Go to Top

BSR TV: Mitchell te Vrede na NAC-FC Utrecht (0-4)

BSR TV: Mitchell te Vrede na NAC-FC Utrecht (0-4)

Spits Mitchell te Vrede liet er na afloop van NAC-Utrecht geen twijfel over bestaan: NAC is geen team. De spits baalde van zijn teamgenoten en sprak in de catacomben duidelijke taal na de ontluisterende nederlaag.

Bron: B-Side Rats

 

30 Reacties op "BSR TV: Mitchell te Vrede na NAC-FC Utrecht (0-4)"

 • Bredastrijder
  17 maart, 2019 - 00:09

  Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat jij ook geen stap extra deed beste Mitchell. Heb je vooral je teamgenoten zien afzeiken (wat ik soms wel begreep), maar het team gevoel wordt er dan niet beter op.

  20

  68
 • Wessel
  17 maart, 2019 - 00:10

  Normaal gesproken was dit het moment dat de bestuurskamer werd bestormd.

  Alleen zit daar nu niemand…..

  Helemaal over en sluiten dus.

  37

  2
 • RV
  17 maart, 2019 - 00:14

  De enige met een portie strijdkracht in zijn flikker vandaag. Jammer, er zijn weinig clubs in het rechter rijtje die zo’n goede spits hebben.

  Het wordt afgedaan als een kwaliteitsissue maar met zo’n spits moet je niet eens in de buurt komen van degradatie.

  Trainer weet geen team met cohesie en passie te creëren omdat hij druk is met zijn eigen BV. Hij weet ook niet de juiste spelers om zo’n spits heen te zetten.

  Begin dit jaar speelde we met fantastisch spel de Graafschap thuis van de mat omdat het hele middenveld kon aansluiten bij Te Vrede. Anno 2019 hebben we geen middenveld meer, spelen we met 5 verdedigers die alleen maar kijken in plaats van ingrijpen, en vandaag vond van der Gaag het ook weleens leuk om met Rosheuvel op links te starten.

  Pure werkweigering van onze trainer!
  Het ga je goed Mitchel, je verdient een goede trainer die je in je krachten benut!

  65

  2
 • Kees F7
  17 maart, 2019 - 00:15

  Klasbak. Een van de weinige lichtpuntjes.

  34

  5
 • Mo
  17 maart, 2019 - 00:16

  Als je in de eredivisie denkt overeind te blijven met een KKD-selectie ga je natuurlijk op je BEK!

  EN ALS JE VOLGEND JAAR MET EEN MIDDELMATIGE KKD-SELECTIE DENKT OM KAMPIOEN TE WORDEN, GA JE WEER OP JE BEK.

  HET SPELERSBUDGET VAN 2 MILJOEN IS RONDUIT EEN LACHERTJE!!!!!!

  15

  5
 • Lipke
  17 maart, 2019 - 00:17

  Jij was ook niks vriend. Je spreekt hier net alsof je het over anderen hebt, maar jij bent onderdeel van deze shit. Je krijgt geen goede ballen, maar wat je liet zien was ook om te janken.

  10

  48
 • JN
  17 maart, 2019 - 00:17

  sinds amoah geen betere spits gehad en toch degraderen we op deze gênante manier.

  Hoop dat de selectie zich minimaal net zo hard schaamt als ik.

  11

  3
 • Karel
  17 maart, 2019 - 00:18

  WEG MET CITY GVD!

  6

  21
 • Dimitri
  17 maart, 2019 - 00:20

  @bredastrijder: heb jij toch een andere wedstrijd gezien dan heel veel anderen.

  Weer een duidelijk signaal (na uit selectie zetten van Rosheuvel en Mets) dat het onderling totaal niet klikt en ik geef Mitchell groot gelijk wat hij zegt.
  Schoon schip maken, goed technisch systeem neerzetten en dan gaan bouwen.

  Trouwens zeker Vd Gaag niet ontslaan, is alleen maar onnodig geld verspillen, degraderen doen we toch. Nu bouwen aan de toekomst maar misschien Vd Gaag wel aangeven dat hij de komende weken jeugd in moet gaan passen om ervaring op te doen

  33

  7
 • Bassi
  17 maart, 2019 - 00:26

  Vreven MOET worden teruggehaald!!!!!

