Go to Top

Zaakwaarnemer Dessers: “Alles buiten top drie heeft interesse”

Zaakwaarnemer Dessers: “Alles buiten top drie heeft interesse”

Laurens Lémotte, de zaakwaarnemer van Cyriel Dessers is duidelijk. Als NAC niet promoveert is Dessers weg. Buiten de top drie hebben alle clubs volgens de zaakwaarnemer interesse in de NAC-spits. 

Eerder schreven we al over de interesse vanuit België, NEC en Utrecht. Volgens zijn zaakwaarnemer kan bij uitblijven van promotie een vertrek van Cyriel snel gaan. Mocht NAC promoveren, dan is de Parel van het Zuiden volgens Lémotte echter de eerste gesprekspartner. Iets wat ons sowieso best logisch lijkt met een doorlopend contract van nog twee seizoenen. In de Jupiler League is een langer verblijf inmiddels ondenkbaar.

Naar verluidt zou de Belgische spits een bedrag rond de 400.000 waard zijn. Op dit moment is er nog geen enkele club die NAC dat bedrag heeft voorgehouden en daadwerkelijk interesse heeft getoond. Toch lijkt dit een kwestie van tijd te gaan worden. Zo blijkt onze eigen Smullie maar weer eens een prima scout voor de club.

Bron: B-Side Rats, BN De Stem

75 Reacties op "Zaakwaarnemer Dessers: “Alles buiten top drie heeft interesse”"

 • Bart
  20 april, 2017 - 09:26

  Kunnen van dat geld iig Tom boere binnenhalen. Zie m wel graag blijven maar kan wss alleen als we promoveren

  9

  23
 • Azijn
  20 april, 2017 - 09:29

  Als 15+ clubs interesse hebben lijkt me 4 ton wat weinig. Daar moet toch meer uit te halen zijn. Jammer als ie weg gaat. Maar ja, het zijn maar passanten hè….

  51

  1
 • Jon
  20 april, 2017 - 09:31

  Vier ton voor een jonge goede speler met veel scorend vermogen, is lachwekkend!

  33

  3
 • Judge M.
  20 april, 2017 - 09:33

  4 ton zou prima zijn. 20+ goals in de Juup zijn nog geen garanatie voor een glansrijke carriere in de eredivisie, kijk maar naar Sjoerd Ars..

  6

  17
 • Joost
  20 april, 2017 - 09:34

  Zou toch denken dat als de hele eredivisie interesse heeft en er ook interesse is uit de Belgische Eerste Klasse dat je er meer uit moet kunnen halen dan 400.000.
  Een 22-jarige spits die er in zn eerste seizoen 20 inlegt en alleen nog maar kan groeien, zou denken dat je daar toch wel 700+ voor zou moeten kunnen vangen

  28

  1
 • BJ
  20 april, 2017 - 09:35

  heeft smullie heel goed gezien ja,

  helaas niet met 15 anderen

  500k vragen

  16

  14
 • van Flieger
  20 april, 2017 - 09:36

  4 ton is niet haalbaar, eventueel doorverkooppercentage of bonus.

  5

  28
 • Joop Klepzeiker
  20 april, 2017 - 09:38

  Ik realiseer me dat het wat vroeg is, maar de Eredivisionisten die zeer waarschijnlijk 16e en 17e gaan eindigen is aangeschoten wild. Daar gaat er zeker een van omver kukelen. Het is nu aan Dessers, Brondeel en consorten om (zonder verdediging ;-)) nog even een wedstrijdje of 8 te vlammen om ervoor te zorgen dat wij straks het laatste zetje kunnen geven. Dan mogen ze daarna best naar AZ, Twente of Utrecht en zien we ze volgend jaar graag terug hier.

  15

  0
 • BATI
  20 april, 2017 - 09:42

  4 ton voor een speler uit de jupiler leaque die pas 1 jaar op het hoogste niveau speelt is gewoon een mooi bedrag. Zeker gezien het feit dat hij ook nog best wat verbeterpuntjes heeft om een stabiele eredivisie spits te worden.

  En 9 van de 10 topscoorders uit de jupiler leaque mislukken in de eredivisie.

  14

  8
 • Bertus-89
  20 april, 2017 - 09:43

  4 ton… en 1 jaar later 5 miljoen als blijkt dat hij de eredivisie aankan. Lachwekkend bedrag voor een goede spits die 4 ton.

  25

  7
 • RV
  20 april, 2017 - 09:43

  Het vervelende is dat indien je niet promoveert de transfersom van Dessers alleen maar gebruikt wordt om gaten te dichten en niet om de selectie kwalitatief te versterken.

  4 of 5 ton lijkt me een realistisch bedrag als je daar nog de nodige verkooppercentages bij kan bewerkstelligen.
  Vincent Janssen ging volgens mij ook naar AZ voor dat bedrag.

