Go to Top

De Graaf: “Deden niet de dingen waar we goed in zijn”

De Graaf: “Deden niet de dingen waar we goed in zijn”

NAC bakte er gisteren tegen Vitesse 80 minuten lang helemaal niets van, maar ging uiteindelijk toch met een puntje naar huis. Edwin de Graaf erkende na afloop dat NAC bepaald niet ontevreden mocht zijn met het gevonden punt.

De Graaf: “Het eerste kwartier begonnen we nog wel aardig, maar daarna geven we de wedstrijd weg. We gaan uit posities lopen en doen niet de dingen waar we goed in zijn. In de tweede helft zijn we nog twee keer goed weggekomen. Als je dan in de laatste minuten een goal kan maken, mag je wel van geluk spreken.

Die goal kwam van de voet van de middenvelder, nadat Amoah de bal maar half raakte. De Graaf: “Ja, de bal komt heel gelukkig voor mijn voeten en ik kan hem binnenschieten. Ik had er geen rekening meer mee gehouden. Maar dat maakt het extra lekker.

6 Reacties op "De Graaf: “Deden niet de dingen waar we goed in zijn”"

 • Mandus de Vos
  14 april, 2010 - 09:54

  Wederom een schandalige vertoning. Als NAC zo speelt in de play-offs krijgt het van iedere tegenstander met 4-0 op de broek. Maaskant wakker worden! Het wordt eens tijd dat je Gilissen en Gorter er eens uit haalt.

  0

  0
 • Elj√©
  14 april, 2010 - 10:03

  Dat riepen we vorig jaar ook tussen wedstrijd 30 en 34, Mandus.
  Het jaar daarvoor vond voorafgaand aan de play-offs die schandalige vlaggenwedstrijd plaats omdat NAC zo goed was geweest, dat resulteerde in een 0-3 maar het was feest en een inleiding voor de slechtste play-off reeks ooit…

  0

  0
 • Koelkast
  14 april, 2010 - 10:42

  Puntje meenemen uit Arnhem is zo slecht nog niet. Niet te veel zeiken en gewoon op naar de volgende wedstrijd!

  0

  0
 • Rik
  14 april, 2010 - 12:07

  Schandalige wanprestatie!

  0

  0
 • scheppioni
  14 april, 2010 - 12:27

  Met zo'n instelling van de meeste spelers, geen NOAD, dan verlies je nog van de dames van stilburg ! De wil om te winnen, dus de druk naar voren zetten zeker tegen zo'n tegenstander !

  0

  0
 • Leur Noord
  14 april, 2010 - 20:00

  Wat doen jullie op de training? KLAVERJASSEN ofzo? wat was het weer waardeloos ! en voor de spelers die vergeten zijn waar NOAD voor staat: Nooit Opgeven Altijd Doorgaan !!! mis de strijd en de inzet en de over mn lijk mentaliteit !

  COME ON NAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  0

  0