  Come on!!!!

  Weg met die droevige niks uitstralende vdg!

  Verdomme opnieuw beginnen en bouwen met een trainer die de club echt lief heeft!!!

  Start graag met zn allen een actie om Vreven terug te laten komen

  9

  8
 • WW
  17 maart, 2019 - 00:28

  Te Vrede is 1 van de weinigen die voldoet.
  Dat hij in alle opzichten tussen regelrechte ongelooflijke randdebielen staat is Te Vrede niet aan te rekenen.

  Ik ben woest.

  39

  1
 • Fred1
  17 maart, 2019 - 00:28

  De enige met ballen en die iets durft te zeggen, hier kan juffrouw Koch een voorbeeld aan nemen.
  Deze jongen moet echt knettergek worden van die klootzakken om hem heen , hij krijgt geen bal loopt van het kastje naar de muur.
  En dan vind iemand het hier nog raar dat hij in het veld zijn medespelers afzeikt, hij doet het nog netjes want er lopen er een paar bij die ik echt een schop onder hun zak zou verkopen.
  In onze tijd losten we het ook wel anders op onder elkaar, daar hadden gasten als Koch hun laatste wedstrijd al in de voorbereiding gespeeld.

  50

  1
 • scheppioni
  17 maart, 2019 - 00:31

  MTV is een prima spits, maar dit op een toppunt eilandenvoetbal en daar zijn maar weinig spitsen terecht blij mee, de staf mag maar blijven aanklooien !! Een grote schande ! Goed verwoord MTV, dit nac is het lafste ooit !!!

  29

  1
 • Wolfmanjack
  17 maart, 2019 - 00:57

  De enige echte Naccer

  28

  3
 • DnTinus076
  17 maart, 2019 - 02:49

  MTV held en hopelijk nog jaren in het geel zwar te bewonderen maar als je ons verlaat voor een stabiele club in de ere is dat ook meer dan terecht dit nac gaat jou niet aan meer goals helpen en in de kkd wil jij wss niet voetballen!

  16

  2
 • Los Pollos Hermanos
  17 maart, 2019 - 07:03

  Ga lekker weg Mitchell. Ik begrijp je volledig. Hij verdiend dit niet.

  NAC moet van A tot Z opnieuw worden opgebouwd. Mtv zou daar een mooie steunpilaar in kunnen zijn. 1 van de jongens van de fundering. Maar NAC toont desinteresse en geen respect door nog niet eens te hebben gesproken over een contract.

  NAC is dood, maar dan ook echt doodziek. Een lamlendig elftal en ook de supporters bestaan teveel uit passanten, kinderen en lachende meisjes van 16 die Whatsapp en Facebook belangrijker vinden dan de wedstrijd.

  Op Vak G zag ik zelfs een paar droeftoeters die het publiek vroegen om met hun rug naar het veld te gaan staan. Stonden ze een beetje, lachend als verliefde kleine meisjes, met hun vingers rondjes te draaien boven hun hoofd. “Draaiuhhh, draaiuhhh” als volwassenen van minstens 35+ Wat een niveau.

  Triest zooitje is het. Kan mijzelf totaal niet meer indentificeren met dit NAC. Tegen VVV blijf ik dan ook thuis. Het plezier is er vanaf. En dat zeg ik voor het eerst in de 25 jaar dat ik non stop naar NAC ga. Mijn NAC-hart bloedt.

  24

  3
 • robert
  17 maart, 2019 - 07:23

  Zelden een speler zo zijn medespelers horen afvallen en indirect ook Van der Gaag. Is dus geen team en dat

  heeft, los van gebrek aan kwaliteit alles met de trainingsstaf te maken.

  Oninspirerend, laffe, domme keuzes en fouten makende hoofdtrainer. Het is werkelijk ongehoord.

  En dan die wissels gisteren weer. Doet hij het er om?

  Je zou bijna denken, dat het zijn opdracht is zo snel mogelijk te degraderen.

  Laat voor mijn part Willem Weijs het seizoen maar afmaken. Die dispensatie zal hij toch wel krijgen?

