Go to Top

BSR TV: Mitchell van der Gaag na NAC – Heracles (2-1)

BSR TV: Mitchell van der Gaag na NAC – Heracles (2-1)

Trainer Mitchell van der Gaag verscheen na de 2-1 overwinning tegen Heracles voor de camera van B-Side Rats. Blij met de overwinning van zijn jongens. Hij gaat rustig een biertje drinken vanavond en de wedstrijd terugkijken.

Bron: B-Side Rats

75 Reacties op "BSR TV: Mitchell van der Gaag na NAC – Heracles (2-1)"

 • Geeltje
  3 november, 2018 - 23:09

  Gewoon goeie pot! Grootste winst, dat Ajax kut lied afgeleerd. Lekker genieten nu, volgende keer lekker die kruk maar F7

  56

  6
 • Django Weekdier
  3 november, 2018 - 23:22

  Waren wel heel positief over ons bij de nos.

  27

  0
 • Jim
  3 november, 2018 - 23:24

  Op vak G probeerde een dikke gast nog wel 1x dat ajaxlied in te zetten. Gelukkig niet gelukt.. Lekker 3punten nu doortrekken godver

  45

  8
 • Dn broer van dn dokter
  3 november, 2018 - 23:36

  Nu we het toch over de sfeer hebben. Kan die muziek alsjeblieft wat zachter voor de wedstrijd? En dan dat voorspelbare ‘ik moet zuipen’ keihard door de speakers (of ‘ik spring voor nac’), die kennen we nu wel. Werkt sfeerbedervend want er is geen kans om zelf te zingen. Daarnaast gewoon zoals vroeger vóór opkomst het clublied.

  On topic: heerlijke overwinning!

  81

  8
 • Tvb
  3 november, 2018 - 23:41

  Annie had de muziek flink hard gezet ja!

  22

  0
 • M
  3 november, 2018 - 23:48

  Kali goed bezig! Al denken ze daar bij Tubantia.nl iets anders over gna gna

  5

  9
 • Mike
  3 november, 2018 - 23:55

  3 wedstrijden ongeslagen. 5 punten. Ik hoop zo dat ze nu met meer vertrouwen gaan spelen. Dat is bij deze ploeg het verschil tussen een 3 en een 6. Als we van Emmen winnen volgende week doen we weer mee! Alles geven, ongekend gas geven en die gasten volledig opvreten! Bloed aan de paal!

  Owja.. Heel rap op de tafel met Te Vrede. Als je die weet te behouden voor de komende 2 a 3 jaar kan dat een grote cultheld worden hier! Rosheuvel, Kali, prima. Ik was geen fan van het spel van Koch maar hij boekt hele goede progressie momenteel. Mag ook gezegd worden. Doortrekken!

  Als je 3a 4 fitte kwaliteitsspelers haalt voor de langere termijn in de winterstop (ga is kijken bij excelsior) kan je door gaan bouwen volgend seizoen. Een CV naast Koch (fisher of die gast van psv die vorig jaar bij excelsior speelde), een linksback. En een sterke linkshalf/buiten ben je al een heel eind voor dit seizoen. Van Anholt hoop ik dat die z’n oude niveau haalt. Sporkie is een fijne vent maar echt te wisselvallig nog. Er zitten hele leuke spelers tussen in de selectie maar met 4 a 5 zwakke plekken in je elftal is het gewoon te veel.

  Vd Gaag is gewoon een hele goede trainer voor NAC ondanks de resultaten en plek op de ranglijst.
  Die zouden ze gewoon eens een paar jaar moeten laten zitten.

  Nogmaals, geen hosanna nog maar genoeg aanknopingspunten en in deze slechte competitie is nog niets verloren. Win nog 2 a 3 keer komende wedstrijden en je staat linker rijtje gek genoeg.

  29

  5
 • Kinderkaartje
  3 november, 2018 - 23:56

  Jim

  Dan werd er op G tenminste nog gezongen. Op B was het doods, zeker na de 1-1.

  Ik heb me helemaal kapot geergrd aan Statler en Waldorf naast me. Alleen maar zeiken en zeuren. En dan meteen na de 2-1: niet juichen en meteen vertrekken.
  Wat een zielepieten.

