Go to Top

Ex-NAC: Angeliño:”Hun situatie maakt me verdrietig”

Ex-NAC: Angeliño:”Hun situatie maakt me verdrietig”

Het was de tweede keer dat Angeliño in het tenue van PSV tegenover NAC stond. De Spanjaard won met 2-0 en had zelf nog kunnen scoren, maar raakte de lat. De kleine linksback is blij met de punten, maar het doet hem pijn dat NAC laatste staat.

Afgelopen jaar speelde Angeliño nog voor NAC, maar sinds de zomer speelt hij voor PSV. Toch spelen veel van zijn oud teamgenoten nog in Breda. De Spanjaard volgt de club hierdoor nog steeds. “Hun situatie maakt me verdrietig. Ik heb respect voor NAC en hoop dat ze erin blijven.”

Bron: B-Side Rats, Eindhovens Dagblad

36 Reacties op "Ex-NAC: Angeliño:”Hun situatie maakt me verdrietig”"

 • Nicky
  10 maart, 2019 - 19:30

  ik hoop het ook!

  17

  2
 • scheppioni
  10 maart, 2019 - 19:59

  Klopt, er is altijd hoop ! Zelfs met dit NAC en staf !

  5

  4
 • Mmm
  10 maart, 2019 - 20:15

  Wat een lieverd en wat jammer dat hij niet meer bij ons is…..

  12

  4
 • J nac
  10 maart, 2019 - 20:23

  Ik hoop dat ik er naast zit maar ik zie dit nac geen 10 punten meer halen.
  Een geweldig kut elftal geen leiding van bovenaf.
  Volgend jaar helemaal opnieuw beginnen en weer proberen een nac elftal te maken met een juiste trainer.

  37

  4
 • Ed
  10 maart, 2019 - 20:40

  We halen nog na competitie, maar dan. Mes tussen de tanden vanaf vandaag. Ilic, Fernandez, kai kai en Verschueren erbij volg gas zaterdag!!

  10

  6
 • Ed
  10 maart, 2019 - 20:44

  Kan Henk ten Cate niet ff invliegen. Is toch familie van Vd Gaag. Daar valt niet mee te sollen. 🔥🔥 “vuurwerk” in de kleedkamer gvd!

  11

  10
 • Dirk
  10 maart, 2019 - 21:02

  @ed
  Ten Cate is schoonvader van Te Vrede.
  Brusselers en MvdG zijn zwagers

  22

  0
 • Nacfan
  10 maart, 2019 - 21:21

  Het einde was echt prachtig. Hij werd toegezongen door 350 nacsupporters in het uitvak, waaronder ik. Wat heeft hij zich toch ontwikkelt daar in Eindhoven. En vooral mooi dat hij nog aan NAC denkt, was gisteren om het eind ook echt te zien. Geweldige voetballer en ik gun hem het allerbeste, zoals heel NAC denk ik. Was tie nog maar bij ons….

  36

  1
 • Christ
  10 maart, 2019 - 21:25

  Maak niet uit wie er voor de groep staat, maar als je zo staat te verdedigen kan zelfs de beste trainer geen elftal van maken. De verdedigers hebben geen spel inzicht en zien niet wat er achter zijn rug gebeurt. Er wordt ook geen rugdekking gegeven en gecoacht. De tegenstandeer lopen zo achter de rug weg.

  6

  4
 • The Cosmic Gate
  10 maart, 2019 - 21:43

  Wat een held blijft hetzelfde , en wat was het een genot om naar te kijken.

  Dat in tegenstelling tot 80% vd bagger van nu

  9

  0
 • Nr. 14
  10 maart, 2019 - 21:54

  Hoop is uitgestelde teleurstelling…

  7

  7
 • Eddie_V
  10 maart, 2019 - 22:36

  De enige die ik kon toezingen vanuit een thuis-vak. hij wordt zo gemist

  4

  0
 • Dutchbird
  10 maart, 2019 - 23:56

  Klasbak, vanaf minuut 1 bij PSV van toegevoegde waarde. Verzaakt nooit. Gaat na 3 seizoenen PSV de volgende stap maken.

  Manu Garcia kan eenzelfde proces doormaken als hij Toulouse snel inruilt voor PSV of Ajax. Voor dat soort jonge spelers is de Nederlandse top ideaal. Jammer dat in onze huidige MC lichting niemand van dat niveau zit.

  7

  0
 • ome cor
  11 maart, 2019 - 06:31

  Dit is nu stroop om de mond van de supporters smeren.
  Ik heb respect voor de broodvoetballer Angeliño hoor. Geweldig hoe hij zich opwerkt en mooi dat NAC een trede is op zijn ladder van succes.

  Maar als hij met zijn huidige werkgever wint van zijn vorige werkgever en een microfoon onder de neus krijgt dan geeft hij gewoon een politiek correct antwoord, zoals hierboven te lezen staat.

  Meer dan dat is het echt niet.
  Angeliño heeft niks meer met NAC dan dat het een vorige werkgever is en met supporters heeft hij al helemaal geen bijzondere band.

