Go to Top

Waar was Hakim?

Waar was Hakim?

Iedereen die op de Open Dag was, was het waarschijnlijk niet opgevallen. Maar Hakim Borahsasar was de grote afwezige tijdens de jaarlijkse spelerspresentatie. De spits, die eerder al stage liep bij een andere ploeg, mag nog steeds weg bij NAC en dat wordt op iedere manier kenbaar gemaakt.

Trainer Marinus Dijkhuizen licht graag toe hoe de beslissing om Hakim thuis te laten tot stand is gekomen. “We hebben in onderling overleg besloten dat Hakim niet aanwezig hoefde te zijn bij de open dag. Het is de bedoeling dat hij nog deze zomerperiode een andere club weet te vinden.”

Duidelijke taal, waarbij Hakim weet waar hij aan toe is. Helaas is het talent te licht bevonden voor dit NAC.

Bron: B-Side Rats, Voetbal.com

20 Reacties op "Waar was Hakim?"

 • S.HB.NAC
  25 juli, 2016 - 13:41

  ‘Talent’

  0

  0
 • beest
  25 juli, 2016 - 13:51

  Als hij slim is gaat hij gewoon weg bij nac.
  Verkloot heel ze “carrière ” door al 2 jaar op de bank te zitten bij nac.

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2016 - 14:23

  En toch weer eens niet echt slim van Marinus, hij vat me echt steeds meer tegen betreft teambelang, want je kunt dit namelijk nu wel eerlijk naar buiten brengen, maar er is nog altijd een spreekwoord betreft ‘oude schoenen’ en begrijp me niet verkeerd, wat ik van die Hakim heb gezien kon me ook weinig bekoren op dit niveau, maar we zitten van de andere kant ook niet echt in overvloed betreft aanvallers met dit NAC BREDA !
  Het getuigt me wederom dat het team belang niet voorop wordt gesteld of Hakim moet echt een vervelend ventje zijn maar dat geloof ik ook niet !
  Maar goed tegen sparta zal me een worst wezen, ik wil altijd winnen, maar mocht ik een keuze hebben om bij sparta met 7-0 te verliezen om vervolgens de eerste 15 wedstrijden in de competitie te winnen dan is de keuze heel simpel !! Ik blijf er een hard hoofd in houden met deze trainer, tegen jong utreg weten we meer !

  0

  0
 • Dirk
  25 juli, 2016 - 14:24

  Is er bij iemand bekend wat de heren gorter en lazic gaan doen ??

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  25 juli, 2016 - 14:45

  Ben ook wel benieuwd naar andere kant vh verhaal

  0

  0
 • RNL
  25 juli, 2016 - 15:00

  @scheppioni Wat een rare conclusie. Hij zegt gewoon waar het op staat. Heeft niks met teambelang te maken. Is het meteen voor iedereen duidelijk. Wees blij dat we niet een heel jaar naar gedraai en geneuzel hoeven te luisteren. Maar goed, gezien je mening over Dijkhuizen zal die niet veel goed kunnen doen.

  0

  0
 • die ne gast
  25 juli, 2016 - 15:47

  @scheppioni
  Een goede teamgeest vereist een saamhorigheidsgevoel: ‘wij gaan dit doen’.
  Hakim maakt in de ogen van Dijkhuizen geen deel uit van die ‘wij’ en wil niet meer in hem investeren.
  Dan moet je daar ook consequent in zijn en Hakim geen deel meer uit laten maken van de groep.

  In ieder geval tot en met 31 augustus moet Hakim zo duidelijk mogelijk gemaakt worden dat hij weliswaar salaris kan krijgen, maar dat hij daarvoor heel weinig werkplezier voor gaat terugkrijgen en dat hij beter eieren voor zijn geld kan kiezen.
  Het zijn harde spelletjes, maar dat is wel het topsportklimaat waar we naar toe moeten.

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2016 - 16:01

  @ RNL
  Het is niet zozeer een rare conclusie, prima dat Marinus nogmaals duidelijk is maar wij NAC zitten nu eenmaal niet in overvloed betreft spelers en natuurlijk moet Marinus eerlijk zijn dat is het eerste vereiste, maar zolang er geen belangstelling is voor Hakim kan hij in belang van NAC ook een speler in ieder geval nog positief kunnen prikkelen ! Laat ik het svp volkomen mis hebben, maar we zullen begin oktober meer weten over dit team NAC !
  @ die ne gast
  Saamhorigheidsgevoel is voor ons NAC een prima woord, evenals topsportklimaat, maar daar hoort als derde ook spelvreugde bij en ja bij jouw harde spelletjes moet je wel wat anders achter de hand hebben anders zit je zo met te weinig gezonde concurrentie en dan krijg je heel gauw het verhaal ‘ik ben toch zeker van basisplaatsgehalte’, daarbij vaak het wisselbeleid van de afgelopen maanden spreekt het niet echt in deze trainers voordeel, maar goed, Marinus kan nu ‘zijn’ team naar zijn hand zetten en laat ik het helemaal mis hebben, want alles draait om onze club NAC BREDA en niet om een individu !