  Miljoenen transfers komen niet snel voor bij spelers die vanuit de Eerste divsie naar de Eredivisie vertrekken.
  Ik ben vanaf begin fan van Dessers en vind het een prachtige spits voor NAC, maar of hij echt de potentie heeft om bij bijvoorbeeld een Utrecht aan de bak te komen en er 15 in te leggen? Daar twijfel ik toch over en iedere Eredivisie club zal dezelfde twijfels hebben.

  10

  0
 • Naamloos
  20 april, 2017 - 09:44

  Voor 4 ton nooit weg doen. Hij heeft met vol verstand 3 jaar getekend. Wij hebben hem van het dode spoor afgehaald dus een beetje solidariteit zou op zijn plaats zijn.

  29

  4
 • G00Ser
  20 april, 2017 - 09:51

  Zoals eerder aangegeven in de andere topics, Dessers is voor NAC een zeer goede spits. Hij heeft inmiddels 21 doelpunten gemaakt ,13 assits en beschikt over een 3 jarig contract (nog 2 seizoenen resterend). Tuurlijk, hij had nog meer kunnen scoren als hij wat nauwkeuriger was met buitenspel lopen, maar dan speelde hij waarschijnlijk niet bij NAC. Nee, dit kaliber spitsen hebben we al een tijdje niet gehad, laat staan met een meerjaren-contract.

  Afgleopen transferperiode zou er ook veel interesse zijn in de topspits Boere, die voor 2ton kon worden opgehaald, maar die interesse bleef ook uit. Mocht er echt concrete interesse komen dan zit NAC in een bijzonder interessante positie.

  6

  1
 • Da Pope
  20 april, 2017 - 10:01

  Ik ben het niet helemaal eens met de zin ‘ Zo blijkt onze eigen Smullie maar weer eens een prima scout voor de club.’ Reëel gezien zijn Brondeel, Dessers en Verschueren de enige voltreffers.

  Als je de selectie verder doorloopt is het allemaal teleurstellend of een krappe voldoende. De jongens van City voegden, op Garcia en wellicht Horsfield na, allemaal niets toe en Ekangamene, Adarabioyo, Nijholt en Stans zijn zelfs echte miskopen.

  Daarnaast lijkt NAC de doelstelling, een plek in de top vijf, niet te gaan halen. Ik vind ‘prima scout’ daarom echt veel te veel eer voor Smulders. Hij heeft het op zijn best ‘niet ontzettend slecht’ gedaan.

  32

  6
 • Jf
  20 april, 2017 - 10:27

  Da pope hoe kan je Nijholt als miskoop bestempelen ??? Die jongen was tijdens de wedstrijden die hij speelde een van de betere!

  Als je een heel nieuw team moet samenstellen zullen er altijd een aantal miskopen bij zijn.

  24

  6
 • realist
  20 april, 2017 - 10:29

  Of je nu 3 ton of 7 ton ontvangt, het geld verdwijnt toch in het gat van het begrotingstekort, Daarna kunnen we weer op zoek naar een transfervrije spits. Oftewel geen enkele ontwikkeling bij onze club. Alleen maar achteruitgang eigenlijk.
  Volgens Smulders zouden we binnen 5 jaar Europees spelen.

  9

  5
 • Michiel
  20 april, 2017 - 10:36

  4 ton lijkt me een redelijk bedrag. Doelpuntjes scoren in de Juup is heel wat makkelijker dan in de Eredivisie. Bij zijn vorige club zag men het niet in Dessers zitten, dit is het eerste seizoen dat hij laat zien een goeie speler te zijn. Mooie opstap voor hem zou een club in middenmoot Eredivisie zijn.

  Nu maar hopen dat NAC promoveert en Dessers kan blijven (helaas schat ik onze kansen niet heel erg hoog in, op het moment is het niveau gewoon niet goed genoeg).

  4

  3
 • Patrick
  20 april, 2017 - 10:43

  4 ton is veel te weinig! MINSTENS 9, 5 ton + doorverkooppercentage!

  14

  5
 • van "taajlaand
  20 april, 2017 - 10:46

  Wij zijn toch ook een club buiten de “top drie”… :-(

  6

  1
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 10:54

  Vergeten we even de man van glas, die nooit speelt, Ntoko. Ook uit de koker van Smulders. Maar het ergste is nog wel vroeg uit de beker en de doelstelling voor de competitie niet gehaald. Zelfs verre van. En dan was die doelstelling ook nog eens NAC onwaardig laag. In een seizoen dat je met een zeer laag aantal punten kampioen kon worden. Gewoon een enorme aanfluiting die Smulders, bleek gisteravond ook weer eens. Net als Goetzee, die overal meetekent overigens.

  6

  21
 • drs Marcellus
  20 april, 2017 - 10:56

  We moeten realistisch zijn, 4 ton voor een spits in de eerste divisie is een mooi bedrag. We zijn dan wel een grote club maar wel een die niet op het hoogste niveau voetbalt. Daarnaast zal het contract van Dessers er ook echt geen zijn waarbij hij een salaris met 5 nullen ontvangt. De enige manier voor NAC om meer geld voor Dessers te vangen is promoveren. Wellicht dat Dessers dan een verbeterd contract voorgeschoteld krijgt met meer salaris. Pas dan kan de afkoopsom omhoog, eerder niet.