  Voor de rest: Mooi man, vandaag! Misschien niet best, zeker de tweede helft niet, maar wel 3 punten, en weer een beetje hoop!

  Zal nooit verloren gaan!

  11

  36
 • Brabo F1
  4 november, 2018 - 00:05

  Middenveld dit keer niet goed. Verdediging wel. Weinig fouten gezien van Koch en Co. Hellas middenveld te slordig. Inclusief Kali, Ilic en Mounir. Beter met Verschueren voor Mounier. Brengt meer rust. Er is wel een stijgende lijn. Hup NAC!

  9

  6
 • NAC4Ever
  4 november, 2018 - 00:21

  Met fases redelijk gespeeld, met fases minder. Al met al een heerlijke overwinning!

  12

  1
 • NAC4Ever
  4 november, 2018 - 00:23

  @Kinderkaartje
  Als je de sfeer op de B-Side ‘doods’ vond denk ik dat je niet goed hebt geluisterd.

  55

  5
 • Kinderkaartje
  4 november, 2018 - 00:30

  NAC4Ever

  Na de 1-1 was het heel lang stil. Doodstil. Pas na de 2-1 kwam er weer leven in de brouwerij.

  Ik luister niet alleen heel goed, ik sta me helemaal schor te roepen en zingen, 90 minuten lang. Ik ben echt 15 minuten “nagenoeg alleen” geweest, met m’n “Bredaa’s Yellow Armee”.

  En voor de rest: het zal wel. 3 hele belangrijke punten. Zoals ik gisteren hier al zei: “Zaterdag drie belangrijke punten tegen Heracles en dan de week erna winnen in Emmen en de wereld ziet er weer heel anders uit”

  Stap 1 genomen! Goed Weekend!

  21

  19
 • Dutchbird
  4 november, 2018 - 00:40

  Zonder Mets ging het achterin een stuk beter. Ik denk dat het zonder El Alouchi voorin ook een stuk beter gaat. Hij heeft zonder meer een aantal prima momenten, maar ook teveel momenten waar hij flink steken laat vallen. Aan de bal maar ook zonder bal. Elke NAC speler maakt fouten, maar Mounir te vaak.

  24

  4
 • Somerset
  4 november, 2018 - 00:42

  Wat ben ik vooral ook blij voor van der Gaag. Stopt heel veel werk en energie in dit team. Lijkt nog te gaan lukken ook. Geweldig werk!

  62

  0
 • Zagge
  4 november, 2018 - 00:52

  Lekker dit! Holy moly ik had de ranglijst niet willen zien met een verliespot. We zijn nog prima in de race nu!

  7

  0
 • Michel
  4 november, 2018 - 01:08

  Zo geweldig dit, WE SHALL NOT BE MOVED

  Mezelf neergelegd bij een punt en dan de volle drie wetend dat Groningen dat ook heeft behaald, zo nice

  3

  2
 • Tactisch plan
  4 november, 2018 - 01:13

  Met ze allen naar groningen 2 vakke vol?

  20

  1
 • NAC4Ever
  4 november, 2018 - 01:24

  @Kinderkaartje
  Sorry,maar heb toch echt lange tijd zo ongeveer heel het vak ‘Breda’s yellow armee’ horen zingen. Inclusief ikzelf.

  Maar ik denk niet dat we hier uitgaan komen en vind de overwinning nu het belangrijkst.
  Geniet er nog van!

  25

  2
 • RaraNAC
  4 november, 2018 - 01:26

  Nee? Niemand die kritiek heeft op het feit dat vdG pas in de 88ste min (toevallig viel die 2-1) pas een stormram inbracht?
  Hoezo doe je dit niet 10 min eerder als je wat wilt bereiken?
  Ik snap dit gewoon echt niet.

  Verder vooral de eerste 20min super gespeeld, geeft veel vertrouwen! Heracles geen kans gehad. Twee afstandsschoten; 1 zat en 1 op de paal…

  Het was weer een heerlijk avondje, net carnaval.