  0

  0
 • Bigmouth
  25 juli, 2016 - 16:07

  Scheppioni, nu lul je ongelooflijk uit je nek. Of is het eigenlijk de bedoeling om bij ieder item Dijkhuizen af te zeiken. Bah

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2016 - 16:14

  @ grote mond
  Nee dat is niet de bedoeling en mij inziens lul ik ook niet uit mijn nek, want ik verklaar het toch duidelijker nader, maar goed wat ik ook al vaker citeer begin oktober weten we meer en laat ik het met mijn ‘grote mond’ het helemaal mis hebben, maar ik loop langer mee in de voetballerij en kijk nooit naar oefenwedstrijden betreft resultaat maar let wel op het teambelang, na 5 augustus weten we steeds meer en wat dan de eventuele excuses mochten gaan zijn !
  Marinus en een echte NAC klik, benieuwd naar zijn herexamen !

  0

  0
 • Zagge
  25 juli, 2016 - 17:17

  @scheppioni

  Ben je vroeger op school door Marinus gepest ofzo?
  Hou toch op met dat vooraf alles in twijfel trekken van de trainer. Marinus en Smulders hebben al vaker gezegd waar ze NAC naartoe willen, het enige waar ze in verschillen met jou is dat je het zo’n beetje in ieder bericht benoemd; strijd spelvreugde en vooruit voetballen om te winnen. Wees blij dat er eindelijk een technsiche staf zit met dezelfde opvatting en steun ze vooraf en tijdens het seizoen. Mocht de intensie van Dijkhuizen en Smulders toch niet tot gewenst resultaat komen toon dan al jouw ervaring die je al zoveel jaren hebt opgedaan en geef het bij Marinus of Smulders aan (op het trainingsveld of bij de koffie) ze zullen dan blij zijn met je reddende visie denk ik. Ik weet dat je voor NAC bent maar door steeds zo tegen Dijkhuizen te zijn ben je dan wel zo erg voor NAC? Daarnaast wat wil je dan???

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2016 - 17:46

  Hey Zagge, ik miste je al, net zoals ik dacht, ik heb helemaal niks tegen Marinus en wow zelf verzonnen of ik er vroeger door gepest ben ?! Geniaal !
  Ik trek gewoon mijn ergste twijfels en helemaal niet of het oefenvoetbal, want dat boeit me niet, ons NAC maakt steeds verwacht ik dezelfde fout al zeg ik heel eerlijk dat ik het doorgaan met Gudelj en Maaskant nog een veel groter probleem vond, maar ik heb het gevoel dat NAC en Marinus geen klik zullen gaan hebben, dat kan dat maakt Marinus geen slecht mens, maar hoeveel kansen mag iemand krijgen, daar moet gewoon iemand voor de groep die het geloof die al tijden weg is terug brengt met name in uitwedstrijden en neem ik nog effe stilburg uit de rampwedstrijd, het was geen echte overtuiging, maar ik hoop echt van harte dat ik het finaal mis heb, met Marinus heb ik in ieder geval nog een twijfel !

  0

  0
 • Zagge
  25 juli, 2016 - 18:16

  @schepioni

  Het geloof bij een groep wat al tijden weg is..
  Van die groep zijn er 19 weg… Succes met de replayknop en laten we hopen dat het ze lukt om er een fris team van te smeden met aanvullend voetbal en veel winstpartijen.

  0

  0
 • Zagge
  25 juli, 2016 - 18:17

  Aanvallend voetbal – edit

  0

  0
 • Joop dubbele knoop
  25 juli, 2016 - 18:36

  Daar moet je geld bij leggen om vanaf te komen. Echt een klungel eerste klas ist.

