Go to Top

ADO Den Haag zit nog steeds achter Seuntjens aan

ADO Den Haag zit nog steeds achter Seuntjens aan

ADO Den Haag is Mats Seuntjens nog altijd niet vergeten, zo weet Voetbalprimeur. De Hagenaars hopen de aanvaller na dit seizoen transfervrij in Breda op te pikken.

Seuntjens is in het bezit van een aflopend contract en hoeft onder trainer Marinus Dijkhuizen niet altijd op een basisplaats te rekenen. Daar komt nog eens bij dat de aanvaller niet goed ligt bij een deel van de aanhang én dat NAC mogelijk ook komend jaar in de Jupiler League uitkomt. Je hoeft geen Nostradamus te zijn om te kunnen voorspellen dat een vertrek voor de hand ligt.

Een transfer van Seuntjens naar Den Haag zou ons wel matig bekoren. ADO is, ook al promoveert NAC niet, nauwelijks een verbetering te noemen. Een transfer naar het eveneens geïnteresseerde AZ of Heerenveen zou meer voor de hand liggen.

Bron: B-Side Rats, Voetbalprimeur

33 Reacties op "ADO Den Haag zit nog steeds achter Seuntjens aan"

 • scheppioni
  15 maart, 2016 - 19:46

  Ik ben daar niet zo wang voor !!!
  Mats is een Bredase jongen en hij zal best een keer verkassen, maar Mats lijkt me oom zeker wel intelligent en dan verkas je niet naar een onzekere club !
  NAC promoveert met Mats !!!

  0

  0
 • L.
  15 maart, 2016 - 19:49

  Laat hem dan maar het jaar er op vanuit ado een transfer maken naar een az of Heerenveen, dan vangen we nog een gedeelte van de transfersom.

  0

  0
 • scheppioni
  15 maart, 2016 - 19:49

  oom moet ook zijn natuurlijk !

  0

  0
 • Tvb
  15 maart, 2016 - 20:35

  Geen vooruitgang.?
  Nog steeds niet in de gaten dat we gedegradeerd zijn en vooruitzichten om te promoveren zeer klein zijn…?

  0

  0
 • SjorsNAC
  15 maart, 2016 - 20:42

  Lekker gratis laten vertrekken, kan echt niet…

  0

  0
 • wolfmanjack
  15 maart, 2016 - 20:51

  Proberen te houden, is met al zijn gebruiksaanwijzingen gewoon de beste speler van NAC

  0

  0
 • Bredafun
  15 maart, 2016 - 21:48

  Wat n handelsgeest binnen nac zeg pfffff.

  0

  0
 • nachoreca
  15 maart, 2016 - 22:17

  Die zoeken alleen maar rare Chinezen…..!

  0

  0
 • RV
  15 maart, 2016 - 22:43

  Waarom heeft Seuntjens eigenlijk nog niet bijgetekend met een clausule in zijn contract dat hij alsnog gratis mag vertrekken als NAC niet promoveert.

  Hoge salariseis waarin Smulders het risico niet durft te nemen of wil men echt gaan werken aan een team met alleen maar evenwichtige jongens?

  Maar goed. Begrijp Seuntjens wel die gaat de top nooit halen en hoopt gewoon dat een AZ of Groningen hem op komen halen. Een PEC Zwolle zou ik overigens een zeer geschikte club vinden met een trainer die van voetbal uitgaat in plaats van zekerheid (want Dijkhuizen is nogal een zekere) Is bovendien iemand die dit soort jongens weet te raken, die transfer zou ik hem wel gunnen.

  0

  0
 • Peer11
  16 maart, 2016 - 00:00

  NAC had Mats in de winterstop moeten verkopen. Voegt helemaal niks toe aan de toch al zeer matige selectie en zit nu terecht op de bank. Niemand durft het aan een transfersom op tafel te leggen, maar transfervrij durven clubs wel een gokje te wagen. Wel jammer dat er weer een speler gratis vertrekt. Hopelijk komt daar onder Smulders een einde aan.

  0

  0
 • Oldskool
  16 maart, 2016 - 00:14

  @ peer11

  Ze hadden hem moeten verkopen maar niemand wilde betalen????
  het is jammer dat ie gratis weggaat want hij voegt niks toe??????

  0

  0
 • Dutchbird
  16 maart, 2016 - 00:44

  Nooit voor die Chinees gaan voetballen Mats, ADO den Haag gaat volgende jaar in de problemen komen want Wang zal wel eens laten zien hoe je een voetbalclub moet runnen zonder dat de aandeelhouder er voortdurend geld in moet pompen. Let op mijn woorden: komend seizoen wordt alles van waarde verkocht om de salarissen te kunnen betalen en ADO Den Haag degradeert vervolgens naar de Juup.

