Go to Top

BSR TV: Mitchell van der Gaag na Willem II – NAC (2-0)

BSR TV: Mitchell van der Gaag na Willem II – NAC (2-0)

Mitchell van der Gaag was zichtbaar boos en zwaar teleurgesteld in zijn ploeg. NAC verloor vandaag kansloos in Tilburg van Willem II. Voor de camera vertelde hij waar het volgens hem fout ging en hoe de club nu weer verder moet.

Bron: B-Side Rats

183 Reacties op "BSR TV: Mitchell van der Gaag na Willem II – NAC (2-0)"

 • Bart
  20 januari, 2019 - 16:17

  Nou ff alles gerelativeerd en tot de conclusie gekomen dat het gewoon kut was.. kastaneer viel nog redelijk in. Emmen pakt punt tegen PSV de graafschap wint dik van Fortuna.. Zwolle wint en Groningen ook. KUT weekend

  56

  2
 • Martinus
  20 januari, 2019 - 16:19

  Hoewel ik absoluut deze trainer bij NAC zou willen behouden, zijn er vandaag voor mij onbegrijpelijke keuzes gemaakt. Leigh had hier moeten starten en ik had El Allouchi nooit in de basis gezet. Het elftal is kwalitatief niet geweldig, maar als je dan ook nog eens wordt afgebluft op inzet door een tegenstander die ook buiten wat inzet helemaal niks laat zien… Dan wordt het een lange weg naar de degradatiezone. En kijk dan eens wat er op de andere velden gebeurt. Iets met een gifbeker.

  69

  1
 • Peppie&kokkie
  20 januari, 2019 - 16:19

  Bla bla bla, wat ik al eerder aangaf tijdens de winterstop, veel gelul maar laat het maar met de voeten zien. Dus niet. Gewoon weer helemaal niets. zal een lang seizoen nog worden……
  Een spits roep ik al maanden… met Tevrede alleen lukt het niet….. en al duidelijk gebleken, 90 % noemt zich voetballer maar is het niet…Kloite zondag

  19

  8
 • kermisboek@gmail.com
  20 januari, 2019 - 16:20

  Ligt toch ook gedeeltelijk aan hem zelf met zo een..k… opstelling. Creatieve u….ho maar.

  19

  0
 • SjorsNAC
  20 januari, 2019 - 16:21

  Toch nog maar ff bij city aankloppen?

  We staan weer flink voor lul, maar dat we inmiddels wel gewend met deze ploeg plus trainers.

  20

  3
 • NAC4Ever
  20 januari, 2019 - 16:22

  Dat we op inzet verliezen maakt het alleen maar pijnlijker. Gewoon 0(!) keer tussen de palen schieten. Voor mij de slechtste wedstrijd van het seizoen.
  En dan pakt Emmen nog een punt tegen PSV. Dit weekend kon haast niet erger.

  Maar volgende week tegen ADO is het weer een andere wedstrijd. Thuis spelen we vaak (veel) beter.

  12

  3
 • Geel/Zwart
  20 januari, 2019 - 16:22

  Een van de slechtste wedstrijden van een armoedig NAC. Om te voorkomen dat ze in het mes lopen, is de selectie door de technische staf ingepeperd dat ze rustig moeten beginnen. Een tam en inspiratieloos NAC tot gevolg. Het middenveld met El Allouchi en Korte naast elkaar wordt te gemakkelijk overlopen. Je mist de verbinding, de creativiteit naar voren en de kwaliteit om een bal vast te houden en het spel tactisch te verleggen. Hierdoor komt je verdediging onder druk te staan, ongeacht uit hoeveel man die bestaat. Een flankspeler v Anholt die alles vertraagd door terug te spelen en aan de andere kant een Karami die de bal steeds hoog naar voren rost, waarvan er geen enkele aankomt. En Rosheuvel neemt steevast alle corners, terwijl er geen een van het tot het strafschopgebied haalt.

  Je moet hier gewoon zo snel mogelijk ingrijpen, in het middenveld welteverstaan. Dit had je mi binnen het half uur al moeten doen. Wij hebben welgeteld 0 kansen gecreëerd in de hele wedstrijd (93 minuten lang!). En dan wordt er in de eerste helft niets gedaan.. Op de bank alternatieven genoeg. Lundqvist loopt zich warm. Vervolgens ga je vrolijk verder met dezelfde 11 die in de eerste helft hopeloos hebben gefaald en werkelijk niets creëren. Ik vind het niet te verkopen dat je dan nog zo lang wacht eer je wisselt.

  Ondertussen hebben directe concurrenten zich flink versterkt en komen met overwinningen uit de startblokken. Een tip voor ons NAC; om te scoren moet je op de goal schieten. Al helemaal als de keeper tegen de zon inkijkt. Sterkte ermee allemaal

  42

  3
 • Moppernac
  20 januari, 2019 - 16:23

  Bart@

  Mooi dat dat kut PSV punten verspild. Alleen jammer voor NAC dat Emmen een puntje pakt

  12

  26
 • Theo
  20 januari, 2019 - 16:24

  ZONDER NOAD WORDT HET DEGRADATIE, MITCHEL!

  EN WAAR BLIJFT DIE ECHTE SPITS?

  13

  17
 • Moppernac
  20 januari, 2019 - 16:25

  Met zo,n kut trainer als v d Gaag haal je weinig punten meer.
  Ik leg me er al bij neer dat het mss wel degradatie word als v d Gaag aan blijft als eindverantwoordelijk bij NAC

  22

  21
 • Breda vooruit
  20 januari, 2019 - 16:26

  Als je met alouchi en verscheuren speelt word nooit niets,zijn goede jongen maar hebben geen snelheid en niks creatiefs aub maakd dat middenveld sterker

  36

  2
 • RV
  20 januari, 2019 - 16:27

  Wat een kut weekend inderdaad.
  Echt werkelijk alle concurrenten spelen met het mes tussen de tanden en NAC (met een middenveld niveau subtop Eerste Divisie) is de enige die al de polonaise liep omdat we tegen Vitesse (terecht) en Heerenveen (met een wedstrijdbeeld waarin alles mee zat) een keer wonnen thuis.

  Opmerkelijk dat er niet over versterkingen op het middenveld gesproken wordt.
  El Allouchi en Verschueren is duidelijk dat ze maar een wedstrijd of 5 per jaar laten zien de Eredivisie aan te kunnen maar ook Nijholt en Kali (hoop echt dat beide snel fit zijn) twijfel ik aan of die dan wel het verschil gaan maken. Het is niet voor niets dat er 5 man achterin staan, dat heeft echt niet alleen met Koch en Mets te maken maar ook wat er voor staat.

  Het positieve punt is dat het technisch hart misschien nu wel gaat doorpakken.
  Er was toch geld beschikbaar gesteld om in de winterstop te investeren?
  Alle concurrenten maken stappen en NAC denkt na twee wedstrijden het met dit elftal wel te redden.
  Zonder een fitte Muhren, Kali, Ilic en Nijholt gaan we dat 100% niet redden.

  20

  2
 • Bash
  20 januari, 2019 - 16:28

  De spelers hebben vandaag iedereen met een NAC hart tekort gedaan. Alle concurrenten pakken wel punten en wij staan straks weer hopeloos onderaan.

  Maar we hebben wel goed getraind en goed met elkaar gesproken…

  49

  4
 • am
  20 januari, 2019 - 16:28

  Hadden ons aanvallend kunnen versterken, is helaas niet gebeurd. Wordt lastig om van die laatste plek af te komen. Zie de Graafschap en Emmen die zijn echt niet minder dan NAC!

  13

  0
 • Lamington
  20 januari, 2019 - 16:30

  Slecht slecht slecht. Ik ben normaal niet van het afzeiken en de derby is een wedstrijd als elke andere (alhoewel graag winnen)
  Maar
  Shit tactiek, shit instelling, lijpe wissels en basisspelers die niet ijn meer in het verhaal voorkomen (ja ik doel vooral op Leigh die met zijn ENTGOUSIASME en INZET het team meenam de laatste wedstrijden). Dan kende wel boos en teleurfesteld zijn maar drie handen in eigen boezem misstaan niet.

  NIET DEZELFDE FOUTEN MAKEN A.S. VRIJDAG!!

  Hup NAC!

  7

  2
 • El Chapo
  20 januari, 2019 - 16:32

  Het is net F.C Knudde – tikkie terug Jaap. Mischien miet vd Gaag eens vertellen dat de bal naar voren moet om te scoren!

  23

  2
 • Lamington
  20 januari, 2019 - 16:33

  Met een h ipv een g

  0

  1
 • De trainer
  20 januari, 2019 - 16:36

  Schandalige vertoning van een groepje mannen die het blijkbaar geen ene reet kan interesseren. En waar was leigh? Laatste tijd sterk spelende back die wel 100% geeft. Vd gaag moet is in de spiegel kijken.

  31

  1
 • Nachoreca1
  20 januari, 2019 - 16:37

  Roep het al drie maanden… goedkoop is duurkoop… en maar lachen om Groningen en de vergelijking maken met ons degradatie jaar… gisteren bruns gezien toevallig?

  41

  4
 • kermisboek@gmail.com
  20 januari, 2019 - 16:38

  Om met Meyers te spreken, wat hebben we toch een k.. club qua spelers,staf en de rest. Gaat niet goed komen zo. Ingrijpen

  5

  0
 • JeMoer
  20 januari, 2019 - 16:39

  Ontsla deze man, heeft de grootste moeite om zijn team te motiveren.

  21

  11
 • RV
  20 januari, 2019 - 16:45

  Tsja Bruns hadden we goed kunnen gebruiken maar Groningen is doortastender geweest en heeft waarschijnlijk ook meer de portemonnee getrokken. Budget wat er bij NAC waarschijnlijk niet meer in die hoedanigheid is. In het degradatiejaar haalde NAC ook 9 spelers en haalden we het net niet, na de winst tegen Vitesse en Heerenveen dacht men waarschijnlijk dat we het met deze selectie ook wel kunnen. Dat is een misvatting.

  NAC betaalde tonnen voor Kali en ook voor Muhren (huur) is flink betaald.
  En dat terwijl Smulders die bedragen niet wilde betalen voor bijvoorbeeld van Crooij en Leemans die voor Zwolle kozen.

  De erfenis blijft groot, we lopen achter de feiten aan en ook in deze transferperiode opnieuw.
  Het middenveld is echt onze grootste zwakte, geen diepgang, geen handelingssnelheid, geen fysiek, geen scorend vermogen. Er wordt wel hard gewerkt door die jongens maar dat is niet genoeg.

  16

  1
 • Maestro
  20 januari, 2019 - 16:48

  Vintage interview ….. zo hebben er talloze liggen uit voorgaande seizoenen. Kansloos.

  6

  0
 • Fred1
  20 januari, 2019 - 16:49

  @ SjorsNAC, vandaag de tafel van Kees gezien ? City is gewoon klaar met NAC vandaag zaten de trainer van Groningen en de TD van Zwolle aan tafel die huren gewoon voor 1,5 jaar met het eerste half jaar gratis, waar blijf je dan als partner van City?
  Maar verder vraag ik me werkelijk af wat ze nu zo goed hebben gedaan op dat trainingskamp ik zie er niks van terug, niet in de opstelling niet in de beleving en niet in de inzet.
  Ik vraag me af hoe deze opstelling en deze instelling tot stand kan komen?
  We zijn wereldkampioen met het binnenhalen van slappe lullen en slappe karakters van hetzelfde twijfelachtige allure . Waarom komen wij niet bij spelers als Tapia uit, waarom hebben wij niets op de radar zoals die twee kruikengrieken ( goal en assist ) , waarom kan de Graafschap met 5-1 van Fortuna winnen , speelt Emmen met 2-2 gelijk tegen de familie van prima donna Koch , waarom trekken Groningen en PEC wel echte versterkingen aan die meteen klaar zijn.
  Nee wij schijnen ook een linksback gekocht te hebben alleen waar is hij , we zetten een NOAD ventje en publiekslieveling als Leigh op de bank en zetten een rechtsbenige stuntel op links die nu nog de kleedkamer op aan het zoeken is zoals hij zoek is gespeeld. Vandaag kan ik er niet één opnoemen die voldeed absoluut niet één alkes was zwaar onder de maat. Maar duidelijk is wel dat we nu definitief moeten stoppen met Koch Metz en Klomp dat is echt drama, met 5 man achterin en dan gemiddeld 2,5 goal tegenkrijgen dat bedenk je toch niet , dan is dat een falend systeem.
  Daarnaast ook stoppen met te laat komer en shirtjes hanger Verschueren en het probleem Elalouchi heeft zich nu hopelijk vanzelf opgelost , zal hopelijk een wedstrijdje of 4 krijgen.
  Korte is ook door de maand gevallen veel te licht voor dit niveau niks pakte er vandaag goed uit.
  En ik ben ook niet kapot van Van Leer , spelhervattingen zijnslecht , heerst niet in zijn 16 , slecht bij corners en die eerste goal, iedereen roept schitterend maar hij gaat er bijna door het midden in , kom op zeg onhoudbaar. Ik ben er weer ziek van en ik vrees dat van de Gaag en slome Penders het niet gaan redden als ze niet willen inzien wie er onderhand een uit moet. Het worden hele zware tijden als er niet snel koppen gaan rollen. Ik ben nu echt verschrikkelijk boos over zoveel gebrek aan werklust en voetbalkwaliteiten , dat ze niet weten wat er bij zo’n wedstrijd wordt verlangd en hoe een pijn dit bij de supporters doet is zeer kwalijk.
  Als heel dat zootje er uitgeschopt zou worden zou me niks interesseren , liever degraderen met werkers en goedwillenden dan met deze kwajongens .

