Go to Top

Verslag technisch klankbordavond 22 februari online

Verslag technisch klankbordavond 22 februari online

Waar we eerder al een sfeer impressie met interviews online gooide, is het nu eindelijk tijd voor de CR om met het officiële verslag van de klankbordavond te komen. 

Het verslag laat de meest gestelde vragen van de zien en wat de antwoorden hierop waren. Omdat niet iedere vraag genoteerd kon worden ontbreekt hier en daar een vraag. Maar er wordt wel antwoord gegeven op de vragen zoals: “Waarom speelt men niet het voetbal dat NAC-supporters willen zien?”, “Zou het niet beter zijn om niet te promoveren en te werken aan een evenwichtig elftal?” en “Is disciplinair schorsen van een speler geen zwaktebod?”

Het verslag kan je hier vinden.

Bron: B-Side Rats, Clubraad NAC

4 Reacties op "Verslag technisch klankbordavond 22 februari online"

 • Mafkees
  4 maart, 2016 - 10:24

  Hat zal aan mij liggen, maar volgens mij is het gewoon een goed verhaal wat de TS vertelt heeft, dat ondersteunt wat gisteren via BN DeStem uit de mond van Smulders naar buiten kwam

  0

  0
 • HupNAC
  4 maart, 2016 - 10:43

  Wat ik mij afvraag, zou NAC/Dijkhuizen na een wedstrijd de volgende dag een video analyse erop nahouden? De spelers visueel confronteren met de (verkeerde) keuzes die in het veld gemaakt worden?
  Als speler zou ik mij kapot schamen en ervoor zorgen dat het geen 2e keer meer gebeurd, maar bij NAC blijven ze de foute keuzes maken in het veld. Onbegrijpelijk…

  Wel veel vertrouwen in NAC voor de toekomst.

  0

  0
 • D'n Beuk
  4 maart, 2016 - 10:49

  Geloof niet echt meer in de promotiekansen voor NAC dit seizoen, en zal het persoonlijk ook geen compleet drama vinden als NAC nog een jaar in de Juup actief blijft (al is eredivisie natuurlijk een stuk interessanter)
  Heb toch wel heel veel vertrouwen in Hans Smulders die toch wel een zeer nuchtere en evenwichtige indruk maakt en waarbij het lijkt dat ie in ieder geval weet waarmee hij bezig is

  0

  0
 • Korneev
  4 maart, 2016 - 12:36

  @HupNAC

  het antwoord op jouw vraag is, ja! Die vraag is op de technische klankbordavond aan Dijkhuizen gesteld en hij steekt daar veel tijd in..

  0

  0