  12

  15
 • D'n Klaagmuur
  4 november, 2018 - 02:02

  Iiiiiiiii love EN AA CEE
  The yellow army
  We’re gonna win today!!

  Allemaal!!!

  7

  1
 • Yellowarmy
  4 november, 2018 - 02:17

  Idd en winnen van Emmen en we zijn weer terug in de race. Hopelijk pakt het goed uit de komende weken en kunnen we met vertrouwen gaan voetballen, Want dat zakte na de 1-1 weer behoorlijk weg. Zonde, want het ging vrij aardig ! Come on NAAAACCCCEEEEE

  9

  0
 • Voske
  4 november, 2018 - 04:29

  Eén ding is zeker: het juicht nóg lekkerderderder als je onderaan staat en twee minuten voor tijd de overwinning uit het vuur sleept. Er hing spanning in het stadion. Omdat de punten zo fokking belangrijk waren. Schijnen sommige mensen hier niet te begrijpen. In plaats van mekkeren dat er niet genoeg gezongen wordt, kan je eens proberen zelf iets te gillen in plaats van om je heen te kijken. Ik heb iig geen stem meer. Dan is het wat mij betreft een prima avondje geweest. Ik vond de sfeer dan dus helemaal bij de wedstrijd passen. De ontlading was groot. Zowel in het stadion als daarna in de stad.

  O ja, nog iets: dat geouwehoer over dat liedje vind ik persoonlijk een beetje heel erg zielig worden..Hoog Urks-mannenkoor gehalte……

  31

  1
 • Voorwaarts
  4 november, 2018 - 05:33

  @kinderkaartje @jim @iederee

  Volgens mij zit de werkelijkheid tussen jullie belevenissen in. Qua pibliek, ja het kan beter, nee het was niet bagger.

  Verder aanknopingspunten vandaag, nogsteeds het idee dat iedereen NAC kan overklassen, maar dit was met vlagen mooi. Het is niet helemaal kut maar zeker niet fantastisch, tot de winter er 100% achter staan.

  11

  0
 • Nacbreda
  4 november, 2018 - 05:33

  Wedstrijd net nog is een keer terug gekeken maar iedereen moet het er toch overeens zijn dat het sinds psv aardig de goede kant op lijkt te gaan.psv had ook 1 1 kunnen zijn als we de pingel hadden gehad,en utrecht idem dito met onterechte strafschop tegen. Zoveel tegen doelpunten krijgen als in het begin van de conpetitie krijgen we niet meer tegen .az fortuna exelsior feyenoord kregen we er 14 tegen staat toch wat stabieler achterin ,hopen dat brown zo door gaat vandaag beter als mets

  9

  2
 • Nr. 20
  4 november, 2018 - 08:51

  Koch prima pot weer!!!

  23

  3
 • De Bolle Damen
  4 november, 2018 - 08:52

  Zelfs die PeperKruik van FOX was zeer enthousiast over de sfeer en Maaskantje was lyrisch over “hier te mogen zijn” We staan er gelukkig nog heel goed in het land qua sfeer. Ondanks die onbegrijpelijke ruk situatie tegen WII.

  En de rest; ik heb ondanks het belabberde niveau (Kali, El All, Carolina) genoten en oh oh wat zijn deze punten heerlijk.
  Hup NAC!

  De rest kan er ook geen kut van, dus er is nog voldoende hoop!

  19

  0
 • Wanny
  4 november, 2018 - 09:09

  De wissels waren juist prima dit keer.

  Illic geblesseerd, Korte logische vervanger met wat er nu op de bank zat.
  Reuvers was op en werd op dat moment aan alle kanten voorbij gelopen. Verschueren is dan een logisch alternatief.

  Een stormram inbrengen heeft alleen zin als er ballen komen en je wil iets forceren. Ik kan goed begrijpen dat Van der Gaag dat risico niet wilde nemen, omdat Heracles duidelijk de bovenliggende partij was. Dan liever een punt veilig stellen dan alles nog verder open gooien.

  De 2-1 kwam uiteindelijk omdat Te Vrede van niets iets wist te maken. Niet omdat hij keer op keer een panklare voorzet kreeg.

