Go to Top

Alle stoeltjes bezet tijdens NAC-Roda JC

Alle stoeltjes bezet tijdens NAC-Roda JC

NAC boekte al twee overwinningen op rij en hopelijk kan daar aanstaande zondag tegen Roda JC een derde aan worden toegevoegd. Aan de support zal het niet liggen, want alle kaarten zijn verkocht.

Het is bijna geen nieuws meer, want alleen de midweekse wedstrijden tegen Heracles en Twente waren niet uitverkocht. Tijdens de rest van de wedstrijden waren alle stoeltjes gevuld.

NAC is na de goede prestaties van de afgelopen weken geklommen naar de veertiende plaats op de ranglijst. Roda JC staat onderaan met zeventien punten. Een gat van tien punten met de Limburgers kan zondag worden vergroot naar dertien punten.

Bron: B-Side Rats, NAC

36 Reacties op "Alle stoeltjes bezet tijdens NAC-Roda JC"

 • Joost
  12 maart, 2018 - 11:55

  We zijn goed bezig als supporters. Ik vond de sfeer in het uitvak ook prima zaterdag. Heel veel clubs zouden willen dat ze zoveel kaarten verkochten, blijft mooi om te zien dat het zo leeft bij ons. Hup NAC!

  101

  0
 • jesse pinkman
  12 maart, 2018 - 11:55

  Zelfde mentaliteit, zelfde focus, zelfde inzet zelfde fanatieke supporters .
  Betekend maar 1 ding,wij gaan vanaf nu voor niemand meer opzij.
  Ik zeg zondag ,3 punten erbij.
  Hup nac

  .

  46

  0
 • NAC Breda F.C.
  12 maart, 2018 - 12:03

  Mooi dat het volle bak is. Hopelijk komt NAC ook nog op terug om het uitvak te veranderen. Dan kunnen we echt eens volle bak krijgen incl. vol uitvak met BETER zicht.

  34

  3
 • Dutchbird
  12 maart, 2018 - 12:03

  Met z’n allen achter onze mannen zondag; echte zes punten wedstrijd. Op naar de 30 punten (= 13 punten meer dan Roda).

  12

  1
 • Ouwe Spionkop
  12 maart, 2018 - 12:09

  Dat is mooi!
  Hoog tijd voor uitbreiding stadion. Als zelfs dit soort potjes al een week van te voren zijn uitverkocht kan je duizenden kaarten extra verkopen.
  Kom op Goetzee, actie in de tent. Achteroverleunen kunnen we allemaal.

  61

  -3
 • Scheids
  12 maart, 2018 - 12:29

  Eerst maar eens veilig spelen, daar zijn we goed in onderweg , maar nog niet volledig!
  Als dát is volbracht kunnen we kijken naar volgend seizoen, waar echt in doorgepakt mort worden om aansluiting te krijgen in de onderzijde van de middenmoot. Stap voor stap heet dat, dus uitbreiding van het stadion heeft hierbij geen prioriteit , wel de selectie die versterkingen kan gebruiken.
  Ook de hoofdsponsoring moet danig onder de loep worden genomen, die paar ton dragen niets bij aan de wederopstanding van NAC.
  Als Roda aan de zegenkar wordt geregen heb je weliswaar lucht voor de komende potten en ook meer vertrouwen, maar er zal moeten worden gewaakt voor overschatting van zelfkunnen en onderschatting van tegenstanders. Iedereen moet nu de scherpte behouden, selectie , staf en supporters !
  Ik vertrouw op de goede afloop!

  19

  1
 • ECG
  12 maart, 2018 - 12:35

  we hebben trouwens nog een appeltje te schillen met Roda JC,Denk aan bijna drie jaar geleden toen ze ons na verlenging uit de Eredivisie knikkerden.

