Go to Top

BSR TV: Dustley Mulder na NAC – Telstar (2-1)

BSR TV: Dustley Mulder na NAC – Telstar (2-1)

We zijn weer terug bij het hangen en wurgen helaas, na de mooie reeks die Vrijdag hard ten einde kwam moesten de geel zwarten met een mentale tik achter de rug er 4 dagen later een overwinning uitslepen tegen Telstar. Dat lukte dan weer wel voor eigen publiek! Weer eens wat anders een kater op Dinsdag na een natte koude avond in het Rat Verlegh. Dustley Mulder keek terug op de wedstrijd met onze verslaggever die roomser als de paus is. 

17 Reacties op "BSR TV: Dustley Mulder na NAC – Telstar (2-1)"

 • F4
  30 november, 2015 - 23:57

  Slechtste man aan NAC-zijde. Bron van onrust vandaag geweest. Iedereen heeft echter zijn offday. Op naar Eindhoven, alleen de punten tellen even.

  0

  0
 • AndresIniesta
  1 december, 2015 - 00:11

  Mulder vandaag helaas één van de slechtste. De rest van het seizoen heeft hij laten zien dat het een prima back is voor NAC. Niemand heeft het meer over Stam rechtsback.. Dat komt ook doordat Stam prima staat te voetballen de afgelopen weken maar ook zeer zeker doordat Dustley een prima indruk maakt. Dustley, hopelijk was vandaag een incident en herpak die vorm van een aantal weken geleden!

  0

  0
 • jobnac
  1 december, 2015 - 00:49

  Ik vond persoonlijk luis pedro vandaag de slechtste. Erg onrustig aan de bal, zwak in de passing, en naar mijn idee was de 2-1 de fout van Pedro en Suk. Mulder speelde inderdaad niet super maar kwam af en toe mee op.Het viel me op dat hij weinig over de buitenspeler heen liep de hoek in ruimte te creëren of de bal terug te krijgen en voor te geven. Dit deed hij vorige weken juist wel erg goed!

  0

  0
 • Dutchbird
  1 december, 2015 - 01:30

  Mulder was vandaag beetje minder, maar stukken beter dan Gorter.

  0

  0
 • oosterhout3
  1 december, 2015 - 06:37

  mulder was idd veel beter dan gorter….

  man of the math voor mij… alweer matic!

  oohja voortaan als andere spelers er beter voor staan gewoon afgeven aan die persoon….(seuntjes ziet geen matic en verbeek schiet in zijnet terwijl ars er beter voor staat naast hem)

  0

  0
 • NAC!
  1 december, 2015 - 06:45

  NAC heeft maar 1 tegenstander dit seizoen. En dat is NAC zelf. Als ze 90 min concentratie houden en met lef voetballen is er niets aan de hand. Die onderschatting van de tegenstander moet eruit. Niet even denken van het zal vandaag wel. Er eleke wedstrijd voor gaan . Dan loet NAC niemand vresen.

  0

  0
 • The Cosmic Gate
  1 december, 2015 - 07:56

  Zoals F4 al aangeeft , de slechtste man aan NAC kant.
  Constant foute , zachte pasing.
  Nee het was niet veel

  0

  0
 • f4ratje
  1 december, 2015 - 08:29

  mulder vond ik echt niet de slechtste. ik vond pedo/gorter vandaag echt dramatisch. vooral van pedro word ik gek op de tribune.dan moet je kijken naar het alternatief en dat is dingsdag (die doet het uit het veld beter dan erin met zn activiteiten) altijd maar dat tikkie terug naar jelle. word trouwens ook niet goed van verbeek. lazic was toch veel dreigender. nog steeds snap ik niet waarom brands er niet instaat.

  Jelle
  Mulder – Kenny – Dingsdag – Gorter
  Stam – Matic
  Brands
  Lazic – Ars – Seuntjes

  en als lazic niet start probeer dan elson of hakim.

  0

  0
 • maarten
  1 december, 2015 - 08:47

  Ik ben geen fan van Mulder. Een rechtsback die zich niet onderscheid in,de Juup. Mocht NAC promoveren dan hem afserveren met Gorter, Dingsdag, Pedro, Suk, Matic, Verbeek en Hooi

  0

  0
 • Mark
  1 december, 2015 - 09:19

  @maarten

  Matic afserveren???? Volgens mij heb jij stront in je ogen!!!

  0

  0
 • F4
  1 december, 2015 - 09:22

  Grappig dat die goal verweten wordt aan Pedro, terwijl juist Kenny op dat moment in de dekking veel te veel ruimte geeft. Een moment daarna gebeurde het zelfde maar kwam er niks uit. Gorter was inderdaad ook slecht, maar vooral qua inzet. Bij Mulder ging werkelijk elke bal verkeerd.

  Waar ik moe van wordt, zijn de mensen die na één verkeerde bal van Stam gelijk beginnen te fluiten. Stam was weergaloos. Zocht verder constant de goede oplossing, was aanspeelbaar en stuurde de ook geweldige Matic en degelijke Suk constant aan. Duidelijk dat Ronnie wat meer krediet mag krijgen voor zijn spel.

  0

  0
 • merma84
  1 december, 2015 - 10:11

  Mulder, Pedro, Gorter ondermaats, zelfde eigenlijk over Verbeek, Seuntjes (1e helft tot doelpunt), Ars vond ik redelijk….enfin 3 punten gelukkig! Hup NAC

  0

  0
 • Rijen0161
  1 december, 2015 - 14:00

  De mensen die nog steeds over brands zeuren. De reden dat hij er niet instaat is omdat hij zijn eigen bijna elke avond vol giet. Samen met Ronny, alleen weet ronny hier wel maat in te houden en brands niet.

  0

  0
 • Sp1
  1 december, 2015 - 14:50

  @rijen

  Lul niet man… Brands staat er niet in omdat ze hem niet goed mee vinden verdedigen.
  Altijd dat gejank…. Die rookt… Die zuipt…. Die neukt… Vroeger rookte de selectie een slof peuken weg en kropen ze zo zat als een kanon naar een taxi.
  Maar in de wedstrijd stonden ze er.

  0

  0
 • Achter NAC
  1 december, 2015 - 17:36

  @f4ratje

  Hooi.. Alsjeblieft nooit, maar dan ook nooit meer! Kan beter op sprinten gaan, het enige waar hij goed in is.

  @maarten

  Matic weg? Ga zelf weg man, Matic de enige man met een beetje passie in het spel gisterenavond.

  KOM OP NAC!

  0

  0
 • Peer11
  1 december, 2015 - 18:25

  Matic was veruit de beste man van het veld. Begint eindelijk weer op de oude Matic te lijken. De rest was zeer middelmatig en nauwelijks beter dan die gasten van telstar. Stam werkt wel hard, maar waar blijven die splijtende passjes? Mulder was gisteren iets minder maar voldoet verder prima. Kenny is de zwakste schakel ondanks zn grote inzet.

  0

  0
 • scheppioni
  1 december, 2015 - 18:59

  Redelijke voetballer, maar ons NAC lijkt nog heel erg te worstelen met het oude en dit neemt blijkbaar nieuwe spelers in de stroom mee met het lange tijd anti voetballen begonnen onder het tijdperk gudelj en daarna verergert onder, ben zijn naam even kwijt !

  0

  0