  11

  22
 • Geelzwartwit
  11 maart, 2019 - 07:49

  Als je met 5 verdedigers en 2 verdedigend ingestelde middenvelders steeds 2. 3. 4 goals om de oren krijgt en zelf 2 keer scoort in 8 wedstijden. En dan al weken lang denkt met zo’n opstelling en tactiek wel te kunnen winnen.. tja.. heb je daar dan je trainerspapieren voor gehaald? En wat zijn je assistenten dan waard? Die laten het gelaten toe?

  7

  0
 • De Bolle Damen
  11 maart, 2019 - 07:56

  Waar komt /kwam die euforische stroom aan loftuitingen vandaan toen deze koekebakker werd aangesteld bij NAC? Waar is/was dat misplaatste positivisme op gebaseerd? Een paar puntjes met Excelsior gehaald een keer gelijkgespeeld op Madeira en een keertje een uitoverwinning in Centraal Portugal.

  De allerslechtste NAC trainer ooit!
  Tegen PSV moet je proberen iets te halen. Dat doe je niet met 5 verdedigers dat doe je met Ilic, Fernandez, Lundquist Rosheuvel en Tevrede en Kastaneer.
  Daarachter 4 verdedigers en een keepert.
  Dan wordt het of 3-0 of je scoort 1 of 2 keer en ben je dreigend.

  Als je je allerslechtste spelers (verdedigers) teveel aan de bal laat komen gaat het fout Mitchell. Je was zelf een beperkte verdediger en die Penders naast je ook, dus JULLIE zijn schuldig aan het feit dat ik dit seizoen niet weet waar ik naar zit te kijken. Dit is niet mijn NAC.

  Er zijn slechtere selecties in de geschiedenis van NAC geweest.
  Ik ga al 47 jaar en dit jaar slaat alles. Thanks to you . Waardeloze technische staf.
  En dit roep ik al vanaf de Open Dag. Wat een drama trainer.
  Opportunisme van mij ? JA! En zo moet NAC ook voetballen in thuiswedstrijden: OPPORTUNISTISCH!
  En in uitwedstrijden , smerig verdedigen, en punten stelen/sprokkelen.
  Zo moeilijk is het niet.

  6

  6
 • van Flieger
  11 maart, 2019 - 09:10

  Van Flieg sprak dit vriendelijke en aardige mannetje afgelopen juli nog in Zwitserland. NAC vindt hij wel degelijk mooi, hij heeft daar zijn carriere een beslissende boost kunnen geven. Sprak vorig jaar nog geen woord Nederlands.

  Overigens is Angelino wel een van de hoofdredenen waarom we nu zo wanpresteren. Tasende, zoals hij in Spanje gewoon heet, is de beste linksback van ons NAC van de afgelopen 40 en de komende 40 jaar geweest. Smulders had geen Idee wie hem moest opvolgen en kwam niet verder dan zwakkebroeder Carolina. Als je zo’n goede speler in huis hebt geschonken gekregen en je bakt er vervolgens zelf niets van met je grote Woenselse TD mond, ja dan trek je een zware wissel op het elftal. En daarvoor was Smulders verantwoordelijk.

  10

  3
 • TheBelg
  11 maart, 2019 - 09:26

  @Van Flieger, je zegt het Angelino was een geschenk en vorige én volgende jaar geen back die maar in de buurt komt. waarom verwijt je dan de TD, wie dat dan ook is, dat de vervanger niet van dezelfde kwaliteit is?
  Nu sta ik ook niet bepaald achter de uitgevoerde transferpolitiek, maar dit is een beetje onzin.

  6

  4
 • TheBelg
  11 maart, 2019 - 09:27

  * volgende 40 jaar

  0

  0
 • van Flieger
  11 maart, 2019 - 09:37

  Belg – Smulders riep vanaf maart vorig jaar in de rondte dat hij de afhankelijkheid van City ging afbouwen. Dat deed hij zodat hij zelf meer te besteden en binnen te halen had. Hij ging het wel even regelen. Hij ging het wel even doen. In de euforie van de (krappe) handhaving vergaten zij een eerlijke evaluatie te houden en lieten deze Woenselse mavoklant met hun credit card en carte blanche winkelen in de kelders en op de vlooienmarkten van het betaalde voetbal. En daar zijn we uiteindelijk aan kapot gegaan, iets wat jaren kann duren voordat we er weer bovenop zijn. Dit is geen klein dingetje, dit is een existentiele bedreiging voor ons NAC.

  6

  0
 • Judge M.
  11 maart, 2019 - 10:33

  @Flieger: was jij dan ook bij de wedstrijd van de lempkes in Montreux tegen Galatasaray met buiten Bjorn vd Doelen en gevolg enkel Turkse fans langs de lijn? Daar hadden we er wel paar kunnen drinken anders!