  46

  4
 • Van "taajlaand
  20 januari, 2019 - 16:50

  Mitchel, ik ken je persoonlijk niet, maar moet vandaag toch écht even mijn frustraties richting jou en de rest van het team en speler aan je kwijt.
  Want wát een zwaar belabberde tentoonstelling heb je ons vandaag voorgeschoteld zeg!
  Be-scha-ment gewoon, en niet omdat het een derby was, (die zijn de laatste jaren al meerdere keren énorm tegen gevallen, dus niet jou schuld) maar meer omdat we vandaag zéér goede zaken moesten en kónden doen!
  Jullie zijn op ‘trainingskamp’ geweest (een soort van gesponsorde (werk)vakantie, waarbij de motor weer even opgeladen kan worden en het teambelang versterk had moeten worden) en na deze luxe wordt er verwacht oor ons, (supporters die niet deze luxe hebben), om te laten zien, dat er ook daadwerkelijk verbeteringen zijn ontwikkeld.
  Mag je dan direct beginnen aan een tegenstander waarbij je voor een heul groot deel van de supporters énorm veel goodwill kan kweken door in ieder geval te laten zien dát je wil winnen, zou het lekker zijn om van het veld te stappen met de drie punten, of met de intentie dat je ze heel graag mee had WILLEN nemen!
  NIETS VAN DIT ALLES!!
  Kijk allemaal eens even naar jullie salaris strook, en bereken ook eens even wat jullie op en rondom het veld per uur over gemaakt krijgt.
  Ik denk dat nog geen 5% van de schrijvers hier hetzelfde over houdt, dan wat er bij jou en (het grootste deel) van je selectie bij geschreven wordt.
  En dan betekend voor mij, het effectieve uurloon, het uitstappen van je auto in Breda en Zundert tot het moment dat je weer instapt.
  Het beroep wat jullie hebben is ontstaan door een spelletje wat wij (vroeger) graag net als jullie, op een veldje, strand of op een pleintje speelden.
  En wij, de supporters die er week in week uit weer alles aan doen om, soms met valse hoop, jullie aan te moedigen omdat we énorm veel van deze club houden, zouden maar wát graag op jullie plek willen staan.

  Schaam je jezelf dan niet diep, als je de wedstrijd nog eens even goed analyseert, of in ieder geval dat aan je spelers voor legt?
  Dat er wel eens een dag niet zo veel lukt, herkennen we allemaal wel eens hier, maar accepteer dat niet van jezelf en je groep.
  Kwaliteit is één, inzet is een ander ding, wat je op alle vlekken van sport én of werk altijd ten toon kan spreiden, mits je niet ziek of geblesseerd bent natuurlijk, maar dan zit je ook niet in de bus naar de tegenstander…

  Je hebt ons vandaag als supporters weer hartstikke voor paal gezet, en er zullen er morgen weer een hoop met een chagrijnig gevoel naar hun werk gaan, nadat ze al een flinke (vrije) baaldag achter de rug hebben, en moeten er dan ook weer gewoon staan.
  Je hebt allemaal een (mooi) contract, en dat bezorgd jullie allemaal ook mooie rechten, maar vervul dan ook a.u.b. je plichten!!!!!

  Ik hoop dat je dit stukje ook even op je gemak wil lezen, samen met je spelers door wil nemen, en dan vrijdag ook nog eens op het veld laat zien dat je het met mij eens bent.
  Ook dan kán je nog verliezen, voetbal blijft een spel waar geluk ook een factor is, maar wij, de supporters die soms al bijna hele levens lang verbonden zijn met deze club, zullen het verlies nog wel kunnen dragen.
  Maar laat IN IEDER GEVAL zien dat je blij bent met het ‘beroep’ voetballer, dat je voor deze mooie historische club MAG spelen, en dat je daarvoor ELKE SECONDE op en naast het veld laat zien strijd te willen leveren om met je teamgenoten, (ook al ben je technisch minder begaafd als de tegenstander) te WILLEN winnen en zo alle supporters op de tribunes BLIJ te maken!

  Zo, dat is er ook weer uit.

  97

  3
 • Jack
  20 januari, 2019 - 16:51

  Je hebt altijd een paar mannetjes tekort.ophet middenveld met een 5 mans verdediging en vooral als de achterste lijn altijd terugloopt of de bal naar elkaar toe schuift en dan moeten de aanvallers ook terug zakken en tevreden krijgt dan geen bal dat is puur degradatie voetbal die tactiek van vandergaag!!!!

  3

  0
 • Henkie
  20 januari, 2019 - 16:52

  Tja, allouchi verschueren klomp en korte er in.. Dat zijn er veel te veel die t niveau niet aankunnen.

  Kun je beter spelers als kali lunqvist en kastaneer (en fernandes, illic en muhren wanneer fit) opstellen.
  Extra cv blijft noodzaak. Mets en koch krijgen de ballen nauwelijks bij dezelfde kleur middenvelder.

  8

  1
 • Habe
  20 januari, 2019 - 16:54

  Er werd op deze site lachend gedaan dat WII zich had versterkt met Tapia, maar ik vond deze toch erg sterk spelen. Hoogte (of diepte)punt was een duel tussen Verschuren en Tapia waar bij Verschuren aandrong, maar Tapia kinderlijk eenvoudig zijn lichaam netjes tussen bal en tegenstander hield. Ook werden NAC spelers in bijna elk duel simpel van de bal gezet!! Nee, Tapia hadden wij ook goed kunnen gebruiken. De spelers die bij ons nog gaan komen moeten dus wel van uitzonderlijk nivo zijn :P
  Enige taak voor onze nieuwe directeur: zsm op zoek gaan naar een buitenlandse investeerder die het hele zooitje overneemt. Een ander oplossing zie ik met onze bestuurders en “hand op de knip”-eigenaars echt niet. Cultuurhandvest overboord en niet zeiken, op weg naar een stabiele middenmotor. Anders wordt het niks!!!

  17

  6
 • Eljé
  20 januari, 2019 - 16:55

  Dat bij een achterstand eindeloos heen en weer
  tikken tussen deverdedigers, tot een middenvelder een passje teruggaf, was dat onderdeel van het strijdplan?

  17

  1
 • Daan
  20 januari, 2019 - 16:56

  Van der Gaag onherkenbaar . Van trainer met frisse opvattingen tot aan een trainer die geen geloof uitstraalt en zijn ploeg als een stel angsthazen laat voetballen .

  28

  -6
 • Driekus zeer
  20 januari, 2019 - 16:56

  Heel goed Taajland Precies.

  6

  0
 • Brecht
  20 januari, 2019 - 16:58

  Middenveld met korte en el Allouchi is veeel en veeeel te zwak. Als trainer moet je toch zo onderhand wel zien wat iedere supporter ziet

  19

  0
 • H'wiel
  20 januari, 2019 - 16:58

  Op grond van het vertoonde spel, verdiende NAC deze wedstrijd ook te verliezen. Slappe hap was het gewoon. Op alle fronten. Geen excuses mogelijk.
  Voetballend zeer slecht. Één tempo, geen versnellingen in het spel, slechte spelhervattingen zowel bij het ingooien, vrije trappen en hoekschoppen… onvoorstelbaar slecht slecht slecht.
  Willem II was slecht. Des te knapper is het dat je dan zelf nog slechter kan spelen. Maar ja, het lijkt dan ook op pupillenvoetbal wat NAC liet zien vandaag.
  Het was in een woord samenvattend: SLECHT !!!!!!

  10

  0
 • ibio
  20 januari, 2019 - 17:02

  Het seizoen 2018/2019..

  NAC pakt tot nu toe 2 punten in uitwedstrijden
  Ligt dat aan mentaliteit? natuurlijk, maar dit is ook een kwaliteit.
  Deze spelers kunnen niet beter.

  Gelukkig haalt het technische hart de mooi-weer-voetballers Karami en Lundqvist. Het technische hart faalt vooralsnog gigantisch. Zij hadden als eerste moeten zorgen voor een CV en een linksbuiten + contractverlenging van MTV.

  En dan hebben we ook nog eens een trainer die vandaag met een kut-opstelling komt.
  Karami rechtsback en van Anholt linksback……wat een geweldig idee. Greg Leigh begon het net een beetje te snappen…..

  dit gaat niet meer goed komen….
  ik vrees dat de geflatteerde overwinningen tegen hercules(laatste minuut gewonnen), vitesse(foor miste een pingel) en h’veen(tegen 9 man is makkelijk) verbloemen hoe slecht we zijn.

  en nu is MTV ook nog geblesseerd

  11

  1
 • Rinus
  20 januari, 2019 - 17:02

  je mag het onderhand werkweigering noemen zo weinig inzet en werklust ze tonen

  19

  0
 • Driekus zeer
  20 januari, 2019 - 17:03

  Je kunt op je klompen aanvoelen dat er. na de winterstop andere zaken gaan spelen bij de clubs en concurrentie, alleen bij NAC niet. Er is gewoon onvoldoende kennis en knowhow om goeie spelers te halen.

  10

  1
 • Charelli
  20 januari, 2019 - 17:05

  Hoor ik nou goed wat hij allemaal zegt. “Het team laat het liggen maar als staf zijn we door gegaan op de ingeslagen weg want het zou vreemd zijn als we dat zouden veranderen na de eerste helft” Wat een domme praat, er wordt gevraagd wat hij zelf anders had kunnen doen, nou dat is dus helemaal niets. Legt de schuld bij de spelers. Natuurlijk voor een deel klopt dat maar wie is er eindverantwoordelijk, wat heb jij er aan gedaan om die gasten met het mes tussen de tanden het veld in te sturen,wie maakt deze desastreuze opstelling met een rechtsback op links (heb je hier niet van geleerd in een eerder stadium), een el A die het niveau niet aan kan, laat Leigh op de bank terwijl die er wel op klapt, wie heeft de mogelijkheid om met een paar slimme zetten het tij te keren, wie wisselt er pas diep in de tweede helft etc. etc. Ik kan me niet voorstellen dat er iemand in de kleedkamer gemotiveerd raakt door deze droopie. Als ik hem hoor praten dan krijg ik gewoon medelijden. Ik hoop dat we met de schrik vrijkomen want behalve de thuiswedstrijden zal op deze wijze in geen enkele uitwedstrijd nog een punt worden gepakt.

  23

  2
 • Ben
  20 januari, 2019 - 17:05

  Pannenkoek, wat een gezwets weer!

  16

  0
 • robert
  20 januari, 2019 - 17:05

  Deze trainer verdient deze wedstrijd een dikke onvoldoende. Een onbegrijpelijke opstelling! Waarom

  geen Lundqvist als je verder zo weinig kwaliteit in huis hebt.

  Hoe kun je je zo in slaap laten sussen op dat vakantiekamp in Spanje?

  Komt daar een speler met een kaal Mekka-hoofd en IS-baard lekker van het zonnetje genieten.

  Een linksbuiten moeten er door zijn trainer van overtuigd worden, dat hij meer inzet moet tonen.

  Een andere actieve instagrammer heeft ook na het trainingskamp geen wedstrijdritme. Er waren 2

  oefenwedstrijden!

  Nee, lekker naar Spanje, i.p.v. Zeeland of Engeland. In weer en wind word je een kerel, niet onder

  de Spaanse zon.

  En waarom geen andere aanvoerder kiezen. Deze is totaal ongeschikt! Misschien ook eens een

  keeper durven opstellen, die zijn verdediging wel coacht!

  En werkelijk als klap op de vuurpijl je aanwinst van PSV biet opstellen! Dat doen ze bij Groningen of Willem

  II dus anders!

  Niet op tijd de zak omgooien tijdens deze wedstrijd. Een totaal verkeerd signaal naar een slappe groep.

  Kortom, een falende coach.

  Ik kan alleen maar tot de slotsom komen, dat wij gaan degraderen, waarschijnlijk direct, want tegen

  de Graafschap zal het weer mis gaan.

  22

  9
 • RaraNAC
  20 januari, 2019 - 17:08

  Dus toch in slaap gesust door die zeven punten.
  Wat een kut weekend

  5

  0
 • Otjes
  20 januari, 2019 - 17:08

  Taktisch zo slecht dat tie van mij weg mag. 5 man achterin en geen back die opkomt, zoals leigh probeert.

