Go to Top

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC-FC Emmen (1-1)

BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC-FC Emmen (1-1)

NAC moest vanavond winnen, maar kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen FC Emmen. Spits Sydney van Hooijdonk kreeg eindelijk eens wat langer de tijd een doelpunt te forceren, maar slaagde daar uiteindelijk niet in. Wij spraken hem na afloop. 

Bron: B-Side Rats

28 Reacties op "BSR TV: Sydney van Hooijdonk na NAC-FC Emmen (1-1)"

 • Moppernac
  12 april, 2019 - 23:24

  Moet nog heel veel leren

  24

  1
 • van Flieger
  12 april, 2019 - 23:32

  Waar blijft het wekelijkse interview met Allouchi ??

  12

  17
 • Voorwaarts
  12 april, 2019 - 23:43

  Krijg het idee dat van hooijdonk hetzelfde voetbalt als ik zou doen, volle bak inzet voor NAC en de duels in gaan. Het enige probleem is dat ik in de 6e klasse voetbal.

  Ik kan (in deze selectie) nergens echt zeggen dat hij voor iemand onder doet, maar het is duidelijk dat hij nog moet groeien en verbeteren. Ik hoop dat hij volgend jaar kansen krijgt of verhuurd wordt.

  Wat NAC betreft, het wordt een stapje terug mannen. Zie het al sind een paar maanden als de enige optie, maar blijf altijd stomme hoop hebben.

  Van flieger tot cor, van de spion tot chris, ik hoop dat we volgend jaar ook nog met elkaar om kunnen gaan en het met elkaar oneens kunnen zijn.

  Volgende week 3 punten, hup NAC.

  20

  3
 • Dennis
  12 april, 2019 - 23:49

  Half uur spelen en 3 ballen aanraken, zegt genoeg. Veel en veel te slecht voor dit niveau, komt zelfs te kort voor Keuken kampioen divisie

  29

  10
 • Fred1
  12 april, 2019 - 23:52

  Spreekt wel klare taal en lult er niet omheen, moet idd wellicht nog veel leren so what hij gaat er wel vol voor.
  Wat mij intrigeert is dat je 2 vrije trappen op een mooie plek krijgt dat je een specialist in het veld hebt lopen en die twee keer die bal niet mag nemen.
  Want dat doet de “ grote “ Lundquist “ zelf “ wel , buiten die ene corner tegen Excelsior heeft geen enkele vrije trap van hem enig soulaas geboden.
  Zelfs in zo’n penibele situatie prefereert haantjesgedrag en egoïsme boven teambelang en resultaat. Dat begrijp ik dus niet, zowel Lundquist en Ilic gingen vandaag weer als een kip zonder kop voor hun eigen hachje, met veel balverlies en gevaarlijke counters tot gevolg.
  Het is gewoon geen team er zit geen strijd en weinig vernuft in en hier haal je nog weinig punten mee. We creëren nul komma nul.
  Met Elalouchi beginnen was natuurlijk niet slim maar daar is alles al over gezegd en het is sowieso een verademing als die uit het team is die heeft werkelijk alles fout gedaan in die 25 minuten .
  En dat Leigh er niet in stond was een gevoelige aderlating , van Anholt was wederom een drama.
  Van Leer haalde er een paar goede ballen uit maar zo’n goal mag er nooit in , hij staat er voor om die ballen te stoppen maar morst punten voor ons.
  Tja en dan Rosheuvel, Kasteneer , het centrale duo en zelfs Tevrede het houdt niet over.
  We zijn echt de minste club en we staan niet voor niets onderaan.
  Veel spelers zal het ook worst zijn die spelen volgend jaar elders en laten de club zieltogend achter ze hebben de stand de wil en het eergevoel niet. Onverschilligheid druipt er vanaf vond dat vandaag echt bij sommigen extreem.

  29

  4
 • Fred1
  12 april, 2019 - 23:55

  @ Flieger die zal zich dadelijk weer wel melden als hij n camera ziet. De onzin kramer .
  Die vraagt er zelf wel om als ze hem niet vragen.

  4

  11
 • scheppioni
  13 april, 2019 - 00:09

  En Fredje voetbalden we oliedom met die hoge ballen ! Te Vrede en vHooijdonk zal geen ideaal koppel worden en ja Sydney is zeker nog te onervaren zeker voor dit wankel team, maar van anholt en kasteneer aub nooit geen NAC shirt meer aan !!!

  10

  1
 • Bommel
  13 april, 2019 - 00:13

  Fred, dat El Alouchi zo snel gewisseld werd kwam echt niet omdat hij zo slecht speelde, maar omdat Brood het tactisch niet goed had neergezet. Emmen speelde met 2 controlleurs, wat ze de afgelopen 2 wedstrijden overigens ook deden. Als Brood dat geweten had, dan was hij al met Ilic begonnen. Tactische wissel dus.