  0

  0
 • HenkTank ©
  16 maart, 2016 - 00:58

  Net zoals ze Wang elke dag achter na zitten zeker.

  Het personeel van ADO Den Haag houdt deze week zijn hart vast. De geldlening die de salarissen moet waarborgen tot het einde van dit seizoen, is nog altijd niet afgerond. De directie van de Haagse voetbalclub klopte aan bij een Duitse bank om 1,3 miljoen euro los te krijgen nu eigenaar Wang Hui weigert over de brug te komen met de beloofde miljoenen.

  Volgens de directie van ADO Den Haag zou de Chinese grootaandeelhouder afgelopen zomer 3,7 miljoen euro extra investeren. Wang was van donderdag tot afgelopen maandag wel in Nederland om besprekingen te voeren over de impasse die is ontstaan tussen ‘China’ en de lokale leiding. Tot een bevredigend resultaat leidde die niet. Wang maakte geen euro over, ook niet nu ADO Den Haag definitief in de zorgcategorie I terecht dreigt te komen. 

  De licentiecommissie van KNVB heeft de categorie-indeling nog niet bekendgemaakt, maar ADO moet het ergste vrezen nu de club geen sluitende begroting voor dit seizoen heeft. Overigens heeft United Vansen, met 98 procent grootaandeelhouder van ADO Den Haag, voldoende in kas. Het sportmarketingbedrijf in Peking deed een emissie, waardoor gelden zijn vrijgekomen. 

  Wang wil echter eerst een bedrijfsplan zien en opteert voor landgenoot Zheng Lee in de directie. Het kan overigens nog maanden duren voordat voor Lee een werk- en verblijfsvergunning is geregeld. Wang prikte zondagavond uitvoerig een vorkje met Tom de Bruijn. De Haagse wethouder doet echter ‘geen mededelingen’ over de gesprekken. Tot ongenoegen van de partijen, die een raadsdebat willen als er niet snel helderheid wordt verschaft.

  Ver weg van deze dictator zou ik zeggen als ik Mats zou zijn.

  0

  0
 • Rijen
  16 maart, 2016 - 08:54

  Laten bijtekenen! Ook al vertrekt hij binnekort is hij wel bijna de enige speler van de selectie waar je nog geld voor kan vangen

  0

  0
 • badeend
  16 maart, 2016 - 09:30

  “laten” bijtekenen, hahaha zelden zoiets onzinnigs gelezen. De macht ligt op dit moment bij Seuntjens hoor.

  0

  0
 • brecht
  16 maart, 2016 - 10:01

  NAC wil graag met Seuntjens verder. Het is echter aan Seuntjens zelf om het te bepalen. Voor sommige supporters kan hij nooit iets goed doen. En die roepen hier dan om Lazic en Suk en zien ook niet dat hij bij vrijwel ieder doelpunt betrokken is. Dit zijn ook de supporters die niks zagen in Tighadouini, Boussaboun, Diba.

  0

  0
 • F4
  16 maart, 2016 - 10:43

  Vrij vervoer naar Sparta. Een beetje laat in het seizoen, maar toch nog een keer een weldenkende burgemeester.

  0

  0
 • Wouter
  16 maart, 2016 - 10:50

  Een voordeel is dat ze om Seuntjens achterna te lopen ze zich niet te veel in hoeven te spannen .
  Dar slakkentempo redden ze wel .

  0

  0
 • Oldskool
  16 maart, 2016 - 11:05

  @ RV

  Waarom zouden NAC en Seuntjens een contract tekenen dat geen waarde heeft. Natuurlijk zal NAC een aanbieding doen/gedaan hebben voor als ze er in blijven. Maar als NAC niet promoveert zullen ze hem niet kunnen betalen en zal Seuntjens ook niet willen blijven. Ik denk niet dat Smulders – die ik hoog heb zitten – in staat is om ijzer met handen te breken. Seuntjens is als NAC niet promoveert gewoon weg. Als NAC wel promoveert zal hij rustig de aanbiedingen naast elkaar leggen. Logisch toch, zou ik ook doen.

  Adow moet zich denk ik overigens meer zorgen maken over de licentie dan over Seuntjens.

  0

  0
 • Mafkees
  16 maart, 2016 - 11:33

  Ach, Wouter, zullen we eens vragen of hij een stukje tegen je wil sprinten? eens kijken of je dat slakkentempo kan bijhouden.

  0

  0
 • Vdbabos
  16 maart, 2016 - 11:56

  Laat Smulders maar schuiven, die is nu bezig om een selectie voor volgend seizoen neer te zetten met voetballers die de juiste instelling hebben en de stront voor hun ogen lopen en tot het gaatje gaan! Dan nog maar een jaartje Juup maar wel met jongens die willen! Nu zijn het allemaal gasten die in eigen belang denken! NEC vorig jaar kampioen,Sparta dit jaar , Eindhoven draait al jaren bovenin mee en waarom? Omdat die gasten een stapje extra willen zetten voor elkaar!