  2

  0
 • van Flieger
  11 maart, 2019 - 10:41

  Rechter – van Flieg was daar met een zakenvriend uit Verbier, in Stade de la Saussaz te Chailly. Vooraf geborreld in Montreux. Het was grandioos weer. Er was wel een bus uit Eindhoven, maar met die figuren hebben we in principe niks te maken. Mooie compensatiesigaar opgestoken. Vond die Turkse keeper geen feest.

  4

  0
 • Judge M.
  11 maart, 2019 - 10:54

  Dat meen je niet! Ik heb in die dagen toevallig 2 dagen gelogeerd bij mijn tante in Verbier en nog met een parapent tussen de alpen gezweefd. Voor de wedstrijd het standbeeld van Freddy Mercury en het “Smoke On The Water” casino met een bezoekje vereerd maar het eten simpel gehouden bij de Subway ;-). Ik stond halverwede de linker veldhelft en nog even wat met vd Doelen bijgekeuveld.. Dat moeten we de volgende keer toch maar eens wat beter plannen dan!

  3

  0
 • van Flieger
  11 maart, 2019 - 11:00

  Het elftal zat in dat nieuwe W Hotel in Verbier, op 1 minuut van de grandioze woning waar van Flieg verbleef, praktisch bij de lift. Van Flieg sprak met Angelino en de Jong. Toen van Flieg met de Jong sprak, in afwachting van Tasende, bleek dat op Fox Sports te zien te zijn, kwamen zelfs sms-berichten vanuit Dubai binnen waar van Flieg nou helemaal mee bezig dacht te zijn.

  4

  0
 • Cool Hand
  11 maart, 2019 - 11:08

  Ik heb zaterdag bij the Gunners d’n Ad gesproken.

  13

  0
 • Van "taajlaand
  11 maart, 2019 - 11:30

  En, hoe was het eten daar Judge en Flieg?
  Leuk zwembad in het hotel of omgeving, en wie waren er allemaal nog meer?
  Kom op, stik nieuwschierig wat daar allemaal nig meer gebeurd is, en of dat de bedden gied waren b.v…;-)

  Maar war betreft Angelino, helemaal eens met ome cor.
  Wat als NAC (ha ha, sorry …gekke bui denk) daar gewonnen had?
  Hadden we dan van hem gehoord dat “hij de punten ons absoluut had gegund”.
  Nee, kan ook niet t.o.v. medespelers, maar is een kaai goede broodspeler, die voor enkele euros meer ook zo weer weg is uit lampegat.
  En terrecht, zouden velen hier ook doen, hoe zéér ik ook vorig seizoen van hem genoten heb en hij mede ons in de éte heeft gehouden.
  Maar dat is zijn vak hè, en liet dat ook merken, mis ik bij veel van onze huidige spelers.

  Helaas is Angelino nu passé, en moeten we het doen met de commedie papers van nu…

  3

  1
 • ome cor
  11 maart, 2019 - 11:32

  @Cool Hand
  Dus toch ? Ik dacht al dat ik m gezien had, maar wist het niet helemaal zeker.
  Nou dan kunnen we mooie dingen verwachten.
  D’n Ad…….wauw

  1

  1
 • Van "taajlaand
  11 maart, 2019 - 11:33

  Comedy capers en nog wat stomme schrijffouten.

  1

  0
 • Judge M.
  11 maart, 2019 - 11:44

  Het eten bij de Zwitserse Subway smaakt hetzelfde als die in Nederland, van ‘Taaijland ;-). Qua bier weinig bijzonders als ik het in mijn Untappd terugkijk. Enkel een wel aardige porter La Bonne Combine. En het parapenten is een dikke aanrader!

  2

  0
 • Van "taajlaand
  11 maart, 2019 - 12:00

  Ha ha. Dakjewel Judge M.

  Nog nooit in Zwitserland geweest, maar als er een goei pilske te krijgen is vind ik het al gauw goed.ū

  2

  0
 • Dutchbird
  11 maart, 2019 - 12:20

  Lijkt wel een couplet van “vurrek zeg kerel ben jij ut” dat hierboven is uitgewerkt door Flieg en Judge.

  Ik gun IT baasje Flieg deze geneugten des levens. Zo lang het nog kan, je heerlijk laten verwennen door IT leveranciers die hopen dat daardoor wat eerder een handtekening onder hun contract terecht komt.

  3

  1
 • van Flieger
  11 maart, 2019 - 12:28

  Bij Suisse-Majestic op het terras gedronken en gegeten, is tegenover het station van Montreux. Zeer sigaar vriendelijk terras.

  3

  2
 • DunErwt
  11 maart, 2019 - 14:52

  Net bij coffee company in Rotterdam een bakje koffie gedronken, smerige koffie en het terras was gewoon kut.
  #superinteressantflieg

  1

  4
 • DunErwt
  11 maart, 2019 - 14:55

  Net gescheten bij de mac aan de lijnbaan Rotterdam.
  Heerlijk gescheten, de toiletten zijn zeer geschikt om goed door te schijten.

  2

  5
 • Breda
  11 maart, 2019 - 17:58

  Volgend jaar maar eens beginnen met een keeper die zijn verdediging coacht.

  2

  0