Go to Top

De gemeente verklaart nader

De gemeente verklaart nader

Sinds gisteren is bekend dat één van de finales van de play-offs een knus Brabants onderonsje wordt en sinds vandaag is bekend dat de beide play-off wedstrijden zonder uitpubliek worden gespeeld.

En daardoor kunnen beide burgervaders Depla en Noordanus en het korps veiligheid- & vrijheidbeheersing op weinig sympathie rekenen uitvoetballand. En niet alleen vanuit Breda of Tilburg, maar ook ver daarbuiten. Nu zullen ze op het stadskantoor ook de sociale media in de gaten houden en gedacht hebben een degelijke en pseudo-meelevende verklaring te moeten geven om den supporter wat tot bedaren te brengen. Komtie:

“De wedstrijden tussen Willem II en NAC Breda voor de play-offs om promotie/degradatie worden zonder uitpubliek gespeeld. Dat hebben de lokale driehoeken van Breda en Tilburg samen besloten.

De wedstrijden tussen NAC Breda en Willem II zijn sinds jaar en dag risicovol. Zo ook deze keer. Er staan grote belangen op het spel. De uitslag van deze dubbele ontmoeting bepaalt welke club volgend seizoen in de Eredivisie mag aantreden en welke club in de Jupiler League. Dat gaat samen met verhoogde spanningen onder supporters.

Uitgangspunt is dat de veiligheid tijdens de wedstrijden gegarandeerd is. De politie heeft Breda en Tilburg geadviseerd om beide wedstrijden zonder uitpubliek te spelen. Om ongeregeldheden op het gebied van openbare orde en veiligheid te voorkomen. Betrokken partijen hebben besloten hetzelfde regime voor beide wedstrijden te hanteren.

Teleurstelling over het moeten nemen van dit besluit overheerst. Alle partijen beseffen dat deze beslissing hetzelfde gevoel oproept bij de supporters. De uitspelende club biedt in het eigen stadion een alternatief programma aan haar thuisblijvende supporters. De wedstrijd zal er via grote schermen te volgen zijn.”

De teleurstelling heerst?! Laat ons niet lachen. Er wordt een dikke streep door de apotheose van dit voetbalseizoen gezet uit angst. Dit is immers niet van gisteren op vandaag besloten maar toen eenmaal bekend werd dat Willem2 in de nacompetitie terecht kón komen heeft men uit angst dit plan al lang en breed gesmeed. Alles om de schuimbekkende en enkel kwaadwillende supporter te kunnen weren of een vinger te kunnen wijzen mocht er iets mis gaan waardoor men het ‘zie je nou wel’-principe kan hanteren. Het voetbal en haar supporters verliest maar de veiligheid is tenminste gewaarborgd. Maar dit had helemaal niet gehoeven, lafaards. Wij vinden het dan ook een zielig, sneu en laf besluit vam achter een bureau en hebben er geen goed woord voor over.

Bron: B-Side Rats, Breda.nl

51 Reacties op "De gemeente verklaart nader"

 • Geeltje
  17 mei, 2016 - 17:44

  Wij vinden het echter zielig, sneu, laf en hebben er geen goed woord voor over.

  Punt.

  Of nee, uitroepteken.

  Of nee, godverdomme!!! Man, man man… Wat een zooitje nietskunners.

  0

  0
 • RJCKerkrade
  17 mei, 2016 - 17:44

  Dit is natuurlijk sneu voor jullie als supporters op een oh zo belangrijke ontknoping.

  Dat het daarbij in zowel in Tilburg als Breda uit kan lopen op opstootjes wordt geen rekening mee gehouden schijnbaar.
  Niet genoeg politie,geen geld?
  Laat me niet lachen.
  Laat ze dan maar liever ergens op neutraal terrrein spelen.

  Verder wensen wij van BBU fanclub RodaJc jullie een welkom terugkeer in de Eredivisie en de Kruikjes huilende achterlatend

  0

  0
 • Babossa
  17 mei, 2016 - 17:51

  Het haalt bijna alles wat mooi is aan het spelletje eruit. Gezang over en weer, goals vieren met het het uitpubliek, misschien het mooiste moment van de afgelopen jaren voor de NACsupporters waar ze niet bij kunnen zijn. En sterker nog, de kans op dit mooie moment wordt kleiner omdat ze in de uitwedstrijd zonder supporters spelen. Ik bedoel in de beslissende wedstrijd is het toch zeker van groter belang supporters erbij te hebben die je een gevoel van onoverwinnelijkheid kunnen geven (net zoals gisteren bijvoorbeeld).

