Go to Top

We husselen het elftal nog een beetje.

We husselen het elftal nog een beetje.

Vanavond keert Mats Seuntjens, zoals van tevoren al aangegeven, terug in de basis bij NAC. Dat houdt dus in dat Duarte niet op de nummer 10 positie start.

Maar hij start wel. Duarte vervangt Michael Dingsdag. De technische staf is bang dat de verdedigende middenvelde vier intensieve nacompetitiewedstrijden niet kan bolwerken. Bij de zoektocht naar die vervanger vindt men Grad Damen nog te onervaren en gaat er nu dus getest worden met Duarte.

Van Diermen keert terug na één wedstrijd schorsing en verdringt Luis Pedro weer naar de bank. Vlatko Lazic zal Ronnie Stam rechts achterin vervangen, wat ten koste gaat van Mulder. Daarmee zien we vanavond de volgende Elf op het veld:

Ten Rouwelaar; Lazic, Van Diermen, Van der Weg, Gorter; Naah, Duarte, Seuntjens, Matic; Ars, Ünal

Waarom er niet met Brands getest wordt is voorlopig een raadsel. Verder hopen we dat de wet van Murphy morgen tegen Telstar niet toeslaat. Beide reservekeepers (Noppert en Ven der Maaten) ontbreken namelijk, dus Ten Rouwelaar moet heel blijven. Maar dat is hem wel toevertrouwd. Hup NAC!

Bron: B-side Rats, BN DeStem

14 Reacties op "We husselen het elftal nog een beetje."

 • Detail
  11 april, 2016 - 00:31

  Hooen?

  Ja, ons Mafkees zit weer in een andere tijdzone en raakt dan wel eens de spellingskluts kwijt ;-)

  0

  0
 • Dutchbird
  11 april, 2016 - 01:46

  3 x raden, zou misschien wel hopen bedoeld zijn detail?
  Ben heel benieuwd naar de verdedigende capaciteiten van Duarte. Van nature een pure aanvaller maar haalt daar nog lang niet zijn oude niveau.

  0

  0
 • Fritske d'n Olifant
  11 april, 2016 - 07:08

  Ik ben echt benieuwd wat Brands gedaan heeft waardoor hij steeds niet in de plannen van Dijkhuizen voorkomt. Toen hij inviel tegen RKC zag je direct een stuk meer dreiging en gevaar voorin.

  0

  0
 • Kunstliefhebbert
  11 april, 2016 - 09:08

  Waarschijnlijk ziet Dijkhuizen Brands als breekijzer

  0

  0
 • Arie
  11 april, 2016 - 09:31

  Ja joh nog meer experimenteren. Damen zal het echt niet slechter doen dan Dingsdag, die al moeite heeft met een inspeelpass en het tempo van een wedstrijd.
  Schiet mij maar lek, maar ik begin toch ook steeds meer mn vraagtekens te zetten bij de aversie van Marinus tegen Brands.

  0

  0
 • wolfmanjack
  11 april, 2016 - 09:53

  Ik ben ook niet zo’n fan van Dingsdag, maar afgelopen vrijdag was hij wel degene die een aantal maal met goede passes het spel van links naar rechts verlegde. Hij speelde ook wel een keer een foute bal, maar ik heb het idee dat de meeste supporters bij hem alleen letten op wat hij niet goed doet.

  0

  0
 • Barry b
  11 april, 2016 - 09:59

  Ik vond duarte tegen rkc al vaak veel te ver terug staan, vaak tussen de verdediging om de bal op te halen. Ik ben benieuwd naar vanavond

  0

  0
 • JK
  11 april, 2016 - 11:04

  Het is maandagochtend, ik werd wakker met hoofdpijn en heb mijn duim toegetakeld met mijn kaasschaaf en daarna stond ik in de file dus volgens mij heb ik mijn portie maandagochtendpech wel gehad en gaat NAC vanavond dus winnen! :)

  0

  0
 • Braze
  11 april, 2016 - 12:07

  Testen doe je op de training en in vriendschappelijke potjes. In de competitie gaat het om winnen!
  Ik snap Marinus niet .

  0

  0
 • Freek
  11 april, 2016 - 12:11

  Hoe is het mogelijk dat NAC nog op zoek is naar de juiste 11??? Het seizoen is bijna voorbij en Marinus tovert iedere week weer iets anders uit de hoed. Er zit geen lijn in dit beleid en dat is bitter triest!

  0

  0
 • scheppioni
  11 april, 2016 - 12:54

  Nogmaals slap en behoudend beginnen brengt geloof bij de witte leeuwen en die zitten ook niet er lekker in na een 5-0 pak slaag bij de bosche bollen, dus heren NAC spelers ‘ wat doen we ? ‘ !!! HUP NAC

  0

  0
 • JM
  11 april, 2016 - 13:06

  @Freek

  M.i. niet helemaal waar. Vergeet niet dat van de 11 spelers de keeper, de verdediging en aanvalsduo al vast staat. Ook op het middenveld zijn er al enkelen zeker van hun plek, bijvoorbeeld Matic en Naah. Soms moet er inderdaad nog wat gewisseld worden doordat een speler (Stam) onverwacht geblesseerd raakt.

  In de competitie krijgt Seuntjens de voorkeur op het middenveld, maar die is geschorst voor de eerste wedstrijd. Je kunt hem daarvoor moeilijk in de winterstop al op de bank zetten. Dan kun je beter een paar weken voor de nacompetitie begint een paar spelers een kans geven.

  0

  0
 • oosterhout3
  11 april, 2016 - 13:19

  mensen, dijkhuizen weet heus wel wat hij doet hoor!

  eerst met zijn 1e club als trainer 2of3x gepromoveerd , vervolgens naar excelsior(half jaartje maar), gepromoveerd via play-offs

  die heeft dus van zijn 5 seizoenen, 4 of 5x een club door de play offs heengeloodst!

  0

  0
 • oosterhout3
  11 april, 2016 - 13:20

  oke 4x, laatste seizoen was met excelsior in de eredivisie.

  0

  0