  2 kabouters op middenveld die in ondertal was met 5 man achterin, is vragen om problemen.

  In de rust taktisch nix doen en in de 65! Minuut klomp eruit voor xtra middenvelder is laat.

  Ben jaloers op ploegen die types als Tapia, Bruns, de leeuw binnenhalen. Tenminste kerels die niet opzij gaan met ervaring.

  Nee Nac haalt links en recht backen, daar ligt schijnbaar het probleem…….niet dus

  23

  4
 • Nacman
  20 januari, 2019 - 17:10

  Het is heel simpel de nederlagen die we lijden zijn de schuld van
  Van Aalst en kornuiten want zij geven de club te weinig geld je moet er miljoen en miljoenen in pompen om resultaten te krijgen het is geen Appels met peren vergelijken kijk je zal in een fiatje nooit winnen van een formule 1 wagen want deze wagen is duurder en veel uitgerust
  Dus wil je winnen moet er geld geld en nog eens veel geld in NAC zoniet zullen we moeten accepteren dat onze redders van NAC
  De club niet meer waarde geven dan een eerste divisie club voor hun dat we nu op het hoogste niveau spelen is voor hun bijzaak maar wel goed voor hun ego dat hun mijlen ver vooruit gaat.
  Beste heren jullie tijd bij nac is passé om nac naar een hoger niveau in de eredivisie te brengen is er een investerder nodig en voor mensen die houden van het zogenaamde cultuur handvest ga een breiclub beginnen maar sta de groei van de club niet in de weg
  Voor nu technisch hart haal spelers binnen die een versterking zijn.
  Voor onze nieuwe ad zoek met spoed een investerder in de club die er heel veel geld in pompt geld dat op het veld staat.
  Voor volgend seizoen hopelijk eredivisie
  Anders opbouwen uit de eerste divisie
  Maar laten we positief blijven maar dat er op financieel en sportief gebied iets moet veranderen sta als een kei boven water

  4

  16
 • Los muchachos del Breda
  20 januari, 2019 - 17:10

  Om de wijze woorden van Fred1 van hierboven te herhalen, slappe lullen zijn het. Het doet erg pijn om te zeggen, maar NAC is op NOAD afgetroefd door de kruiken. Geen één speler toonde NOAD (behalve Korte, maar die kan er dan ook geen hout van). In de derby één schot op goal die buiten het stadion eindigde, dat is toch ongelofelijk triest.

  19

  0
 • naxioma
  20 januari, 2019 - 17:13

  Van der Gaag kan echt niet meer! Wat een waardeloze opstelling, wat een een waardeloze instelling, wat een late en verkeerde wissels, en wat een waardeloze versterkingen.
  Waarom Leigh wisselen die juist de laatste wedstrijden goed draaide, waarom Karami en Van Anholt gehaald die echt ook tekort komen, waarom nog steeds El Allouchi, Korte en Verschueren opstellen, waarom proberen op te bouwen als dat niet kan, waarom niet veel opportunistischer spelen, waarom is er geen strijd en verliezen we haast alle tweede ballen, waarom slecht veldspel en slechte combinaties?
  We hebben misschien niet de beste selectie, maar ik weet zeker dat met een andere trainer NAC er veel meer uit kan halen. We moeten een trainer hebben die past bij het DNA van NAC en niet een inspiratieloze, laffe zoutzak zoals Van der Gaag! Het wordt tijd voor Ruud Brood!

  19

  2
 • Andre
  20 januari, 2019 - 17:14

  Ik hou hele dag mijn nac shirt aan. Als steun voor mezelf en om vrijdag weer te knallen als publiek. We moeten wel.

  7

  2
 • Driekus zeer
  20 januari, 2019 - 17:15

  Ik schreef al eerder. VdG lijkt het wel leuk te vinden om te degraderen. Echter, nieuwe spelers erbij is een must en dan wél vechters. Geen El A en dergelijke 4e klas voetballers die ook nog eens de club naar de afgrond duwen. En vdG toon eens wat meer inhoud.

  9

  0
 • am
  20 januari, 2019 - 17:15

  Ach ja als we degraderen is de selectie in ieder geval al compleet.

  13

  0
 • Tombola Breda
  20 januari, 2019 - 17:16

  Hadden de spelers van NAC eigenlijk wel de juiste schoenen aan? De een na de ander ging op z’n bek.

  Ik heb het vandaag al meerdere malen vermeld hier: stop met hersenloos schreeuwen om Leigh. Deze schijnt tijdens de gehele winterstop geen pepernoot te hebben geraakt. Een van de slechtste spelers tijdens de oefenwedstrijden. Dan is het toch niet zo heel gek dat de trainer hem niet opstelt?

  5

  9
 • Semsi
  20 januari, 2019 - 17:18

  Deze selectie selectie is gewoon veel te zwak. Hier kunnen de beste trainers ter wereld zelfs niets mee!
  Korte, Klomp, Koch, El Allouchi ppppffffftttt.
  Veel spelers die altijd ziek, zwak of misselijk zijn.
  Degradatie is haast niet meer te ontlopen. Tegenstanders in nacompetitie spelen met mes tussen de tanden en zijn gewoon beter.

  13

  0
 • Driekus zeer
  20 januari, 2019 - 17:22

  Zo een mooie club naar de kloten zien gaan met incompetentie is schandalig. Ingrijpen aandeelhouders, of zien jullie graag de boel naar de kl.. gaan. Kan en mag toch niet.

  4

  1
 • n@©
  20 januari, 2019 - 17:26

  Vandaag de realiteit en het werkelijke niveau van de selectie weer in de ogen gekeken. Nu maar hopen op extra versterking de komende dagen en de 12e man in de thuiswedstrijden.

  5

  0
 • Fred
  20 januari, 2019 - 17:28

  Waar blijft die scorende spits,aandeelhouders?

  11

  3
 • Andre
  20 januari, 2019 - 17:30

  Documentaire henk de Jong.. Wat een mens en trainer

  3

  1
 • Sharkskin
  20 januari, 2019 - 17:31

  Man City is helemaal afgeknapt op de arrogantie van kwalletje Van Hooijdonk.

  9

  11
 • Breda1965
  20 januari, 2019 - 17:33

  puur kwestie van mentaliteit..het gaat niet ,maar ze verdienen het om morgen allemaal buitengezet te worden,mvdg voorop….vuil vies schijtelftal..bedankt

  1

  1
 • am
  20 januari, 2019 - 17:35

  @Fred
  Volledig mee eens. Ben alleen bang dat de krenten uit de pap zijn.

  2

  1
 • Oosterhout NAC
  20 januari, 2019 - 17:36

  Te triest voor woorden . Zit je in Willem 2 vak met hoop goede bedoelingen kost je 40 € per kaart zie je het zwakste NAC sinds tijden met een hoop pannekoek en om je heen heel tijd schijt op NAC zingen .
  Zeer geschrokken van het warm lopen van bepaalde spelers kali en nijholt nooit meer opstellen staan wel gewoon lachend te rekken terwijl we godverdomme 1-0 achterstaan
  Niemand interesseert ze eigen iets lamzakken

  17

  5
 • Kees
  20 januari, 2019 - 17:37

  Trainer weet het ook niet meer

  5

  0
 • Breda vooruit
  20 januari, 2019 - 17:38

  En van aanholt op links die kon nog geen bal raken en leigh speelde daar gewoon goed voor de winterstop had van van der gaag meer verwacht

  7

  1
 • WW
  20 januari, 2019 - 17:38

  Het was een herhaling van Emmen-NAC. Geen inzet, geen passie, geen beleving. Niks. Ja: veel traag spel en tikkies terug en breed en duels verliezen. NAC onderging de wedstrijd. Passief.

  En dat achteraf geanalyseer van o.a. zo’n Koch of Van Aanholt die dan heel goed weet uit te leggen waar het allemaal aan gelegen heeft: ik word er doodmoe van. Ik heb geen behoefte aan dat gezwets achteraf, doe dan tijdens de wedstrijd iets!

  Misschien waren we door die 7 uit 3 in slaap gesust. Eigenlijk was alleen de overwinning op Vitesse echt goed: dat punt tegen PEC zat Van het Schip al duidelijk op de schopstoel en Heerenveen smeerde zichzelf 2 rode kaarten aan.

  De komende 2 wedstrijden moeten eigenlijk 6 punten worden.
  Ik heb er met name op de Vijverberg een erg hard hoofd in, aangezien wij ons keer op keer als het echt moet als juffertjes presenteren en De Graafschap vanmiddag erg enthousiast oogde tegen Fortuna.

  Overigens oogden al onze concurrenten dit weekend erg enthousiast: PEC, Groningen, Emmen, De Graafschap. En wij……

  24

  0
 • Eeuwigheid_duurt_het_langst
  20 januari, 2019 - 17:41

  Het begint met inzet. En dat was er totaal niet vandaag. En dat je nog geen pass in de voeten van een medespeler krijgt is gewoon echt matig.

  6

  0
 • Procol
  20 januari, 2019 - 17:43

  De basis is altijd kwaliteit.
  Dit ontbreekt.
  Reden: geen geld/ geen effectief scoutingsapparaat
  Prognose: hooguit nacompetitie
  Daarna: trainer verruilt de club voor bijvoorbeeld Utrecht.

  4

  2
 • Bolle Damen
  20 januari, 2019 - 17:43

  Ik heb de reactie van die waardeloze trainer nog niet beluisterd want ik ben zooo ontzettend klaar met die mooipratende lamlul. We zitten gvd bij NAC jongen ! Dat is simpel. Gewoon 1000% gas geven. De rest kan er nl ook geen ruk van! KUTtrainer.

  23

  1
 • TvB
  20 januari, 2019 - 17:46

  Jammer dat we met 5 verdedigers begonnen met de wetenschap dat hun 2 beste aanvallers er niet bij waren..

  5

  0
 • Nr. 14
  20 januari, 2019 - 17:49

  Het is weer even geleden dat ik gereageerd heb maar nu moet ik wel. NAC heeft verloren door Kuijpers. El Allouchi was geen rood Vrede stond geen buitenspel. Was donker geel voor WII en vrije trap op de 16. Misselijk affluiten 5 sec voor rust toen NAC gevaarlijker was. Bij elke twijfel voordeel WII. Het was terugpakken van zijn gekwetste ego betreffende Utrecht NAC. NAC had geen kans en de spelers voelde dat en de trainer kan het niet zeggen in de media anders moet hij weer een keer zijn gram halen voor Kuijpers is het nu oké. Hij heeft zijn ego weer terug. De club blijven steunen komt goed.

  7

  51
 • Ben
  20 januari, 2019 - 17:52

  Club en team op het niveau van de KKdivisie!

  11

  2
 • Driekus zeer
  20 januari, 2019 - 17:56

  Hoe werkt het nou. Onbekwaam trainer en de rest. Waarom geen echte verstrekkingen tijdens de winterstop? Geen geld of maar denken we redden het wel. Mooi niet dus, vandaag duidelijk geworden.
  Al die mensen die telkens weer het stadion vullen zijn het spuugzat. En die PvH, totaal geen aandacht meer aan schenken, pure profiteur, geen inbreng, alleen zijn naam al, ga naar Dord Noord. Laat maar gauw een rijke Rus of Arabier komen. Zoals het nu gaat is de club ten dode opgeschreven . En al die sentimenten van cultuur e.d. Leuk maar zo redt je de club niet. Mensen de tijden zijn veranderd.l de

  5

  7
 • Arie
  20 januari, 2019 - 18:05

  De basis is altijd mentaliteit.
  En die ontbreekt bij het gros. Als je er dan bij hebt als Korte, met de juiste mentaliteit maar een grondig gebrek aan kwaliteit dan krijg je dit.
  Wat hebben wij toch een kutteam.

  10

  0
 • J nac
  20 januari, 2019 - 18:06

  Hoeveel verdedigers moeten we opstellen om een keer de nul te kunnen houden.
  Onze verdedigers zijn ook enorm beperkt.

  15

  0
 • Nachoreca1
  20 januari, 2019 - 18:14

  Vier uur verder en ben nog verbijsterd. Er is werkelijk niets veranderd tov voor de winterstop. En staar je aub ook niet blind op de winstpartijen thuis… het zat erg mee. Wederom denkt de leiding dat het allemaal wel goed komt en heeft eigenlijk geen klote ge daan aan echte serieuze versterkingen… nou de concurrentie wel zoals we al na 1 weekend zien. Ik hoop dat ik het faliekant mis heb…maar een scenario nec Nijmegen is niet heel ver weg meer.

  9

  1
 • Nr. 20
  20 januari, 2019 - 18:14

  Met El Allouchi n basis win je nooit…..