  0

  0
 • buurman
  25 juli, 2016 - 20:58

  Borah komt echt veul tekort. Jongen vindt zijn weg wel. In Bels is t/m de vierde klasse betaald. Wellicht kan hij naar een Turnhout of Geel. Maar hij verdient bij NAC natuurlijk relatief veel, dat is het probleem.
  Opstellen moet je hem sowieso niet doen, dan liever de spits van de A1 of het reserve team als je toch door blessure’s en schorsingen moeilijk zit.
  Of NAC de goede richting in bolt wordt duidelijk tegen sparta. Tegen jong utrecht moeten we er staan. Daar heb je niet zo maar van gewonnen als je ziet wat daar rond loopt door de hulp van van Seumeren.

  0

  0
 • Badeend
  25 juli, 2016 - 22:37

  Scheppioni, mij val je ook tegen. Je weet heel goed als je “al heel wat jaren in het voetbal meedoet” dat Dijkhuizen het vorig jaar moest doen met de rotzooi die Maaskant had achter gelaten. Maaskant die er alleen voor de korte termijn was, en zelfs dat kreeg hij niet voor elkaar. Het lange termijnverhaal, waar onder Van As ook al een tyfusbende van was gemaakt, is iets wat nu eindelijk door Dijkhuizen en Smulders wordt aangepakt. Dat kost tijd, daar mag je niemand nog op afrekenen, ook niet ‘begin oktober’.

  Op het korte termijn verhaal wel, maar ook pas komend seizoen, en niet met de parodie op een team die afgelopen seizoen het NAC shirt aanhad. Dat kun je Dijkhuizen wel kwalijk blijven nemen, maar misschien moet je het eens van de andere kant bekijken en bedenken hoe ver ze eigenlijk gekomen zijn, hoe Seuntjens uiteindelijk beter in het belang van het team speelde, en Stam.

  Dijkhuizen bekritiseren omdat hij Borahsasar gewoon niet goed genoeg vindt – wat nog helemaal niemand anders heeft gezien – en geen toneel wil spelen maar deze jongen ook niet wil beschadigen, dat riekt naar spijkers zoeken op laag water. En het dan op het teambelang menen te mogen gooien, dat is gewoon lachwekkend.

  Nee we zitten niet ruim in de spelers en nee jij hebt, net als ik, geen idee wat er allemaal nog in het vat zit of wat de gedachten van Dijkhuizen en Smulders zijn.

  0

  0
 • azijnpisser
  25 juli, 2016 - 23:06

  @ badeend

  Jij weet toch ook dat vorig seizoen promotie naar eredivisie de doelstelling was. Dijkhuijzen zei dat hij het volste vertrouwen in de selectie had om dit doel te bereiken. Het is wel heel gemakkelijk om alles maar op Maaskant te schuiven. Toen Maaskant het overnam was de situatie bij NAC beroerder dan bij de start van Dijkhuizen.t

  0

  0
 • scheppioni
  25 juli, 2016 - 23:47

  @ Badeend
  Prima jongen, jij jouw mening, maar als ik twee belangrijke wedstrijden aanhaal dan zeg dat genoeg over de beleving op een zeer belangrijk moment en dan doen de poppetjes wie het dan zijn er helemaal niet toe !
  De laatste wedstrijd go ahead uit en de eerste wedstrijd van de nacompetitie e’hoven uit, dan kun je Seuntjens en Stam er bij halen, maar als team was het zwalkend zonder ene greintje vertrouwen, maar goed volgens jouw begin oktober niet, ons NAC is al sportief op sterven na dood, dus jij zou dan toch eventueel Marinus willen behouden ten koste van alles, dan zal wolluk tevereden zijn, hebben ze een concurrent erbij !
  We gaan het zien, hopelijk en dat meen ik volkomen hebben jullie gelijk en ikke nie !

  0

  0
 • Badeend
  27 juli, 2016 - 20:42

  Ik snap gewoon niet waarom je elke mogelijkheid aangrijpt om Dijkhuizen af te zeiken, terwijl er VEEL meer redenen waren om Maaskant in twijfel te trekken. Al had die erg mooie praatjes en zei hij precies wat ‘de gemiddelde supporter’ wilde horen – eenzelfde trucje als Jeffrey van As redelijk beheerste. Kijk maar eens waar dat deze club heeft gebracht.Jouw en mijn club.

  Ik geloof helemaal niet in jouw verhaal dat het ligt aan de trainer, en niet aan de spelers. Die waren gewoon van een ALLEBELABBERDST niveau vorig seizoen – met name mentaal, maar ook voetbaltechnisch. En daar viel geen team van te smeden, dat had Hiddink nog niet voor elkaar gekregen.

  Maar inderdaad – we gaan het zien.

  0

  0