  14

  4
 • Badeend
  13 april, 2019 - 00:23

  @ Bommel inderdaad. Alleen snap ik niet waarom El Allouchi er dan uit moet. Kali was echt VELE malen slechter en is de enige speler ter wereld die altijd vrij staat wanneer zijn eigen team de bal niet heeft. Schandalig. Van Anholt, Karami en Palmer-Brown ook waardeloos trouwens.

  14

  10
 • Fred1
  13 april, 2019 - 00:30

  Dat kan je wel stellen Scheppie.
  Je maakt zo de ruimtes om te voetballen alleen maar kleiner , een goeie nummer 10 er in had beter gepast je moet mensen hebben die een bal kunnen spelen maar die hebben we niet.
  Dit haalde niets uit.
  Zo’n Anco Jansen had ik graag in ons team gehad .

  5

  8
 • Daan
  13 april, 2019 - 00:41

  Waanzin dat deze beperkte speler in deze cruciale fase wordt gebracht.
  Het was al met al erg teleurstellend vanavond.
  Als we zo spelen verdienen we het ook niet en gaan we recht op degradatie af.

  7

  5
 • Judge M.
  13 april, 2019 - 00:51

  Ik durf te beweren dat als Sidney een andere achternaam had gehad hij dit seizoen geen minuut gemaakt zou hebben en er waarschijnlijk vaker voor Loshi gekozen zou zijn.

  28

  9
 • Dutchbird
  13 april, 2019 - 01:45

  Los zand, stelletje passanten, geen leiderschap. Zelfs toen we achter stonden bleef het terugspeelballen regenen. Is er dan verdomme niemand die verzakende collega’s de huid vol scheld en zelf het voortouw neemt. Iedere keer horen we weer hoe we op de training kunnen voetballen. Dank me de koekoek, op de training is Ruud Brood de man die tussen de spelers staat en de lakens uitdeelt. Tijdens de wedstrijd staat hij aan de zijlijn en kan hij de meeste spelers niet bereiken.

  2

  0
 • naxioma
  13 april, 2019 - 02:49

  Ik had veel liever Fernandes zien invallen en rondom Te Vrede zien spelen. Er zit te weinig voetbalvernuft in het team. Wat is er in hemelsnaam gebeurt dat Fernandes niet eens bij de wedstrijdselectie zit?

  14

  2
 • Jammer
  13 april, 2019 - 08:45

  Komt gewoon veelste te kort op alle vlakken nog.

  2

  2
 • am
  13 april, 2019 - 09:00

  Geen eredivisie niveau! Geen snelheid in combinatie met matige techniek, dan red je het niet.

  3

  1
 • NAC... what else?
  13 april, 2019 - 09:01

  De morning after…. koppijn en ‘n kutgevoel en das niet van het bier gisterenavond. Na de wedstrijd flink kwaad en teleurgesteld geweest, daarna met allerlei als-dan theorieën weer hoop gekregen. Maar nu bij ‘n bak koffie is het besef er weer…. We gaan degraderen dat is wel duidelijk met deze spelers. Ik zeg bewust geen elftal of team wat dat is het totaal niet. Naast het feit dat er teveel alleen voor zichzelf bezig zijn missen we kwaliteit in al zijn facetten, voetbaltechnisch, spelinzicht, werklust, oog voor elkaar, drive, binding met het publiek, noem het maar op. Wissels van voldoende kwaliteit hebben we niet dus voor het resultaat maakt het niet uit wie je laat spelen. Om nog een beetje goodwill te behouden/ kweken vanaf nu alleen maar spelers opstellen met werklust en die het wel een eer vinden om voor NAC te spelen. En dan wordt het kwalitatief inderdaad nog minder maar So be it. Volgend jaar ben ik er gewoon weer bij in de kkd, vol goeie moed en hernieuwd optimisme. Niet omdat ik denk dat we in 1 jaar weer terugkeren maar omdat ik hoop een meer herkenbaar team te zien spelen met spelers waar je een binding mee kunt krijgen. Forza NAC, Zolang daar rond die slanke toren
  Nog klopt het echt Bredase bloed…. enz

  5

  1
 • scheppioni
  13 april, 2019 - 09:04

  Toch hebben we wel een aardige nummer 10, blijkbaar fit en ook scorend aardug in vorm, maar zit niet eens bij de selectie Fredje ?! Ik kan het af en toe ook niet meer volgen en ik heb Brood toch hoog zitten !

  2

  1
 • ome cor
  13 april, 2019 - 09:18

  Sydney is een jong spelertje wat eerst mocht invallen, toen weer niet ivm de 019 en nu weer wel.
  Een jong menneke wat prima kan doorgroeien en de familienaam hoog kan houden wanneer hij af en toe mag invallen in een GOED draaiend elftal.

  Sydney is niet de jonge speler die een dolende ploeg ff bij de hand kan nemen en het verschil maakt.
  Het is niet eerlijk om dat nu al van hem te verwachten. Hij moet nog groeien.
  Met carnaval op dun Beek lukte het deze jongen maar mondjesmaat om chickies te pakken, dus ook buiten de lijnen is zijn status nog 0.