  18

  2
 • The Cosmic Gate
  20 januari, 2019 - 18:15

  Voor het compleet kansloze is het zoveelste dieptepunt dit seizoen alweer
  En ik vrees dat dit ook niet zomaar recht getrokken is volgende week …..

  Spelers de hele week deze zoveelste wanprestatie maar voor straf terug laten kijken keer op keer op keer

  4

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  20 januari, 2019 - 18:16

  De verwachtingen waren positief, maar het is vandaag een grote deceptie geworden.

  Met alleen maar inzet in thuiswedstrijden kom je er niet.

  Blijkbaar lukt het Mitchel van der Gaag niet om de spelers voldoende scherp te krijgen voor uitwedstrijden.

  NAC heeft nog vele uitwedstrijden voor de boeg, o.a. tegen De Graafschap, Excelsior en Fortuna Sittard. Deze clubs zullen keihard vechten voor de punten en wat gaat ons team daar tegenover stellen????
  Dat zijn 6-punten wedstrijden, directe concurrenten, om degradatie te voorkomen. Daar hebben we het helaas over.

  Een trieste dag en helaas de complimenten voor Willem II die wel in de gaten had dat de wedstrijd een derby was en ergens over ging.

  Ik baal enorm, maar ik hoop dat bijtijds het tij wordt gekeerd. Te beginnen aanstaande vrijdag.

  19

  2
 • Zagge
  20 januari, 2019 - 18:21

  Iedereen roept om NOAD maar eigenlijk zou ik na een zomerse oefen campagne, een half seizoen een Spaanse oefentrip, een aantal uit blessure weer fitte spelers en wat versterkingen EN de nood dat er punten gepakt moeten worden eigenlijk gewoon een een redelijk tot goed product willen zien.. wat voetbal heet. Met als extraatje inzet. En als het voetballen na al die trainingen en tripjes nou nog niet werkt.. tsja dan maar alleen noad.. maar kom zeg!!??? Hoeveel trainingsweken heeft zo’n technische staf en team nodig om in basis behoorlijk voetbal te spelen?????

  7

  1
 • RV
  20 januari, 2019 - 18:25

  Ik weet overigens ook niet of dat 5-3-2 dan de oplossing is. De back posities zijn cruciaal en als je dan op linksback kijkt heb je 5 opties (Carolina, Marshart, Leigh, Karami en van Anholt) en eigenlijk zijn ze alle vijf net niet op die positie vanwege kwaliteit, ervaring of het feit dat het hun positie niet is.

  Had dan gewoon in de winterstop een leider gehaald als CV en CVM (in plaats van de lichtgewichten die er nu staan) en ga gewoon weer eens voetballen met een versterkt middenveld. In dit systeem zijn de backs cruciaal maar aan de bal kunnen ze niks. Echt helemaal niks. En de 2 centrale middenvelders durft natuurlijk niemand aan te spelen, en terecht.

  Het technisch hart heeft gegokt en verloren, nog 1,5 week om het recht te breien.

  9

  1
 • Buurman
  20 januari, 2019 - 18:28

  Frits van Turenhout : Dames elftal w2 – Jufferhondjes uit Breda. 2-0. Begin winterstop zie ik een reactie : “ Dit is een trainer waar we nog jaren mee verder kunnen ……”. Kreeg 70 duimen omhoog. Ik kreeg er een slappe van. Wederom (!!)verschijnt een uitgeblust inspiratieloos NAC aan de meet. En dat in de klassieker tegen w2. Daar is de trainer hoofdverantwoordelijke voor. Je kon na 15 minuten zien “ dit wordt zo niks…. “ Grijp dan als trainer gadverdomme in. Schud de spelers wakker. Geef ze opdracht erin te beuken en door te schuiven. Lukt het nog niet dan direct Nijholt erin met als opdracht kuiten te gaan buiten. En nog in de eerste helft Lundqvist brengen. Zweep de zaak langs de lijn op. Deze onnodige nederlaag gaat ons , vrees ik , zuur opbreken. Van ADO win je echt niet zo maar. Die kunnen wel knokken en hebben met El Ka een speler van de buitencategorie. Graafschap uit wordt net als tegen Emmen uit en vandaag een teleurstelling. W2 kun je niet meer inhalen. En al onze andere concurrenten doen hun werk wel. Kijk na de graafschap eens wie je dan allemaal krijgt. Degradatie is nu dichterbij dan ooit. Met die uiterst verstandige , redelijke en duidelijke UITLEG van deze trainer heb ik het gehad. Hij bakt er niks van.

  30

  3
 • willem 4,5
  20 januari, 2019 - 18:30

  Als je W2 het spel wil laten maken, wat natuurlijk kan, moet een ijzersterk middenveld wegzetten om ze daar op te vangen en niet tot aan de 5 mans verdediging laten oprukken. Een 5 mans verdediging die er weinig van bakte. Een centrale verdediger aantrekken die weet wat verdedigen is een noodzaak, Koch is te zwak voor die positie.
  Hopelijk is Te Vrede niet ernstig geblesseerd want dan vrees ik het ergste voor de komende wedstrijden.
  Voor de rest een zwakke opstelling en wissels door vd. Gaag, heb hem altijd gesteund, is een rustige aardige man, die alles goed kan verwoorden. Misschien is hij toch niet de juiste man voor NAC, wat is wijsheid? Een andere trainer?. Een voorspelling wil ik wel doen, nog 2 nederlagen tegen Ado en de Graafschap en het is gebeurd met Mitchel!

  12

  4
 • Buurman
  20 januari, 2019 - 18:31

  Bijten.

  2

  0
 • MickJ
  20 januari, 2019 - 18:34

  Alles is hierboven al gezegd , een ding wil ik
  eraan toevoegen ; Ruud Brood .

  6

  4
 • Buurman
  20 januari, 2019 - 18:40

  Ik vond overigens w2 ook niet goed. Zoals NAC vandaag speelde verliezen ze van iedere prof en semiprof club

  9

  4
 • ßred@
  20 januari, 2019 - 18:41

  Ondanks heel dit kut weekend ben ik toch heel blij om NAC supporter te zijn.

  Ajax heerenveen. 3-3 stand. OVERDUIDELIJKE pingel voor Heerenveen. Doodstille snelkookpan. Blunderend scheids geeft hem niet.

  Paar minuten later scoort huntelaar, die in zn eentje al meer verdiend dan heel nac bij mekaar.
  Heel de Arena schreeuwen zingen dansen en weet ik t…

  Poef. 4-4 doodstil…..

  Liever supporter van dit knijter slechte en kutte NAC,
  Dan zo’n trieste neppe sfeerloze bende onder een uitschuifbaar dak.

  Fijn weekend nog en tot vrijdag! NOAD! DOORGAAN NU!

  12

  34
 • Zagge
  20 januari, 2019 - 18:43

  Als ik de uitslagen nu zie is er eigenlijk maar 1 ploeg die mbt de ranglijst echt verloren heeft en dat is..NAC lekker dan.

  18

  0
 • H.V.M.
  20 januari, 2019 - 18:45

  MvdG en NAC lijken steeds meer op een mislukt huwelijk af te stevenen.
  De man heeft een verschrikkelijk slechte selectie in z’n mik gekregen, maar toch!

  Het was trouwens helaas te verwachten dat de ‘pareltjes’ van Smulders vanmiddag niet zouden glimmen.
  Die zijn, op een enkele opleving na, vrijwel altijd allemaal al dof geweest.
  Onze ex nep T.D. heeft er een ongelooflijke puinhoop van gemaakt.
  Schandalig.

  Dit ga je echt niet zomaar met een paar nieuwelingen herstellen.
  Het blijft de komende maanden sidderen.
  Je blijft je toch afvragen waarom ze de incompetente Smulders zo zijn gang hebben laten gaan.
  Het nieuwe technisch hart staat voor een loodzware opdracht.
  Hoe de stinkende, rokende puinzooi van neppert Smulders op te ruimen???

  26

  2
 • Breda-Loyal
  20 januari, 2019 - 18:50

  Lundqvist gwn basis. En zet Leigh op linksback maar gwn terug erin

  17

  3
 • Zagge
  20 januari, 2019 - 18:53

  Dit soort interviews kennen we al van Mitchel maarrrr dit soort interviews kenden we ook al genoeg van Vreven.. gebrek aan attitude en iets met door de ondergrens. Ik hoor Vreven het nog zeggen “als we strijd en passie geven kunnen we van iedereen winnen en zo niet dan ook van iedereen verliezen”. Dit seizoen is niet veel anders. Wat is dat nu dan al jaren bij NAC dat de instelling bij het elftal onder diverse trainers en vooral 2 verschillende spelers ontbreekt?

  Toch niet zo’n sportklimaat of krijgt de gehele staf het niet voor elkaar? Komt het omdat zowel Vreven als Van der Gaag niet met eigen assistenten hun werk uit moeten voeren??

  Hoe is het te verklaren dat zowel Van der Gaag als Vreven dezelfde problemen kennen???

  Iemand een idee????

  11

  1
 • Beest
  20 januari, 2019 - 18:56

  Van leer
  Van anholt klomp mets leigh
  Kali/verschueren lundqvist
  Rosheuvel—-te vrede—-kastaneer

  En niet anders. Korte el allouchi kunnen gewoon simpelweg niet mee . En kom niet aanzetten met korte heeft noad, hij kan gewoon voor geen poot voetballen. 0 goals in 19 wedstrijden hou toch op.

  El allouchi is vlees noch vis voetballer, top os niveau

  25

  4
 • Helter
  20 januari, 2019 - 18:57

  Besloten training voor de derby, met een stadsbus naar Tilbirg ipv de eigen NAC bus en dan 11 trutjes op het veld.

  GEEF MIJ MIJN CLUB TERUG!

  47

  2
 • Beest
  20 januari, 2019 - 18:58

  Kan je nog een goede verdediger halen dan gewoon weer 4-4-3 gaan spelen en lundqvist op 10 met kali en verschueren als brekers voor de verdediging.

  4

  5
 • Boei
  20 januari, 2019 - 19:02

  Tjonge van der Gaag, ze hadden vandaag geen Fran Sol, geen Avdijaj en toch zet je 5 (!) verdedigers neer, waardoor je op de rest van het veld overal tekort komt. Spelen zonder lef, heet dat. En dan zie ik hier sommigen ook nog vertellen dat we hier tegen een MEDE degradatiekandidaat speelden. Sorry hoor, ze staan in het linkerrijtje (dank VDG) en ze hebben vele miljoenen om de komende week nog een goeie spits te halen. Onze bril is vaak tengel zwart, maar het begint toch met lef van de trainer. De opstelling was die van een verliezer!!!!’

  37

  1
 • Beest
  20 januari, 2019 - 19:03

  Korte 11 wedstrijden 0 goals 1 assist. En dan aankomen met jaa hij heeft noad. Al dat ouderwets gezeik over noad. Er moet gewoon een goede effectieve speler staan. Geen Dordrecht niveau

  17

  2
 • Henkie
  20 januari, 2019 - 19:07

  Denk dat de trainer ook eens na zich zelf moet van kijken. En als een technische staf het team niet kan klaar stomen of oppeppen voor zn wedstrijd.
  Moet ze ook eens na zichzelf kijken.
  En conclusie trekken.

  Zit nooit 1 rechte lijn in spel.

  Die rosheuvel en te vrede, zit meer geluk in dan wijsheid

  13

  2
 • jvt
  20 januari, 2019 - 19:10

  Jvt werd van de week nog bekritiseerd omdat hij zich afvroeg waar de ECHTE versterkingen bleven.
  Er was een speler of 5 – 6 nodig om echt beter te worden. Die zouden meegaan op trainingkamp, de 3 wedstrijden waarvan er al één verloren, waren immers cruciaal. Ze zijn (nog) niet gekomen. Een trainer moet niet in het technisch hart, die moet zich focussen op het eerste team en ze wel scherp laten beginnen!

  We hebben niets aan Juup spelers als El All, Korte, Verschueren, Klomp (als ie het al haalt), Carolina en nog een batterij…. Koch is niks en wordt niks, dat weten we al sinds zijn eerste periode en als we dan nog een paar schapen van trainers hebben dan sta je waar je hoort te staan.

  Jullie hoop zal vals blijken te zijn. Er moet stevig worden ingegrepen. We raken geen speler kwijt aan de concurrentie alleen door ze gratis weg te sturen. Nou dan weet je het niveau wel. We betalen de huurprijs van geblesseerden, buiten de selectie gelaten of anderen maandenlang door, voorbeelden genoeg. MC is ons beu en stuurt niemand meer af maar Groningen versterkt zich wel via MC. De relatie is kapot. Het is te hopen dat we met de nieuwe AD eindelijk eens een topsportklimaat gaan creëren. Schijt aan die lekker zuipen en kut roepen cultuur. Voetballen!

  16

  12
 • Marc
  20 januari, 2019 - 19:14

  ZONDER 1000% STRIJD EN EEN EXTRA SPITS GAAN WE NAAR DE KKD!