  0

  0
 • John Sigaar
  17 mei, 2016 - 17:54

  BULLSHIT,TIS GEWOON COMPETITIEVERVALSING!!!!!!!!!!

  0

  0
 • Henktank
  17 mei, 2016 - 17:56

  Maar wel politie inzet om het hallal zwemmen in goede banen te leiden.

  Voetbal is erfgoed potverdikkie.

  Burgervader mn reet. Burger hater.

  0

  0
 • H.K.
  17 mei, 2016 - 18:04

  Dus dan moeten we op een scherm zien hoe we in Tilburg de promotie behalen. Pffff.

  0

  0
 • wanny
  17 mei, 2016 - 18:04

  En Depla straks wel weer in zijn NAC shirt meefietsen in de Ronde van Prinsenbeek zeker.

  0

  0
 • NAC Breda FC
  17 mei, 2016 - 18:06

  Volgens het supporterscollectief Nederland hadden ze vorige week hier nog een debat met de KNVB en de UEFA hierover. Het gaf goed inzicht van beide partijen hoe ze over voetbal beleving denken. Nu 1 week later wordt zo de deur dicht gegooid. Angst is een slechte raadgever. Je kan ook positief en constructief bekijken om te zien dat het wél goed kan gaan.

  “In een overleg dat veel weg heeft van achterkamertjespolitiek heeft men de eventuele angst op eventuele ongeregeldheden laten prevaleren boven de supportersbeleving en alles wat derby’s zo mooi maakt”, schrijft KingZine op de eigen website. ”Wat is het volgende? Gaan we autorijden verbieden om de kans op auto-ongelukken te voorkomen? De betrokkenen moeten zich diep schamen.”

  Breda Loco’s noemt het verbod een schande en spreekt op de eigen website van een laf en teleurstellend besluit. ”Hoeveel druk er ook op zo’n wedstrijd staat, het voetbal is failliet wanneer de spelers op het veld hun overwinning niet kunnen vieren met de supporters in het uitvak. De lokale driehoeken laten met dit besluit zien dat ze incompetent zijn. Er zijn talloze andere maatregelen denkbaar, waarbij er wel supporters in de uitvakken kunnen staan.”

  Bron: http://supporterscollectiefnederland.nl/supporters-verliezen-brabantse-derby/

  0

  0
 • Bredaasyellowarmee
  17 mei, 2016 - 18:07

  pure supporters discriminatie dit.
  Bizar dat nederland zo diep gezonken is….
  feyenoord ajaks kan ik nog snappen ( was een opgelegde straf ) die vervolgens ook door de burgemeesters in stand word gehouden….

  maar dit besluit is gebasseerd op angst en niet meer dan dat, helaas opent dit de deur voor alle andere clubs om in de toekomst een dergelijk besluit te nemen….

  ik hoop dat bij zowel NAC als t W2 stadion een ludieke tekst… het liefst nog met de zelfde tekst of in elkaars clubkleuren….puur om te laten zien dat voetbal oorlog is… maar dat die wel gevoerd moet kunnen worden….

  vraag me ook af wat de rechten van de voetballer hierin zijn…
  kan je echt geweigerd worden om naar tilburg af te reizen en op basis van welke wettelijke regels is dit dan???

  Nederland is een anti supporters land en is bij deze failliet…

  je zou bijna hopen dat het ergens anders.. stad of thuisvakken fout gaat…

  0

  0
 • Niels
  17 mei, 2016 - 18:11

  Laffe honden!!!

  Let maar op, dit gaat zondag nog flink uit de klauwen lopen in kruikenzeikcity

  0

  0
 • ome cor
  17 mei, 2016 - 18:12

  Depla begrijp ik nog wel, die is pas burgervader in Breda en weet niet dat er maar een klein aantal kruikjes bereid is de Jeka-look-a-likes achterna te reizen bij uitwedstrijden.

  Die laffe Noord Anus is natuurlijk de grootste schijterd.
  De laatste wedstrijd zit ie met een flink aantal ontevreden burgers en vooral die hoogst intelligente lieden uit Broekhoven zullen een bepaalde nuance geven aan het uiten van hun onvrede.
  Daarnaast zit ie met een heleboel feesten buren, waar van hij (geheel ten onrechte) vreest dat zij hun feestje in sTilburg willen vieren. Noord Anus of Zuid Anus….wij vieren ons feestje natuurlijk het liefst op onze eigen grote markt, dus zo lang blijven we niet hangen in die stinkstad.

