Go to Top

Van Fessem ook volgend jaar tweede keeper

Van Fessem ook volgend jaar tweede keeper

Van Fessem speelde nog geen minuut voor NAC in de competitie, toch wil NAC zal ook komend seizoen gebruik maken van de diensten van Jimmy van Fessem als (waarschijnlijk) stand-in voor Jelle ten Rouwelaar.  
NAC sprak eerder al uit verder te willen gaan met de 34-jarige doelman. Nu is er ook een concreet aanbod gedaan, hij kan bijtekenen voor een jaar.

6 Reacties op "Van Fessem ook volgend jaar tweede keeper"

 • Henk
  17 april, 2010 - 13:23

  Zou voor NAC goed zijn als hij bijtekent, maar voor hem zelf..?

  Stel dat NAC zich zondag plaatst voor de plee-offs, is het misschien leuk om hem de laatste wedstrijd tegen Twente ook is een kans te geven?

  0

  0
 • Benji
  17 april, 2010 - 14:22

  Zou mooi zijn, een ervaren 2de keeper behouden.. Maar dan moet Jelle iedergeval niet zo bang zijn dat zijn basisplaats wor afgenomen als hij niet 100% fit is net als paar weken geleden, toen had V.fessem er gewoon in gemoeten.. :p

  0

  0
 • jan uit G
  17 april, 2010 - 15:06

  ik zou lekker een ander elftal kieze,die jonge komt toch nie aan de bak bij NAC, da hebbe we toch de laatste x gezien terouwelaar stront ziek maar toch keepe die rooie verlaat zn goal echt nie voor niemand hij is veul te bang dat van fessem beter keept dan hij en dat is concurentie en dat wil onze ROOIE RAKKER nie

  0

  0
 • Johan
  17 april, 2010 - 19:01

  Van Fessem is gewoon beter dan Jelle. laat hem maar eens een wedstrijd keepen, dan zie je het verschil. dan staat er echt een keeper in goal MET uitstraling!

  0

  0
 • bredawereldstad
  17 april, 2010 - 19:07

  Inderdaad laat van fessemeens een keertje proberen! IK vinddat hij het wel verdiend!~

  Zoals velehierzeggen is van fessem beter als ten rouwelaar veelmeeruitstraling geenklote trapals ten rouwelaar! Geenonzekerheid bij hogeballen!!

  0

  0
 • scheppioni
  18 april, 2010 - 07:49

  Niet verkeerd, alleen had hij allang een kans moeten krijgen, niet nu meer omdat Jelle de laatste twee wedstrijden weer de vorm een beetje terug lijkt te hebben !

  0

  0