Go to Top

Wiedemeijer fluit RKC Waalwijk-NAC

Wiedemeijer fluit RKC Waalwijk-NAC

Aanstaande vrijdag staat de Brabantse derby tussen RKC Waalwijk en NAC op het programma. Zoals altijd op dinsdag heeft de KNVB vandaag bekendgemaakt wie de leidsman is bij de subtopper in de Jupiler League. 

Vrijdag gaat het natuurlijk vooral om de door de Breda Loco’s georganiseerde boottocht, maar er wordt ook gevoetbald. RKC Waalwijk heeft, na twee dramatisch verlopen seizoenen, de weg naar boven weer ingeslagen en staat na zes wedstrijden op een zevende plek. Met 11 punten uit zes wedstrijden staat NAC één plaatsje hoger.

Waar bij RKC iedereen tevreden zal zijn over de competitiestart, zijn er in Breda wat zure gezichten. Op de burelen van het Rat Verlegh Stadion blijft het rustig, maar onder de supporters neemt de onvrede toe. Je kunt discussiëren over de vraag hoe terecht dat is na zes wedstrijden met een volledig gerenoveerde, goedkopere selectie, maar zeker is dat een overwinning in Waalwijk welkom is.

Reinold Wiedemeijer is de man die de blauw-geel-zwarte strijd in goede banen mag leiden. Hij wordt geassisteerd door de heren Goossens en Van Zuilen. De man met de bordjes is dit keer de heer Cantineau.

Bron: B-Side Rats

12 Reacties op "Wiedemeijer fluit RKC Waalwijk-NAC"

 • Halve liter
  13 september, 2016 - 12:28

  Wiedemeijer teringlijer!

  Nee zonder dollen, het maakt niet uit wie er fluit, tis allrmaal triest wat we voorgeschoteld krijgen

  0

  0
 • scheppioni
  13 september, 2016 - 13:00

  Dat is al een best teken deze goede man, van het weekend die mulder en vooral pratend paard ed janssen zien schutteren, daar wordt je ook niet blij van ! Een meteen voetballend NAC wint in wolluk !!! HUP NAC !

  0

  0
 • nacman
  13 september, 2016 - 13:04

  welke termeijer

  0

  0
 • NAC Breda F.C.
  13 september, 2016 - 13:20

  Wordt eens tijd dat we van dat Angstgegner complex af zijn. RKC bij de strot grijpen niet meer los laten en er 4 binnen kegelen!

  0

  0
 • De Lange
  13 september, 2016 - 14:35

  Slechter als vorig jaar daar in Walluk kan bijna niet. Laat je weer niet foppen .Maar ja wie weet dat van t huidige team. Jelle en Danny

  0

  0
 • Kinderkaartje
  13 september, 2016 - 15:58

  Ben erbij! Kaarten vie een bevriend sponsor geregeld. (Waarvoor dank!)

  Nou maar hopen dat het beter wordt dan vorig jaar.

  0

  0
 • Breda
  13 september, 2016 - 17:46

  Wie? De Meijer?

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  13 september, 2016 - 20:07

  NAC moet voor de winst gaan. Puntverlies is niet verantwoord. De zware tegenstanders komen nog.
  NAC kan moed putten uit de tweede helft tegen Jong PSV. Toen speelden ze goed en aanvallend dominant voetbal.

  0

  0
 • Peer11
  13 september, 2016 - 22:02

  NAC speelt bijna altijd slecht tegen angstgegner rkc. Zal gezien de wedstrijden tot nu toe vrijdag niet anders zijn. Maar zoals BSR al aangeeft, het belangrijkste is dat er op een boot gezopen kan worden.

  0

  0
 • 0161rijen
  13 september, 2016 - 22:50

  Angstgegner ja! Maar we hebben een compleet nieuw team dus daar ben ik niet zo bang voor.

  0

  0
 • die ne gast
  14 september, 2016 - 09:32

  @0161rijen
  Elke keer is de selectie voor minstens de helft vernieuwd en toch gaan we elke keer op ons bek in Waalwijk.
  Het komt vast door die lichtmasten daar. Die hebben het NAC nooit vergeven dat we zo afgedankt hebben. ;-)

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  14 september, 2016 - 12:50

  Je bent de realiteit echt compleet kwijt als je denkt dat NAC gaat winnen in Waalwijk. Dat doen we namelijk niet tot nauwelijks daar. Daarbij is RKC in goede vorm en spelen goed voetbal. Beter dan NAC. Dit wordt gewoon een verliespartij aan de verlieskar koppelen. Reken daar maar op. RKC is de betere ploeg, zo simpel is het gewoon.

  Ik ga er wel heen. Altijd wel gezellig in Wolluk met dat lellik Volluk. Helaas zonder Boot-combi. Dat was i.v.m. de reistijd niet te realiseren en geen bier in het uitvak is ook klote. Daarbij, ik ga de afgelopen 3/4 jaar puur voor mijn plezier en sociale contacten naar NAC. Voor het voetbal, kom ik gewoon niet meer. Het is niks meer en ik zie ook de aankomende jaren geen verbetering..

  0

  0