  8

  1
 • Misterban
  17 maart, 2019 - 07:38

  Hij zet zich enorm in, en soreekt de waarheid. Maar aan de andere kant had hij er van mij gisteren ook wel 1 in mogen schieten :-). Misschien pech

  2

  0
 • Brabo F1
  17 maart, 2019 - 08:10

  Hield wel de bal bij zich en had met wat mazzel toch weer gescoord. Maar als er zo slecht gepasst wordt komt er geen fatsoenlijle bal in zijn richting. Ik geloof dat er 3 serietjes van passing met meer dan 3 goede balcontacten afgeleverd zijn door de heren achterhoede en middenveld. Het leken wel de. F-jes. Hotseknots…

  14

  0
 • BavelSuBert
  17 maart, 2019 - 08:14

  Wat een kut weekend. Kijk naar Stillem 2. Daar halen ze constant topspelers binnen. En wij lopen te hypen op spelers als (onte)Vrede. Maar dat mag hier niet gezegd worden. Want oh oh oh wat is Mitchell heilig hier.

  De stillems winnen in de kuip en wij degraderen. En ik werk gvd in Tilburg. Bedankt.

  8

  18
 • Harrie
  17 maart, 2019 - 08:27

  Nu zullen ze MTV wel disciplinair schorsen vanwege deze uitlatingen. Ja want dat is leiderschap 😥. Nee laat ze zometeen met elkaar op de vuist gaan in de kleedkamer en op het veld eens kijken wie het hardste kan schoppen.

  6

  1
 • Sander h
  17 maart, 2019 - 08:34

  Als MvdG dit ziet wat denkt hij dan? Zeker als je dan Koch hoort praten dan zie ik in dit interview een echte aanvoerder ipv koffiejufvrouw Koch. Mitchel jij verdient een beter team dan dit zooitje ongeregeld.
  MvdG moet korte metten maken met een flink aantal spelers knal er idd maar een paar jeugdspelers in zeker nu je eigenlijk weet dat kkd een feit is. Laat die jongens zichzelf bewijzen. Waarom El alouchi, Koch, gersbach enz enz enz enz ik wil godsamme spelers zien die zoals Mitchel al zei de tegenstander over de boarding trappen ipv vrije doorgang.
  Wat hier gebeurt is een schande. Bedankt Gielen, bedankt RVC en bedankt aandeelhouders kkd is een feit Prutsers

  17

  1
 • am
  17 maart, 2019 - 08:52

  Een van de weinige die uit het goede hout is gesneden. Hij zal wel goed terechtkomen. Kan bij iedere middenmotor van de eredivisie aan de slag.

  15

  1
 • jvt
  17 maart, 2019 - 08:54

  Koch is zoals zovelen een absolute “miskoop”, daar is voor betaald en speelde zoals Kali niet eens in het 1e team. NAC had het geld in de salarissen van betere spelers moeten steken. Maar ja achteraf. jvt heeft al zoveel tips & tric aangegeven maar de eigenwijze NAC bestuurders en managers waren en zijn er alleen maar om hun zakken te vullen en zich onaantastbaar te voelen. Supporters zijn immers maar minkukkels.

  Van der Gaag stuurt aan op vertrek maar never nooit deze man ontslaan. Niet de zoveelste afkoopsom. Hoe kun je nu met zo’n zwakke verdediging er nog eens 5 opstellen waardoor je geen middenveld meer hebt. Bij Oranje ging dat destijds wel maar dat kun je niet bij NAC kopiëren Van der Gaag! Daar hebben we de middenvelders en aanvallers niet voor. Van de ‘winterstop wonderboys ‘ moet er schijnbaar eentje spelen om het falen van het technische hart te camoufleren. Van der Gaag had never nooit in het technische hart moeten en willen gaan. Hij was al debet aan de selectie van de zomer want had met zijn vuist op tafel moeten slaan na de eerste potjes in de voorbereiding.Ome Cor stelde destijds; de voorbereiding zegt niets. Nee deze zeg alles, dat bewijst het drama erna wel weer. Verloren oefenpotjes ligt aan kwaliteit, mentaliteit en dat brengt een trainer met zij staf er in of er worden echte versterkingen gehaald en dan kom je niet met Muhren en Kali. Hoe kom je erop?