  11

  2
 • jvt
  20 januari, 2019 - 19:15

  En laat die onzin trainers nu niet na een gewonnen potje zeggen het lek weer boven te hebben.
  Ze slaan zichzelf op de borst met “een serie”, nou laat me niet lachen. Het is structureel heel erg mis.
  Al jaren kan een cruciale wedstrijd niet gewonnen worden, al jaren zijn ze dan niet scherp, al jaren zijn wij de ideale tegenstander om zelfvertrouwen tegen te tanken.

  We staan steeds voor schut en mogen na een gewonnen potje het daar zo blij als een kind weer voor weken mee doen. Het is een grote schande, en daar wordt men ook nog eens vorstelijk voor betaald! Fijne werkweek.

  17

  6
 • joop
  20 januari, 2019 - 19:34

  IK HOOP DAT DAT HIJ NIET 1 MAAR MINIMAAL 6 WEDSRIJDEN KRIJGT MEER DAN TERECHT EEN NEDERLAAG DAARBIJ MOET ER SNEL VERSTERKING KOMEN WILLEM 2 HEEFT TAPIA GEHUURD IS TOCH VEEL BETER DAN ONZE MIDDENVELDERS WAAROM PAKKEN WIJ TOCH OVERAL NAAST
  TD EN SCOUTING MOETRN EERST MAAR EENS OP LES

  10

  8
 • Dirk
  20 januari, 2019 - 19:38

  Waar blijft die extra scorende spits????

  Wij hebben onvoldoende scorend vermogen!!!

  7

  1
 • Babosje
  20 januari, 2019 - 19:38

  Zwaar kut om zo te verliezen en dan ook nog van die kruiken!
  Maar je zal maar in Tilburg wonen!
  Dat is nog veel erger!

  14

  23
 • Nr. 20
  20 januari, 2019 - 19:40

  @jvt grijp je kans man….er is stoel vrij en aangezien jij het allemaal beter kan en alles al had voorzien…..
  Man jij brengt NAC IN linkerrijtje dus nu sollicteren…..
  O heb je al gedaan toch?????

  5

  4
 • NAC4Ever
  20 januari, 2019 - 19:41

  @jvt
  NAC heeft nooit gezegd dat de alle versterkingen er voor het trainingskamp zouden zijn.

  4

  1
 • willem 4,5
  20 januari, 2019 - 19:52

  Heb net studio sport gezien, als je ziet hoe Heerenveen, Emmen , De Graafschap, Pec en ook Wiilem 2 zich weren en kapot strijden voor elke meter, ze hebben allemaal punten gepakt, zelfs tegen Ajax en Psv. NAC moet zich inderdaad kapotschamen. Michel gooi het over een andere boeg of neem anders je ontslag!

  29

  1
 • Ed
  20 januari, 2019 - 19:52

  ADO en de Graafschap worden cruciaal voor het verloop van de competitie. 6 punten anders wordt het zeer lastig.

  16

  1
 • Fan uit Zevenbergen
  20 januari, 2019 - 19:56

  Vrijdag gewoon van Hooijdonk in de basis die Liet noad zien toen Hij er in kwam !!!

  10

  10
 • Ed
  20 januari, 2019 - 19:57

  Van Muhren wordt ik een beetje moe. Voorbereiding is het hozabna, voor het echie valt ie weer uit. Zucht

  8

  2
 • Ed
  20 januari, 2019 - 20:00

  Willem 4.5;

  Zucht …. niemand snapt het in jet veld geloof ik. Je ballen uit je broek lopen, mes tussen je tanden en alla Gerard de Haan strijden (hij kon niet voetballen). Mentaliteit van Gerard missen we!

  4

  0
 • Breda vooruit
  20 januari, 2019 - 20:02

  De graafschap heeft el jefrie ofzoiets en wij hebben niks op dat middenveld ..waarom ajoub van fijenoord binnen pakken er moet iets creatiefs komen

  6

  3
 • Noadinho
  20 januari, 2019 - 20:11

  En hoe kan je de slechtste man van de 1e seizoenshelft nou nog steeds als aanvoerder laten opdraven… begin eens met een ander die deze band echt verdient en het team een trap onder de kont kan geven tijdens de wedstrijd…

  7

  1
 • Braze
  20 januari, 2019 - 20:11

  NAC begon niet aan de wedstrijd om te winnen. Angstig afwachtend tikje breed, tikje terug. Geen moment probeerde NAC de tegenstander onder druk te zetten.

  Door de angst voor Willem II werden alle duels verloren, kwamen passes niet aan etc.

  V d Gaag moet zich eens afvragen waarom hij zijn ploeg niet scherp weet te krijgen

  17

  1
 • Tram
  20 januari, 2019 - 20:12

  Zenders ook weer ouderwets inspiratie op team overgebracht . Denk dat geen enkele amateurclub hem ooit zou aanstellen . Voegt he-le-maal niks toe. Wel eens en training gezien? Moet je eens doen straalt nul komma nul uit.

  7

  3
 • Tram
  20 januari, 2019 - 20:12

  Penders

  3

  0
 • Theoden King
  20 januari, 2019 - 20:20

  @ BSR: Misschien een leuk idee om eens een Van der Gaag-compilatie te maken met zijn reacties na alle wedstrijden tot nu toe. Degene die de juiste reacties aan de juiste wedstrijden kan koppelen wint een SCC.

  Succes!

  7

  2
 • Cool Hand
  20 januari, 2019 - 20:23

  Ik vermoed dat van der Gaag tegen zijn spelers heeft gezegd dat ze geen domme dingen moesten doen; geen onnodige gele en zeker geen onnodige rode kaarten pakken. M.a.w. laat je niet opnaaien door de sfeer rondom de derby en zorg ervoor dat NAC met 11 man eindigt. Misschien stond Nijholt daarom ook niet in de basis, want die pakt altijd wel een gele kaart, vaak volstrekt onnodig.
  Nou, de spelers hebben goed geluisterd, want, zeker in de eerste helft, was er geen enkele kans dat iemand geel of rood zou pakken, aangezien ze elk duel uit de weg gingen! Bizar slap was het. Dat je dan in de rust niet wisselt, na zo een wanprestatie in de eerste helft, valt niet uit te leggen.

  5

  2
 • Evert
  20 januari, 2019 - 20:27

  Gvd N O A D (!), VD GAAG!

  JIJ FAALT ALS JE HET TEAM NIET SCHERP KRIJGT!

  7

  2
 • Taticus
  20 januari, 2019 - 20:35

  Hou de komende wedstrijden op met die 5 verdedigers, die alleen de bal breed of terug spelen. Zet een dynamisch en creatief middenveld in de basis 11.

  4

  1
 • Ik
  20 januari, 2019 - 20:38

  Gewoon 4-3-3 gaan spelen. Linksbuiten aantrekken en een extra spits .

  5

  0
 • Moppernac
  20 januari, 2019 - 20:41

  Nog even terug komen over de rode kaart, wat ik overigens niet erg vind maar Kuipers fluit wel heel makkelijk tegen NAC om niet eens met de var te overleggen de egoïst . Eerst tegen FC Utrecht en de rode kaart wat wel een beetje zwaar bestraft word. Als ik vandaag overtredingen zie van PSV en Ajax bijv. Van Ziech was het zelfde als E. A. Maar word niet bestraft.
  Kuipers en NAC is en zal nooit een goede combinatie zijn

  6

  2
 • Geeren-zuid
  20 januari, 2019 - 20:42

  Diep en diep triest!!!
  Zwaar ondermaats , en zonder bezieling spelend NAC , had toch wel iets anders gehoopt!
  Geen enkele mogelijkheid gecreeerd, laf afwachtend, slap in de duels, NAC shirt onwaardig grootse deel vh elftal , echt belachelijk slecht, als je deze wedstrijd geen 110% kan geven hoor je niet in het geel met zwart te spelen.

  7

  0
 • Hb.naccer.Hb
  20 januari, 2019 - 20:42

  Leigh goed voor een aantal assist en direct betrokken geweest bij de ooow zo geroemde overwinningen voor de winterstop en dan toch niet opstellen. WAT MANKEERT JOU MVDG!!?!

  9

  4
 • Toontje
  20 januari, 2019 - 20:43

  Vorig jaar tegen ADO thuis liep het ook mis. Als Tevrede geblesseerd is zijn we kansloos en met hem misschien ook. Er ontbreekt heel veel kwaliteit.
  Driekwart van deze ploeg had in vroeger tijden nooit bij de selectie gezeten

  6

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  20 januari, 2019 - 20:49

  Als je punten moet gaan pakken, en dat is bij NAC het geval na deze achterstand op de ranglijst, dan moet je overstappen naar 4-3-3 i.p.v. 5-3-2.

  0

  1
 • Stoney
  20 januari, 2019 - 20:50

  Verliezen zijn we wel gewend , maar in een derby zonder passie en inzet spelen is onacceptabel.

  Laat mijn volgende x maar 11 nac suporters opstellen, die kunnen misschien niet voetballen maar die laten zich niet zo voor gek zetten en die gaan wel t duel aan.

  8

  1
 • Buurman
  20 januari, 2019 - 20:59

  Ik denk dat onze trainer de juiste man is om meer in de luwte te werken. Dat kan als assistent bij een grotere club of met jeugdspelers werken. Hij lijkt me een integere man , al vond ik wel dat hij zijn zoon teveel liet invallen en keer op keer kansen gaf. Maar goed we blijven allemaal mensen met fouten. Als ik de lichaamstaal van onze trainer zie dan heb ik de indruk dat hij het niet erg vindt als hij met een afkoopsom mag vertrekken. Hij oogt als de partner van een op zich heel leuke vrouw maar toch kunnen ze niet door 1 deur. Een vechtscheiding zal het met onze trainer niet worden. Hij is blij als als de wegen zich op een nette manier gaan scheiden. Dit gaat zo niet goed komen mede supporters. Ben benieuwd wat ons technisch hart nog gaat proberen om het tij te keren. Ik zou het in ieder geval niet weten.

  11

  1
 • jvt
  20 januari, 2019 - 21:01

  NAC heeft aangegeven liefst met de versterkingen op trainingkamp te gaan. Maar zelfs al zouden ze dat niet gezegd hebben dan is het toch logisch dat wel te doen. We pakken niet door, we hebben geen netwerk en we zeggen dat de spelers die benaderd zijn twijfelen. Kun je nagaan wat het imago van NAC is of is het een slap excuus en hebben we geen sterke mensen aan de knoppen?

  Zet eens een sterke trainer neer en niet iemand die het nog allemaal moet leren, te filosofisch is en niet bruist van het fanatisme. Dat geldt voor met merendeel van de staf incl hoofd opleidingen.
  Rustig blijven heet het dan, nog even analyseren. Zaken die totaal niet bij NAC passen waar ploegen die naar de Beatrix kwamen wisten dat het een stevige wedstrijd werd.

  Wat is de logica van een 5mans verdediging in alle wedstrijden?
  Zou dat niet kunnen betekenen dat je geen sterke verdedigers hebt, of dat je middenvelders geen brekers zijn. Zou je niet een sterke laatste man halen dan? Overigens is de keeper nu ook niet echt een puntenpakker.

  15

  4
 • Rubenac
  20 januari, 2019 - 21:12

  Cor pot rot op.Cor pot rot op.
  Dan maar oude beelden kijken, passie en vuur..

  Ow war haat ik die tering club van hier naast.
  Grote bek met zijn tips.

  Flikker op man, triest clubje met hun tifosi Ajax vakje.
  Alles gejat en alleen uit massaal.

  Waarom?!: ze weten niet hou gauw ze dar kut dorp moeten verlaten.

  Jullie zullen nooit in de buurt komen bij onze PURE sfeer.
  Noem ons wat je wilt, maar alles is echt !
  Zonder YouTube, pure passie.
  Pure passie voor een club, met veelal kut spelers.
  Dat weten we, maar we blijven gaan en hopen.

  Twee totaal verschillende clubs en ja wij hebben minder voetbal historie, maar wat kunnen wij daar aan doen?!
  Wij schieten die ballen niet binnen, wij staan niet in het veld.

  Maar wel als een blok achter de club!
  Massaal en oprecht,hebben geen Groupon nodig.
  Geen weggeef acties mbt kaarten.

  Wij pochen niet met onze uitstraling, wij zijn daar trots op.

  Loop door Breda en vraag een bredanaar naar NAC en zijn ogen zullen straten en vol passie praten over deze prachtige kut club.
  Vraag het een kruik en deze zal zeggen: ja ik ga opzich wel graag.

  Dus win zovaak je kan van ons: fall down 7,stand up 8.

  En ja de nederlaag doet pijn, maar dat doet elke in de situatie waar we al een paar jaar inzitten.

  NAC tot op het bot.

