Go to Top

Verbeek: “NAC speelt wisselvallig”

Verbeek: “NAC speelt wisselvallig”

Waar NAC-coach Robert Maaskant in de aanloop naar de confrontatie van vanavond nogal voorzichtig is, is Heracles-trainer Gertjan Verbeek vol zelfvertrouwen. De coach laat zijn team ook vanavond spelen om te winnen.

Verbeek: “NAC Breda speelt wisselvallig. Ze verliezen van FC Groningen maar winnen de week ervoor van PSV. Door blessures en schorsingen kunnen zij niet continue in dezelfde samenstelling spelen. Bij ons zijn alleen Sebastiaan Steur en Elias Pech langdurig geblesseerd. Ik heb hoge verwachtingen van onze eigen groep. Wij hoeven voor niemand in deze competitie onder te doen. Als we allemaal doen wat we moeten doen, kunnen van iedereen winnen. Als we dat niet doen, kunnen we ook van iedereen verliezen. Doel is het linkerrijtje voor plaatsing van de play offs, maar we bereiden ons van wedstrijd tot wedstrijd voor en proberen morgen van NAC Breda te winnen.

9 Reacties op "Verbeek: “NAC speelt wisselvallig”"

 • nacfever
  20 maart, 2010 - 11:28

  kom maar op

  0

  0
 • tim
  20 maart, 2010 - 11:31

  hoogmoed komt voor de val

  0

  0
 • E.
  20 maart, 2010 - 11:37

  Die Elias Pech, Wat heeft die een pech..

  0

  0
 • Rick
  20 maart, 2010 - 12:10

  Die gaan tenminste met een echte instelling het veld op. NAC stapt het veld op voor een puntje, Heracles voor 3. Zegt genoeg. NAC heeft kwalitatief betere spelers en moet ze gewoon pakken vanavond!
  Dat zijn 3 punten jaja, 3 punten voor Breda!

  0

  0
 • Ewout
  20 maart, 2010 - 14:28

  Gert-Jan heeft wel gelijk Heracles kan van iedereen winnen en verliezen maar dat kunnen wij ook NAC kan van iedereen winnen en van iedereen verliezen, en NAC heeft kwalitatief betere spelers met een enrme veerkracht.
  Maar als je met de instelling het veld op stapt om 1 punt mee te nemen is er toch iets nie helemaal goed oke heracles is in goeie doen en wij zitten nu even in een dipje maar ik ben er van overtuigt dat dat de komende weken gaat veranderen, Loran komt er weer aan, over een paar weken Leo weer en dan hebben we weer een sterke selectie en gaan we gewoon ons opmaken voor de play-Offs als 8e of 9e!

  COMAN NAC!!!!!

  0

  0
 • Spur
  20 maart, 2010 - 14:38

  Verwacht toch echt dat NAC voor de volle 3 punten gaat hoor, Maaskant probeert ons enkel in de underdog positie te lullen, wat niet nodig is wat mij betreft, maar verwacht toch echt een tot op het bot gemotiveerd NAC vanavond, en dat mogen we tenminste ook wel verwachten… De broodnodige drie punten gaan vanavond mee naar Breda, is ook wel nodig, aangezien Heerenveen ook nog maar op vijf punten achter staat, en we daar nog uit moeten spelen. Hup NAC!

  0

  0
 • gerrit39
  20 maart, 2010 - 16:10

  Ja haal da kunstgras maar eens weg kijken of ze nog zo goed zijn!

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  20 maart, 2010 - 17:19

  Verbeek, is in mijn ogen 1 van de beste trainers die NL rijk is!kijk maar eens wat hij laat zien bij zo'n club en zo'n budget erg knap !E dat hij bij feyedinges niet heeft kunnen waarmaken zal vast aan de club hebben gelegen (kan ook niet anders)

  0

  0
 • papaedje
  20 maart, 2010 - 18:59

  Klopt helemaal daarom gaan ze ook vanavond ten onder Heracles net zoals NAC thuis bijna onverslaanbaar. 3-1 en wederom een lading aan gele kaarten.

  0

  0