  52

  0
 • Blue
  12 maart, 2018 - 12:50

  @Scheids

  Je moet niet onderschatten wat CM momenteel voor NAC doet. De paar ton per jaar is inderdaad minder dan andere ploegen onderin, maar als je ziet wat voor een bijdrage CM in natura aan NAC levert mbt het ticketsysteem (zowel van NAC als de SV), achterstallig betalingen innen van de seizoenskaarten, de acties met het vinden van een E-sporter, de telefoontjes van Stijn en Manu bij de promotie.
  Als je het mij vraagt is CM een prachtige hoofdsponsor voor NAC, en ook nog is een Bredaas bedrijf.
  Ik zou er niet van staan te kijken als ze nog een aantal jaren doorgaan als hoofdsponsor.

  On-topic: Inderdaad prachtig dat bijna alle wedstrijden zijn uitverkocht dit seizoen! Uitbreiding van het stadion zou ik inderdaad nog een paar jaar mee wachten totdat we weer een stabiele kracht zijn in de middenmoot…

  43

  2
 • The Cosmic Gate
  12 maart, 2018 - 12:51

  War gun ik Loda ( net als FC fraude overigens)toch de degradatie zeg !!
  En hoop dat NAC daar als 11tal graag een extra duwtje in gaat geven!!!!

  19

  3
 • scheppioni
  12 maart, 2018 - 12:56

  Nog iets goed te maken heren NAC spelers van de schandalige vertoning in kerkraai !!
  5-0 !!!!!

  19

  0
 • Lamington
  12 maart, 2018 - 13:00

  Pas nou uit en kijk nou op…

  Voor de winterstop, voor Roda uit deed NAC het ook leuk en kon het gat (volgens mij) ook 13 punten worden. Ga nou niet de gemakzuchtige kant op. Deze zes punten zijn fantastisch! Aaaaaahahahaa!!! Maar eerlijk/realistisch heeft NAC het zaterdag met een man meer de tweede helft gewoon moeilijk gehad. Dat was niet bepaald de beste helft die ze ooit gespeeld hebben.

  Roda komt naar Breda, staat onderaan, heeft de laatste keer tegen NAC gewonnen én de laatste keer bij ons (flikkers!). Daar staat nu meer druk op en dat elftal zal getergd ten velde komen. Géén onderschatting NAC, omdat ze onderaan staan en er gemakzuchtig over doen. Kijk naar de slappe houding van PSV afgelopen zaterdag, wat dát kan veroorzaken.
  We zijn nog niet veilig en we hebben nog niet gewonnen. Goed weten hoe je dit team zondag moet bestrijden en moge de Ziel van de Lurling met U allen zijn. Hup NAC!!

  78

  0
 • Sia
  12 maart, 2018 - 13:23

  Enge mannetjes, dat Roda. Hopelijk worden ze 18de en redden Sparta en Twente zich via de nacompetitie. Ik weet dat er veel antipathie is tegen FC Twente maar het blijft een roemruchte volksclub met een mooi stadion dus laat die er maar in blijven.

  1

  55
 • Wolfmanjack
  12 maart, 2018 - 13:33

  Hoop dat iedeteen dan ook echt komt.

  2

  0
 • Someren NAC
  12 maart, 2018 - 13:34

  Edit BSR: We hebben al eerder aangegeven dat het aanbieden van kaarten via onze site niet toegestaan is. Reactie daarom verwijderd

  6

  4
 • Twan
  12 maart, 2018 - 13:43

  Tijd voor de loco’s om ook eens wakker te worden en met een sfeeractie te komen.

  26

  4
 • Sanseveria
  12 maart, 2018 - 14:27

  Stadion helemaal nog niet uitbreiden. 2000 plaatsen meer maken voor de inkomsten geen wereld van verschil en de sfeer kan er zelfs onder gaan lijden.

  Laat mensen maar spijt krijgen dat ze dit seizoen geen seizoenskaart hadden en volgend jaar elke wedstrijd in de eerste minuut van de losse kaartverkoop hun slag moeten slaan!

  NAC kan dan veel beter secondary ticketing mogelijk maken waarmee je niet benutte stoelen nogmaals kunt verkopen en het stadion echt tot de laatste plek vol zit.