  Ik kan me niet anders voorstellen of Van Leer moet verplicht spelen maar oh oh wat een zwakke keeper is dat. Ga nu eens met 18 man de strijd aan, de rest is wieberen, focus heren. Andere keeper, Koch geen aanvoerder meer en eruit. Mets op het middenveld (oh die is er niet meer, één van de beteren van de slechten maar verkeerd gebruikt), zet er maar Loshi in want die wil zich nog wel bewijzen. Bouw maar aan volgend jaar maar daar is nu geen AD en TD voor. Degraderen doen we zo en zo. Het is over en uit. NAC gaat zonder kapitaalsinjectie en de juiste aanstelling van eigenwijze mensen aan het roer zoals een ex-international als trainer een aantal jaren anoniem in de middenmoot van de Juup spelen.

  MC hebben ze belachelijk gemaakt door te stellen dat we het zelf wel allemaal wilde regelen, onze spelers beter wilde maken ipv die van hun en geld voor de teruggehaalde keeper wilde hebben ondanks al die goede spelers die we gratis mochten hebben. Zie hier het resultaat. Proficial, geef het management nog maar een salarisverhoging. We zitten te kijken naar een zeer slecht geleid bedrijf waarvan de RvC doodleuk blijft zitten. Iets wat op een teamsport en voetbal moet lijken?

  10

  1
 • Harrie
  17 maart, 2019 - 09:59

  Een NAC team dat wel strijdend ten onder zal gaan kan bestaan uit:
  Zwarthoed
  Van Anholt (gebrek aan beter) Dervite van Hecke Leigh
  Verschuren Nijholt Lundqvist
  Loshi Tevrede v Hooijdonk

  1

  2
 • robert
  17 maart, 2019 - 10:24

  @Harrie. Ik vind toch, dat je Kaikai moet gebruiken. Engels vechtvoetbal gewend. En ondanks alles kan

  Rosheuvel toch van nut zijn met zijn degradatievoetbalervaring (niet cynisch bedoeld), maar deze trainer moet

  er per direct uit. Dan hebben we deze week om technisch een voorlopig trainersteam samen te stellen.

  Mag voor mij best het duo Hellemons/Meijs zijn.

  Weten ook hoe Jong-Nac spelers in te passen.

  Alles beter dan wat er nu op de bank zit!

  Je kunt Emmen nog steeds inhalen, maar niet met deze coach!

  2

  2
 • Joop
  17 maart, 2019 - 10:58

  Over en uit verschil Van 8 punten is niet meer in te halen geef jeugd nu maar speel minuten om ervaring op te doen

  1

  0
 • H'wiel
  17 maart, 2019 - 11:52

  Die gaan we hier volgend seizoen helaas niet meer in het geel/zwart terugzien. En terecht.
  Niet bij NAC, dat nu vakkundig om zeep wordt geholpen door mismanagement (al jarenlang!) en nu door de slechtste trainersstaf en dito selectie sinds jaren.
  Mitchel alvast bedankt voor jouw inzet en loyaliteit richting ons, de elfde man. Ik hoop dat je volgend seizoen een stap kan maken naar ook een mooie club, waar je je voeten (en hoofd) wel kan laten spreken.

  9

  0
 • C'mon NAC
  18 maart, 2019 - 08:50

  MvT de enige echte leider van NAC. Durft zaken aan te kaarten en geeft het goede voorbeeld. Snapt ook hoe de NAC supporter zich voelt. Normaal zou je zo iemand graag willen behouden voor de club, maar zoals hierboven ook al is aangeven: Mitchell verdient beter dan het wanbeleid dat NAC te bieden heeft. Wij ook als supporters, maar helaas hebben wij weinig te kiezen. Mitchell, ik hoop oprecht dat je blijft om met ons supporters en nog wat sterkhouders de club weder op te bouwen, maar ik begrijp het ook als je vertrekt om je te verbeteren.

  1

  0
 • Habe
  18 maart, 2019 - 12:05

  Zie stuk in BN De Stem van vandaag
  Hierin geeft MTV ook aan dat het anders zou moeten. Aanvallender spelen en eerder de ballen voor de goal gooien ipv van achteruit opbouwen. Tevens zegt hij dat als hij iets zegt dat de pleuris uitbreekt, zegt genoeg over positie van MvdG tegenover de selectie lijkt mij.

  0

  0