Go to Top

BSR TV: Stijn Vreven na afloop van het trainingskamp

BSR TV: Stijn Vreven na afloop van het trainingskamp

Het trainingskamp van NAC in Vilamoura is voorbij. De selectie reist vanavond terug naar het veel koudere Nederland. Met trainer Stijn Vreven blikken we kort terug op de afgelopen dagen.

Het kamp werd vandaag afgesloten met een voetvolleytoernooi en ook dat ging er fanatiek aan toe. Volgens de trainer omdat de verliezers mee kisten moeten tillen en dat vindt niemand leuk na een zwaar trainingskamp.

Een ontspannen Vreven kijkt met een tevreden gevoel terug op de afgelopen week. Er is veel en hard getraind en volgens de oefenmeester staat zijn team er beter voor dan voor het trainingskamp. Hij belooft B-Side Rats niet meer ziek te worden en keihard te werken tot het einde van het seizoen.

Bron: B-Side Rats

16 Reacties op "BSR TV: Stijn Vreven na afloop van het trainingskamp"

 • Molenschot Loco
  12 januari, 2018 - 14:24

  Moeten we het vliegtuig opwachten?

  20

  1
 • Talentje
  12 januari, 2018 - 14:40

  Goede man met het hart op de juiste plaats! Heb alle vertrouwen in Stijn en co!

  38

  4
 • Tuinzigtn
  12 januari, 2018 - 15:02

  Goed gesproken stijn. Je bent n goeie pik. Alle vertrouwen in jou
  Ga zo door………. chapeau.

  18

  3
 • scheppioni
  12 januari, 2018 - 18:10

  Ik ben benieuwd, lag het ook juist niet een deel aan utreg ?? Laat het maar zien in zwolle, maar ik wil het eerst zien dat we in zwolle na een half uur niet met 3-0 achter staan !!!

  3

  10
 • willem 4,5
  12 januari, 2018 - 19:03

  Stijn is mijn held!

  3

  2
 • jvt
  12 januari, 2018 - 19:33

  Tja en het zal allemaal wel maar we zijn natuurlijk niet blind dat andere ploegen zoals Sparta zich stevig versterken met wel een ervaren trainer en staf en straks 5 nieuwe spelers. Ook andere ploegen hebben lekker getraind en worden beter. We hebben het altijd over wedstrijdritme. Welnu dat heeft NAC dat nagelaten door geen oefenwedstrijden te spelen. Met voetvolley win je de oorlog niet.

  Geen ploeg die geen oefenwedstrijd speelt, evenals geen ploeg met een volledig open linkerflank. Probeersels die je gewoon niet moet willen. We laten ons graag verrassen, te beginnen tegen PEC. Een ploeg uit een stad die ver afstaat van de onze, waar minder sponsorpotentieel is, met minder supporters en uitstraling.

  12

  19
 • NAC4Ever
  12 januari, 2018 - 20:26

  Pfff jvt, je bent weer wakker he.
  Blijf vooral lekker zeiken, als je daar gelukkig van word. Kun je je ‘gelijk’ halen mochten we in Zwolle verliezen.

  13

  7
 • Sanseveria
  12 januari, 2018 - 22:14

  jvt = jankerd van tilburg

  14

  5
 • F7 Top
  12 januari, 2018 - 23:21

  Jvt overdrijft maar heeft wel een punt; er zijn maar weinig trainers die na een trainingskamp zeggen dat ze er geen reet mee zijn opgeschoten. Ook zien ze allemaal groei en wordt het een top 2e seizoenshelft. Dus om hier nou hossana over te roepen is wat overdreven. Laten we wel zijn, we staan er niet goed voor. Als we elke week zoals tegen Utrecht spelen dan zie ik ook geen probleem, maar ja dat is nu net de crux, ‘als’ telt niet, net zo min als “we waren beter en de scheids heeft ons genaaid” niet helpt tegen na-competitie ontlopen. Realistisch blijven lijkt me het beste voor NAC. HUP NAC!