  19

  0
 • Brecht
  4 november, 2018 - 09:16

  Spelers worden meer een team. Volgende keer el Allouchi maar eens buiten de basis laten. Wat was die slecht gisteren. Hij zorgde er steeds voor dat Carolina tegenover 2 man stond door niet of maar half mee te lopen. En ook aanvallend waardeloos. Tikkie naar Kali en dan in de dekking op het middenveld gaan lopen i.p.v. in de ruimte links voor

  28

  2
 • Geel Zwart Hart
  4 november, 2018 - 09:48

  Koch met Palmer speelde vorige keer ook prima samen.

  13

  5
 • Rijen is NAC
  4 november, 2018 - 09:51

  YESSS! Ook de complimenten voor de verdediging, dat mag nu ook gezegd worden! Koch en Brown hebben centraal samen hard gewerkt!

  20

  3
 • Ritchey
  4 november, 2018 - 09:59

  Complimenten voor de overwinning. Maar zeker ook complimenten voor deze interviewer! Stelt precies de juiste vragen, die vast bij meerdere in het hoofd speelden! Top

  7

  0
 • kopspion
  4 november, 2018 - 10:06

  centraal achterin met Palmer-Brown naast Koch oogde toch een heel stuk beter dan met Mets !
  het probleem blijft toch wel de linkerflank; El Allouchi wederom erg slecht en Carolina kan dit niet aan….
  als we met een echte linkshalf en linkerspits zouden kunnen spelen zijn we naar mijn idee al een heel stuk verder !!
  vraag me wel af waarom Leigh zowat de hele tweede helft heeft moeten warmlopen ??

  10

  4
 • TheBelg
  4 november, 2018 - 10:22

  Ik denk dat het publiek best trots mag zijn op zijn prestatie gisteren. Zonder die steun zou dit team nog slechter presteren en niet meer de drive en geloof vinden om de 3 punten binnen te slepen. Dus de opdracht voor de fans lijkt me duidelijk dit seizoen, dit kan en zal het verschil maken tussen behoud en degradatie.

  7

  1
 • signase
  4 november, 2018 - 10:53

  @Kopspion:

  Of een 4-4-2 opstelling, zodat de ruimte op ‘linksbuiten’ open blijft en ingevuld moet worden ipv dat er automatisch een gat op het middenveld valt.

  1

  1
 • since1912
  4 november, 2018 - 10:55

  En ook na een nachtje slapen zijn deze 3 punten érg lekker. We moeten niet vergeten dat we tegen de nummer 4 speelden.

  Het spel was niet heel goed, maar dat je qua wedstrijdniveau jezelf kan meten aan de nummer 4 en dan met een beetje geluk de winnende maakt dan heb je het gewoon goed gedaan als nummer laatst.

  14

  0
 • Kees
  4 november, 2018 - 11:09

  En maar door over een nummer. Gelukkig hebben wij de laatse 3 nummer wel zelf verzonnen. Zo als links rechts ik moet zuipen en alle handjes de lucht in . Klasse nu lekker door pakken en over een paar wedstrijd een nieuwe bestaand nummer in het stadion op gooien .

  6

  6
 • buurman
  4 november, 2018 - 11:12

  – Een heerlijke overwinning. 1-1 Was de juiste uitslag geweest maar daarom des toffer deze driepunter.
  – Ik ben er eerlijk in. Na de onbestrafte vette rode kaart overtreding van Heracles kwam Kali vlak daarna met een net zo grove overtreding. En die blijft dan ook onbestraft. Eindelijk deelt NAC een beuk uit indien nodig en ontvangen ze niet alleen.
  – Te Vrede liet weer zien voor NAC een goeie spits te zijn.
  – Illic begint op toeren te geraken, weer een prima goal.
  – Opvallend dat TV en pers terecht zo enorm positief waren over de 19000 toeschouwers en de NAC thuis sfeer. Iedereen lijkt nu te begrijpen dat we na de wedstrijd tegen w2 als club enorm gepiepeld zijn door allerlei opgefokte reacties.
  – v.d. Gaag was nadrukkelijker aan de zijlijn. Prima.
  – Gezien het spel gisteren zijn we er beslist nog niet maar het gaat onmiskenbaar de goeie kant op.
  – Winnen bij Emmen en we staan weer op de kaart.

