Go to Top

Ed Janssen fluit NAC – Roda JC

Ed Janssen fluit NAC – Roda JC

Scheidsrechter Ed Janssen heeft van de KNVB het duel NAC – Roda JC toegewezen gekregen. Janssen zal worden bijgestaan door zijn assistenten Polman en Strijker. Vierde official is de heer Teuben.

Janssen had dit seizoen eerder de leiding over de wedstrijden Ajax – NAC (3-1) en AZ – NAC (2-1). In Amsterdam stuurde hij Bart Meijers met zijn tweede gele kaart van de wedstrijd van het veld. De leidsman vond zijn charge op de bal te hard, waardoor Meijers voor één duel werd geschorst. In Alkmaar kende Janssen NAC een penalty toe, nadat Ambrose neergehaald werd in het strafschopgebied. Diezelfde Fransman miste, maar Korte wist de rebound te benutten. Verder opvallend: Ed Janssen hield dit seizoen nog niet één keer zijn kaarten op zak in de Eredivisie.

Komende zondag wordt er om 14.30 uur afgetrapt in het Rat Verlegh Stadion.

Bron: B-Side Rats, KNVB

23 Reacties op "Ed Janssen fluit NAC – Roda JC"

 • De Lange
  13 maart, 2018 - 12:44

  Nac ligt weer onder de loep in Zeist dus ben benieuwd. Gok dat we Mulder krijgen als we tegen de Stillempjes moeten ????

  30

  3
 • Wij gaan niet opzij
  13 maart, 2018 - 12:47

  Wij willen Makkelie!

  39

  0
 • Jf
  13 maart, 2018 - 12:54

  Umar zal wel niks meekrijgen want die hebben ze op de korrel door die media!

  28

  0
 • 076
  13 maart, 2018 - 12:58

  @De Lange : Haha dat is echt niet te hopen, dan loopt heel die wedstrijd uit de hand. Dus hopelijk is de KNVB slim genoeg om Mulder niet die wedstrijd te geven. Doe maar Makkelie :)

  20

  3
 • Uit je Naaht
  13 maart, 2018 - 13:05

  @De Lange

  Misschien moeten we eens stoppen met dat Calimeresque complotdenken. Je impliceert hier dat Mulder met opzet tegen NAC fluit en dat de KNVB omdat we onder een vergrootglas liggen (hoezo, überhaupt?) met precies die reden Mulder laat fluiten tegen Willem II. Wat een bizarre onzin. Alu-hoedje af en gaan!

  Ik raad iedereen eens aan om op supporterssites van andere clubs te gaan kijken, dan krijg je een idee over hoe inwisselbaar sommige commentaren zijn. Elke site heeft zijn notoire zeikerd, elke site heeft twee of drie scheidsrechters die hen “voortdurend naaien”. Gisteren kwam ik op een FC Twente-site de theorie tegen dat NAC opzettelijk van Roda zou willen verliezen omdat Hans Smulders zich ooit negatief zou hebben over FC Twente (!) en dat we dus maar wat graag FC Twente onderaan zouden zien staan.

  Het fanatisme van een geel-zwarte bril is leuk, maar het slaat nérgens op. Scheidsrechters doen het zonder camera’s, in split seconds en ze doen het voor ons. Twee keer een nadelige beslissing over onze club en vervolgens worden álle beslissingen vanuit het idee bekeken dat de betreffende scheidsrechter NAC “altijd” naait. En als je er zo naar kijkt: ja, dan kun je altijd zien wat je wilt zien.

  Mulder heeft NAC in het verleden niet bepaald geholpen; dat is correct. Maar waren de scheidsrechters die onze de laatste tijd wat meer geluk toebedeelden vooringenomen haters van onze tegenstanders? Natuurlijk niet. En dan het idee dat de KNVB om obscure en duistere redenen hier rekening mee zou houden en ons op een cruciaal moment een scheids zou toebedelen die zogenaamd tegen ons is… lachwekkend.

  (Wellicht was het een grapje, De Lange, en ik bedoel het ook niet persoonlijk, maar dat gezeur over scheidsrechters en KNVB-complotten komen me de neus uit – ik ga hier dus even code rood op).

  45

  20
 • Ouwe Spionkop
  13 maart, 2018 - 13:08

  Hou toch eens op met dat gezeur over die scheidsrechters. De afgelopen 2 wedstrijden mogen we niet klagen!
  De ene keer zit het tegen, de andere keer zit het mee.
  Er is echt geen complot tegen NAC of zo. \

  21

  4
 • Dutchbird
  13 maart, 2018 - 13:15

  Nu maar hopen dat Goetzee deze keer wel nieuwe batterijtjes in de stadionklok heeft gedaan.

  14

  1
 • Neapolis
  13 maart, 2018 - 13:19

  Hopelijk pakt Garcia de tweede helft een gele kaart, zodat hij niet meer op scherp staat aankomende belangrijke wedstrijden.

  16

  3
 • Boelie
  13 maart, 2018 - 13:22

  het maakt niet uit wie er fluit, die punten blijven in Breda!

  13

  0
 • De Lange
  13 maart, 2018 - 13:25

  @uit je naaht , zie de smiley en lees t als grap. Ik begrijp je mening. Jammer dat de media alleen de discutabele voordelen van ons Nac erg nadelig belicht. Dit was dus de laatste wedstrijden het geval. Maar alle andere gevallen dat we benadeeld zijn (en dat zijn er nogal)hoor je weinig van.