  53

  4
 • Scheids
  12 maart, 2018 - 14:32

  @blue

  Met alle respect hoor, maar wat draagt CM nou bij aan het plegen van telefoontjes naar supporters, het innen van die ene verdwaalde wanbetaler en dergelijke. Om maar te zwijgen bij het vinden van een E-sporter, dat is al een dwaze wereld op zich, wat ik geen sport noem.
  NAC heeft echt de behoefte aan een hoofdsponsor en daar dragen sentimenten niet aan bij, alleen inkomsten! CM is zeker een goede sub-sponsor, en moet als Bredase onderneming zeker verbonden blijven aan de club, maar als NAC echt wil doorgroeien, dan moet er een grotere naam op het shirt komen te staan.

  19

  4
 • Berry
  12 maart, 2018 - 15:09

  Op het niveau van ons NAC moet de hoofdsponsor minstens 1 miljoen binnen brengen en zelfs dat bedrag vind ik ook nog eens minimaal!

  18

  3
 • Willemf5
  12 maart, 2018 - 15:47

  @sanseveria

  Dat ligt eraan hoe je het doet. Een extra ring erop gaat idd ten koste van de sfeer (behalve op de hoofdtribune). Een tribune doortrekken dan weer niet..

  6

  1
 • Bruske
  12 maart, 2018 - 15:56

  Een soort grolsch veste constructie zou gaaf zijn.
  B-side verhogen en de rest zo houden.

  30

  -6
 • Sanseveria
  12 maart, 2018 - 16:06

  Dat nooit Bruske! Een tweede ring boven de B-side verknalt compleet de sfeer en hangt er maar een beetje los boven. Juist lekker schaarste creëren en zoals bij Borussia Dortmund een tribune uit één stuk houden waar mensen voor op de wachtlijst staan voor een seizoenkaart. Met elke wedstrijd ook wat losse kaartverkoop zodat de vaste B-side seizoenkaarthouders ook nog steeds gasten mee kunnen nemen.

  Nogmaals: laat de mensen die dit jaar geen seizoenkaart hebben volgend seizoen maar merken dat dat een verkeerde keuze is geweest als de seizoenkaarten dan binnen no-time uitverkocht blijken te zijn omdat niemand nog een avondje NAC wil missen.

  11

  3
 • 2hoog
  12 maart, 2018 - 16:11

  Staanplekken uitbreiden!

  10

  1
 • Slaaiklep
  12 maart, 2018 - 16:38

  Des NAC’s om nu zaterdag onderuit te gaan… Dat maakt NAC, pas NAC! :-)

  6

  3
 • Jan
  12 maart, 2018 - 16:47

  Op de sponsorvakken is nog ruim voldoende plaats. Alleen iets dieper in de buidel tasten!!

  8

  0
 • NAC Breda F.C.
  12 maart, 2018 - 17:23

  @2Hoog

  Inderdaad meer Staanplekken op de B-side and Vak-G!!! Of anders staanplekken op F7 en de naburige vakken!

  18

  0
 • buurman
  12 maart, 2018 - 17:25

  Waken voor onderschatting. Roda is een kat in het nauw die gaat vechten voor zijn leven. Verliezen van roda en psv en het wordt onnodig spannend.
  Normaal gesproken zijn wij echter te sterk voor roda, Zeker met Umar in de spits.
  Op een of andere manier hoop ik toch dat twente w2 pakt, al is andersom voor NAC beter volgens mij ?

  6

  0
 • AJ
  12 maart, 2018 - 17:45

  Dit maakt mij trots…!

  Jaar 1.
  CM is een mooie sponsor en mooij bedrijf. Zou mooi zijn als zij een swipe systeem maken waarop je een plaatsje kan terug verkopen aan NAC voor 25% van de aanschafprijs. Bedrag op de horecakaart storten.