  Maar even au serieux….. het is toch belachelijk dat anno 2016 een voetbalwedstrijd tussen twee clubs uit dezelfde regio zonder publiek gespeeld moeten worden omdat de burgemeesters bang zijn voor rellen.
  Dan kunnen derby’s beter meteen maar bij de wet verboden worden.

  0

  0
 • Juul
  17 mei, 2016 - 18:14

  Nu zal er juist onrust buiten de stadions komen.. Ze verplaatsen de situatie

  0

  0
 • NAC Breda FC
  17 mei, 2016 - 18:15

  Doet me nog denken van een aantal jaar geleden… toen we de laatste uitwedstrijd tegen Willem II moesten toen wilde de burgemeester de uitfans ook verbieden omdat NAC eigenhandig Willem II richting de Jupiler League kon duwen. Door de lobby van beide supportersverenigingen mochten de uitfans wel mee 500 NAC fans dat dan weer wel (beter iets dan niets). Het gevaar was volgens de burgemeester dodelijk. Willem II had extra hekken weg gezet bij Vak E en extra politie ingezet.

  En wat gebeurde er? Niks… Dus waarom zou het nu anders zijn.

  0

  0
 • Breda
  17 mei, 2016 - 18:15

  Word er donderdag nog iets van een sfeeractie gehouden??

  0

  0
 • ome cor
  17 mei, 2016 - 18:17

  Wat ik me nog afvroeg…….hebben de kruiken wel genoeg capaciteiten bij de lokale politie om meerdere opstootjes, gelijktijdig gehouden, in verschillende delen van sTilburg, tijdens de wedstrijd de kop in te drukken ?

  Volgens mij kun je beter NAC supporters in het stadion hebben dan her en der verspreid door de stad ?

  Kan deze beslissing aangevochten worden middels een kort geding of zo ? Aangifte doen wegens discriminatie ?
  Er is toch een recht op het bezoeken van een voetbalwedstrijd en er zijn toch meer manieren van de veiligheid garanderen dan door de bezoekende supporters simpelweg de toegang te ontzeggen ?

  0

  0
 • Rattata
  17 mei, 2016 - 18:21

  Laat ik iets positiefs inbrengen (a)

  Overige kaarten:
  B-side: 900 +/-
  Vak G: 400 +/-
  Ere: 800 +/-

  Dus opschieten, voor je het weet ben je te laat.

  0

  0
 • Bredaasyellowarmee
  17 mei, 2016 - 18:22

  jammer dat een paar idioten het moeten verpesten voor de rest.

  dit als spandoek in NAC en willem 2 kleuren in beide stadions.. enige antwoord…

  rest blijft het helaas bij ondergaan en accepteren…want je kunt er helemaal niks aan doen….

  dat dit kan blijft ongelovelijk! absoluut dieptepunt en niet alleen voor de voetbalwereld maar ook voor de humaniteit van de mens…

  0

  0
 • Granada CF
  17 mei, 2016 - 18:22

  Van zo’n communiqué zakt je broek toch af! Laffe angsthazen bij elkaar. Ik vraag me dan altijd af hoe ze dat hier in Spanje doen. Dit jaar was er op dezelfde dag (en bijna hetzelfde tijdstip!) een concert voor 5000 man in de sporthal naast het stadion, speelde Granada tegen Depor en werd er een festival gehouden in het centrum van de stad. Ofwel 3 grote evenementen en echt nergens lees je dan dat de veiligheid weleens in gedrang zou kunnen komen.

  Hup NAC en hala Breda!

  0

  0
 • NAC, kom een keer op voor je supporters!
  17 mei, 2016 - 18:31

  Zou mij niet verbazen als NAC het zelf zo prima vindt.

  Geen extra beveiligingskosten, vak I in te verkoop, gewoon weer bieromzet. Ondanks dat het laatste NAC zelf niks oplevert.

  0

  0
 • ennoajseejer
  17 mei, 2016 - 18:33

  NU komen er JUIST opstootjes. Wat dacht je van Willem 2 supporters in Breda of in en om het stadion donderdag? Of NAC-supporters in Tilburg zondag? Dit is vragen om meer problemen denk ik…. maar dat is hun probleem. Voor ons geldt maar 1 ding: donderdag 300% voor NAC!

