blabla Marinus un goeie trainert is. Duhuh….
  Team moet groeien? My ass… Als alle neuzen (heb t niet over 020) de kant op staan van gvd wij gaan promoveren wordt het vanzelf een team want dan heb je alles voor elkaar over.
  Toen ik nog voetbalde zei ik wel eens: ik heb gewonnen vandaag, alleen de rest van mijn elftal niet! En ik denk dat op dit moment dat minimaal 7 spelers thuis zeggen want ze zijn enkel en alleen met zichzelf bezig en niet met het team belang.
  Ga morgen maar eens in zundert kijken wat ze daar uitspoken.

  0

  0
 • Naccie
  17 februari, 2016 - 11:26

  Het is al een aantal keer in de reacties genoemd, maar ik ben er ook wel eens benieuwd naar. Transfermarkt is allang weer gesloten, maar de werkvergunning voor de Turkse spits is er nog steeds niet. Ligt dit weer eens aan de amateurs bij NAC? Wat is de status in godsnaam en waarom duurt dit zo Godgruwelijk lang weer? Die jongen had gewoon al minimaal 2 wedstrijden moeten spelen. Wanneer hij ein-de-lijk mee mag trainen en speelgerechtigd is, is het kwaad alweer geschied lijkt wel. Vind dat dit wel eens gecommuniceerd mag worden vanuit NAC.

  0

  0
 • Wanny
  17 februari, 2016 - 11:27

  Het technische gedeelte van de organisatie moet je nu eens gewoon 5 jaar laten zitten. Dijkhuizen zal geen tovenaar zijn, maar ook echt niet slechter dan eventuele alternatieven. Smulders heeft al bewezen bij Eindhoven dat ie wat neer kan zetten en Gilissen lijkt me ook wel een goede man op de goede plek. Met Penders hebben we dan nog een clubman die prima als assistent kan fungeren.

  Zorg ervoor dat er in de toezichthoudende organen iemand komt met technische kennis die dit clubje kan steunen en ga dan eens aan de slag met oog voor de wat langere termijn. In plaats van elk jaar nieuwe mensen op al die plekken.

  0

  0
 • Bredaastrots
  17 februari, 2016 - 11:28

  Van Diermen kan best lullen maar hij gaat flink in de fout bij dat doelpunt tegen Emmen het is een pannenkoek die een goed schot heeft maar kan geen lantaarnpaal voorbij gaan het enigste net als Pedro terug spelen.
  als je bij exelsior niet in de basis kan komen dan is het al triest geteld met je. gauw terug met die jongen.

  0

  0
 • Henri
  17 februari, 2016 - 11:31

  @Da Pope
  Ik heb gisteren onder een ander item al geschreven dat een team bouwen niet meer mogelijk is. Zeker niet in de eerste divisie gezien de lagere salarissen, het erbarmelijke niveau, gebrek aan entourage en de kunstgrasvelden. Een beetje talentvolle voetballer zal meteen weg worden gehaald. Voorbeelden zat, zie bijv. een Mertens, Chadli, Amrabat, Janssen etc. Bovendien is het zeker niet zo dat als je een team bouwt in de JL, als dat al zou kunnen, dit team dan ook eredivisie waardig is. Ook dan zal er geïnvesteerd moeten worden. NAC zal voorlopig een twee sporen beleid moeten voeren. Alles doen om te promoveren, om een financieel debacle te voorkomen. Het team opschonen en eredivisie waardig maken door te investeren. En moet spoed aan de jeugdopleiding en de scouting werken. Wat dat betreft vind ik het raar dat Smulders nog geen professioneel scoutingsapparaat heeft opgebouwd. Hij kan zelf wel 6 wedstrijden per week bezoeken, maar met enkele goede scouts erbij kom je al gouw aan 100 wedstrijden per maand. Die slag zal nu meteen gemaakt moeten worden. Hoewel we ook moeten beseffen dat de aantrekkingskracht bij kandidaat spelers voor NAC met de week afneemt.

  0

  0
 • D.kocx
  17 februari, 2016 - 11:56

  Ik denk dat dit elftal in een proces zit. Dat zitten ze namelijk al 5 jaar!! hoe lang duurt zo’n proces? Ik snap dat als er veel nieuwe spelers komen dat je dan moet bouwen aan dat elftal maar na ruim een half jaar mag ik toch wel wat magie verwachten op het veld? We spelen vaak nog steeds hetzelfde als 3 seizoenen geleden! Zonder visie en passie (op enkele wedstrijden na) als je ziet hoe langzaam NAC aan de bal is pffff men neemt de bal aan en gaat dan eens kijken wie waar vrij staat dat duurt te lang! En zeker nu er veel ploegen zich ingraven op hun eigen helft zal je sneller moeten handelen. Iets minder denken maar meer doen. Al die processen komen mij inmiddels de keel uit ik wil gewoon ouderwetse vechtlust zien bij ons NAC dan kom je er wel met dit elftal. De juiste flow komt ook dan vanzelf aanzetten.