  19

  1
 • Stijn Wreeftrap
  13 maart, 2018 - 13:25

  Scheidsrechters mogen fouten maken en momenten verkeerd beoordelen. Maar als ze wedstrijden uit de hand laten lopen door 90 minuten inconsequent te fluiten mogen wij daar best wat van zeggen. Mulder en Nijhuis zijn wat dat betreft 2 pannenkoeken eerste klas.

  32

  1
 • Uit je Naaht
  13 maart, 2018 - 13:56

  @De Lange:

  Yes, ik ging er wat hard in – vandaar de disclaimer aan het eind. Het gaat niet om jouw reactie, maar het meer algemene complotdenken waar jij (ironisch) op voort bouwt. Niets persoonlijks in die zin :)

  @Stijn Wreeftrap:

  Daar mogen we zeker wat van zeggen, net als Stijn Vreven dat tijdens de wedstrijd lekker fanatiek deed (jammer dat hij meteen naar de tribune werd gestuurd). Er is echter een verschil tussen wat zeggen over de kwaliteiten van een specifiek optreden en het hemeltergende complotdenken dat personen in diskrediet brengt. Er wordt altijd gezegd dat het niveau zo ontzettend laag is, maar het was 10 of 20 jaar geleden echt niet beter, en het is in andere landen ook niet van een niveau dat spectaculair veel hoger is dan hier. Dit is gewoon hoe de wereld werkt: alles moet razendsnel beslist worden door mensen die dat naar hun beste vermogen doen. En wij wijzen dan op basis van 20 herhaling naar hoe inconsequent ze wel niet zijn. Ze doen hun werk (gezien de verantwoordelijkheid die ze dragen) voor een appel en een ei (in andere sectoren wordt “verantwoordelijkheid” véél hoger beloond) – we mogen verdomme blij zijn dat ze het willen doen.

  5

  5
 • Nac bredaa
  13 maart, 2018 - 14:13

  Prima zolang we maar geen mulder en kamphuis hebben

  11

  -4
 • Baosje
  13 maart, 2018 - 14:25

  @ uit je naaht

  ik heb het ook gelezen , haha
  ze zijn in Pluskut als de dood dat NAC ze inderdaad een oor aan gaat naaien

  het is dat we de punten zelf nodig hebben , anders had ik ze graag het laatste zetje gegeven

  kwam gisteren op tv iemand van de supportersvereniging van fc fraude op tv , die sprak over een faillissement van de club bij degradatie …

  6

  1
 • Geel Zwart Hart
  13 maart, 2018 - 14:51

  Mulder ooit in Breda fluiten, dan roept men onheil vanuit Zeist over zich af. Deze man staat garant om als rode lap te fungeren. Een hele aparte fluitist, die mij zelfs agressief kan krijgen (agressie is zonde van mijn energie dus de ik daar liever niet aan). Zonder hem had Twente niks gewonnen. Nee geen calimerogedrag gewoon harde waarheid over dhr. Mulder.

  12

  0
 • Toontje
  13 maart, 2018 - 16:35

  Kan Lurling niet nog een keertje worden uitgenodigd. Alleen voor op de bank (niet als wissel want dat mag en kan niet. maar als tijdelijk staflid) of in de kleedkamer. Hij weet hoe het moet tegen Roda en krijgt ze op scherp. We zijn die 5-3 na die 1-3 achterstand door vooral Lurling nog niett vergeten.

  5

  0
 • 1 van de 2
  13 maart, 2018 - 16:45

  Waar blijft de videoscheids?
  Gaat alweer over de fouten die scheidsrechters maken- rode kaart bij Nac(was er geen) geen strafschop voor AZ tegen Feyenoord, 2 strafschoppen voor Willem 2 tegen PSV(waren er geen) etc etc

  Zelfs bij VI vinden ze het prima dat het zo blijft , anders hebben ze geen programma meer.

  2

  3
 • Baosje
  13 maart, 2018 - 16:49

  @1 van de 2

  wat zit je nou te zeiken joh.. we hebben er 6 punten mee verdient !!

  aan einde vd rit heb je zo’n beetje gekregen waar je een heel seizoen recht op had …
  ene keer krijg je geen pingel , terwijl dat een 500% zuivere is
  andere keer krijg je een pingel tegen die sloepschrobbers en een tegen ADO , die er beiden geen zijn

  2

  2
 • scheppioni
  13 maart, 2018 - 17:43

  Ook geen favoriet dit pratend paard !! Maar het kon erger, overigens jf dat zou dan wel een hele slechte scheids gedachte zijn !! Een pingel is een pingel, niet op die kut naahuis toer !!!
  HUP NAC, revanche zondag is zowat handhaving !!

  2

  0
 • 1 van de 2
  13 maart, 2018 - 17:54

  Baosje

  Term als zeiken gebruiken geeft geen blijk van fatsoen.
  Verdient met een t schrijven geeft geen blijk van……… ( vul zelf maar in)

  2

  0
 • Wanny
  13 maart, 2018 - 23:00

  Die videoscheids is ook niet alles. Ligt het spel nog vaker stil.

  0

  0
 • Ad B uit Roosendaal
  13 maart, 2018 - 23:02

  Ik vind het niet spannend wie er scheidsrechter is.

  Altijd goed, de NAC-spelers moeten het doen. De scheids heb je een keer mee en een keer tegen.

  NAC speelt steeds beter en ik heb er vertrouwen in.

  2

  0
 • donvangeene
  16 maart, 2018 - 11:36

  De slechtste ref van de eredivisie, hebben wij die weer !!

  0

  0