Go to Top

Voorzitter Raad van Commissarissen FC Dordrecht overleden

Voorzitter Raad van Commissarissen FC Dordrecht overleden

Geen direct NAC-nieuws maar met het oog op de wedstrijd van aanstaande vrijdag wel belangrijk om dit respectvol te melden. Paul Beyersbergen, voorzitter van de raad van commissarissen van FC Dordrecht is deze ochtend overleden.

De voormalig ADO-topman Paul Beyersbergen op 49-jarige leeftijd overleden na een ongeval in ’s Gravendeel. De Strijenaar botste met zijn auto tegen een boom. Hij werd nog met spoed naar een ziekenhuis vervoerd, maar hulp mocht niet meer baten. Sinds november vorig voorzitter was hij van de Raad van Commissarissen van FC Dordrecht.
Hiervoor was Beyersbergen tot de overname van de welbekende Wang aandeelhouder bij ADO Den Haag. Met Mark van der Kallen was hij in 2008 betrokken bij het voorkomen van een faillissement van de club. Vanwege zijn vriendschap met Marco Boogers kwam Beyersbergen in het najaar van 2015 binnen bij FC Dordrecht. Hij was beoogd voorzitter van de rvc en als bouwkundig adviseur betrokken bij de ontwikkeling van een nieuw stadion aan de Krommedijk.

Vooralsnog gaat de wedstrijd van aanstaande vrijdag gewoon door. Wij wensen familie, vrienden, kennisssen en collega´s sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bron: B-Side Rats, BN/De Stem

14 Reacties op "Voorzitter Raad van Commissarissen FC Dordrecht overleden"

 • kinderkaartje
  2 februari, 2016 - 15:18

  Sterkte allemaal.

  0

  0
 • De Lange
  2 februari, 2016 - 15:25

  49 jaar veels te jong,sterkte iedereen

  0

  0
 • S.HB.NAC
  2 februari, 2016 - 15:39

  Mijn condeoleances

  0

  0
 • heksenketel
  2 februari, 2016 - 15:39

  Poeh, zulk soort berichten wil je niet lezen maar erg goed om het op deze respectvolle manier hier te melden.

  0

  0
 • Peppie
  2 februari, 2016 - 16:21

  Sterkte voor de nabestaanden. Lastige situatie icm carnaval voor het uitvak.

  0

  0
 • nacman
  2 februari, 2016 - 16:35

  sterkte voor de nabestaande en de club en supporters van dordrecht

  0

  0
 • ome cor
  2 februari, 2016 - 16:47

  Sterkte voor de familie en alle anderen in de omgeving van dhr Paul Beyersbergen.

  @Peppie
  Het uitvak mag carnaval vieren en hopelijk ook een mooie overwinning. Dat doet niks af aan het respect er getoond kan worden tijdens de minuut stilte die er ongetwijfeld zal zijn.
  Het is niet meer dan normaal om je medeleven op die manier te tonen. Niet eens als support, maar gewoon als mens. En wij hebben gelukkig veel mensen tussen de supporters zitten.

  0

  0
 • d'n opletter
  2 februari, 2016 - 16:48

  Ik zeg ga vrijdag NIET verkleed. Ik denk dat niemand daar in Dordrecht op zit te wachten. Draai het eens om en bedenk je hoe het is als er bij Nac iemand is overleden en dat het tijdens de wedstrijd carnaval is in het uitvak..
  Ik moet er niet aan denken.

  0

  0
 • WW
  2 februari, 2016 - 17:40

  Gewoon een respectvolle minuut stilte en daarna business as usual.

  Wie na die minuut stilte nog meer ‘respect’ wil voor de overledene, doet er goed aan in dat geval consequent te zijn en zich sterk te maken voor het afschaffen van de muur van lawaai vanaf tribunes op het moment dat de scheids na die minuut op zijn fluitje blaast, het zingen van liederen of het anderszins maken van lawaai.

  Die minuut is juist om de dode te eren. De wedstrijd is daarna gewoon de wedstrijd, we zijn niet in een rouwcentrum. Herinneren we ons afgelopen NAC-Sparta nog? Overlijden Wally Brandenburg? En was dat niet gewoon sfeervol en gezellig, met een hoop bier erbij?

  Respect zit ‘m trouwens sowieso niet in kleding; ben gewoon stil tijdens die minuut. Dat volstaat.
  Wie i.v.m. carnaval verkleed wil gaan moet dat w.m.b. gewoon lekker doen.

  0

  0
 • Peer11
  2 februari, 2016 - 17:47

  Sterkte voor familie en vrienden.

  Verder eens met ome cor en ww.

  0

  0
 • negentientwaalf
  2 februari, 2016 - 17:54

  Carnaval staat los van respect lijkt me, het plan hoeft ook niet echt gewijzigd te worden, 1 minuut je lip houden en daarna gewoon je ploeg naar de overwinning schreeuwen. en als je het nodig vindt om dit als kip of schoolmeisje met bierbuik te doen moet je dat lekker doen. T’is immers toch carnaval!

  0

  0
 • Dutchbird
  2 februari, 2016 - 18:15

  Paul was eigenaar/statutair directeur van bouwautomatiseerder en -dienstverlener Brink Groep uit Leidschendam. Beyersbergen werkte na een middelbare bouwkundige opleiding bijna zijn hele carrière voor de Brink Groep waarbij hij opklom tot eerst directielid en later eigenaar/statutair directeur.
  .
  Deze ondernemer in hart en ziel stond midden in het leven waar hij plotseling uit werd weggerukt. Een groot verlies voor zijn familie, bedrijf en FC Dordrecht.

  0

  0
 • chrisje
  2 februari, 2016 - 18:34

  Sterkte

  0

  0
 • zwampie
  2 februari, 2016 - 19:51

  Sterkte

  0

  0