  0

  0
 • Breda For Ever
  17 februari, 2016 - 12:00

  en daar gaan we weer blablablabla de beste stuurlui (trainers) staan aan wal

  0

  0
 • Ouwe spionkop
  17 februari, 2016 - 12:14

  NAC heeft geen spelers meer voor 4-3-3. We hebben geen buitenspelers die het niveau aankunnen. We hebben naar mijn mening de perfecte spelers voor 4-4-2.
  Daarmee voorkom je dat Ars op een eiland staat net als de vorige wedstrijden. Bovendien veel meer stootkracht voorin en meer druk naar voor, Trainer het is nu aan u!

  0

  0
 • Wouter
  17 februari, 2016 - 12:20

  Alleen met enorm veel wilskracht , goodwill, en een niet aflatende dosis geluk kom je uit deze hel. ( Jupiler )
  Maar alles zit tegen , niet de juiste spelers , de KNVB is anti NAC , de scheidsrechters hebben iets tegen ons, we kunnen niet met kunstgras uit de voeten , het kwartje valt bij ons altijd de verkeerde kant uit , we zijn arrogant , we zijn gemakzuchtig , we zijn tegendraads , we lullen te veel over bier waardoor niemand je meer serieus neemt .
  Iedereen zal moeten performen , het is niet anders , de aandeelhouders zullen nog één keer hun buidel open moeten trekken om een team weg te zetten wat wil promoveren .
  Er liggen genoeg scenario’s onder het stof , ik denk dat je de juiste spelers moet binnenhalen net als destijds Latchford, van Buren, Dusbaba , Meyer die ervaring en meerwaarde hebben .
  Wat had een Heitinga nog van onschatbare waarde kunnen zijn bijvoorbeeld , er moet ook een structureel samenwerkingsverband met een topclub komen waarbij je niet de vierde categorie afvallers ( Naah) krijgt maar de eerste categorie ( Perica ) .
  Dan pas kom je er , na Perica heb je toch niemand meer gehad met passie en inzet ?

  0

  0
 • raraNAC
  17 februari, 2016 - 12:23

  Het voordeel van de nacompetitie is, dat het over twee (vier) wedstrijden gaat. Daarin ben ik optimistisch.
  Als je vervolgens de eerste ronde door bent moet je waarschijnlijk tegen een eredivisie ploeg. Op dit moment ziet niemand NAC daar van winnen, alleen dan zijn zij degene die het spel moeten maken. Dat zou voor het eerst zijn dit seizoen. Kortom, meer ruimte, meer mogelijkheden.

  Er is weinig reden tot optimisme, alleen dit is een kleine houvast voor mij ;)
  Het gaat wel echt om die flow, kijk naar Roda en Willem2.

  0

  0
 • scheppioni
  17 februari, 2016 - 12:55

  De menatliteit van de meeste spelers van ons NAC als het tegenzit is van een heel laag niveau, daar helpt een romeinse maandag met de Carnaval dus niks aan, misschien en dat is mijn enigste optie een no nonsens figuur in de staf erbij !!! Voetballen kunnen ze wel onze NaCCers spelers, maar er lopen erbij met waarschijnlijk een heel laag zelfbeeld !!! Wanneer hetmee zit kunnen we zomaar naar een 7-0 of 1-6 voetballen, maar …….
  Zo door hobbelen kan nog een hele lange weg worden, ook met Marinus !
  Het meest gunstigst is dus tweede of derde worden met het oog op eerst uit, dat moet met deze selectie toch eigenlijk wel lukken, toch maar eens over prestatiecontracten na gaan denken heren NAC beleidbepalers !!
  HUP NAC, we follow !

  0

  0
 • jvt
  17 februari, 2016 - 12:59

  Nac laat één van de weinige spelers met gif, Kamps, vertrekken en haalt 2 spelers die nog niet kunnen spelen Duarte en de Turkse spits. Nac haalt nobody Dijkhuizen, die bij Excelsior het voor elkaar kreeg, met dank aan Feijenoord, in de ere te blijven maar in Engeland net zo snel weg was als ie gekomen was. We hebben een omhooggevallen AD die feitelijk zich nog moet bewijzen als account manager, een hoofd opleidingen na het vertrek van Brusselers die immers voor onbepaalde tijd in dienst was voor de langere termijn. We doen dit en dat, en het leidt allemaal tot niets.