  Wat Smullie betreft moet ik het wel met da Pope eens zijn. Buiten Dessers zijn alleen Brondeel, Garcia, Horsfield en Sporkslede schoten in de roos geweest. Maar op een selectie van 30 man zit die er altijd wel tussen. Voor wat Nijholt aangaat, die jongen is het grootste deel van het seizoen geblesseerd geweest. Is dat dan een miskoop? Misschien wel omdat hij niet veel heeft kunnen laten zien, voorlopig geef ik hem het voordeel van de twijfel.

  6

  1
 • BJ
  20 april, 2017 - 10:59

  @ RV
  Vincent Janssen ging voor 750.000 van Almere City naar AZ
  scoorde 18 goals ….

  ik vind dat je voor Dessers minstens 500 a 600k moet vragen

  11

  3
 • Breda
  20 april, 2017 - 11:04

  Er zijn wel hoop mensen die weten wat met dat geld gebeurt zeg… er zijn er zelf een aantal die het Smulders verwijten dat hij een speler haalt die iedere club buiten de top 3 wil kopen maar als dat gebruikt zou worden om een gat te dichten neemt dat toch niet weg dat Dessers goed gescout is.

  Brondeel, Dessers, Verschueren, Sporkslede, Korte, nToko (mits fit) en het doorstromen van Meijers en de ontwikkeling van El Allouchi zijn gewoon prima gedaan. Smulders heeft een valse start gemaakt met City (de 1e lichting was ondermaats) en ik snap Haemhouts niet. Stans was ik blij mee maar is een echte miskoop. Nijholt is gewoon pech.

  Ekangamene, Adarabioyo zijn natuurlijk 3x niks maar die zijn ook bijna gratis.

  Maar dat hou je altijd. Ik zou Smulders maar zijn gang laten gaan. 1e jaar is niet top, maar er zijn genoeg aanknooppunten waar je kan zien dat hij wel iets kan.

  8

  18
 • Da Pope
  20 april, 2017 - 11:08

  @jf

  Natuurlijk zullen er altijd misperen bij zitten, maar drie échte versterkingen versus een hele lading ‘gaat wel’, een paar ‘eigenlijk niet goed genoeg’ (i.i.g. Smith-Brown en Agyepong) en zeker vier échte miskleunen (Faupala, Ekangamene, Adarabioyo en Stans) rechtvaardigen de uitspraak ‘prima scout’ totaal niet.

  Vergeet niet dat er in de Jupiler League helemaal nergens geld is, dat praktisch alle selecties uit jonge jongens bestaan en dat er doorlopend afscheid van veel spelers genomen wordt. NAC heeft natuurlijk wel héél veel spelers vervangen, maar het is niet zo dat de club een veel slechtere startpositie had dan de andere clubs. Integendeel zelfs. NAC had voor Jupiler League-begrippen gewoon veel te besteden en heeft dit jaar totaal niet gebracht wat er verwacht mocht worden.

  Waarom blijven zoveel mensen ten koste van alles het beleid bij NAC verdedigen? Financieel kan ik dat begrijpen, omdat daar gewoon gedaan wordt wat men kan. Maar sportief is het gewoon ronduit kut wat NAC presteert. NAC staat drie wedstrijden voor het einde van de competitie achtste (!!!) en haalt (zoals het er nu uitziet) zelfs de heel voorzichtige doelstelling niet. Dat falen doorlopend met de mantel der liefde bedekken snap ik niet.

  Dit elftal haalt alleen de play-offs omdat het godsonmogelijk is ze mis te lopen, niet omdat het elftal zo goed presteert. Dijkhuizen kreeg het niet aan de praat en Vreven blijkbaar ook niet. Dan klopt de selectie dus niet. En daar is maar één man verantwoordelijk voor: Hans Smulders. Die moet écht verantwoording af gaan leggen, want hij heeft alle vrijheid gehad. ZIJN selectie, ZIJN trainer.

  Als NAC niet minimaal vijfde wordt, heeft Smulders gefaald. Zo simpel is het.

  36

  2
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 11:11

  Dus het is allemaal de schuld van Dijkhuizen geweest ? De voormalige verademingstrainer die op “mensonterende wijze”moest vertrekken. Oh, zeg dat dan gewoon eerlijk Gielen, Goezee en Smulders, dan kunnen we weer rustig gaan slapen met deze weergaloze selectie en waanzinnige trainer.

  9

  12
 • Rubenac
  20 april, 2017 - 11:13

  En Lokeren , die zal ook echt wel een clausule opgenomen hebben.
  Die hebben dessers echt niet geheel gratis aan ons, van de hand gedaan.

