Go to Top

Vrijdag NAC Vader-Zoondag

Vrijdag NAC Vader-Zoondag

Met nog vier dagen te gaan maken we melding van een speciale actie tijdens de eerstvolgende thuiswedstrijd van NAC, die van aanstaande vrijdag.

Het is carnavalsvakantie en velen zouden er vandaag met het kroost opuit trekken om de Grote Optocht van ut Kielegat te gaan bewonderen. Helaas is Moeder Natuur dit jaar niet zo van het carnaval vieren en blaast deze editie roet in het eten waardoor het door laten gaan van de optocht onverantwoord is.

Dan kun je toch nog steeds prima uit de voeten vandaag en een hoop leut hebben. Maar mocht je jouw jong een mooie optocht beloofd hebben en is er nu grote teleurstelling? Dan heeft NAC misschien wel een leuke goedmaker voor jou. Vrijdag de 12de speelt NAC thuis de wedstrijd tegen MVV (20:00, maar het is nog vakantie eej!). NAC organiseert dan een speciale Vader-Zoondag en nodigt iedereen uit zijn kroost mee te nemen naar het Stadion. Op deze dag geldt dan ook een speciale actieprijs: twee kaarten voor de prijs van 1. De actie is geldig op alle tribunevakken, met uitzondering van de business seats.

Wat verder belangrijk is om te weten, is dat de actie alleen geldt voor bestellingen bij de Service- en Informatiedesk, niet via internet. Kaarten zijn hier af te halen op vertoon van een geldig legitimatiebewijs (van zowel vader als zoon) tijdens de reguliere doordeweekse openingstijden. Deze actie loopt tot en met donderdagmiddag 11 februari 17:00 uur. Vandaag hoef je echter niet te gaan, want bij NAC (op Perry ‘American Football’ H. na dan) is vandaag ook iedereen carnavallen. De actie is uitsluitend voor mensen die twee losse kaarten kopen. SCC-ers zijn eerder dit seizoen aan de beurt geweest en kunnen hier niet aan deelnemen, al zijn die natuurlijk ook van harte welkom met hun jongelingen!

Bron: B-Side Rats, NAC

11 Reacties op "Vrijdag NAC Vader-Zoondag"

 • Molenschot loco
  8 februari, 2016 - 10:44

  Mag het ook een moeder dochter gebeurtenis zijn😀

  0

  0
 • komopsuperNAC
  8 februari, 2016 - 10:52

  nee, geen vrouwen bij NAC.

  0

  0
 • Jopie K.
  8 februari, 2016 - 10:52

  Kunnen we vrijdag al aanspraak maken op de nieuwe spelers naast van Diermen?

  0

  0
 • Henktank
  8 februari, 2016 - 15:33

  Leuk en aardig, maar niemand kan mij garanderen dat er nooit meer een stel naar boven komt draven om te knokken. Stel dat gebeurd als ik me zoon bij heb, dan breekt de hel onherstelbaar los.

  Nee, voorlopig geen zoon mee.

  Echt heel jammer. Sinds de kleine een rondleiding van martijn door het NAC STADION heeft gehad is de jongen helemaal gek van NAC!!

  0

  0
 • Nicky
  8 februari, 2016 - 15:43

  @Henktank

  Dat kan je op straat ook overkomen.. magtie dan ook niet naar buiten?

  Het is ook niet als of er iedere week iets mis gaat op de tribunes bij NAC.

  0

  0
 • Henktank
  8 februari, 2016 - 16:06

  @Nicky

  Buiten of een afgesloten stadion is nogal een verschil

  Bovendien krijg je op de tribunes te maken met groeperingen die allemaal tegelijkertijd heel geïrriteerd kunnen zijn. Dat gebeurd monkeytown niet zo snel.

  maar inderdaad, ik kom vanaf de laatste jaar beatrix straat bij NAC over de vloer en incidenten met mede supporters is MIJ tot gae van dit jaar Nog nooit eerder overkomen. Sterker nog, dat zat absoluut niet in mijn systeem en was wel het laatste wat ik verwachtte. Voor mij was NAC een eenheid!!

  Ik weet niet of jij kinderen heb, maar als je zo iets zie gebeuren of het overkomt je zelf, daar zit een heel verschil in qua ervaring en de oordeel die je er dan uiteindelijk over heb.

  Dus gezien de ervaring, mij gevoel i.c.m met de bezorgdheid van de moeders doen mij tot dit besluit komen.

  Niet heel raar toch?

  0

  0
 • Donadoni
  8 februari, 2016 - 18:35

  Ik zit op f2, daar zit ik met mijn kids (10/7) veiliger als waar dan ook!

  0

  0
 • malpolon
  8 februari, 2016 - 21:57

  Ik neem zoon en dochters vanaf hun derde regelmatig mee naar NAC. Heb me op de ere nooit onveilig gevoeld. Jonger dan drie lijkt me niet verantwoord, dan donderen ze van die steile trappen af.

  0

  0
 • Waddinxveen
  9 februari, 2016 - 00:00

  Ook bij ons op F4 zitten gewoon ouders met kinderen hoor Henk. Nog nooit wat gebeurd en iedereen probeert een beetje op zijn woorden te letten als er een kleine bij hem/haar in de buurt zit. Is dus denk ik gewoon een kwestie van de juiste tribune uitkiezen als je met een kind naar het voetballen gaat.

  0

  0
 • Nicky
  9 februari, 2016 - 00:10

  Ik heb inderdaad een zoon van inmiddels 13. Die is regelmatig mee gegaan naar NAC. De laatste jaren niet meer omdat met je Pa hangen niet cool is. Ik zit op vak G vanaf dat dit stadion bestaat en hij of zijn vriendjes/neefjes die we mee hebben genomen zijn (gelukkig) nooit bedreigd of in gevaar geweest. Sterker nog die jongens zijn altijd goed verwend met snoep drinken en chips…

  Heb goede hoop dat hij deze vrijdag wel weer eens mee gaat omdat het vader zoon dag is bij NAC.

  0

  0
 • Peter
  9 februari, 2016 - 09:53

  Top initiatief!!!
  Geef jij je zoon of je vader een stoere hippe Gajes cap en ga je naar de a.s wedstrijd? Ontvang je van ons 20% korting op een orginele GAJES cap bij ZoVaderZoZoon kleding in Breda. Op is op en alleen deze week tm 12 feb.

  0

  0