  23

  27
 • Rbc er
  20 januari, 2019 - 21:18

  Als je denk dat je het na heereveen op orde hebt ben je blind en heb je er geen kijk op. Als Heerveen met 10 man had mogen spelen hadden ze nooit gewonnen. Dit elftal is gewoon te zwak maar blijkbaar willen ze dat niet inzien. Tot nu toe is er nog niets gebeurd . Karami is een simpele back en lungqist heeft ook nog niets bewezen dus heeft nac nog niets gedaan op de transfermarkt . Op deze manier ga je het niet halen . Wordt nou eindelijk eens wakker.

  11

  0
 • Sia
  20 januari, 2019 - 21:18

  Het is heel simpel: we hebben nog nauwelijks versterkingen dus hetzelfde geldt als voor de winterstop: volle bak zonder angst voor de tegenstander spelen en dan is er wat te halen. Naar achteren rennen in de hoop dat het misschien 0-0 of 1-1 blijft en je verliest het op inzet. Had NAC vandaag goed gespeeld en van een ook goed spelend Willem II verloren dan is dat zo maar dan had er niet meer in gezeten. Maar het was bange jongens voetbal. Waarvoor? Sol is weg en Avdijaj speelde niet. Natuurlijk zal Llonch die bal nooit meer zo goed raken als vandaag maar je dwingt zelf niks af.

  Mijn zondag is compleet verpest door de helden die in december Vitesse en Heerenveen verrasten (laatste in samenwerking met de VAR trouwens). Op naar vrijdag.

  5

  0
 • Zlep
  20 januari, 2019 - 21:28

  Je wordt er toch schijtziek van 2 punten halen in uitduels. Met wat voor bezieling beginnen die gasten.

  7

  0
 • B.Us
  20 januari, 2019 - 21:32

  Van der Gaag na afloop:”Waar is verdomme die zwarte bus met NAC logo”

  5

  0
 • Tja
  20 januari, 2019 - 21:36

  DRAMATISCH deze wedstrijd. Hoe kun je met die instelling zo’n pot spelen. Geen passie, geen beleving niks. Willem II was niet goed, maar kijk naar de strijd die zij wilde leveren voor elkaar. Die klapten op iedere bal.

  2e helft kreeg nac iets meer grip, maar dan nog 0 schoten op goal. Die keeper van Willem II had op de grond kunnen gaan zitten hele wedstrijd.

  El Allouchi. Schande. Ga maar even 5 wedstrijden zitten manneke.

  8

  2
 • NAC4Ever
  20 januari, 2019 - 21:45

  @jvt
  Aangeven iets het liefst te willen is iets anders dan aangeven iets te doen.
  NAC is ook afhankelijk van hoe lang spelers nadenken. Die kunnen maximaal tot 31 januari 23:59 uur de tijd nemen.

  1

  1
 • Jeffrey
  20 januari, 2019 - 21:46

  Ik heb al de reacties gelezen voor deze wedstrijd. We staan echt voor lul. We moeten niet meer zo, n grote bek hebben. Vrijdag gaan we ervoor thuis. Gewoon een nieuwe wedstrijd!

  10

  4
 • Felix
  20 januari, 2019 - 21:46

  Gasten heb Pierre nog ff gesproken na de jaarwisseling en hij was absoluut niet van mening dat de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop een verbetering waren. Dus het is niet voldoende.

  Waarom er naast die 2 verdedigers en middenvelder nog niemand is gehaald weet ik niet?

  1 verdediger er bij is noodzakelijk gezien hef wegvallen van Sporsklede, Verschuren is geen back en Leigh tja leuk zijn inzet maar dat is een enorm zwakke schakel. Een middenvelder die creatief is en kan scoren is een pre ik hoop dat Pascal dat wordt. Maar er moet echt een linksbuiten bij met een spits aangezien Muhren te blessure gevoelig is.

  2

  4
 • Voormalige Vedette
  20 januari, 2019 - 21:49

  Deze nederlaag is te wijten aan de opstelling van MvdG. Als je met Korte EN Allouchi in de basis begint….dat heb je al 15 wedstrijden voor de winterstop gedaan, en we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

  Korte en Allouchi zijn smurfen, die worden tegen Beek Vooruit nog overlopen. Je hebt body en slagkracht nodig, in dit soort wedstrijden, Dus Leigh, Nijholt. Gewoon kort erop zitten met NOAD. Nu geef je het bij de aftrap al weg. Ontelbaar keren balverlies, vooral door Allouchi, die is echt heel erg slecht. Korte doet zijn best, maar kan gewoon niet beter.

  Was je gewoon met Nijholt en Leigh begonnen, en met inzet….dan had je vandaag gewoon kunnen winnen, want laten we niet vergeten dat Willem 2 ook geen ruk heeft laten zien. 1 lucky volley die erin waait en een counter toen NAC 1 op 1 stond met 10 man.

  De verschillen zijn klein, maar met deze opstelling en instelling gaan we ook van ADO en Graafschap verliezen.
  Het is nog niet verloren, want plek 10 is maar 5 punten weg…maar de komende 2 wedstrijden, tegen directe concurrenten, zullen nu EINDELIJK eens een keer gewonnen moeten worden.

  Maar dit NAC lijkt alleen te kunnen voetballen tegen mooi weer clubjes als Heracles, Heerenveen en Vitessen. Ploegen die zelf het spel maken. Maar als de tegenstander de bal aan NAC geeft en er kort op zit, zijn we kansloos. Omdat we 8 a 9 smurfen in het veld hebben staan, en maar 1 of 2 mannen….

  Ik zie het zwaar in. Als ik dan zon Bruns zie bij Groningen…..en ik zie dan smurf nummer 123 Karami bij ons…dan moet ons technische hart nu al gereanimeerd!

  De groeten! En hopelijk a.s. vrijdag tegen ADO wel 3 punten…al voel ik het KEUKEN KAMPIOEN SPOOK naderen….

  Beginnen met allouchi en korte….man man man….

  Misschien toch Vreven weer es bellen?

  15

  4
 • scheppioni
  20 januari, 2019 - 22:09

  Geen passie deze hele staf en dat stralen ze ok enorm uit !! Helemaal klaar met vd gaag en dat zooitje !! Voor het eerst in 40 jaar rij ik niet meer naar breda, hetzelfde as met dijkhuizen !! Opflikkeren naar portugal vd gaag en neem die e.a. heel gauw mee !!!slappe zakken !

  10

  3
 • Vergane Glorie
  20 januari, 2019 - 22:19

  Beste allemaal. We kunnen met z’n allen wel zeiken op die of die, de opstelling en ik weet niet wat nog meer maar deze selectie is zeer labiel en achterin zeer slecht. Al vanaf de 1e wedstrijd hebben we een laatste man/ aanvoerder die in werkelijkheid geen van beide is. Moet echt geen profvoetballert in de ere zijn. En de opstelling ? Het maakt niet uit wie je waar zet. Het minste wat je kunt doen is inzet tonen. En als je elk duel verliest ontbreekt het daar echt aan, En als de trainer blijft volharden in zijn strijdplan tikkie breed, tikkie terug moet hij ze alle elf rond de 16 laten spelen. En er een goed geluk show van maken.. Dit was zowaar nog minder dan tegen Emmen.
  Komende 2 wedstrijden 4/ 6 punten en anders is het over en uit. De punten die gepakt zijn waren tegen zeer pover spelende ploegen die nu weer wel de punten bij elkaar sprokkelen. De ranglijst liegt niet.
  Forza NAC

  8

  0
 • eastwood
  20 januari, 2019 - 23:51

  vanuit t ‘schrobbelaer’ vak (***Stillumpies) nooit t moment gehad: zo ja NAC… come on!!!! Wat n leegte in deze pot.

  vrijdag beter tegen Beugelsdijk en co. Bloed aan de paal! (mis Vreven ondanks geloof dat Gaag geen slechte is)

  2

  3
 • Judge M.
  21 januari, 2019 - 00:05

  Was hetniet op voorspraak van vd Gaag dat Karami kwam? Het is mij wel duidelijk geworden waarom Vitesse er geen brood meer in ziet in tegenstelling tot Bruns.. Zet snel Van Anholt maar weer op rechts- en Mashart op linksachter..

  Keer op keer worden er foute keuzes gemaakt. Waarom niet starten met Kali of Nijholt als erop geklapt moet worden? Waarom met 5 man achterin starten als de gevaarlijkste stillem spitsen er niet bij zijn? En hoe haalt Koch het in zijn hoofd om zijn kop in te trekken bij die eerste goal? Wat voor verdediger ben je dan? Etc, etc etc..

  Ik hou mijn hart vast voor de blessure van Te Vrede maar anderzijds is het niet erg dat we even verlost zijn van El Allouchi. Ook Korte kan het niveau duidelijk niet aan. Hopelijk blijft Kastaneer nu een constante factor. Maar zolang de bal achterin maar rondgetikt blijft worden zul je nooit meer goals dan je tegenstander maken…

  8

  2
 • Coyotes
  21 januari, 2019 - 00:10

  Het moest allemaal beter en anders. Anholt zal op trainingen en oefenwedstrijden echt wel beter zijn, maar Leigh heeft kloten. Die rechtbuiten van tilburg kan er geen zak van. Maar geen rush gezien van
  NAC, 0,0 drive.

  Ik zie 100x liever een mindere speler met BALLEN!

  Leigh Leigh Leigh

  9

  1
 • Dutchbird
  21 januari, 2019 - 00:17

  Waarom zoveel omzetten om Karami te kunnen opstellen? Alle net beginnende automatismen waren weer verdwenen. Dus liep het niet en ging iedereen weer zijn foute ding doen. Bovendien wisten de kruiken wie onze zwakste broeders zijn. Dus zaten ze Mounir en Korte vet op de huid waardoor de afspeelmogelijkheden uiterst beperkt werden.

  3

  1
 • Dutchbird
  21 januari, 2019 - 00:27

  PS Manu Garcia snel halen, heeft bij Toulouse 90 minuten op de bank gezeten.

  2

  1
 • Maestro
  21 januari, 2019 - 00:38

  Kan iemand teksten schrijven op dat stukje van der untergang die op NAC van toepassing zijn. Kan ik nog ergens om lachen.

  2

  1
 • Schrikbarend
  21 januari, 2019 - 05:21

  Wij zijn de verliezer van dit weekend….klassen weer iedereen dacht nu gaat t gebeuren maarja nog geen 1 nuttige aankoop in de basis…terwijl iemand sol op moest vangen spelen wij met klomp zonder leigh maar wel een rechtsbenige op links..ga gewoon 4 3 3 of 4 4 2 haal een fatsoenlijke cv zet die Australië op links dus een linkspoot geen rechtspoot dus nu leigh wat een beleid was een opstelling van niks

  4

  0
 • am
  21 januari, 2019 - 06:36

  Nul kansen gecreëerd en nog roepen mensen om een fatsoenlijke cv, dat vind ik schrikbarend. Scorend vermogen moeten we hebben!

  4

  1
 • Michel
  21 januari, 2019 - 06:38

  De lamme tegen de blinde dit….

  Geen woorden voor, en dat is ook niet nodig op momenten als dit. Ik hoop dat de heren zichzelf goed aankijken in de spiegel en tegen ADO wel meer laten zien dat het een droom is om prof te zijn. Anders is dat supporters opstellen wel een idee; kan me niet voorstellen dat wij dat slechter hadden gedaan.

  6

  0
 • Badeend
  21 januari, 2019 - 06:59

  Zware tegenvaller die het beeld bevestigt dat de 7 uit 3 incidenten waren. Korte en El Allouchi lijken mij te licht voor dit niveau – in elk geval in een niet-draaiend team. Er is niemand die écht opstaat, ook Te Vrede niet. Leigh, die als verlosser wordt gezien door een deel van het publiek, kan gewoon niet voetballen. Zo erg dat “NOAD” dat niet oplost. Muhren lijk je af te kunnen schrijven.

  Het enige positieve is dat niemand meer kan ontkennen dat het één voor twaalf is. Oh en ook die Tilburger hierboven die zijn shirt mooier vindt. Bedankt, heb daar hard om gelachen.

  7

  2
 • Ric
  21 januari, 2019 - 07:07

  5 verdedigers waarvan de 3 centrale elkaar zonder idee en uit angst en onkunde de bal eindeloos naar elkaar blijven rondspelen.
  Een tegenstander lacht hier toch om! En dan ook nog een rechtspoot alslinksback. Zodat hij lekker op kan komen zeker en geen voorzet aan Te Vrede af kan leveren omdat hij dat niet kan met links.
  Wat een armoede zeg.
  Over 2 weken de graafschap uit, dan gaan we er weer keihard af met dat angstige schijtvoetbal!
  2 punten gehaald in uitwedstrijden. Forget it heren nacompetitie ontlopen we never en nooit!

  9

  0
 • Wallie
  21 januari, 2019 - 07:26

  Wat hebben wij toch een kut trainer en elftal.

