Go to Top

Wang naait ook Mats

Wang naait ook Mats

Want daar komt het op neer. De financiële ellende in Den Haag dankzij bapaokoning Wang is algemeen bekend, maar maakt ook dat een transfer naar ADO helemaal niet zo zeker is.

De Hagenezen zouden maar wat graag Seuntjens inlijven als nieuwe speler, maar door de aanhoudende problemen lijkt het voorlopig bij een wens te blijven.

“We zitten in de situatie dat we niet veel te bieden hebben. We moeten ons rustig houden”, laat ADO-trainer Henk Fräser weten aan het AD. “Het is niet anders. Ik kan me goed voorstellen dat Mats om zich heen gaat kijken. Ik verbaas me er sowieso over dat niet veel meer clubs achter hem aan zitten.”
Seuntjens zelf zag een overstap naar ADO wel zitten, maar we weten niet in hoeverre hij op de hoogte was van de situatie in het Kyocera stadion. Mats wil hoe dan ook in de Eredivisie spelen, dat kan hij ook in Breda, waar hij een driejarige aanbieding heeft gekregen.
Bron: B-Side Rats, AD

11 Reacties op "Wang naait ook Mats"

 • wang
  31 maart, 2016 - 21:15

  Met mats centjes naar wang zonder centjes.

  0

  0
 • dirk
  31 maart, 2016 - 21:20

  financiële problemen van ADO Den Haag zitten een transfer van Mats Seuntjens mogelijk in de weg. De aanvaller, die na dit seizoen transfervrij is, staat hoog op de verlanglijst van de residentieclub.

  Desondanks lijkt de komst van Seuntjens naar ADO momenteel ver weg. “We zitten in de situatie dat we niet veel te bieden hebben. We moeten ons rustig houden”, laat coach Henk Fraser weten aan het Algemeen Dagblad. “Het is niet anders. Ik kan me goed voorstellen dat Mats om zich heen gaat kijken. Ik verbaas me er sowieso over dat niet veel meer clubs achter hem aan zitten.”

  Doordat ADO-eigenaar Wang Hui nog altijd niet heeft betaald, zit ADO in de problemen. De club lijkt genoodzaakt om enkele belangrijke spelers te verkopen, zoals bijvoorbeeld doelman Martin Hansen of clubtopscorer Mike Havenaar. “Ik ben niet bang voor zijn vertrek, of een leegloop”, aldus Fraser over laatstgenoemde. “Maar we zijn wel weer terug in de situatie dat spelers niet te houden zijn, zoals Chery, Kramer en Van Duinen in het verleden. Dat is jammer, want we wilden juist vooruit.”

  0

  0
 • dirk
  31 maart, 2016 - 21:25

  Anthony Lurling is bezig aan zijn laatste maanden als profvoetballer. De inmiddels 38-jarige routinier van FC Den Bosch neemt na dit seizoen afscheid van zijn voetballoopbaan.

  Dat meldt Omroep Brabant. Lurling begon zijn loopbaan bij FC Den Bosch en kwam via sc Heerenveen vervolgens bij Feyenoord terecht. Zijn avontuur in Rotterdam werd geen succes. Lurling lag niet goed bij het publiek en besloot vervolgens naar NAC Breda te vertrekken. In zijn vertrouwde provincie Noord-Brabant bloeide de vleugelaanvaller helemaal op.

  In zeven seizoenen bij NAC kwam Lurling in totaal 190 competitiewedstrijden uit voor de Bredase club. Daarin wist hij 33 doelpunten te maken. In het seizoen 2013/14 keerde Lurling voor even terug bij Heerenveen, maar daar kwam hij slechts tot vijf competitiewedstrijden. Aan het begin van vorig seizoen besloot de aanvaller zijn lot te verbinden aan de club waar het voor hem allemaal begon: Den Bosch.

  0

  0
 • TpT
  31 maart, 2016 - 22:07

  Voor Mats gaan echt wel meer clubs komen. Transfer vrij dus weinig risico en ook zijn salaris is wel op te hoesten gok ik. Geen idee waar hij bij NAC op zit maar iedere club rechterrijtje eredivisie durft het wel aan denk ik.

  0

  0
 • Dun Diëe
  31 maart, 2016 - 22:18

  Die gaat naar AZ.

  0

  0
 • nachoreca
  31 maart, 2016 - 22:50

  fraser verbaast het dat er niet meer clubs achter seuntjens aanzitten…..?! nou mij niet!

  0

  0
 • Dutchbird
  1 april, 2016 - 00:17

  Promoveren en dan gewoon bijtekenen voor drie jaar. Vervolgens een of twee seizoenen sterk spelen en dan voor 5 miljoen naar een club met budget voor langdurig linkerrijtje (dus uitstekend salaris). Everybody happy behalve die Chinees.

  0

  0
 • Henkie
  1 april, 2016 - 10:09

  OPROEP;

  kaart over voor vanavond wegens ziekte!
  Bel voor info : 0640993857

  Misschien dat we via CC’en het kunnen regelen via ticketing bij NAC (rond 12:15u)

  0

  0
 • scheppioni
  1 april, 2016 - 12:38

  Liever een paard in de gang dan rekenen op centen van Wang !!!
  Ik verwacht een nuchtere slimmer Mats Seuntjens al heeft hij helemaal gelijk dat hij in de ere wil voetballen, dus met zijn allen heren NAC spelers, een dringende oproep, tis nu(komende weken) of nooit !!!!! NAC we follow !

  0

  0
 • kinderkaartje
  1 april, 2016 - 12:57

  Op voetbalzone staat inmiddels te lezen dat Wang betaald heeft.
  Hoop niet dat dat betekent dat Mats richting uitgang van ons stadion aan het gaan is.

  Overigens zie ik in het huidige Den Haag op geen enkele manier als een verbetering tov ons goeie ouwe NAC. Maar als Wang echt gas gaat geven, kan het hard gaan, natuurlijk.

  Tot het moment deze wispelturige Chinees besluit om zijn centen er weer uit te halen, want dan zijn de rapen – de Chinese Kool?- natuurlijk weer gaar. Ik blijf het link vinden dit soort buitenlandse investeerders die geen enkele binding hebben met zo’n club of land. Maar goed, dat is mijn mening.

  0

  0
 • buurman
  1 april, 2016 - 19:01

  Beste Kinderkaartje,
  Als Wang zijn geld er weer uit wil halen kan dat alleen door zijn aandelen te verkopen. Het geld dat ADO nu heeft is binnen. ADO geen verbetering ?
  Ik vind ADO een goed draaiende ploeg in de ere met een uitstekende trainer. Kunnen wij dat ook zeggen?
  Het enige positieve bij NAC is momenteel de toeschouwersaantallen. En voor de rest is het afwachten….

  0

  0