  0

  0
 • Melis Boonstoppel
  17 mei, 2016 - 18:37

  Al weken weet men dat deze wedstrijd er mogelijk aan zit te komen. En dan is dit de oplossing? Ik vind het echt een zwaktebod van de bovenste plank. Dit soort beslissingen van burgervaders die geen verantwoordelijk durven te nemen (terwijl ze daarvoor aangesteld zijn) wekken juist weerstand en recalcitrantheid op. Over heel de wereld vinden derby’s plaats tussen giganten en het korps in Midden en West-Brabant kan de veiligheid niet waarborgen? Of zij zijn niet vakbekwaam of ze worden aangestuurd door een waardeloze leiding? Wereldwijd gaan de derby’s namelijk gewoon door. Zoals het hoort! Kwaadwillenden moet je keihard straffen en de rest laat je met rust en gun je hun feestje! Met dit soort acties hoeft Nederland ook niet te rekenen op de organisatie van grote sportevenementen. Hier wordt een brevet van totale incompetentie afgegeven! Schande!

  0

  0
 • Kinderkaartje
  17 mei, 2016 - 18:38

  Ik ben failikant tegen supporters geweld en voetbalvandalisme.

  Maar ik hoop toch echt dat dit volledig uit de klauwen gaat lopen en dat die angshazen van een burgermeesters met twee volledig gesloopte binnensteden achterblijven.
  (De schade zal in Breda groter zijn, aan een gesloopt Tilburg gaat niet zoveel verloren.)

  Wat een natte winden van een burgermeesters zeg.

  Broekpoepers.

  0

  0
 • Breda
  17 mei, 2016 - 18:40

  THEY CREATED A MONSTER!!!

  0

  0
 • Dave
  17 mei, 2016 - 18:44

  Wat eigenlijk nog het ergste is is dat de schuld bij de politie wordt gelegd. Ik mag dan halverwege gestopt zijn met mijn bestuurskunde opleiding, ik weet wel dat de burgemeester verantwoordelijk is voor de veiligheid in zijn gemeente, niet de politie. Klapanus en Depla hebben dit zelf besloten en als je dat doet moet je ook ballen hebben en zeggen: WIJ hebben hiervoor gekozen.

  0

  0
 • Boz
  17 mei, 2016 - 18:47

  Tja dit is wel de makkelijkste oplossing. De supporter heeft deze playoffs verloren en de hooligans hebben gewonnen. In geen enkel ander land zou deze oplossing denkbaar zijn, terwijl elk land problemen heeft met bepaalde soort supporters die er een andere denkwijze over het spelletje en beleving erom heen heeft.

  Echt te triest voor woorden, uit supporters horen bij een wedstrijd, en zeker bij deze.
  De sfeer in het stadion zal dit zeker niet te goede komen.

  Het was Leuk geweest om later tegen je klein kinderen over te vertellen, helaas is het dit keer maar eemn half verhaal.

  0

  0
 • H.V.M.
  17 mei, 2016 - 18:52

  Wat hebben de burgemeesters van Breda, Tilburg en Ede met elkaar gemeen?
  Het zijn alle drie bange, laffe struisvogels, uiteraard van de PvdA.
  Misselijkmakende, publiciteitsgeile machtswellustelingen die totaal ongeschikt zijn voor hun functie.
  Rob van Gijzel, gezien tijdens de huldiging van PSV?
  Alsof HIJ kampioen was geworden bralde deze mafkees nóg erger dan dat we gewend zijn van Louis van Gaal.
  Was gewoonweg beangstigend, leek veel op die man met snor in Duitsland, die vorige eeuw, ooit de wereld in brand strak.
  En ja hoor, óók deze enge braller is, hoe kan het ook anders, van de PvdA.
  Straks staat er wéér een op het podium in Breda of Tilburg alle eer op te eisen!
  De veren hebben ze al besteld.
  Wat mij betreft zorgen wij voor de pek!!

  0

  0
 • Schipper
  17 mei, 2016 - 18:58

  Dus wel bier?!

