Go to Top

BSR TV: Cyriel Dessers na NAC-Jong Ajax (4-3)

BSR TV: Cyriel Dessers na NAC-Jong Ajax (4-3)

Cyriel Dessers speelde vanavond een dijk van een wedstrijd. Met twee prachtige goals en een assist was hij een doorslaggevende factor. Na afloop deed hij zijn verhaal voor onze camera.

Bron: B-Side Rats

24 Reacties op "BSR TV: Cyriel Dessers na NAC-Jong Ajax (4-3)"

 • 076*R
  17 maart, 2017 - 23:50

  Gewoon een hele goede spits voor NAC en een hele sympathieke gozer!

  43

  1
 • BredaBeatrix
  17 maart, 2017 - 23:56

  Cyriel is en wordt een topper!

  Hup NAC!

  26

  1
 • Nacfem
  18 maart, 2017 - 00:06

  Laat het er inderdaad uitkomen, in dit elftal zit zoveel!! Maar dat kan er alleen uitkomen als we en zij er volledig voor gaan!

  11

  0
 • demeul
  18 maart, 2017 - 00:13

  Hup cyriel, hup nac!

  10

  0
 • Kern
  18 maart, 2017 - 00:41

  Al worde ze laaste dit zie ik veel liever dan die verwende ventjes van vorig jaar

  24

  3
 • RV
  18 maart, 2017 - 00:42

  Zie veel slechte dingen hoor maar zie vooral heel veel goede dingen. Genieten. Mensen die vanaf minuut 1 hebben lopen zeiken op Dessers heb ik nooit serieus genomen.

  Wereld van verschil met een passant als Oosterwijk.

  Echte NAC spits, klasse.
  Kom er maar in al die nevatievelingen.

  33

  2
 • Dutchbird
  18 maart, 2017 - 01:38

  Cyriel is gewoon een klasse spits en liet dat al het hele seizoen zien maar had ook erg veel pech met (onterecht) buitenspel en ongelukkige kaatsballen. Zijn zelfvertrouwen zat even in een dipje maar met Manu Garcia in zijn buurt durft hij alles weer aan.

  12

  0
 • 1965
  18 maart, 2017 - 03:35

  Het is ook maar een mens

  8

  0
 • 1965
  18 maart, 2017 - 03:36

  Maar wel een geweldig mens voor ons NAC

  12

  0
 • De Rechter
  18 maart, 2017 - 05:51

  Dat hij nog lang bij NAC mag blijven!

  17

  -1
 • Nr. 20
  18 maart, 2017 - 08:44

  Prima gozer! Maar goed ik ben Dessers fan!

  12

  0
 • scheppioni
  18 maart, 2017 - 09:06

  Tsja Fredje zo zien we hem toch wel graag !!
  Sjappoo Dessers, ik sprak hem nog voor de wedstrijd even, over twee goals maken is toch goed gekomen !
  Maar natuurlijk ook een weergaloze Manu Garcia natuurlijk, al de eerste helft toch nog net teveel ontzag in mijn ogen ! Op naar venlo en zie dordt, is zomaar mogelijk ! HUP NAC we follow !

  17

  0
 • ome cor
  18 maart, 2017 - 09:19

  Sjappoo ? Serieus ????
  Chapeau, scheppioni.

  Dessers is een goede spits voor NAC en zit ook p het niveau van NAC. Het is geen geweldenaar die de kar trekt als het niet loopt, maar als NAC on de move is dan is het een hele waardevolle speler.

  Zeker iemand waar nog groei in zit en een jongen die inderdaad ook de nodige pech heeft gehad.
  Super gespeeld Cyriel !
  Speelde NAC wekelijks zo dan stonden nu de vlaaien een straatlengte achter ons.

  5

  8
 • F4
  18 maart, 2017 - 10:18

  Waar zijn nu al die apen die hem twee weken geleden een schande voor NAC vonden?

  14

  5
 • Fred
  18 maart, 2017 - 10:25

  @ Scheppie , Dit is wat ik continu bedoel met Dessers , hij moet gewoon doen waarvoor hij is aangenomen en waar hij goed in is .
  Doelpunten maken .
  Hij heeft een enorm schot in zijn benen , gisteren zagen we waar dat toe kan leiden en wat het effect is , ik erger me kapot aan nutteloos gedraai en gekap en hakballetjes geven die totaal geen nut hebben .
  Ook van mijn kant chapeau , en als jij het sjappoo wilt noemen begrijp ik het ook hoor , ome Cor heeft er meer moeite mee zo te zien . ????
  Heb gisteren nog met mijn oude maat Ton Lokhoff staan praten en die denkt precies zoals ik over Dessers , een goede spits , zeker voor NAC , maar hij moet binnen zijn mogelijkheden blijven .
  Die kansen missen is gewoon extreem , zie die bal in de tweede minuut en het over de bal maaien in de tweede helft , dat zijn concentratie gevalletjes en daar kun je aan werken , gisteren liet hij zien hoe het zou moeten , dus hij kan het wel en hij heeft er ook de kwaliteiten voor .

  13

  3
 • JanS
  18 maart, 2017 - 11:11

  Dankij die negatievelingen maarten ome cor en al dat volk hebben onze club al veel schade en onrust bezorgd in de spelersgroep en staf.Mensen beseffen nietwat ze aanrichten.spelers die zoveel talent hebben als MC.worden ook gescout op sociaiteit….kunnen sommige sup.niet zeggen.Je kunt deze spelers ook steunen als een keer wat minder gaat.