  0

  0
 • naccer076
  16 maart, 2016 - 12:00

  Seuntjens moet gewoon bijtekenen en van de zomer gewoon tegen een leuk bedrag verkopen.
  Dan helpt ie de club uit ZIJN stad ook nog een beetje!

  0

  0
 • scheppioni
  16 maart, 2016 - 12:56

  In mijn ogen ook Mafkees, zeker is Mats met bal ook vaak de tegenstander nog te snel af, het mag dan wel ogen, maar er zijn genoeg acties van Mats die dit bewezen hebben en op een perfect moment naar binnen snijden voor de voetballers onder ons !! HUP NAC HUP MATS, ooit werd het ook nog eens 0-3 in denbosch, dat zullen we van de ‘oudere’ garde nooit vergeten die erbij waren, ene van mijn NAC hoogte punten met nog een goal van ole Francois !

  0

  0
 • Cor Taxi.
  16 maart, 2016 - 15:17

  Den Haag en Seuntjens????? Is een glapje man

  0

  0
 • Pfff
  16 maart, 2016 - 15:54

  Strik erom ! Luie draak

  0

  0
 • Mafkees
  16 maart, 2016 - 17:54

  Pffff, wat een hoogstaande comment. Wel een luie draak met een behoorlijk aantal assists en goals.

  Best jammer dat de kwaliteiten van deze speler niet gezien worden. Die compenseren zijn laksheid best. Laatst zat er een lolbroek op de tribune Seuntjens stijf te schelden vanwege laksheid terwijl hij 5 seconden errder een prima assist had gegeven. Heb je dan oogkleppen op of niet?

  0

  0
 • badeend
  16 maart, 2016 - 18:44

  Mijn speler is het ook niet, en met de manier waarop hij met zijn talent omgaat, in combinatie met het niveau van de rest van het team, kun je hem er gewoon niet altijd bij hebben. Dat is jammer, maar helaas voor Seuntjens. Een deel daarvan kan hij zelf aanpakken, laat het maar eens zien.

  0

  0
 • scheppioni
  16 maart, 2016 - 19:13

  @ Mafkees
  Dan heb je oogkleppen op terwijl je dat eigenlijk helemaal niet hoeft want je bent al namelijk stekeblind !!
  Je heb er van die nutteloze bij, helaas dus ook bij ons NAC BREDA !!

  0

  0
 • Dos
  16 maart, 2016 - 19:32

  Mafkees, iemand die zoveel kwaliteiten heeft moet meer brengen dan hij heeft gedaan tot nu toe.
  Zijn doelpunten en assists compenseren absoluut zijn gebrek aan inzet, waardeloze mentaliteit en zijn houding in het team.
  Seuntjens staat er nooit wedstrijden die ertoe doen, tegen Oss en Fortuna pikt ie een doelpunt mee omdat de meeste tegenstanders van NAC echt dramatisch slecht zijn.
  Heel af en toe zie je zijn klasse, maar veel te vaak zie je zijn luiheid, wat hem terecht een basisplaats heeft gekost, de trainer ziet dat ook, maar hij zal wel oogkleppen op hebben.

  0

  0
 • Braze
  16 maart, 2016 - 20:01

  Ik neem aan dat NAC c.q. Hans Smulders er alles aan doet om Seuntjes bij Nac te houden of in ieder geval er voor zorgt dat hij niet gratis de deur uit gaat.

  0

  0
 • maarten
  17 maart, 2016 - 10:33

  Tja, Mats weerspiegelt precies wat NAC mankeert en dat is wisselvalligheid. De ene keer goed en de andere keer irriteer je er mateloos aan.

  0

  0
 • RV
  17 maart, 2016 - 12:20

  Ik snap dat ook niet hoor Mafkees.
  Een de Zeeuw werd vorig jaar altijd op handen gedragen terwijl hij 3 wedstrijden goed heeft gespeeld.
  Daarna speelden we iedere wedstrijd met de Zeeuw in balverlies met 10 man en maakte het die de Zeeuw geen ene moer uit dat onze club degradeerde. Dat was hij de volgende dag al vergeten.

  Ik vind het toch belangrijk dat er gasten bij de eerste elf staan die enige binding hebben met de club en juist diegene is altijd kritiek op (Stam, Seuntjens, Ten Rouwelaar). Soms terecht maar het zijn alle drie gewoon goede spelers voor dit NAC in de JL.

  Oldskool,
  Je hebt een goed punt maar het is ook nog maar de vraag of NAC wel verder wil met Seuntjens als we promoveren. Misschien is de eis qua salaris dan ook niet in verhouding met datgene wat Smulder voor ogen heeft om een evenwichtige eredivisie selectie neer te zetten.

  Achja, we gaan het zien!

  0

  0