  Overigens, het gezeik op hem snap ik niet. Hi was gisteren nauwelijks minder dan onze TOPSCORER, die iedereen zo graag zou willen houden.

  Maar goed….zijn vader was vooral onze held in het jaar dat hij met NAC promoveerde, dus wie weet komt Sydney in de 1e divisie in navolging van papa, wel goed uit de verf.

  7

  5
 • Castle
  13 april, 2019 - 09:19

  Snel afscheid nemen van alles ,mis 3 spelers houden en dexrest weg ermee

  4

  1
 • Fred1
  13 april, 2019 - 09:45

  Deze jongen heeft wel degelijk iets in zijn mars maar we gaan iemand toch niet beoordelen op de luttele minuten die hij heeft gemaakt en dan alleen maar hopeloze ballen krijgt die hem niet eens bereiken.
  Een spits er bij zetten kan alleen als de aanvoer goed blijft en die is om te janken.
  Ik heb Brood ook hoog zitten maar hij heeft alleen maar de keuze uit: een paar talenten – middelmatige en hele slechte spelers. En daarin maakt zelfs hij ook soms foute inschattingen. Ik zou in deze fase met een gerust hart van Hecke in de achterste lijn zetten voor Palmer Brown, die was samen met van Anholt debet aan de goal. Koch herstelt zich enigszins maar levert ook elke vrije bal bij een tegenstander in opbouwend nog steeds onder het 0 punt.
  Ik denk dat Brood gisteren beter van Hooijdonk in plaats van Tevrede had kunnen brengen want ik zie op dit moment zijn toegevoegde waarde niet, slap in de duels veel balverlies en verre van scherp.
  Mensen die nu al van Hooijdonk afbranden moeten zich kapot schamen , dat mag je doen als hij wedstrijd na wedstrijd de boel verkloot en punten kost , nu moet je zo’n jongen een kans geven en steunen.

  16

  5
 • van Flieger
  13 april, 2019 - 10:23

  Mühren & Schoofs waren toch wel de toppers van die dikke meneer uit Eindhoven. Als je dan toch moet kiezen, hè.

  7

  3
 • PetöVI
  13 april, 2019 - 10:50

  Sydney is een pure afmaker die in de punt moet spelen als je hem in zijn kracht wilt gebruiken. Nu wordt hij alleen als bliksemafleider ingezet en kun je warming betreft niet al zeggen dat hij er niks van kan.

  Wat ik opvallend vind is dat zelfs hij zegt dat hij dit zag als een normale wedstrijd. Dan denk ik godverdomme, nee niks normale wedstrijd! Hier moest je met het hele team erop knallen, schoffelen en met vuile kleding en zand tussen je tanden van het veld afstappen. Maar deze selectie probeert altijd maar “te blijven voetballen”. En dat is precies de reden dat die vonk ook nooit overslaat op de tribune! Wij gaan niet tekeer als we een hakballetje zien of bij een mooie lichaams-schijnbeweging, wij gaan los na een flinke beuk, vallen, opstaan en die bal terugwinnen!

  Geef mij aub weer types op het veld met de mentaliteit van Buijs, vd weg, kolkka, lurling, feher, gudelj, zwaanswijk, salmon, vd leegte, de graaf enz..

  En sodemieter op met die lamzakken met mooie praatjes.

  4

  1
 • Otjes
  13 april, 2019 - 10:51

  Dan heb je een vrije trap specialist en mag tie ze niet nemen. Om te janken.

  5

  0
 • Henk
  13 april, 2019 - 12:14

  Wij van Van Hooijdonk adviseren Van Hooijdonk!

  4

  1
 • Los Pollos Hermanos
  13 april, 2019 - 12:19

  Fred, mag hopen dat jij 13e klasse regio traint, want je snapt er echt helemaal geen kut van. Wat een onzin kraam jij uit zeg.

  Een technische 10 brengen voor meer ruimte? Emmen speelde met een soort van ouderwetse liberio en 2 controlerende middenvelders. Daar wil jij dan een technische 10 tussen gaan zetten om meer ruimte te creëren. Hahahaha. Hoe dan ? 2 controleurs, fredje. Vaste positie. En een doordekkende liberio rol.

  Gaat goedkomen met jou. Hoop gelul, maar er klopt vaak geen zak van.

  20

  5
 • Leurenaar
  13 april, 2019 - 12:24

  Kan zich mooi ontwikkelen konend seizoen in de KKD. Hij heeft mij tot nu toe nog niet weten bekoren…

  0

  0
 • scheppioni
  15 april, 2019 - 12:33

  Ook tegen fortuna denk ik dat je beter met Fernandes kunt ballen dan in dit geval met het duo Te Vrede/v Hooijdonk !! Daarbij kan eventueel Nijholt niet links hangend in de zone dan anholt, want hou mijn NAC hart vast op de linksbackplaats tegen diemers/lamprou !

  2

  0