Go to Top

Crowdfunding nieuwe website B-Side Rats

Crowdfunding nieuwe website B-Side Rats

Onlangs verscheen op onze site een artikel waarin wij aangaven dat de huidige site met gepaste spoed aan vervanging toe is. Met ruim 11 miljoen paginaweergaven per seizoen en meer dan 400 duizend bezoekers moeten we momenteel tijdens piekmomenten te veel van de functionaliteiten uitschakelen om een stabiel platform te blijven voor de NAC-supporter. In de reacties op het artikel kwamen veel supporters met de suggestie om iets te doen met crowdfunding. Wij luisteren graag naar goede idee├źn en daarom lanceren we hierbij een crowdfundingactie, waarmee we de nieuwe site hopen te realiseren.

We beginnen niet helemaal op nul. De afgelopen twee jaar hebben we namelijk met dank aan onze supporters al het nodige kunnen sparen en ook onze internetpartner RB-Media heeft aangegeven ons opnieuw te willen helpen bij de ontwikkeling van een nieuwe website. Toch missen we nog een aanzienlijk bedrag om te kunnen starten met de bouw van een nieuwe site, waarmee we weer jaren vooruit kunnen. Uiteraard hebben we naast de nieuwe website nog meer wensen, zoals bijvoorbeeld het doorontwikkelen van BSR TV. Met deze crowdfundingactie hopen we de komende maand een flinke stap richting de nieuwe site te zetten.

Middels onderstaande QR-code is het mogelijk om een bedrag te doneren aan Stichting B-Side Rats. Je kunt de code scannen met de camera van je telefoon of je kunt op de QR-code klikken en naar het scherm gaan waar je een donatie kunt doen.

Alvast enorm bedankt voor je hulp! Het spreekt voor zich dat we je op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom de nieuwe B-Side Rats website.

Klik op de afbeelding om door te gaan

Heb je interesse om met je bedrijf ‘Supporter van B-Side Rats’ te worden? Neem contact op met ben@bsiderats.nl