  Wat ik ingewikkeld vind. Stel dat we in de winterstop toch op plaats 13-14 staan. Ik zeg stel !! Moet je dan eerlijkheidshalve niet concluderen dat Smulders misschien toch te vroeg is weggestuurd en dat Goetzee groot gelijk had/heeft ?? Ik heb er geen antwoord op. Jullie wel?

  15

  17
 • Oost-Rijense Naccer
  4 november, 2018 - 11:33

  Over dat lied,
  Dat je het niet eens bent met het lied, moet je het dan gelijk afstraffen en de kop proberen in te drukken?
  Ben blij dat er sfeer gecreëerd probeert te worden! Als je het er niet mee eens bent, zing dan gewoonweg niet mee, ga niet fluiten en middelvingers opsteken.
  We zijn allemaal naccers, laten we dat dan ook zien!
  HUP NAC

  21

  9
 • DVakG
  4 november, 2018 - 11:41

  @ buurman
  Om te reageren op je laatste stukje. Ik denk dat dat altijd achteraf praten is. Zelf vind ik persoonlijk de selectie nog zeker tekort komen, dat kan je Smulders aan rekenen. Wat er nu verschilt tov de afgelopen periode is dat het team veel meer strijd en beleving toont, het lijkt alsof er een knop is omgegaan in de koppies. Lijkt dus toch dat de hele ‘crisis’, met ook het ontslaan van Smulders, een impact heeft gehad op de selectie waarbij nu een positieve draai aan wordt gegeven. Een wedstrijd zoals gisteren win je ook onder andere op mentaliteit en dan volgt het voetbal en het geluk wat is een keer onze kant op valt. We zijn er nog lang niet, maar dit geeft de burger moed. Win je inderdaad bij Emmen volgende week, wat ik zeker niet onrealistisch acht, staan we weer boven de streep en kunnen we met een goed gevoel naar de winterstop toe werken. Deze overwinning is zo goed voor het vertrouwen, want Heracles is zeker niet de minste ploeg. Het is nu een kwestie van mes tussen de tanden en door pakken. Fijn weekend ! :)

  10

  1
 • buurman
  4 november, 2018 - 11:43

  Beste DVakG,
  Deugdelijke motivatie lijkt mij. Bedankt.

  4

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  4 november, 2018 - 11:51

  Wat een belangrijke overwinning. Weer aansluiting met de rest, onderin op de ranglijst

  De laatste drie wedstrijden niet verloren, waarvan de laatste gewonnen. Dat geeft een goede bodem voor de wedstrijd tegen Emmen.

  Bij winst op Emmen doe je weer volledig mee!

  2

  2
 • Becherovka
  4 november, 2018 - 11:53

  @Buurman

  Ik denk dat weinig het beter gedaan zouden hebben dan Smulders. Kijk je naar de negatieve reeks, dan zag je wel een herhalend patroon. Begin van het seizoen slecht en dan rustig aan wat beterend.

  Het feit dat er berichten naar buiten komen dat het budget op is en hij zelf zei ruimte te hebben in de winterstop vind ik eng. Dat zou zomaar een financiële strop voor ons NAC kunnen betekenen had hij daar mee doorgegaan.

  Al met al denk ik dat Smulders door de druk terecht is ontslagen, maar dat het zeker niet alleen kommer en kwel was(zie ook jeugdopleiding en professionaliseren).

  8

  5
 • Robert
  4 november, 2018 - 11:56

  Gelukkige overwinning, maar dit doet er in deze fase niet zo veel toe.
  Deze wedstrijd maakt m.i. in ieder geval duidelijk voor welke spelers betere voetballers gehaald moeten worden:
  Calina,, Kali (blijft een recidivist), Sporkslede en El Alllouchi (vleesgeworden zelfoverschatting). Deze laatste 2 zijn werkelijk kampioenen balverlies lijden! Allen 1e divisie niveau.
  Volgende week wel Nijholt opstellen, voor Reuvers komt het allemaal nog iets te vroeg. Geweldig natuurlijk, dat onze jeugd doorbreekt.