  0

  0
 • Liefhebber van NAC
  17 mei, 2016 - 19:05

  Heel erg jammer dat besluit, een vol seizoen lang achter je lust en je leve trouw staan, niks maar dan ook niks als propoganda voor de voetbalsport dat is een avondje NAC en dan is dit de waardering, tjonge jonge jojnge wat hebben jullie misdaan? elke neutrale voetballiefhebber is met jullie, die dit hoort. Een seizoen lang steun en sfeer voor deze sport, en dan worden jullie nu zo benadeeld. Zijn ze zo bang dat jullie alles overstemmen? Het enige antwoord is NAC door dik en dun met een orkaan van geluid en gefluit naar de tegenstander 90 minuten lang blijven gaan………..En alle plaatsen tot in de nok uitverkocht………”overal waar we komen, vragen de mensen wie wij zijn……….” wie zijn hun die jullie dit ontnemen…….? Oh wat zou ik het geweldig vinden als NAC terug komt waar het hoort met zo’n publiek ! in de eredivisie……Heel veel sterkte en succes wij zijn een van de vele in den landen die met jullie meeleven…

  0

  0
 • Braze
  17 mei, 2016 - 19:08

  Het weekend op de Havermarkt en op den Heuvel in Tilburg kun je dan ook beter zonder lui van bnuuiten Breda houden. Wordt het een stuk rustiger.Sterker, laat niemand zonder Breda,s geboortebewijs de stad in.
  Kortom, wat een onzin om een paar honderd supporters te weren bij DE voetbalwedstrijd van het jaar.
  Brevet van onvermogen voor hen die belast zijn met het handhaven van de openbare orde.
  Zo,n Burgemeester en zo,n Hoofdcommissaris van Politie worden toch juist goed betaald om dit soort werk aan te kunnen.

  0

  0
 • Joop
  17 mei, 2016 - 19:14

  Goed plan hoor. Als ik burgemeester was wist ik het wel:

  500 man in bussen zonder alcohol het vak in

  Of

  5000 supporters zich vol laten gieten op 20 minuten afstand…Totdat er 2 zeggen: wij gaan NU naar Tilburg en er 1000 volgen….

  0

  0
 • Marti
  17 mei, 2016 - 19:20

  In Prinsenbeek heeft de gemeente een opstapplaats voor de bus vernieuwd , kosten 20,000 euro , laat deze halte helemaal geen op of uitstapplaats meer zijn al langetijd niet meer , voor dit geld had je dus extra maatregelen kunnen nemen voor de wedstrijd, de halte vernieuwen was een foutje zei de gemeente ,ondanks dat de busmaatschappij de gemeente had verwittigd, denk dat de wedstrijden zonder uit publiek ook een foute beslissing is,Marja berouw komt na de zonde,!

  0

  0
 • Oosterhout3
  17 mei, 2016 - 19:26

  Thuis winnen met 5 0 is het devies!

  Verkopen de kruiken bij bosjes hun kaarten!!

  0

  0
 • Rbull
  17 mei, 2016 - 19:28

  Nu zijn ze de grip kwijt op de supporters stromingen. Ze geven straks geen idee wie waar zit en als er wat gebeurt zijn ze te laat. Komt bij dat door het schuiven/verspreiden van eenheden door de stad je je eigen problemen veroorzaakt.

  De politie macht zal nooit op volledige sterke zijn. Hadden ze die 500 personen toegelaten, dan wist je precies wie, wat en waar.

  Hooguit nog een eenheid op het station en 1 a 2 in de stad en je was klaar.

  Ik wil graag de uren briefjes na de wedstrijd zien en ik durf eigenlijk wel te stellen dat de uren evenveel zoniet meer zijn dan met uitsupporters.

  0

  0
 • Cor Taxi
  17 mei, 2016 - 19:30

  Warning…In de omgeving van Breda en Stilburg de aankomende week rustig rijden.Vooral op Donderdag en Zondag.Er staan veel mietjes met een lasergun achter een boom!!!!Het is maar dat u het weet.

  0

  0
 • Baske
  17 mei, 2016 - 19:37

  Hoe deed de burgemeester van Den Bosch dat ook alweer in ’93? Oh nee, wacht

  AMF

  0

  0
 • wolfmanjack
  17 mei, 2016 - 19:49

  Tussen Arnhem en Nijmegen is de sfeer veel agressiever en opgefokter. Toch gaat ook hier de wedstrijd altijd door. Voetbal is niet meer van de supporter maar van de politiek.

  0

  0
 • Gerrit-Pieter van Roofvogel
  17 mei, 2016 - 19:56

  Inderdaad schandalig dat de autoriteiten (burgemeesters) de supporters deze bijzondere afsluiting van het seizoen door de neus boort. Als je elk risico uit wil sluiten, kun je net zo goed het leven afschaffen.

  En ook al is het dan in ons voordeel, eigenlijk klopt het niet dat de eerste divisionist met een thuiswedstrijd moet beginnen (van de KNVB). Zoals ook in de Champions League de ‘grote’ clubs in het voordeel zijn.