  8

  3
 • Ron
  21 januari, 2019 - 07:59

  Ik denk da’k van de week een keer naar Zundert rij.
  Ga ik vragen aan vd Gaag of ik ook een keer mee mag doen.
  Ik hoef geen salaris. Doe het gratis. Mijn inzet zal vele malen beter zijn, doe stinkend mijn best.
  Wat is er mooier dan voor 19.000 man te spelen ?
  En slechter dan de kneuzen die er nu staan zal het zeker niet zijn.

  8

  2
 • Bieritieti
  21 januari, 2019 - 08:14

  FUBAR

  1

  1
 • Rens
  21 januari, 2019 - 08:32

  Als je als trainer de mannen niet op scherp kan zetten voor een derby en nog steeds geen vast systeem en-of opstelling hanteert ben je gewoon een waardeloze trainer. En die Karami, snap dat die niet speelde bij Vitesse, die lachen nu wel. Laf voetbal zonder visie en strijd. Schaam je Vd gaag, of liever pak je koffer!

  9

  1
 • Peter
  21 januari, 2019 - 08:42

  In alle gelederen is ons NAC een KK-divisie club! Tot aan het niveau van het management toe! De portemonnee trekken voor ECHTE EREDIVISIE- voetballers is gvd een gospe!!

  Welke spelers van gisteren zijn nog EEN BEETJE van eredivisie-niveau? Te Vrede??? Lundqist??? En dan houdt het wel zo ongeveer op. Het is gvd een KK-divisie selectie !! Vinden we het dan gek dat we gaan degraderen? Toch niet zeker?

  Waar blijven de eredivisiewaardige versterkingen, Pierre???? Waar blijft gvd de ECHTE SPITS?

  HET IS 1 VOOR 12, NOG 10 DAGEN VOOR HET SLUITEN VAN DE TRANSFEREPRIODE EN NOG 4 MAANDEN VOOR DE DEGRADATIE!

  9

  3
 • Felix
  21 januari, 2019 - 08:45

  Start met een rechts back op rechts en een linkspoot op de Lb. Dus die Australiër en anders gewoon Leigh. Van a op rechts.

  Middenveld speelt kut dan grijp je Gdvrmnn eens keihard in dan geef je een signaal af … als je het nu nog niet begrijpt dan sta je er naast. Mvdg je moet vrdm punten pakken dus breng je lunqvist voor die kut El al. Korte NOAD maar te weinig kwaliteit en body. Nijholt brengt tenminste gif. Of speel met kasteneer op links. Nee we gaan weer wachten en wachten met wisselen.

  De komende 2 potten zijn cruciaal voor ons!

  4

  0
 • Hans
  21 januari, 2019 - 08:46

  Mitchell van der Gaag plengt krokodillentranen. Natuurlijk,, de inzet was en niet. De wedstrijd was van 2 kanten bedroevend.
  Maar, beste Mitchell, als iets niet loopt, dan verwacht je van een trainer dat hij dingen gaat omzetten of gaat wisselen. Waarom dan zo’n lange zelfkastijding en pas zo laat wisselen?
  Dat had je ook eerder kunnen doen.
  Kastaneer laat je invallen, maar waarom? Die mist overtuiging, dat heb je zelf onlangs nog gezegd.
  Wat heb je eigenlijk in de rust gezegd? “Iets meer beleving graag, heren…”.
  Een goede trainer gebruikt bij wanprestaties krachttermen en scheldt zijn spelers verrot.
  Is het dan echt zo dat 1x schelden betekent dat de spelers in hun schulp kruipen?
  My god…..dan is het inderdaad een verloren zaak.

  Ik lees hierboven veel over Leigh….inderdaad die kan niet voetballen maar dat is de enige die laat zien dat hij graag wil. Daar zouden wij er met zijn allen meer van willen zien. Gras opvreten ja. Schoffelen.
  El Allouchi? Aan Mister IS baard zijn al te veel woorden vuil gemaakt. Die baard is blijkbaar voor hem belangrijker dan voetballen.

  Zelfreflectie…dat mis ik wel bij NAC. Maar er is niemand die daar staf en spelers op wijst. Wie heeft nu deze taak binnen NAC? Het begint inderdaad “vanuit de organisatie”, voetballen……

  9

  0
 • ReMaZu
  21 januari, 2019 - 08:50

  Boos………..

  Koster had het goed gezien en ik ben dus geen kruik.

  Geef NAC de bal maar en wacht op dat ene foutje of afgeslagen bal.

  Hoe haalt MvdG het in godsnaam in zijn hoofd om tegen een tegenstander met een halve spits een 5 mans

  verdediging op te stellen. Ik snap daar helemaal niks van en dan gewoon zo doorgaan.

  De zwakte van ons NAC is niet de verdediging, maar het middenveld. De verdedigers kunnen de bal

  nergens kwijt.

  9

  2
 • Rudy
  21 januari, 2019 - 08:51

  Versterkingen ? Ik heb geen vertrouwen in het clubje van Pierre. Hij spreekt met mooie woorden, maar we hebben nog geen daden gezien !

  7

  3
 • Cees
  21 januari, 2019 - 09:02

  Nog 10 dagen….

  2

  1
 • heksenketel
  21 januari, 2019 - 09:04

  Nou dit voetbalweekend heeft ons wel wakker geschud neem ik aan. Zelf zeer matig gespeeld en de meeste concurrenten pakken punten. Enig lichtpuntje is dat we de komende weken geen last van de zwalkende El Al zullen hebben.

  5

  0
 • Los muchachos del Breda
  21 januari, 2019 - 09:24

  Blue monday…

  Na een kort nachtje slapen kan ik er nog steeds niet met mijn hoofd niet bij dat je zo speelt in de derby tegen de kruiken. Het stuk van Yadran Blanco in de Stem vanochtend was ook erg treffend. Dit NAC heeft gisteren enorm veel krediet verloren. Verliezen mag, ook tegen de kruiken wanneer het met NOAD gepaard gaat, maar op deze manier…. Verdedigend is het matig, maar ook aanvallend is het allemaal zo minimaal. Geen kans gecreëerd, Het is ongelofelijk treurig.

  De mooie praatjes dat ‘geen speler dit had verwacht’, ‘dat ze zich schamen’ en ‘met meer strijd konden we hier winnen’ zorgt bij mij alleen maar voor afstand tussen mij en deze selectie. Die standaardpraatjes van mevrouw Koch ken ik inmiddels wel. Karakter in het veld tonen, daar begint het verdomme mee.

  14

  0
 • Frits
  21 januari, 2019 - 09:39

  Van Hooydonk is lyrisch over Sam Lammers, maar is hij ook in staat om voor ons NAC een spits te fixen, die ons (de NACcers!) Lyrisch maskr?

  6

  1
 • De Lange
  21 januari, 2019 - 09:45

  De derby,hier leef je als supporter naar toe. hele week spanning,je ziet vrijdag en zaterdag de concurrenten punten pakken, dus je weet dat het MOET. de praatjes van de trainer en spelers vooraf waren weer veelbelovend, en juist dat in combinatie met de druk weet je al…het blijft NAC. In Tilburg was sinds augustus niet meer gewonnen dus ja ook dan weet je het. en natuurlijk is dit open deuren praat.Maar als ik dit weekend een Groningen zie, een de Graafschap zie , een Heerenveen zie(waar we met geluk tegen 9 man van hebben gewonnen) moeten we ons toch zorgen gaan maken. Met deze instelling gaan we het niet redden. Versterkingen nu nog halen, heb ik ook vraagtekens bij. De portemonnee had al eerder getrokken moeten worden lijkt me.Misschien de volgende interland periode maar eens alvast oefenen tegen een bv. Twente. De wedstrijd van komende vrijdag is nog belangrijker dan die van gisteren, voor het vertrouwen en de ranglijst. de opstelling laat ik aan de geleerden over. Hoop dat de blessure van Te Vrede mee gaat vallen. Op naar een nieuwe week.

  2

  2
 • nachoreca1
  21 januari, 2019 - 09:51

  ik ben er aan uit! drie handelingen; trainer en assistenten eruit, en wel direct. Hoe durf je korte en el achoui ooit nog op te stellen? bovendien zijn de trainingen gelijk aan die van de commando’s..verklaart de blessures die er zijn en snel tot stand komen. weg ermee met die gekken! Laat Ruud Brood vanaf morgen beginnen aub.
  linker spits halen en een centrale verdediger.

  10

  3
 • Fred1
  21 januari, 2019 - 09:52

  @los muchachos, Blanco verwoordde het voortreffelijk, vooral de passage over Koch is zeer treffend.
  Wat citaties :
  “ Voor onze supporters is dit een hele belangrijke wedstrijd”
  “ zij hadden de strijd wel”
  “ Als wij die mentaliteit wel tonen , kunnen we de wedstrijd wel winnen “
  Daarna volgt een zéér scherpe uitleg met als eindconclusie , dat vriend Koch de verdenking op zich laad dat het het team allemaal geen donder interesseert.
  En zo is het ook want voor de supporters is dit namelijk een belangrijke wedstrijd , we hebben een aanvoerder met het iq van een hazelnoot, met het inzicht van twee die het niet hebben en de voetbalkwaliteiten van iemand die voor de allereerste keer op een voetbalveld staat.
  Al het hele seizoen straalt deze nitwit precies uit wat wij niet willen zijn en waar we niet voor staan, notabene nog aanvoerder en op een cruciale positie , wanneer ziet de TS eens in dat alle ellende bij Koch en zijn companen in het centrum begint.
  Ze stappen met schone kleren en gekamde haartjes van het veld dat zegt al genoeg en pijn lijden en een stapje extra zetten kunnen ze al helemaal niet.
  Als aanvoerder en centrale verdediger ben jij juist een van de belangrijkste personen in een team om de boel recht te zetten en de boel op te zwepen of te stimuleren maar verre van dat , je hoort hem alleen uit onvermogen en lafheid schreeuwen dat ze in moeten zakken.
  Het ligt ook nooit aan hem zo weet hij zijn woorden ook wel te formuleren .
  Beste mensen neem van mij aan dat het er heel slecht voor ons uitziet, we blijven alles bagatelliseren, grijpen niet in daar waar nodig en de trainer blijft enorme cruciale fouten maken.
  Leigh mocht je in deze fase nooit passeren is de enige met NOAD .
  Van Anholt op links was een drama
  Steeds weer terug grijpen op Elalouchi met alle gevolgen vandien.
  Koch blijven opstellen en aanvoerder laten zijn.
  Korte op het middenveld zetten .
  Doorgaan met Klomp en Mets die niet meekunnen
  Dit is even uit de losse hand maar is wel gruwelijk veel te veel en ook meteen een brevet van onvermogen van de technische staf, ze hebben gefaald en blijven falen , dit raakt niet opgelost als er niet wordt ingegrepen waar het nodig is .
  En wat vooral is gebleken blagen als Koch hebben niets met NAC dus weg er mee en snel !!

  18

  0
 • Buurman
  21 januari, 2019 - 09:55

  Het gaat er mij niet om v.d.Gaag tot zondebok te maken. Ik weet niet hoe ik het moet uitleggen dus nog een poging. Een uitstekende leraar voor het VWO kan een ramp zijn voor een VMBO klas. En daar zit een groot knelpunt ; van der Gaag past niet bij deze selectie of andersom als u wilt. Ander knelpunt uiteraard dat het kwalitatief te armoedig is. Er moet versterking bij. Tegen ADO kun je voor een volle uitzinnige bak met hulp van VAR of scheids toch weer winnen. Maar verspeel je dan weer punten in Doetinchem dan heb je nog te weinig. Als er niet wordt ingegrepen en niets wordt gedaan gaan we op zeker de keuken in. Als leste ; w2 was gisteren niet goed. Ze waren minder zwak dan ons NAC.

  14

  0
 • Op naar een toekomst zonder korte en el allouchi
  21 januari, 2019 - 10:02

  Ik hoor Veel mensen zeiken op Koch. Dat is net de gene die ik redelijk stabiel vind afgelopen wedstrijden. Mijn naam zegt het al , korte en ik kan niks el allouchi per direct wegdoen. Een linksbuiten met diepgang en een actie halen . Een cv en klomp of mets eruit. En een spits

  3

  3
 • NNB
  21 januari, 2019 - 10:04

  Ik zou tegen El Al willen zeggen, neem een voorbeeld aan El Jebli. Met gif in zijn flikker de uitblinker zijn.

  1

  0
 • n@©
  21 januari, 2019 - 10:09

  ______________________________________________________________________________

  Streep er onder en vanaf nu focus op ADO!

  3

  1
 • De Bolle Damen
  21 januari, 2019 - 10:12

  Nu heb ik wel het interview gezien/gehoord en ik neem mijn woorden niet terug: een waardeloze trainer die A) verkeerde spelers opstelt B) spelers op de verkeerde plaats zet C) de ploeg niet vooruit weet te branden (nota bene in een derby!!) en dan continu die zelfde prietpraat uitbraken na een volslagen mislukte missie.