  6

  11
 • Des NAC's
  4 november, 2018 - 12:38

  Goed te zien dat iedereen zijn rug weer heeft gerecht en alle geledingen weer als 1 blok achter deze selectie zijn gaan staan. Dit hadden we gewoon nodig. Op zijn NAC’s als mindere ploeg thuis tóch die overwinning over de streep trekken.

  En over de sfeer, sprak gisteren met iemand van Fox daarover. Die zegt dat bij ons in tegenstelling tot de meeste andere stadions bijna iedereen, van jong tot oud en rijk tot arm, fanatiek staat mee te brullen op hun eigen manier om het team te steunen. Bij veel andere clubs is dat enkel een groepje achter het doel.

  15

  1
 • am
  4 november, 2018 - 13:03

  @Robert
  Volkomen met je eens wat betreft spelers waar vervangers voor nodig zijn. Backs inderdaad de zwakke schakels in de verdediging. Een goede sterke/fysieke middenvelder die de lijnen uitzet. En een dreigende/scorende speler voorin.

  2

  1
 • Kipiani
  4 november, 2018 - 13:06

  Drie punten erbij geweldig.
  Maar wat hebben we een matige ploeg.
  Willem 2 en Heracles voetballen veel makkelijker en beter. Balvaster, meer techniek, sneller, maken minder fouten, minder balverlies, handelings snelheid veel hoger. Er moet echt iets bij willen we niet bij de onderste drie eindigen. Niet veel, twee direct (!) inzetbare gretige spelers en indien mogelijk NIET huren.
  Hans Smulders heeft mij zwaar teleurgesteld met zijn aankoop en huur beleid. Ik had meer van hem verwacht.
  Dit kan echt niet.
  Maar nogmaals: drie punten erbij, is een extra mooie zorgeloze zondag ! Bedankt hiervoor.

  12

  2
 • Sjak
  4 november, 2018 - 13:49

  @Oost-Rijense Naccer

  Onzin.. liever geen sfeer dan een gemaakte kutsfeer.
  Dit is gewoon een ajaxliedje.. niet meer en niet minder. Hugodver wij zijn geen PEC of Heerenveen.

  On topic genoten gisteren .

  18

  6
 • Nachoreca1
  4 november, 2018 - 14:04

  Ik zit even Heerenveen emmen te kijken… 1 1 … maar wij moeten van hele goede huize komen om daar resultaat te halen… ziet er allemaal veel beter en georganiseerd uit.

  16

  1
 • Nicky
  4 november, 2018 - 14:15

  Kali is gewoon een goede aankoop. Eindelijk iemand die eens een keer een been uit strekt. Dan maar kans op rood… Dat was het niet dus perfect gedaan..

  El Alllouchi is wel de persoon die de bal bij Rosheuvel bezorgd voor de beslissende voorzet op Te Vrede. Dat die vaker bal verlies lijdt is toch niet zo gek op het middenveld en tegen de nummer 4.

  Ik zeg niet dat het lek boven is maar met de beperkte middelen die we hebben en een hoop inzet en strijd komen we toch een eind denk ik. Gister was verre van tenenkrommend zoals de eerste wedstrijden (muv de Graafschap).

  11

  8
 • willem 4,5
  4 november, 2018 - 14:20

  Dit was wél een goed interview, kan deze jongen ze niet allemaal doen?

  0

  5
 • Jan
  4 november, 2018 - 14:20

  Slechte sfeer, pas na de 60e minuut wat geluid van de tribunes.

  1

  31
 • Sanseveria
  4 november, 2018 - 14:44

  Jan, fijne zondag daar in Stilburg?

  22

  1
 • Dun Diëe
  4 november, 2018 - 15:21

  Als Emmen speelt zoals tegen Heerenveen dan wordt het nog een hele kluif. Maar als we daar drie punten vandaan weten te halen dan wordt er een megastap gezet. Met een beetje geluk komen we op plaats 14 en bungelen we onderaan de middenmoot. Het seizoen is zeker nog niet verloren! En dat is een mooi gegeven want eerder het seizoen stond ik er veel minder positief in!