  4

  0
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 11:18

  Het is overigens een misvatting dat we het financieel wel goed zouden doen, maar alleen en toevallig sportief slecht. Dat is de mantra van de Justindancers. Maar die vlieger gaat niet op. Het hele beleid ademt uit dat de selectie als een sluitpost op de begroting wordt behandeld terwijl er miljoenen (ongeveer 8)aan andere kosten worden gegenereerd. Waarvan dan met droge ogen wordt gezegd dat daaaar niks op bezuinigd kan worden. En wat te denken van die ontzettend lage gemiddelde sponsorbijdragen ? Nee, Goetzee is bepaald niet creatief of succesvol. Hij is een klein nummertje.

  10

  12
 • ennaojseejer
  20 april, 2017 - 11:23

  zal wel weer een clausule in zijn contract staan, dat wordt nooit meer dan 4 ton. En wat heb je aan 4 ton als je meer dan 20 doelpunten verkoopt en maar moet wachten wat ervoor terugkomt?

  2

  0
 • Sjef de gevulde koek
  20 april, 2017 - 11:28

  Als nac niet promoveerd is het dessers zn goed recht om te gaan snap dat volledig vooral op die leeftijd. Wel alles er uit halen goeie leeftijd en spreek Nederlands. Voor iedereen die hier dessers niks vonden of hem hier heeft lopen afzeiken weken langs een dikke middelvinger. Ik maak
  Me toch al heel erg zorgen over mensen hier op deze site met een voetbalverstand van een dooie visstick.

  4

  3
 • Eddy W
  20 april, 2017 - 11:33

  @ Da Pope,

  Natuurlijk is het de schuld van Smulders. Er is teveel op het middenveld Nijholt, Heamhouts en Stans gegokt. Dat sommige spelers het beter doen als verwacht (El Allouchi, Meijers) kan je in mijn ogen wegstrepen tegenover de spelers die niet presteren(Verbeek, Stans). Lijkt mij meer geluk dan werk van Smulders aangezien Mounir weg mocht begin dit seizoen.

  Maar een Nijholt die geblesseerd raakt en de rest van het seizoen in de lappenmand zit, de blessures van Meijers, O’Neill en N’Toko zijn hem niet aan te rekenen. Ja misschien had je Van Diermen moeten behouden, maar N’Toko is in mijn ogen wel een upgrade. Als het centrale duo, wat tot en met VVV goed stond, fit was geweest stond NAC er beter voor.
  Natuurlijk moeten we de spiegel voorhouden bij Smulders, dat is na dit seizoen niet meer dan terecht. Het is immers zijn selectie en zijn trainer. Maar vrijdag kan de wereld er voor NAC al weer heel anders uit zien.

  17

  1
 • RV
  20 april, 2017 - 11:37

  Ach Sjef, iedereen heeft wat dat betreft zijn mening.
  Maar ik ben het met je eens, je moet ook door de wedstrijden heen zien te kijken.

  Wat een Dessers bijvoorbeeld aan arbeid verrichte in die slechte wedstrijden.
  Waar hij duels liep uit te vechten op de middencirkel en spelers als Barker, Agyepong en Korte op de zijlijn liep bij te staan om de boel op gang te krijgen.

  Ik vond de kritiek toen ook onterecht op Dessers en heb altijd het geloof gehad dat het een goede spits in wording is.

  De kritiek was er ook op Seuntjens, terwijl er ook een andere helft is die de genialiteit van Seuntjens nooit kon waarderen. Men verwacht zelfs van spelers die dat DNA niet hebben dat ze alleen maar de mouwen opstropen. Vergis je niet, een Seuntjens werd ook hier vaak verkeerd gebruikt en als rechtsbuiten neergezet. Bij AZ doet hij het echt goed gezien de concurrentie en krijgt hij vertrouwen én wordt hij op de juiste plaats gezet.

  Kritiek op spelers die tekort komen (en gehaald zijn door Smulders) is volledig terecht.
  Kritiek op in potentie goede spelers zijn wat mij betreft niet.

  5

  1
 • D'n opletter
  20 april, 2017 - 11:37

  @Hans Deelen, over kleine nummertjes gesproken…Wanneer heb je nou de afspraak met Bsiderats gemaakt over hoe NAC weer NAC kan worden?

  13

  5
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 11:45

  Ntoko heeft een vuistdik medisch dossier. Dus wel degelijk blunder Smulders.

  9

  14
 • BJ
  20 april, 2017 - 11:52

  @Hans Deelen,
  …Wanneer heb je nou de afspraak met Bsiderats gemaakt over hoe NAC weer NAC kan worden?