  Of

  Op dalwedsttijden 5% tot 8% meer kaarten verkopen dan er plekken zijn. +/- 5% komt nooit opdagen vanwege familieverplichtingen, werk etc. etc.

  Jaar 2
  Hoofd en eretribune doortrekken en staanplekken plaatsen.

  Jaar 3
  Tribune plaatsen op…..?

  Tja de sfeer moet wel goed blijven we moeten wel nieuwe supporters blijven maken!

  39

  2
 • NAC4Ever
  12 maart, 2018 - 18:22

  Die wedstrijd van 2015 ben ik nog niet vergeten. WRAAK!

  26

  -4
 • Sanseveria
  12 maart, 2018 - 21:41

  @ AJ

  Je eerste optie vind ik perfect, vooral de ruil tegen horeca tegoed, omdat dat voorkomt dat mensen zoals bij Ajax een seizoenkaart nemen om deze per wedstrijd aan te gaan bieden op Via GoGo

  Maar je idee om het stadion te overboeken is krankzinnig. Wat ga je doen als wel iedereen op komt dagen? Mensen op P5 achter een scherm zetten? Bij een overboekte vlucht kan je mensen nog op de volgende vlucht zetten, maar een avondje NAC is uniek en wordt niet overgespeeld.

  7

  0
 • Breda-Loyal
  12 maart, 2018 - 22:15

  Verstand op nul , focus vanaf de eerste minuut , erop klappen met de juiste dosis felheid ( zoals tegen feyenoord )

  Dat vast zien te houden zoals nu en we pakken ze !!!

  Come on jongens !!!

  HUP NAC !

  2

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  12 maart, 2018 - 22:47

  Een heel belangrijke wedstrijd!!

  Met onze steun op naar drie punten. Dan staat NAC pas echt goed.

  De sfeer in het stadion is fantastisch en het spel op de groene grasmat is eveneens top. Ik heb er vertrouwen dat NAC zondag wint.

  NAC speelt de laatste weken heel goed. Van de laatste zes wedstrijden maar één wedstrijd verloren en dat is geen schande (tegen AZ).

  4

  0
 • Bommetje
  12 maart, 2018 - 23:58

  Seizoen na promotie geeft altijd wel wat extra toeschouwers. Eerst volgend jaar maar eens afwachten.
  Bside en G wel helemaal staanplaatsen maken dat scheelt wel 2000-3000 man en is goed voor de sfeer

  4

  1
 • since1912
  13 maart, 2018 - 01:34

  NAC heeft hier echt wat recht te zetten. Want die wedstrijd dat we eruit gingen tegen Roda is een van mijn kutste NAC-momenten.

  Tijd om die zielloze club de afgrond in te schieten. FC Fraude gun ik de degradatie, en ook bij WillemII zou ik even gniffelen. Maar dat Roda mag van mij voor altijd en eeuwig verdwijnen.

  2

  0
 • ctk
  13 maart, 2018 - 07:30

  Zondag winnen en je bent veilig, Sparta verliest van Ajaex en dan sta je 9 punten los met nog 6 wedstrijden te gaan, plus een veel beter doelsaldo, dan maken de nummers 16 t/m 18 nooit meer goed!

  1

  0
 • Breda Loco's
  13 maart, 2018 - 08:29

  @Twan,

  We hebben nog wat hulp nodig a.s. zondag.

  5 uur voor de wedstrijd zijn wij er net als alle andere wedstrijden, we zien je graag verschijnen.

  Alvast bedankt!

  10

  0
 • Daltin
  13 maart, 2018 - 19:29

  Gewoon 10 min na de wedstrijd 70% van de niet gekomen stoeltjes nog een keer verkopen
  Is iemand laat door file dan past dit nog wel in de 30% van de capaciteit

  Ik zeg dat 8 thuiswedstrijden gemiddeld echt nog wel 400 plekken extra te verkopen x 20 eur per wedstrijd + 15 eur pp drank = 112000 EUR extra in de tas

  gevolg: meer geld, meer sfeer, meer fans

  0

  0