  9

  0
 • Martinus
  4 november, 2018 - 15:44

  Dat Kali moment was risicovol maar best slim. Even daarvoor ontsnapt Heracles aan rood. Kali laat zien dat NAC niet opzij gaat en gooit er ook een roodwaardige tackle in, in de wetenschap dat waarschijnlijk ook hier geen rood komt. Want dan was die eerste dat ook. En hij kreeg gelijk.

  Ik heb dat Penders ooit ook zien doen. Bij NAC kreeg iemand discutabel zijn tweede gele kaart volgens mij. Een minuut later maakte Penders een donkerrode overtreding. Hij wist ook wel dat geen scheidsrechter direct wéér rood zou trekken en kreeg gelijk. En de aanvaller ging daarna duels met Penders uit de weg.

  Hoewel het een heel stevige tackle was, heb ik dat wel wat gemist. Die over mijn lijk mentaliteit, even laten zien dat je niet opzij gaat. Hoeveel duels hebben we verloren zonder een kaart te pakken? Het klinkt onsportief, maar dat kan toch niet?

  14

  9
 • GeelZwartHart
  4 november, 2018 - 15:47

  Emmen wordt te licht over gedacht, die klappen erop en dan moet ik het nog zien. Nooit verwacht dat ik dat ooit zou moeten zeggen, moeilijk krijgen tegen Emmen. Dat is niet des NACs.

  16

  0
 • Driekus.
  4 november, 2018 - 16:01

  Fortuna gaat weer punten sprokkelen, niet gunstig voor ons. Hoewel?

  3

  0
 • De Lange
  4 november, 2018 - 18:06

  Emmen was in de Juup al een taaie tegenstander. Spelen compact ,verdedigend goed, scoren alleen moeilijk. Aan vd Gaag hiervoor een plan te bedenken . Win je doe je hopelijk goede zaken

  15

  0
 • scheppioni
  4 november, 2018 - 18:14

  Prima overwinning maar nu moeten er drie punten in emmen volgen !!!!!

  9

  0
 • Tonneke
  4 november, 2018 - 20:17

  Vooral nog een keer deze wedstrijd zien Mitchell, kan je ook zien dat je el Allouchi nooit op de juiste plaats staat!! Tevens is het grote onzin als je zegt dat hij een bepaalde rol in het team heeft ……

  Hij moet als verkeersregelaar gaan werken, kan ie een hele dag lekker wijzen, is echt een irritatiefactor voor het team. (en voor het publiek)

  A.j.b. geen basisplaats meer voor deze speler!!

  8

  6
 • Peter
  4 november, 2018 - 20:27

  Mooi zo het vriendje van m v der gaag kali won een duel van de twintig .ga je ni ver me komen tegen dit Emmen.

  3

  10
 • Awayday
  4 november, 2018 - 21:14

  Is het toevallig bekend hoeveel kaarten er tot nu toe zijn verkocht voor Emmen-NAC?

  1

  0
 • Cool Hand
  4 november, 2018 - 21:26

  Eerste helft leek het wel of Palmer-Brown Carolina niet aan mocht spelen. Of hij had zelf besloten dat de kans op een goede voortzetting gering was en daarom alle andere opties beter vond. En Kali… ik vind het echt niks. Beetje druk doen zonder rendement. Zijn passing is ook zeer beperkt, heel raar traptechniek ook.Maar, wat een heerlijke overwinning. Absoluut niet verwacht na de 1-1 dus des te lekkerder. En de sfeer was best prima.

  3

  0
 • n@©
  4 november, 2018 - 21:46

  Het oerjuichen na de 2-1 was nog eens ouderwets vanuit onze tenen. Heerlijk!

  Volgende week eMMen, tegen een directe concurrent mag je absoluut niet verliezen.

  5

  0
 • Juupke
  4 november, 2018 - 22:52

  Geen technisch directeur maar wel adviesgevend gaan we vanuit!

  0

  0
 • Zagge
  4 november, 2018 - 23:00

  Wateen waardeloze journalist is die tom egberts toch mij god. Maar goed sjoerd heeft het even voor hem en ons duidelijk gemaakt. Pierre wordt geen Td en dat was allang bekende en pierre gaat in een technisch hart helpen. En dat zou vorige week beklonken worden maar dat lijkt nu deze week te worden
  Voor zover geen ander nieuws dan bij studiovoetbal vorige week ook al beked was.