  13

  3
 • Van "taajlaand
  20 april, 2017 - 11:58

  Hoi D’n opletter,

  Antwoorden ga je nooit krijgen van Hansje.
  Je kan je eigen, net als velen hier inclusief Van “taajlaand énorm aan zijn ‘herhaaldelijke gezwets’ storen, maar lees zijn comments of sla ze pver.
  in ieder geval laat hij, hoe dan ook blijken nog steeds op wat voor manier dan ook ergens wat NAC gevoel in zijn lijf te hebben zittemn, anders zou hij zich nooi meer ‘druk’ maken over her ‘wel’ en wee onzer club.
  En hoe, weet ik niet, maar regelmatig legt hij de vinger op de zere plek, misschien omdat hij ‘dat leuk’ vindt, maar ergens heeft hij bronnen zitten die veel meer van de hoed en de rand weten dan het grote gros hier op de b-site rats.
  Jammer dat er te vaazk dezelfde negativiteit en namen bnaar voren komen, maar dat is zijn (negatieve) manier van reageren.
  En helaas, ook ik vindt positief nieuws véél leuker dan het ‘gezeik’ van hem, maar we moeten steeds zo lang en vaak op positief nieuws wachten, té lang….

  Vraag deze Vlieger maar nooit om oplossingen, want de kans dat Sylvana Simons als zwart geschminkte hooftpiet naast de Sint gaat lopen zal hoogstwaarschijnlijk groter zijn.

  6

  2
 • Van "taajlaand
  20 april, 2017 - 11:59

  Sorry, veel schrijffouten, te dikke vingers denk….

  1

  1
 • Eddy W
  20 april, 2017 - 12:02

  @ Flieger,

  Ik heb het even voor je opgezocht:
  16/17 Bovenbeenblessure 14 dagen SC Cambuur
  15/16 Bovenbeenblessure 81 dagen FC Eindhoven
  11/12 Schouderblessure 32 dagen ADO Den Haag
  10/11 Knieblessure 275 dagen ADO Den Haag

  Als je dat vergelijkt met een Verbeek valt het best mee.

  5

  4
 • Los Pollos Hermanos
  20 april, 2017 - 12:20

  Matige/Redelijke spits. Verre van een goede 9, die we nodig hebben. Mist veel teveel kansen, staat altijd buitenspel en kan absoluut niet mee op het hoogste niveau. Daar krijgt hij namelijk de helft of nog minder kansen. Daar moet je klinisch zijn, dat is Dessers niet. Die zakt echt gruwelijk door het ijs als hij in de ere-divisie gaat acteren.

  400k? Strik erom en weg. Tom ophalen in Oss. Ben je spekkoper!

  Bedankt voor de bewezen diensten, Cyriel. Adieu!

  14

  17
 • Die ne gast
  20 april, 2017 - 12:23

  Samen met het geld van Gudelj hebben we dan net het tekort van dit jaar afgedekt. Er is dus helemaal geen geld voor versterkingen.

  3

  0
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 12:23

  Schouder, knie en teen. Die was nog even vergeten. Inmiddels gaat meneer bij NAC gewoon door met het verzamelen van blessures.

  4

  7
 • Ghoulashkroketje
  20 april, 2017 - 12:26

  Martinus is in beeld bij SC Cambuur.

  3

  0
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 12:26

  Dessers heeft ons NAC in de heenronde aardig in de problemen gebracht met zijn kansemisserij en zijn buitenspel. Daardoor gingen anderen verkrampt lopen spelen en kwam er nooit echt vertrouwen in het elftal.

  4

  11
 • zot
  20 april, 2017 - 12:30

  Zo blijkt onze eigen Smullie maar weer eens een prima scout voor onze club

  maar weer eens…?

  goed gescout wellicht maar straks een goede spits weg en begrotingstekort kan weer aangevuld worden en de vlag kan weer uit..

  6

  0
 • van Flieger vanuit Valencia
  20 april, 2017 - 12:36

  Blijkbaar snakken zij zo erg naar erkenning en complimenten dat er zelfs totale onzin wordt geroepen, om maar te zwijgen over de klinkklare leugens. Goetzee en Smulders zijn directeur bij de veruit grootste club van de Jupilerleague die in de eredivisie hoort, maar zij gaven de achterban een totaal zaadseizoen. En nog vinden zij dat alles goed komt als men hen maar gelooft.

  11

  5
 • Toontje
  20 april, 2017 - 12:41

  Mag blij zijn als je 4 ton vangt. Alles clubs weten dat NAC om geld verlegen zit en snel zal toehappen omdat het moet.

  6

  2
 • zot
  20 april, 2017 - 12:47

  @van Flieger… 1 zaadseizoen?

  5

  1
 • Lamington
  20 april, 2017 - 12:55

  Eens met Da Pope. Smulders is allesbehalve de techisch redder van Breda gebleken. Dessers goed gezien ja. Hoe is hij binnengehaald ook alweer? Brondeel is gehuurd, vind ik niet meetellen. Verschueren half. MC-deal levert meer ‘niet’ dan ‘wel’ op. Heeft zich verstopt achter Dijkhuizen en gaat nu nat.

