Go to Top

Van Kolkka mag het weer beginnen

Van Kolkka mag het weer beginnen

De Rat wist de hand te leggen op een interview, dat Joonas Kolkka gaf aan de Finse krant Iltasanomat (geen familie van Aromat). Aangezien de collegae ook zo vriendelijk waren het stuk te vertalen volgt hier een kopie:

“Natuurlijk is de vakantie prettig, het is een beetje ongewoon om zo lang vrij te zijn” , zegt Kolkka. ” De zomerstop heeft me goed gedaan, ik ben ontspannen en helemaal fris om een mooi seizoen aan te gaan.

De voorbereiding op het seizoen duurt een maand. Dat is niet te lang, we gaan weer op trainingskamp aan de kust, op een half uur ‘lopen’ vanaf Breda. We zijn daar eerder geweest en het is een uitstekende locatie. Begin augustus start dan de competitie, en dat is mooi, het weer is dan gunstig en de velden zijn goed. En de winterstop is een beetje langer dan normaal.”

Over de financiële situatie en de gevolgen voor de selectie is Joonas duidelijk: “De selectie is kleiner, en we hebben een aantal jongelingen erbij gekregen. Ik zal opnieuw de concurrentie aan moeten gaan, maar dat is niet erg. De KNVB dreigt nu met puntenmindering, maar de club heeft uiteindelijk aan de verplichtingen voldaan, dus nu kunnen we ons weer richten op het nieuwe seizoen. Ik heb er zin in.”

Bron: B-side Rats, De Rat, Iltasanomat

7 Reacties op "Van Kolkka mag het weer beginnen"

 • nacfan
  26 juni, 2010 - 22:36

  Voor mij ook! Come on NAC!

  0

  0
 • mama Ed
  27 juni, 2010 - 06:27

  NAC zal niet alleen de ervaring van oude rot Jonas nodig hebben, maar bovenal zijn tomeloze inzet.

  0

  0
 • buis
  27 juni, 2010 - 07:38

  kan niet wachten.
  pak in ieder geval een paar oefenpotjes mee zodat het wachten niet te lang duurt

  0

  0
 • Kees
  27 juni, 2010 - 12:20

  Van mij mag kolkka wel stoppen, hij heeft z'n tijd wel gehad.
  Vorig seizoen ook niet veel bijgedragen.

  0

  0
 • RichardvV
  27 juni, 2010 - 12:59

  "•Van mij mag kolkka wel stoppen, hij heeft z'n tijd wel gehad.
  Vorig seizoen ook niet veel bijgedragen"

  Ik geloof dat jij 't nog niet helemaal begrepen hebt, ik denk juist dat we Joonas heel goed kunnen gebruiken dit seizoen. Met zijn ervaringen, en inderdaad tomeloze inzet zoals hierboven staat aangegeven kunnen we aan Joonas nog veel goeds beleven. En ik zal niet zeggen, dat zijn niveau wel gedaalt is maar voor jonge jongens is dit gewoon een prima leermeester.

  Dus, Joonas mooi dat je staat te trappelen voor een nieuw seizoen, bij ons is het niet anders.. ! :D

  COME ON N.A.C. !

  0

  0
 • Leur Noord
  27 juni, 2010 - 15:00

  EErst maar eens die wereldbeker binnen halen, en dan weken feesten en dan mag het seizoen weer beginnen en misschien is kolka goed voor een functie binnen nac maar op het veld is hij wel klaar lijkt mij

  0

  0
 • vakkie g
  27 juni, 2010 - 21:14

  presteer maar eens een keer, want afgelopen seizoen heb je niks laten zien, je kon nog geen corner bij de eerste paal krijgen, maar ik heb er wel zin in!!

  0

  0