  Kijk elkaar eens recht in de spiegel aan heren van het pluche en je kunt toch stellen dat je het niet slechter had kunnen doen. Het is een ramp en tijd voor nieuwe mensen die wel met ambitie en drive Nac en haar spelers motiveren en stimuleren. We zijn maar Nac, schei toch uit! We verkloten sinds vertrek van onze Ernie (ex-international) werkelijk alles. Het is een wonder dat er nog zoveel supporters op de tribune zitten maar ook dat zal snel minderen. Management, wees geen baantjeszitter, maar pak uw spullen en maak plaats voor kwaliteit als u meent wat u zegt, ook zelf een Nac supporter te zijn

  0

  0
 • brutes
  17 februari, 2016 - 13:00

  Hoe zit het onderhand met de werkvergunning van onze nieuwe spits

  0

  0
 • PEMA
  17 februari, 2016 - 13:10

  Kampioen wordt misschien niet meer…..nou laat dat misschien maar achterwegen. Dat gaat hem 100 % niet meer worden.
  Je moet je afvragen, met deze selectie en alles daaromheen, moet je wel promoveren ??
  Zeker wel voor het (hondtrouwe) publiek, en NAC (dat hoort op het hoogste niveau te acteren) maar er moet echt heeeeel veel veranderen in de organisatie. Waarom lukt het bij Utrecht, Groningen , Zwolle, etc..
  Maar in de eventuele nacompetitie, heb ik erg mijn twijfels of ze winnen.

  0

  0
 • Toontje
  17 februari, 2016 - 13:24

  JHF

  Al lang geleden gezegd dat de financiele strop steeds groter wordt als we niet promoveren.
  En als we wel promoveren liggen we er zo weer uit, want we hebben niets te besteden
  Je zit dus in een cirkel waar je niet uitkomt

  0

  0
 • badeend
  17 februari, 2016 - 13:32

  @ Fred

  Eens met 4-4-2, maar zéker niet met Seuntjens, Duarte, Brands en Stam. Dan kun je net zo goed geen middenveld opstellen. Loopt elke willekeurige tegenstander zo op Dingsdag af, die niet kan verdedigen.

  Jouw voorstel is gelijk aan matchfixing. Of meer: competitiefixing.

  0

  0
 • Nacdictive
  17 februari, 2016 - 13:38

  Er was eens een team die trainde in blauwe sokken. Er kwam een speler en er ging er eentje weg, de nieuwe speler stond met gele sokken op de training en de overige spelers zeiden we trainen met blauwe sokken. Hij vroeg waarom, de spelers zeiden ‘dat is gewoon de afspraak’. In de winterstop gingen er drie weg en kwamen er twee en hetzelfde gebeurde opnieuw, de nieuwe spelers kwamen nadat hun verteld werd om in blauwe sokken te komen met blauwe sokken. Na een aantal jaar met vaak hetzelfde ritueel waren van de oorspronkelijke spelers er 0 meer over maar de selectie trainede wel elke dag in het blauw. Nieuwe spelers vroegen niet eens meer waarom maar zeiden gewoon, ok morgen doe ik ze aan.
  Moraal van het vooral: Niemand vraagt zich meer af waarom er in het blauw getraind wordt, er worden geen kritische vragen gesteld, alles wordt klakkeloos overgenomen en blijft bij het oude.. Welkom bij NAC!!
  Zolang er in de top niets verandert blijft het lood om oud ijzer. Ik zei het gisteren al het maakt geen fuck uit wie er rechtsback speelt of linksbinnen, niet eens wie de trainer is, het zit gewoon fout in de organisatie.

  Ik sluit me bij Da Pope aan…!

  0

  0
 • Willem
  17 februari, 2016 - 13:42

  Ons Nac wordt geleid door de grootste PRUTSERS die we ons maar voor kunnen stellen!!!!!

  0

  0
 • 3 hoefijzers
  17 februari, 2016 - 14:16

  Als je als team wilt groeien, moet je eerst een team zijn!

  0

  0
 • maarten
  17 februari, 2016 - 14:17

  Als team groeien. Vanaf de,voorbereiding de tijd gehad. We zitten nu op 70% van de competitie en we spelen nu al voor de keizers baard. Individualisten zoals, Stam, Brands en Seuntjes dragen daar nog geen korrel aan mee. Gorter vind dat hij er ook in moet, maar op basis van wat?

  Nee de krakters EN gebrek aan kwaliteit zorgen ervoor dat dit team labiel is. Dat dit team nog geen seconde heeft laten zien dat ze kampioenswaardig waren.