  Tom flapdrol

  4

  0
 • Die ne gast
  4 november, 2018 - 23:06

  Emmen voelt bij mij hetzelfde als RKC: een echte Angstgegner, waar je vaker verliest dan wint…

  2

  2
 • Los Pollos Hermanos
  5 november, 2018 - 00:53

  Waan van de dag viert weer hoogtij. Heerlijk, 3 punten, maar wat was het weer onvoorstelbaar slecht. Zonder de goal van Mitchell had iedereen heel anders gesproken.

  Maar goed, drie punten. Heb Emmen zien voetballen, zijn gewoon beter georganiseerd dan NAC. We gaan het daar gewoon heel moeilijk krijgen.

  4

  2
 • Dutchbird
  5 november, 2018 - 02:12

  Hieronder een “kut” liedje, maar we zijn wel toe aan een meer prikkelende binnenkomer dan: “Heee, hee, hee, hee hup NAC, zal nooit verloren gaan”.

  (We got the whole world in our hands)

  we hebben heel de wereld, in de hand,
  we zetten de tegenstanders, aan de kant,
  we hebben heel de wereld, in de hand,
  we zijn de beste club van Nederland.

  we hebben Pi-Air en Lurling en Antoon Verlegh,
  Manu Garcia en ook van der Weg,
  Rijvers en Lokhoff, de Bea in brand,
  we zijn de beste club van Nederland.

  we hebben heel de wereld, in de hand,
  we zetten de tegenstanders, aan de kant,
  we hebben heel de wereld, in de hand,
  we zijn de beste club van Nederland.

  we hebben Kees Luijckx en Kwakman, en vroeger Kees Kuijs,
  als het stadion vol zit, dan spelen we thuis,
  Brands, Jo en Mitchell, en Robert Maaskant,
  we zijn de beste club van Nederland.

  we hebben heel de wereld, in de hand,
  we zetten de tegenstanders, aan de kant,
  we hebben heel de wereld, in de hand,
  we zijn de beste club van Nederland.

  0

  34
 • Dutchbird
  5 november, 2018 - 02:27

  Na komend weekend:
  11 Excelsior 12 punten
  12 ADO Den Haag 12
  13 PEC Zwolle 12
  14 Willem II 11
  15 NAC Breda 11
  16 De Graafschap 10
  17 FC Groningen 10
  18 FC Emmen 10

  2

  4
 • Michel
  5 november, 2018 - 07:37

  @Dutchbird

  Hell yeah, dit is wedstrijd waar het niet mis mag gaan, wil je iets aan deze winst hebben. En met alle respect voor Emmen, winst moet daar ook. Eerste seizoen ED is mooi, en proficiat daarmee, maar de punten pakje maar bij een ander.

  0

  0
 • D'n opletter
  5 november, 2018 - 07:47

  @ Dutchbird, ga jij eens heel diep schamen! Het clublied hoort bij de opkomst en niets anders!

  11

  0
 • The Cosmic Gate
  5 november, 2018 - 07:54

  @Nachoreca1 heb de samenvatting gezien en Emmen is een taaie georganiseerde ploeg idd met als grotprobleem dat ze moeilijk tot scoren komen.
  Maar moet te doen zijn NAC zal alleen NAC niet zijn als ….

  5

  0
 • Sjak
  5 november, 2018 - 08:14

  @Dutchbird

  Ga vandaag op dagbesteding maar een nieuw liedje verzinnen…

  Doe maar op een ajaksdeuntje en iets met passie en pitjes

  5

  0
 • Michel
  5 november, 2018 - 08:43

  Clublied niet bij de opkomst doen? Tegendraads zijn we wel maar dat moet er toch echt in blijven, het is juist tof dat er geen goal tunes en andere zever zijn maar dit gaat wel ver ha ha

  7

  0
 • Dutchbird
  6 november, 2018 - 01:09

  Ok dan houwen we het bij ik wil zuipen :-)

  0

  1