  Wij roepen al een tijdje om versterkingen, welnu, ik roep al een tijdje om een vertserking op de bank! Penders out! Voegt werkelijk heelemaaal niets toe en zo ook MvdG out! Waren 2 verdedigers die vervolgens de allerslechste NAC verdediging allertijden opstellen en NAC laat voetballen zoals wij NIET willen.

  Gewoon 110% gas erop vanaf de eerste minuut.
  De rest kan er ook geen ruk van. Wij ook niet maar laten we dan in ieder geval de tegenstander het moeilijk maken.

  Ze laten het slechtste deel van het elftal (verdediging) het meest in balbezit komen (continu dat breed en terugspelen, Man,man wat een droevenis! Je moet de beste spelers op de juiste plek in het veld aan de bal laten komen, zo snel mogelijk. En El A. is geen speler voor de eredivisie, dat weten we nou onderhand wel. Lundquist , je ziet het meteen, heeft drank naar voren, laat die veel aan de bal komen. En zet buitenspelers (Rosheuvel) aan de buitenkant!! Die jongen is daar goud waard maar kan niet voetballen en dus moet je hem niet in een druk centrum laten spelen.

  Bah vd Gaag, je bakt er niks van.

  8

  0
 • De Bolle Damen
  21 januari, 2019 - 10:13

  Drank naar voren?
  Ja dat is pas praat van een NAC supporter!

  2

  1
 • Ger
  21 januari, 2019 - 10:18

  Voor aandeelhouders die niet willen/kunnen investeren:

  VERKOOP GVD DIE AANDELEN!!

  7

  1
 • Dirk
  21 januari, 2019 - 10:22

  Gister van 09.30 tot 16.00 uur onderweg geweest om W2-NAC te zien en dan zo’n pot verschrikkelijk lamlendigeinstelling te zien. Schaam je kapot, heren. Ik blijf voortaan thuis bij de buis en kachel, kan ik nog altijd wegzappen

  2

  0
 • ibio
  21 januari, 2019 - 10:29

  Beste technisch hart,

  Waar blijven de versterkingen?
  Die behendige aanvaller en die cv?

  En heel snel een nieuwe TD please

  1

  1
 • Van "taajlaand
  21 januari, 2019 - 10:36

  Een dag verder, maar frustratie niet echt minder, zorgen d.i.t weer wat meer.
  Lees ik alle reacties en de Stem even door, moeten we écht zéér benauwd worden voor het komend seizoen op, vrijdag, maandag te dpelen tegen ‘jonkies’ van Ajax en PSV…..
  We hebben een waardeloze selectie, echt slecht met een 5 mans ‘verdediging’ die je met carnaval als wattenstaafjes op pad mag sturen!
  De trainersbende gooit de spelers als een blinde kip de wei in, om daarna schouderophalend weer bevestigend te zien dat het niet werkt zo.
  Er zou een “technisch hard” zijn…..
  Maar “vriend” v Hooydonk zit volgens mij nog steeds liever met maatje Rafael te ginnegappen bij Studio Ajax, of lekker ballen.met oud ploeg genoten, dan eens even écht door te pakken voor NAC!
  Zoals gisteren de credits geven aan de versterkingen bij onze concutrenten in niet moeilijk.
  Zorgen dat er bij ons twee of drie kerels binnen gehaald (hadden) worden wel.
  Hebben we allemaal Zwolle zien spelen tegen de.nerts?
  Het lek zal daar nog niet boven zijn, maar voolopig kan een Zwolle supporter énorm genieten bij wat die zaterdag gezien hebben, en hopen op de toekomst.
  En wij…..

  0

  0
 • Ik
  21 januari, 2019 - 10:44

  Actie Nac er moeten zeker 3 spelers bij al mogen het er ook meer zijn. En het liefst ook een andere trainer. Want dit kan echt niet.maar goed ze gaan vast wacht tot 31 Jan en dan ook nog tot de laatste min met zich te versterken en dan is het vast te laat met 0 uit 3 !!!!! Zo erg om je clubje zo te zien afglijden.

  1

  0
 • Los muchachos del Breda
  21 januari, 2019 - 10:45

  Fred1

  Ik heb me afgelopen wedstrijd niet zo zeer gestoord aan Koch tijdens de wedstrijd, maar vooral na de wedstrijd. 1 minuut na een kansloos verloren derby zonder emotie vertellen wat er niet goed aan is klopt voor mijn gevoel niet. Hi zou daar moeten staan met schuim op z’n bek en vloekend dat hij er enorm van baalt. Zoiets kan je niet van Koch verwachten (hij is niet zo’n toe), maar is hij dan wel de geschikte aanvoerder van NAC…?

  Heel het elftal heeft laf gespeeld, daar is niet alleen Koch voor verantwoordelijk. Je hoopt toch met een Jelle ten Rouwelaar in de technische staf dat hij de mannen zo op scherp zet, dat er in minuut 1 al een kruik al gelijk voelt en merkt dat het menens is van NAC-zijde, maar ook hij kan het blijkbaar niet overbrengen.

  Het enige positieve van deze wedstrijd is dat het technisch hart wederom heeft gezien dat er versterkingen echt nodig zijn!

  3

  0
 • kopspion
  21 januari, 2019 - 10:49

  ik kan nog steeds niet bevatten wat ik gisteren heb gezien, hoe is het toch mogelijk …
  SCHANDALIG was het !!!

  en ook v/d Gaag is nu toch echt al wel door het ijs gezakt hoor; die krijgt dit elftal echt niet meer aan de praat, de spelers willen voor zo’n zacht ei echt niet door het vuur gaan !!

  van zijn opstelling snap ik ook echt geen ruk; de man met i.i.g. passie, strijd en echte NOAD (LEIGH) die net toch wat in vorm begon te komen passeren voor een rechtsbenige speler op zijn plek ??
  steeds El All. blijven opstellen, Karami voortrekken, verdedigers niet kunnen laten verdedigen/opbouwen, je middenveld compleet laten overlopen en totaal geen (strijd)plan te zien op het veld…..

  en dan de spelers; complete voorhoede verdedigt geen cm. mee, tegenstander “krijgt” iedere afvallende bal omdat die WEL een stapje extra zetten, middenvelders laten zich constant voorbij lopen en staan erbij te kijken.
  geen verdediger die zich eens voor de bal gooit of ingrijpt en de bal achterin alleen maar tikkie opzij of terug kan spelen, kotsmisselijk wordt ik ervan

  en dan zie je tot overmaat van ramp onze man van het technisch hart (PvH) ‘s avonds op tv ook nog eens zitten lachen om allerlei flauwekul; daar worden we ook niet vrolijk of beter van ben ik bang !??
  we gaan naar de klote KKD

  3

  0
 • DunErwt
  21 januari, 2019 - 10:55

  Begin je om 6 uur met werken mag je als 1e een vrachtwagen lossen van tricolores transport……………diepe diepe zucht.
  Heb voor de zekerheid aan de chauffeur gevraagd of tie Davy Schollen heette, gelukkig was dit niet het geval :-))

  4

  0
 • Pizzabakker
  21 januari, 2019 - 11:03

  Wedstrijd gelukkig niet kunnen zien door terugreis vanuit Groningen. Dit resultaat is voor mij nog teleurstellender dan het feit dat Ronnie Flex tegenwoordig gezien mag worden als vaandeldrager van de Nederlandse popmuziek. Net zoals hij niet kan zingen zonder autotune kan dit NAC niet voetballen zonder inzet!
  Verschil is echter dat Ronnie zijn autotune wel gebruikt!
  Net nu het erop leek dat we eindelijk een beetje mochten gaan denken dat de weg naar boven was ingezet worden we toch weer met de neus op de feiten gedrukt. Na de prima resultaten tegen de Belgische subtop dacht ik dat de lijn van voor de winterstop wel doorgetrokken ging worden. Niets is minder waar. Dat we wel even gingen winnen in Tilburg dacht ik niet, maar wel dat we daarop enige kans hadden.
  Om moedeloos van te worden!

  3

  0
 • Mar
  21 januari, 2019 - 11:12

  Even geduld nog en NAC gaat dezelfde weg op als NEC nu doet. Dat verdienen ze ook met dit beleid en met deze selectie. Neem gvd een voorbeeld aan Willem II!!!!

  5

  0
 • Tombola Breda
  21 januari, 2019 - 11:21

  Wat reageren de mensen hier weer lekker vanuit de onderbuik. Ik lees de ene na de andere aanname, gebaseerd op 90 minuten voetbal. Maar een coach maakt beslissingen op basis van een tactisch plan welke is ontstaan na bevindingen van vele uren trainingsmomenten en analyse van de tegenstander. Spelers worden met een opdracht het veld in gestuurd. Als die compleet verzuimen dit uit te voeren en vervolgens ook nog eens een collectieve offday hebben, wat valt dan de training te verwijten? Had hij net als Vreven als een debiel moeten staan schreeuwen? Het is toch algemeen bekend dat dit voor geen meter helpt. Sterker nog, je zou dit zelfs kunnen zien als uiting van onvermogen.

  Ik blijf er vooralsnog bij dat in dit geval de spelers wederom collectief hebben gefaald door een gebrek aan kwaliteit en mentale weerbaarheid. Een stel slapjanussen waarbij ook nog eens de enige lichtpuntjes van de selectie (Te Vrede en Rosheuvel) ineens tot niks meer in staat bleken. Maar daar moet je het als trainer helaas mee doen. Het is een keuze tussen de minst slechte. Lundqvist meteen in de basis laten beginnen had een enorm risico geweest. Als het toen was fout gegaan had iedereen daar weer moord en brand over geschreeuwd.

  De late wissels vind ik persoonlijk wel discutabel. Hoewel je dat ook van 2 kanten kunt bekijken. Want het leek er kort na de rust op dat NAC het eindelijk voor elkaar kreeg om wat meer druk te zetten. Als je op zo’n moment gaat wisselen loop je ook weer het risico dat het in elkaar flikkert. Maar desondanks had hij het ook eerder mogen omgooien.

  1

  4
 • robert
  21 januari, 2019 - 11:35

  Wat betreft de slappe instelling bij belangrijke wedstrijden, en dat al voor het 2e seizoen, is er voor mij wel

  stante: en groepje bestaande uit Koch, Mets, Verschueren, El Allouchi, dat op essentiele posities in het elftal

  staat. Geen opbouw vanuit de achterhoede en het over je heen laten lopen op het middenveld.

  Deze spelers, nu aangevuld met dezelfde karakter types als Kali en Van Aanholt, vormen een dodelijk

  brouwsel voor elk team en natuurlijk ook voor elke trainer.

  Zeker als die laatste ook niets uitstraalt of zich, zoals vorig jaar voortdurend belachelijk maakt.

  En dan hebben wij natuurlijk ook nog een groot keepers-probleem.

  Vorig jaar en nu ook weer Van Leer, welke laatste geen enkele leiding geeft en zijn tijd bij lijkt uit te zingen.

  Ik heb al eerder gepleit voor het opstellen van Zwarthoed. Heeft misschien minder spectaculaire snoekduiken,

  maar zal wel veel meer rust uitstralen en leiding geven.

  Dus wat velen hier ook zeggen: geen 5-mans verdediging.die de bal toch niet kwijt kunnen,

  niet qua kunde en niet omdat er geen fatsoenlijke middenvelders staan.

  Dus liever met een versterkt middenveld, Nijholt, Kali, Lundqvist, Muhren en meer de lange bal hanteren. Een

  afvallende bal is dan eerder van ons. En alleen spelers met gif opstellen. Dus Leigh, Van Hooijdonk (!) of

  anderen met de juiste mentaliteit, zelfs als ze kwalitatief wat minder zijn.

  Ik hoop nog op de komst van een goede c.v.. en een goede multi-functionele aanvaller.

  Bij Van der Gaag hoef je het gif niet te verwachten. Dat laat zijn gezondheid al niet toe. Bedoel ik niet

  cynisch.

  2

  1
 • scheppioni
  21 januari, 2019 - 12:53

  slaap nac slaap maar lekker verder !!
  Degraderen, wat kan jullie het schele.
  Wij as supporters wel, voetbal verziek het niet heren nac spelers en staf !

  3

  0
 • De bal is rond
  21 januari, 2019 - 19:28

  Waarom doet vd Gaag me in toenemende mate in meerdere opzichten aan Dijkhuizen denken ???!!!

  2

  0
 • Tonneke
  22 januari, 2019 - 19:34

  Lambal eerste klas ……. totaal geen beleving bij deze man, woede voelt hij, nog niet misschien dat hij dit voelt!!

  Tip: a.s. vrijdag andere spelers opstellen en zeker geen 5-2-3!!!!!

  O ja, je mag 3 x wisselen per wedstrijd en niet pas na de 67e minuut!!!

  0

  0
 • Tonneke
  22 januari, 2019 - 19:36

  Ons NAC wordt gewoon kapot gemaakt door K3 die op de bank zit, waar zit gvd jullie voetbalverstand???

  0

  0