  Ik maak me geen enkele illusies en volgend jaar is het weer JL. Ik vraag me af of ik dan wel richting ‘het midden’ kan verhuizen of nog steeds niet. NAC kan leuk in cat. 2 blijven, sportief prutsen ze er jaren op los zonder zicht op verbetering. In mijn ogen is Smulders een misstap geweest.

  23

  3
 • scheppioni
  20 april, 2017 - 13:01

  Extra zaak om dus echt te promoveren, dus laat iedere NAC speler daar duidelijk over zijn !!
  Beginnend vrijdag a.s. in emme !! HUP NAC met DESSERS !

  3

  2
 • Breda
  20 april, 2017 - 13:38

  @ Da Pope

  Niet helemaal met je eens. NAC heeft een waardeloze lichting gekregen van City maar dat heeft wel een geschiedenis (de eerste keuzes gingen niet door) en is in de winterstop beter gedaan (Garcia Horsfield). Dat begin is Smulders niet volledig aan te rekenen. Stans en Haemhouts wel. Maar wie had verwacht dat Stans zo door de mand zou vallen?

  Natuurlijk moet NAC hoger staan en gaat het niet goed. Maar Smulders nu wegsturen is echt het domste wat je kan doen. Weer opnieuw beginnen…
  Daarbij zijn er 3 spelers gehaald die gewoon goed gezien zijn. Dat heeft geen TD gepresteerd in de afgelopen 10 jaar. Het kan dus wel.

  10

  20
 • H.V.M.
  20 april, 2017 - 13:41

  “Zo blijkt onze eigen Smullie maar weer eens een prima scout voor de club.”

  Is dit een verlate 1 April grap?
  Los van het City gebeuren heeft Smulders ruim 20 spelers gehaald, waarvan slechts Dessers ongeveer
  €300.000 kan opbrengen!
  Verder is het een zieltogend elftal met nog amper wat transferwaarde en een voorlopig beschamende achtste plaats.
  Wat een prestatie!
  Smulders snel een contract voor het leven geven, voordat deze “topper” gratis de deur uitloopt.

  Overigens lijkt het mij verstandig om alle zaakwaarnemers en/of spelersmakelaars te wantrouwen.
  Bankdirecteuren en bovenstaande figuren behoren vrijwel allen tot het dievengilde.

  22

  8
 • Breda
  20 april, 2017 - 14:02

  Er zit nog steeds iets niet lekker met die handjes. Hoe kan je 11 duimpjes naar beneden krijgen in minder dan 1 minuut. Zo populair ben ik echt niet hoor.

  7

  5
 • nac fan
  20 april, 2017 - 14:08

  derssres nooit weg laten gaan hij is minstens het drie dubbelen waard dus niet weg doen je moet hem aan zijn contract houden want 3 jaar is 3 jaar hij mag niet weg

  2

  1
 • de muzikant
  20 april, 2017 - 14:10

  alles buiten de top 3………. dus lulkoek! en als het wel zo is, dan is 4 ton echt te weinig.

  2

  2
 • RV
  20 april, 2017 - 14:28

  Smulders heeft gewoon gegokt en drie dure contractspelers voor het middenveld aangetrokken waardoor er maar een paar centen overbleven voor de rest van de onevenwichtige selectie.

  1) Nijholt prima maar een pechgeval.

  2) Stans valt enigszins door de mand maar heeft naar mijn mening ook niet een eerlijke kans gehad om zich terug te knokken. Ja in een wedstrijd voor 10 minuutjes of in een wedstrijd waarin het hele elftal door de mand zakte. Geld moet nooit een reden zijn om spelers wel/niet op te stellen. Maar een dure Stans met een langdurig contract had wat mij betreft veel eerder een kans moeten krijgen (bijvoorbeeld als vervanger van Rommens). Geef die gast eens vertrouwen man, slechter wordt het niet.

  3) Haemhouts werd gehaald voor 3 jaar (!) een duur contract (!) en als aanvoerder (!).
  Dat is geen fout maar dat zijn 3 fouten (meerjarig contract, duur contract, aanvoerder) omtrent het aantrekken van één speler. Het netwerk van Smulders was helaas zo beperkt dat hij niet in staat was een beter en goedkoper alternatief aan te trekken. Een speler die is aan komen waaien (achtergrond in Breda) en waar gelijk mee in zee is gegaan. Echt waar, geen enkele TD had het op deze manier gedaan maar wij krijgen het voor elkaar.

  Dan praten de heren over visie.
  Echt, het is er niet…

  Ad hoc keuzes maken en voortborduren op het City netwerk dat door anderen gecreëerd is.

  12

  2
 • 076*R
  20 april, 2017 - 14:54

  Het lijkt weinig maar het is gewoon een realistisch bedrag als je kijkt ook naar de transfers van bijv Janssen , Chadli en Mertens deze gingen ook allen voor ongeveer 400k

  0

  0
 • 076*R
  20 april, 2017 - 14:56

  ExcuusJanssen was 700k

  0

  0
 • H.V.M.
  20 april, 2017 - 15:53

  @ Breda, zit jij nu elke minuut je “duimpjes” te controleren??.
  Waarschijnlijk vinden ze je bijdrage over een bepaald onderwerp niet erg zinvol.
  Succes met je duimpjes, je komt er wel overheen!

