Go to Top

El Allouchi: ‘Het wordt een beladen wedstrijd’

El Allouchi: ‘Het wordt een beladen wedstrijd’

Mounir El Allouchi blikte voor de camera van BN DeStem terug op het afgelopen half jaar. Volgens de middenvelder/aanvaller was het een lastige periode. “De laatste drie wedstrijden hebben we ons goed terug geknokt.”

“We staan er nu weer bij”, voegt hij toe. “We zijn er nog lang niet hoor, we moeten wel doorpakken nu.”

De eerste wedstrijd na de winterstop is die tegen buurman Willem II. De Tilburgers staan met 19 punten op plaats 12. NAC, met 15 punten, op de zeventiende plek. “Dat wordt een hele beladen wedstrijd. Zowel voor hen, als voor ons.”

El Allouchi vindt het prettig om even op trainingskamp te zijn. “We kwamen gisteren laat aan en toen zag je al dat het een mooi complex was. Je zit in Zuid-Spanje, zonnetje. Het kan niet beter denk ik.”

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

8 Reacties op "El Allouchi: ‘Het wordt een beladen wedstrijd’"

 • Negentientwaalf
  7 januari, 2019 - 07:32

  Ik kan niet wachten!!

  9

  0
 • Michel
  7 januari, 2019 - 07:39

  Eigenlijk moeten we over deze wedstrijd heen kijken: het is ‘de derby’ (hoeveel is er nog van over) maar het is ook maar een van de resterende potten. Lijfsbehoud is belangrijker dan alles willen we doorbouwen. Maar wat zou het geweldig zijn om een ontketende Leigh en Te Vrede de klus te zien klaren.

  En het kan ook gewoon, zo goed is het allemaal niet daar.

  20

  1
 • Kennerbreda
  7 januari, 2019 - 08:03

  NAC heeft dit seizoen nog geen fatsoenlijke uitpot gespeeld. Zal een keer tijd worden dat er ook buiten Breda wordt gepresteerd. W2 speelt thuis dit seizoen hondsberoerd dus ideale gelegenheid om daar in Tilburg maximaal voor de 3punter te gaan.

  7

  0
 • Los Pollos Hermanos
  7 januari, 2019 - 08:21

  Als ADO Den Haag daar op hun sokken winnen, moeten wij toch ook iets kunnen forceren? Kom op NAC!

  9

  0
 • Boei
  7 januari, 2019 - 09:15

  Eigenlijk moet er gewoon worden gewonnen de 20e. Dan doe je gewoon lekker mee met de middenmoot. Maar als W2 lang niet thuis heeft gewonnen dan zal NAC uiteraard we weer de ploeg zijn, die dat voor ze omdraait. Ze scoren makkelijk, dus zullen we er zeker 2 of 3 zelf moeten maken..

  3

  0
 • Tombola Breda
  7 januari, 2019 - 09:19

  @Kennerbreda , ik werk bij een Tilburgs bedrijf (ja arme ik..). Maar mijn Stillems collega’s maken zich toch wel grote zorgen hoor. Ze zijn sterk begonnen en hebben een prima selectie. Maar de laatste weken spelen ze echt als een natte krant, inclusief Fran Drol. En het vertrouwen in die Koster (achternaam en uiterlijk komen perfect overeen) is ook flink tanende. Het is gewoon geen knok ploeg en zijn bij de minste tegenslag meteen uit het veld geslagen.

  Dus als NAC echt met het mes tussen de tanden speelt kan het zo maar gaan lukken daar.

  17

  2
 • scheppioni
  7 januari, 2019 - 12:35

  Hopelijk pakt o.a. Mounir het in 2019 op om echt van waarde te zijn, tegen h’veen was het al meer onbevangen prima, het lijkt erop dat hij moeite heeft om taakgericht te voetballen en dan moet een goeie t.s. daarop inspelen !

  1

  0
 • Belgische Naccer
  7 januari, 2019 - 19:01

  Als NAC de inzet geeft als thuis tegen Heerenveen en Vitesse, dan winnen we.
  Alleen is dit uit nog niet eerder gebeurd.

  Zie Emmen uit, Groningen uit, Zwolle uit, enz. Hopelijk kunnen ze het tegen Willem 2 wel brengen!
  Met heel veel NAC supporters erbij!

  Hup NAC! En het mooie is dat je die stillers dan meteen keihard in de shit duwt! Is ook gewoon een zeer matig ploegje. Zeker als Paardestaartje Sol vertrekt in de winterstop. Dat zou mooi zijn.

  0

  0