  8

  3
 • Kerelman
  13 januari, 2018 - 00:25

  Waarom roept iedereen om het halen van spelers? Moeten we dan types als Nijland en Kramer halen die in mijn ogen echt niet veel beter zijn dan jongens die we nu hebben. Het seizoen dat nac degraderen kwamen er ook 10 nieuwe spelers, vorig jaar bij Roda ook. Smulders moet alleen versterkingen halen die bereid zijn om bij nac te komen voetballen. Jongens die zich voor een half jaar ergens in de kijker willen spelen, moeten we lekker laten passeren.

  3

  0
 • F2gekken
  13 januari, 2018 - 02:01

  Smulders wakker worden uit die winterslaap!! We hebben nog een spits nodig. Die Lammers van PSV is wel een goede kandidaat voor ons. Maar Ik denk niet dat ze hem nu nog laten gaan na dat toernooi wat ze nu spelen. Scoren kan hij wel. Maar zoals altijd gebeurt het weer te laat,of gebeurt er weer helemaal niets bij onze club. Er moeten punten gehaald gaan worden vanaf volgende week. Er moet op zeker gespeeld gaan worden en hierop toeval.

  7

  3
 • F2gekken
  13 januari, 2018 - 02:03

  Sorry.Hierop toeval moet zijn niet op toeval .

  3

  0
 • RV
  13 januari, 2018 - 09:43

  Echt de beste trainer sinds jaren.
  Oprecht, brengt beleving, 25 uur per dag op de club én hij heeft ook laten zien spelers individueel beter te maken.

  Wel benieuwd wat er gaat gebeuren, er is geen keuze…
  Er moet gewoon echt een spits bij.

  Je kunt niet uitgaan van de doelpunten productie van Korte, Ambrose en Vloet.
  Ambrose is bovendien erg jong en heeft een blessure verleden, kan niet zo zijn dat die ons moet gaan behoeden voor degradatie.

  4

  -1
 • Ritchey
  13 januari, 2018 - 10:57

  Neem nou maar van mij aan dat ze met een spits met behoorlijk wat NOAD uitstraling bezig zijn. En zoals ze zelf aangeven, moet het wel een echte versterking zijn. Nu alle clubs eerst zelf hun selectie aanvullen, zullen er bij de grotere clubs ook spitsen weten dat ze een 2e helft van het seizoen op de bank terecht komen. In die laatste week (voor de wedstrijd tegen VVV zal onze aanvullende spits in Breda arriveren! En… tegen VVV scoren!

  2

  0
 • Nacdictive
  13 januari, 2018 - 23:27

  Net of veel versterkingen wat oplevert.. Vaker niet dan wel zullen we maar zeggen. En Advocaat naar Sparta, so what? Wat zijn zijn resultaten de afgelopen jaren pfff.
  Dat we geen oefenmatch hebben gespeeld boeit me niet zoveel, een oefenmatch zegt namelijk helemaal niets.
  Ik zeg over Vreven: amen. Gewoon massaal achter NAC en gaan!!

  4

  2
 • Dutchbird
  15 januari, 2018 - 01:53

  Hans Smulders heeft wat geld in zijn broekzakken en dat wordt steeds warmer. Maar een broedende kip moet je niet storen als de broedtijd nog ruim 2 weken duurt.

  Advocaat laat de Rotterdamse euri al meteen rollen en Verbeek heeft een grote bakkes maar niks te makken in dat tukkerdorp en heeft de relatie met MC nu helemaal verknald. (En die van Halst voelt dat hij door Verbeek naar het tweede plan verdwijnt, dus die staat met zijn goed gesoigneerde kapsel alweer te glimmen op Fox.)

  Ik heb geen idee wat onze oud speler van PSV en Dessel Sport uit zijn hoge hoed gaat toveren. Maar ik denk dat het iemand is die prima kan ballen met zowel Vloet als Ambrose.

  0

  0