  6

  7
 • Breda
  20 april, 2017 - 16:13

  Jij had er in 1 minuut +15 en ik -11. Wel mooi dat ik nog populairder ben dan Flieger. En jij? Jij moet blogger worden. Kun je rijk worden!!

  3

  5
 • Marti
  20 april, 2017 - 17:34

  Dit is een lachwekkend bedrag!

  1

  0
 • H.V.M.
  20 april, 2017 - 17:45

  Nou Breda, rekenen is niet je sterkste punt maar ga je nu óók al duimpjes en tijd van anderen controleren?
  Moet niet gekker worden.
  Dit wordt echt pijnlijk!
  Nogmaals, trek het je niet aan, je komt er wel overheen.

  Ik zal jouw de komende tijd een “plus duimpje” geven.
  Het is prettig als NAC supporters goed in hun vel zitten.
  Het zijn voor de meesten hier toch al geen feestelijke tijden!!!!

  5

  3
 • geelzwarthart
  20 april, 2017 - 18:53

  Dessers en Garcia blijven bij promotie, ook MC heeft men nu eindelijk ingezien dat ze meer aan ons hebben in Eredivisie. Mbt scouting, geen mening weet niet hoe spelers bij ons beland zijn aangeboden of echt gescout. Vindt Dessers, Korte, Garcia echt top voor NAC Verschueren en Brondeel goed. Jammer dat Verschueren nog te weinig lef heeft. Uit jeugd Meijers erg goed.

  2

  0
 • Dun Diëe
  20 april, 2017 - 19:07

  Ik vind Stans geen miskoop. Die heeft in het verleden al lang laten zien dat hij kan voetballen, het is alleen een raadsel dat het er bij Nac maar niet uit wil komen. Wie daar het antwoord op heeft mag het zeggen, maar een miskoop vind ik het daarom nog niet.

  4 ton voor Dessers is mooi, met een doorverkoop percentage maar ik heb liever dat hij blijft. Of wr nu wel of niet promoveren.

  1

  2
 • Peer11
  20 april, 2017 - 19:37

  Die zaakwaarnemer kan hoog van de toren blazen dat nog een jaar juup is uitgesloten zoveel hij wil, maar NAC kan en moet vragen wat ze willen. Als het juiste bedrag niet op tafel komt gewoon aan zn contract houden. En bij werkwijgering of ongepast gedrag lekker op de tribune zetten en bij jong NAC laten ballen. NAC moet zich keihard opstellen bij mogelijke onderhandelingen. De tijd dat iedereen hier gratis of voor een appel en een ei de deur uitloopt moet maar eens voorbij zijn.

  5

  0
 • Golan
  20 april, 2017 - 19:56

  Wat een zure sloot aan treurnis. Weetje waarom ons NAC niet stuctureel meedraait in de middenmoot van de eredivisie.. Omdat zelfs de mensen die het lef hebben om in een beleidsmatig falend zinkend schip á la NAC te stappen, worden uitgekotst en veracht wanneer de negatieve spiraal of tendens, voor de achterban op ‘onverklaarbare’ wijze, niet in het eerste halve/hele jaar wordt opgelost. Sterker nog, volgens hen zijn zij daarmee opnieuw de directe aanleiding voor het mislukken van ons NAC. Geef die Smulders zijn jaren van opbouw, hoe ‘NAC onwaardig’ zijn doelstellingen ook zijn! Hoe durven we het onszelf nog in de mond te nemen.. NAC onwaardig? We zijn momenteel geen haar beter dan de doorsnee Jupiler club, waar er met maarliefst 50 man thuispubliek een wedstrijd wordt gespeeld. Laat Flieger maar lullen, de beste stuurlui staan immers aan wal. Ik zet mijn geld liever in op Goetzee ongeacht de fouten en misstappen die ook hij door de jaren heeft gemaakt. Hij zit er nog wel.. onder immense druk, en probeert ons NAC levend te houden. NAC structureel naar de eredivisie is wat telt, en helaas beste mensen gaat dat niet over een nacht ijs. Hoe pijnlijk en confronterend ook, het is niet anders..

  10

  8
 • demeul
  20 april, 2017 - 21:11

  Wijze woorden Golan, helemaal mee eens!

  5

  5
 • Oldskool
  20 april, 2017 - 21:33

  Goed gesproken Golan.

  6

  5
 • ome cor
  20 april, 2017 - 22:57

  Als je een jonge speler voor drie jaar laat tekenen… welke clausules staan er dan in zijn contract ?
  Staat er in dat NAC hem voor ca 4 ton MOET laten gaan ?
  Als NAC niet promoveert hebben ze ook een scorende spits nodig voor t nieuwe seizoen.
  Waarom zoeken als je die gewoon onder contract hebt staan voor de komende twee jaar.

