Go to Top

BSR TV: Mitchell van der Gaag na PEC Zwolle – NAC (0-0)

BSR TV: Mitchell van der Gaag na PEC Zwolle – NAC (0-0)

In een uitgebreid interview stond Mitchell van der Gaag ons na afloop van het duel tussen PEC Zwolle en NAC te woord. Hoewel de hoofdtrainer uiteindelijk tevreden is met een punt, had er zeker meer in gezeten. NAC had het beste van het spel en de grootste kansen. Van der Gaag zag een elftal dat voor elkaar werkte en genoeg kansen creëerde, maar niet succesvol af wist te drukken. De coach ging onder meer in op de rentree van Fernandes, het systeem waarin de Spanjaard nu moet fungeren en de invalbeurt van Robert Mühren.

Bron: B-Side Rats

12 Reacties op "BSR TV: Mitchell van der Gaag na PEC Zwolle – NAC (0-0)"

 • Johan o
  15 december, 2018 - 22:31

  Duidelijk! 👍

  13

  0
 • Peer11
  16 december, 2018 - 00:26

  Jammer. Als je de betere kansen hebt, dan moet je jezelf belonen. Puntje schiet voor de ranglijs niet echt op. Hopelijk krijgt het broze zelfvertrouwen er wel een boost van.

  3

  1
 • Dutchbird
  16 december, 2018 - 03:51

  Gaag durft meer over individuele spelers te praten. Dat doet een coach alleen als hij meer vertrouwen krijgt in zijn team. Goed bezig.

  16

  0
 • am
  16 december, 2018 - 07:16

  Ik vind hem te positief over de wedstrijd. Gewoon twee punten laten liggen met dank aan onze fantastische voorhoede.

  4

  24
 • Pedro
  16 december, 2018 - 08:20

  Jammer dat hij Fernandez niet wat eerder in bracht want die kan wel wat creëren en de verdediging van PEC lag geregeld open. Viel nu ook goed in en had paar mooie acties, verdedigde ook gewoon goed mee en pakte bv de bal knap af van v.Crooy die anders een vrije schietkans had gehad op 20m van de goal.
  Maar NAC viel me niet tegen en hadden hier 3pnt moeten pakken, dan maar tegen Heerenveen die helaas wel net aan t opkrabbelen zijn(laatste wedstrijd bv 1-5 winst bij de zusjes)

  6

  1
 • NAC4Ever
  16 december, 2018 - 10:15

  Als we zo doorgaan verwacht ik dat we er rechtstreeks inblijven. Maar versterkingen zijn nog steeds welkom (geen paniekaankopen graag).

  Vond het gisteren redelijk. Zonde dat we geen 3 punten mee wisten te nemen.
  Nu de winst thuis tegen Heerenveen pakken!

  10

  0
 • Dun Kees
  16 december, 2018 - 11:13

  Twee keer de nul gehouden. Bij vlagen goed voetbal. Met een paar echte versterkingen zie ik het weer zitten.

  5

  0
 • scheppioni
  16 december, 2018 - 11:19

  Zo belangrijk om eens drie wedstrijden te winnen, wat er al vaker geciteerd wordt/werd, dat je met negen ploegen stoelendans aan het doen bent en ja dan is zo’n 200% kans van Rosheuvel essentieel voor de goede fase !!!

  1

  0
 • Dun Diëe
  16 december, 2018 - 11:23

  Ik heb in het verleden getwijfeld of VDG wel bij de club zou passen. Niet dat ik twijfel aan zijn kwaliteiten als trainer, dat heeft hij bij andere clubs al laten zien. Maar qua persoonlijkheid en hoe hij het team liet spelen.. er was nogal wat op aan te merken. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik blij ben dat hij de kans heeft gekregen. Het enige wat je zou kunnen zeggen dat het wat laat is, maar het begint dan toch eindelijk vorm te krijgen. Ik denk dat hij gewoon liever niet met 5 verdedigers speelt, en dat dit de nucleaire optie was als het echt niet beter zou gaan lopen. Maar iedereen in het team lijkt nu te begrijpen wat er van hem wordt verwacht.

  Als dit na de winter wordt doorgetrokken hoop ik dat hij minimaal een jaartje of drie blijft. Een stabiele factor aan het hoofd kunnen we wel gebruiken. Persoonlijk voor hem hoop ik dat hij ook weer wat beter slaapt :)

  10

  0
 • Jb
  16 december, 2018 - 15:45

  Ik snapt alleen niet dat op de laaste moment de slechte man van nac er weer in komt in de basis onze marokkaan mister tikke terug……. alle voorzetten ging naar de tegenstander .en elke keer makkelijk bal verlies loop elke in de weg… waarom moet die lul toch in de basis……..

  2

  1
 • Cyaan Kali
  16 december, 2018 - 22:53

  Van Leer niet genoemd, paar die stond toch lekker te keepen!

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  16 december, 2018 - 23:26

  NAC heeft aan de linkerkant versterking nodig. Een goede linksback, linker centrale verdediger en linksbuiten.

  Daar ligt al de gehele competitie de zwakte van NAC.

  0

  0