  Voor jullie is het helemaal vervelend om onder hoogspanning een resultaat neer te zetten in de thuiswedstrijd (zonder de sfeer met de uitsupporters erbij), terwijl wij het zondag af kunnen maken met het thuisvoordeel (ook wbt een eventuele verlenging).

  Willem II en NAC zijn beide clubs die in de eredivisie thuishoren, hoewel promotie van NAC van mij nog wel vijf jaar mag duren ;)

  0

  0
 • Jor-D
  17 mei, 2016 - 20:08

  Kan er door de Loco’s of dergelijke geen groot steunspandoek een dag van te voren daar geplaatst worden in het uitvak?
  ik heb zelf niet de middelen om dat te regelen, maar er zijn vast wel lui die dat wel kunnen en hebben.
  Of zou dat zelfs niet mogen?

  0

  0
 • Jor-D
  17 mei, 2016 - 20:10

  geen = een

  0

  0
 • Gedoe
  17 mei, 2016 - 20:15

  @WW je moet je meninkje wel heel erg gaaf vinden zeg om er op deze site én in een ander topic op derat naar te verwijzen

  0

  0
 • Wil
  17 mei, 2016 - 20:31

  Supporters van beide clubs zijn de dupe van deze beslissing .

  0

  0
 • RV
  17 mei, 2016 - 20:41

  En dan natuurlijk ook nog eens alles doen om de binnenstad van Breda geel-zwart vrij te houden op zondag door de wedstrijd in het stadion uit te zenden.

  Waarschijnlijk een mogelijke huldiging dus ook in het stadion?
  Ik heb er allemaal wel enigszins begrip voor hoor maar ik heb zelden zo’n geforceerde huldiging meegemaakt als in het stadion. Die gasten horen bij promotie gewoon op het bordes en de markt hoort geel met zwart.

  Krijg er een rare wansmaak van dit hele gedoe.

  0

  0
 • Dat maken wij wel uit!
  17 mei, 2016 - 20:45

  Sowieso massaal in de stad kijken. Niet in het stadion.

  0

  0
 • Den tinus
  17 mei, 2016 - 22:17

  Is er bier donderdag?

  0

  0
 • Ulvenhouter
  17 mei, 2016 - 22:44

  Ome Cor, ga je nu echt JEKA vergelijken met de Stillempjes. Schaam je!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  17 mei, 2016 - 22:52

  Dat deze belangrijke wedstrijden voor NAC en Willem II zonder uitpubliek worden gespeeld is diep triest voor het Nederlands voetbal, zoals ook voor de sfeer bij beide wedstrijden.
  Dat de lokale driehoeken van Breda en Tilburg hiertoe besloten hebben is zeer te betreuren.
  .

  0

  0
 • leur west
  18 mei, 2016 - 00:29

  Wat er ook gebeurt, zondagmiddag zit ik in dat stadionnetje in stilburg. Laat me door die piepo’s de les niet leren. Moet gvd heel de week in het gereel staan om mijn centen te verdienen. Betaal ik gvd ook nog het salaris voor die stumpers en gaan juist deze arrogante klootzakken mijn weekend verknallen? Dat dus niet hè, al breekt de pleuris uit,;ik ben er gewoon bij,,kijken wie mij tegen houdt.

  0

  0
 • Dutchbird
  18 mei, 2016 - 00:36

  Depla wilde geen ruzie met z’n collega uit 013 die wederom een dikke politieknuppel in zijn Noordelijke anus verdient. Dat je als inwoners van Tilburg zo’n corrupte bestuurder (die zijn vrouw op de RvC stoel zette waar ze alles van die Vestia graaier moest goedkeuren) niet afzet zegt veel over de mentaliteit van de kruiken. In Breda was ie al lang met pek en veren de stad uitgejaagd. Maar als Depla voortaan in dergelijke kwesties zijn ballen niet laat zien (en dan bedoel ik niet aan vrouwelijke gemeenteraadsleden) dan mag hij ook terug naar zijn geboortestreek.

  0

  0
 • H.V.M.
  18 mei, 2016 - 09:07

  Ze kunnen de veiligheid niet garanderen???
  Wat een drogreden.
  Kunnen ze de veiligheid wél garanderen als ik in het donker door het Valkenberg of waar dan ook loop???
  Veiligheid garanderen kun je nergens.
  Voortaan maar alle evenementen schrappen en sowieso niemand de straat meer op.
  Probleem opgelost toch!!!!!!!!!!

  0

  0