  8

  8
 • scheppioni
  18 maart, 2017 - 11:20

  @ Fredje
  Helemaal waar, maar heeft het met Dessers ook niet met vertrouwen en een voetballend NAC te maken, ik denk het wel namelijk, niveau Dessers is prima voor ons NAC(Messi zal nooit haalbaar zijn) maar je moet gewoon doen wat je capaciteiten zijn maar als goede trainer zijn speel je daar op in en in mijn ogen gaat dit nu veel beter. Cyriel heeft veel meer in zijn mars dan een Oosterwijk, maar samen kan in principe ook, want zag je gisteren onze linksbuiten, dan wordt je daar al helemaal niet vrolijk van en gaat het niet om goed voetballen, maar wel om beleving !!
  Enne sjappoo, is oost brabants zullen we maar zeggen, maar goed CHAPEAU NAC BREDA !!

  5

  1
 • scheppioni
  18 maart, 2017 - 11:22

  Daarbij is een voetballende tegenstander voor ons NAC ook veel beter dan een tegenstander die zijn eigen ingraaft !! Ook een aandachtspuntje !! HUP NAC !

  6

  0
 • ome cor
  18 maart, 2017 - 11:25

  @JanS
  Je kunt mij alleen verwijten dat ik negatief ben tegen het leger zeikstralen die week in week uit de club, de spelers en de staf afzeiken. Diezelfde mensen lopen nu trouwens voorop in de polonaise, maar dat terzijde.

  Maar als jij dus bedoelt dat ik negatief tegen de club ageer dan denk ik dat wat lesjes begrijpend lezen je niet zouden misstaan.

  3

  9
 • ome cor
  18 maart, 2017 - 11:26

  Beter, Scheppioni. ????

  1

  0
 • jvt
  18 maart, 2017 - 14:40

  Drie goals tegen tegen een ploeg niveau onderaan ere is teveel. We zijn nog niet goed genoeg want er steeds nog eentje meer maken lukt uiteraard lang niet altijd. In uitwedstrijden ziet het er vaak zo ongeïnspireerd uit en dat moet verbeteren. Het besef “we gaan niet opzij” en leren een bal over te spelen. Verder goed gedaan en complimenten. Was genieten door de spanning en scoreverloop. Maar één zwaluw in de lucht maakt nog geen zomer.

  4

  4
 • RV
  18 maart, 2017 - 16:02

  Ik denk dat Fred een goed punt aanhaalt betreft Dessers over het binnen zijn mogelijkheden blijven spelen.

  Dijkhuizen zag dat wel goed vond ik.
  Die liet Dessers doen waar hij goed in is.
  Vreven verwacht toch meer en dat gaat echt ten koste van zijn kwaliteiten. Hoop dat Vreven dat ook gaat inzien. Hij oogt soms wat lui zelfs maar hij werkt zichzelf zes slagen in de rondte.

  Voor Dessers is het heel simpel.
  Hij moet hard werken en zich overal doorheen knokken maar niet op de buiten posities en opde middenlijn.

  Het zal een zegen zijn voor Dessers om met Garcia te spelen maar ook gewoon met Korte op de zijkant, je weet wat je daaraan hebt. Barker staat er voor zichzelf en daar wordt Dessers geen betere spits van.

  Vanaf de voorbereiding al vertrouwen in deze jongen en de media is ook positief over hem, is goed voor de transferwaarde. Zou zelfs best kunnen dat hij deze zomer vertrekt als we niet promoveren. Is dat erg? Wat mij betreft niet, dit is de manier waarop NAC gezond moet worden om zijn eigen broek op te houden.

  Laten we hopen dat Smulders dan ook al een mogelijke vervanger in zijn vizier heeft.

  2

  0
 • Fred
  18 maart, 2017 - 19:51

  @ RV @ Scheppioni , wat ik al eerder zei , ballen moet ook sneller gegeven worden , daar heeft Dessers ook last van , een aantal van zijn medespelers maken vaak eerst nog een nutteloze actie waardoor hij vaak buitenspel staat of zo’n idioot met zijn vlag al onterecht omhoog staat .
  Er zijn al redelijk wat goals onterecht afgekeurd hoor , dat moet ook gezegd worden .
  Met name Verschueren is steeds te laat met zijn passes , dat doet hij ook met breedte passes en indribbelen met de bal het gebeurde gisteren 4 X op rij dat hij balverlies leed waar zelfs minimaal één tegengoal uit voort kwam .
  Dat moet er echt uit .
  Er moet veel directer gespeeld worden en dan krijg je meer wedstrijden zoals deze maar dan met minder tegengoals .
  Dus Cyriel zal zich net als gisteren meer aan het team aan moeten passen .
  Verder zie ik toch ook graag een linksback met een linkerbeen , Horsfield had gisteren de grootste moeite , die moet steeds naar zijn rechtse been draaien en zeker toen Barker er in kwam wist hij helemaal niet meer wat hij moest doen .
  Wat die Barker betreft , ik heb nog nooit iemand zo inspiratieloos zien invallen , wel of geen blessure , het was dramatisch en om je kapot te schamen als speler .
  Van mij mag Aygepong gewoon op links daar komt meer gevaar vanaf dan van de andere twee.
  De linkerkant is wel de achillishiel van NAC moet ik zeggen .

  11

  2
 • Naccie
  21 maart, 2017 - 01:03

  Cyriel is een blufbal als je ziet hy juig ik ben heus wel blij dat hij scoort hy doet net of de man is het gaat om het elftal brondeel garcia hoe vaak staat hij buitenspel en hoe grote kansen heeft hij gemist graafschap by voorbeeld daar moet je eerlijk in zijn

  1

  0