  Alle pijlen op de play-offs. Alsof t daar gaat gebeuren terwijl je knullig tot 2x toe een periodetitel misloopt. Nee, gewoon leren van dit jaar en volgend jaar met frisse tegenzin weer naar Groesbeek en Velzen.

  0

  0
 • Overal
  17 februari, 2016 - 14:30

  Buiten hoe het er in de praktijk aan toe gaat laat Kevin hier wel zijn de juiste instelling te hebben. Ik hoop dat deze instelling bij meer spelers binnen de selectie leeft en dat ze de rest uiteindelijk mee kunnen gaan trekken. Van Diermen verwoord het goed, als je de playoffs ingaat met de instelling dat je hem gaat winnen maak je 3x zoveel kans.

  0

  0
 • TheBeek
  17 februari, 2016 - 15:16

  Groeien als team na 9 maanden……….dat gaat hem niet worden. Denk dat sommige spelers elkaar ook niet kunnen luchten of zien. Het is net als dagelijks gaan werken met collega’s die je niet kan pruimen. Dat werkt ook niet.

  Ik weet wat iedereen zegt; ja daar moeten ze dan maar mee omgaan. Dat is alleen makkelijker gezegd dan gedaan ;)

  Tis gewoon totaal geen team en dat gaat het volgens mij niet meer worden ook.

  Half mei de play-offs is onze enige kans maar ik heb er een heel hard hoofd in.

  Vrijdag maar weer bier drinken en k*t roepen. Meer kunnen we er toch niet aan doen. (helaas)

  0

  0
 • Baske
  17 februari, 2016 - 15:24

  Deze tekst had je op elk willekeurig moment de afgelopen 4 jaar kunnen plaatsen en het was nog actueel geweest. Dit ondanks we 50 spelers verder zijn.

  Het is een puur karakterologisch probleem. Er is nooit gescout op mentaliteit maar enkel maar op haalbaarheid. Teamsport heeft alles te maken met de ander wat gunnen in je team, het collectieve doel nastreven. Dit zijn (bijna) allemaal (op het narcistische af) eenlingen die op zoek zijn naar hun persoonlijke shine momentje in dat volle stadion. Aangesproken worden door teamgenoten wordt niet geaccepteerd want dat trekt je egootje niet en heeft een slechte uitstraling naar de anderen waarboven je jezelf zo verheven voelt. Immers, alles draait alleen om jou. En dat geeft ook niet, je bent binnen deze club niet gewend om daar ook op afgerekend te worden. Iedereen blijft immers zitten op dit schip op ramkoers. Na de wedstrijd druip je af terwijl de rest van de organisatie nog maar eens een polonaise aanheft in het kader van het “wij zijn de beste supporters van Nederland” mantra. Vrijheid blijheid en voor jouw egootje is alle ruimte

  0

  0
 • 076*R
  17 februari, 2016 - 15:43

  Ten Rouwelaar

  Mulder Pedro Van Diermen Gorter

  Seuntjes Matic Stam Duarte

  Unal Ars

  Zoiets?

  0

  0
 • TheBeek
  17 februari, 2016 - 16:26

  Ik heb liever

  Neuer

  Dani alves hummels thiago silva alaba

  Kroos iniesta james

  messi müller ronaldo

  :p:p:p

  0

  0
 • chrisje
  17 februari, 2016 - 16:55

  Fifa gespeeld ??

  0

  0
 • Korneev
  17 februari, 2016 - 17:24

  Leuk dat iedereen het heeft over de nacompetitie maar die moeten we eerst nog maar eens zien te halen.

  0

  0
 • De Dyslekt
  17 februari, 2016 - 18:48

  Hadden we dit maar in de contracten gezet ipv vast salaris:
  Winst 5000€
  Gelijk 2000€ tegen Topclub 3000€
  Verlies 750€

  Wedden dat er dan NOAD kwam in deze selectie!
  Ja, ze hebben vast een hart voor de club(kas).

  0

  0
 • scheppioni
  17 februari, 2016 - 19:19

  De Dyslekt, goed geschreven !!!

  0

  0
 • Kees F7
  17 februari, 2016 - 19:42

  @Da Pope Inderdaad, er zal moeten worden opgebouwd. Maar promotie is alleen al nodig om de financiële ellende te voorkomen: spelersbudget ruim 1 miljoen omlaag, minder TV-rechten, minder recette…… Dan gaar NAC financieel naar de Filistijnen. We komen er dan nooit meer bovenop. Bovendien werken de speeltijden, de stadions en de clubs (uitgezonderd de “grote” clubs) op supporters en spelers erg deprimerend.

  0

  0