  Dat spitsje van Oss zit volgend seizoen ergens in de Eredivisie op de bank. Die wacht niet op NAC, hoor.

  En laat NAC alsjeblieft niet​ komen met het gratis laten vertrekken van een speler omdat er dan een salaris weg valt…..

  6

  1
 • de muzikant
  20 april, 2017 - 23:05

  @Golan: dus je mag ons scharen onder de clubs als Telstar, Emmen, Den Bosch, Eindhoven, etc. Clubs met een budget minder dan een derde dan dat van ons. Clubs waar gemiddeld 2.000 man op de tribune zitten (bij ons ongeveer 12.500 dit seizoen he…). En dat moeten we slikken en voorlopig tevreden mee zijn? Man, man, man. Smulders steekt zijn nek niet uit, maar Smulders denkt hier carrière te kunnen maken, voor dik geld! Dat is heel wat anders dan lef hebben. Voorafgaand aan de competitie was ik al sceptisch, dit is alleen maar negatiever geworden. Wij zijn NAC verdomme, de grootste! We moeten terug naar de ere, niet over 5 jaar, maar nu! ieder jaar verdwijnen er meer sponsoren en toeschouwers. Moet je dan bedelen aan de sponsoren en toeschouwers om geduld dat meneertje Smulders a.u.b. zijn lange termijn visie eindelijk eens uitkomt? Sportieve en financiële zelfmoord!

  6

  4
 • Bredaaaa
  20 april, 2017 - 23:47

  Die Smulders…..nog slechter dan Graeme rutjes

  2

  7
 • BredaParel
  21 april, 2017 - 00:57

  Als Cyriel een paar wedstrijden de kop niet had laten hangen, had ie op 25+ doelpunten gestaan. Ik denk dat nac meer kan vragen dan 4 ton.
  Als unal verkocht gaat worden, pakken ze al een smak geld, net als wat we voor Brondeel krijgen. Dit jaar is in ieder geval financieel al goed. Promotie is belangrijk, maar blijven bestaan als club misschien nog belangrijker

  3

  0
 • de muzikant
  21 april, 2017 - 10:04

  @BredaParel: die “smak” geld waar je over spreekt blijft nog heeeeeel ver onder de 40K, helaas.

  0

  2
 • nac fan
  21 april, 2017 - 10:37

  gewoon broere halen bij top os dat is een goeie voor nac

  1

  2
 • reflektor
  21 april, 2017 - 20:19

  Goed gezien hans smulders

  0

  0
 • Golan
  22 april, 2017 - 12:11

  @de muzikant: Ik ben het volkomen met je eens dat de huidige situatie te triest voor woorden is. Ook ben ik het met je eens dat we niet over 5 jaar, maar het liefst nu terug naar de eredivisie moeten. Maar wat hebben we daar te zoeken joh? Wie houden we voor de gek? Ik stel niet dat we vergelijkbaar zijn aan een Emmen, den Bosch of Eindhoven qua ambiance en sfeer.. We zijn langzaam maar zeker beleidsmatig afgegleden zonder enige vorm van echte visie, richting het niveau van bovenstaande middenmoot Jupiler league clubs. Dat kunnen we gaan ontkennen, maar daar schieten we niks mee op. Dat kunnen we gaan verhalen, bij jan en alle man, maar ook daar schieten we nu niks meer mee op! Dus laten we de mensen die er nu zitten, handelen en acteren. Ongeacht de tegenvallende resultaten. Die sfeer en ambiance die jij omschrijft moet juist positief inwerken op de club. We moeten met 15.000 man blijven komen niet alleen omdat het bij NAC hoort, maar ook omdat het daadwerkelijk effect kan hebben op de mogelijkheden van NAC in komende seizoenen! Zelfs bij Ajax worden spelers gehaald die er niets van kunnen. Met geld wordt gesmeten bij Roda JC of NEC zonder enige vorm van prestaties als effect. Ik kon me aan het begin van dit seizoen goed vinden in de visie van Smulders. Dat deze zich niet naar wens heeft ontwikkeld is pijnlijk en zeker niet zonder consequenties. Toch blijf ik geloven in de kwaliteiten van een Smulders en Goetzee, dat zullen we wel moeten? Wie gaat het anders doen.. onze Hans en Co? Dan maar gewoon achter de club staan, Vreven steunen, bier drinken en kut roepen!

  0

  0
 • Golan
  22 april, 2017 - 12:14

  @muzikant: En laten we eerlijk zijn.. carrière maken en zakken vullen bij dit NAC? Dat had ook simpeler op andere manieren gekund lijkt mij zo. Structuur aanbrengen, visie vasthouden, geloven in onze kracht en dan structureel terug naar de eredivisie. Dit jaar zijn daarvoor de eerste stappen gezet, nu zorgen dat het zich vertaald in resultaten en effect op de ranglijst!

  0

  0