Go to Top

Ex-NAC: Cornelissen aan de slag bij RKC Waalwijk

Ex-NAC: Cornelissen aan de slag bij RKC Waalwijk

Zo’n interlandbreak zorgt altijd voor een wat onbestemd gevoel. Het ritme is uit je weekend en op teletekst-pagina 818 gebeurt geen reet. Omdat er niet gevoetbald wordt, is er ook nauwelijks nieuws te melden. Gelukkig is daar vanochtend Ton Cornelissen. De oud-spits heeft een nieuwe baan.

Cornelissen keerde recent terug bij RKC Waalwijk, een van zijn voormalig werkgevers. Op eigen verzoek werd de voormalig topscorer toegevoegd aan de technische staf van de beloften van de Waalwijkers. Cornelissen wordt assistent-trainer bij het tweede en gaat verder ook scoutingwerkzaamheden verrichten voor de club uit de Jupiler League.

Naast zijn werk bij RKC blijft Cornelissen actief bij Kozakken Boys. Daar is hij samen met Danny Buijs verantwoordelijk voor de prestaties van het eerste elftal.

Bron: B-Side Rats, BD

25 Reacties op "Ex-NAC: Cornelissen aan de slag bij RKC Waalwijk"

 • ome cor
  9 oktober, 2017 - 09:56

  Onze topscorer met het mooie record.
  Goede herinneringen aan croupier Ton.

  13

  3
 • scheppioni
  9 oktober, 2017 - 12:45

  Zeker weten ome cor !!
  Toto Cornelissen (afgeleid van de topscorer wk’90)
  Een echte NAC spits, het ga hem goed !

  5

  3
 • Henri
  9 oktober, 2017 - 13:46

  Op eigen verzoek m.a.w. op pro deo basis.

  0

  2
 • Dutchbird
  9 oktober, 2017 - 14:13

  Twee keer bij NAC gespeeld. Die prikte ze er makkelijk in, 35 maar liefst in de eerste divisie in het seizoen 90/91. Ook nog uitgeroepen tot beste speler van de eerste divisie dat jaar. Heeft in dertien seizoenen meer clubs versleten dan die logo kusser van ADO ooit zal halen.

  3

  3
 • van Flieger
  9 oktober, 2017 - 14:26

  Weinig nieuws te melden terwijl er eigenlijk heel veel nieuws zou moeten zijn. De non-valeur Gielen had het toch over een plan dat er zomaar lag ? Waar is dat plan, wat zijn de vervolgacties ? Waar blijft het extra geld ? Wie gaan erbij komen tijdens de winterstop (waarin ze weer massaal 2 weken op vakantie zullen gaan en de rolluiken naar beneden laten).

  Om nou te gaan roepen dat er geen nieuws is, is een beetje beschamend. We hebben een supportersvertegenwoordiger in de RvC die zijn werk niet doet en een stelletje onvoorstelbaar passieve commissarissen die 7 maanden nodig hebben om met een geheim plannetje te komen.

  Enfin, laatst is een aandeelhouder overleden, wat is er met zijn aandelen gebeurd, wie heeft die overgenomen ?

  25

  68
 • Dutchbird
  9 oktober, 2017 - 14:41

  Ooit van erfgenamen gehoord Fliegertje?

  12

  5
 • Badeend
  9 oktober, 2017 - 14:48

  Wat ben je toch een eikel, hans deelen. Gadverdamme wat een gebrek aan fatsoen. Weten we ook gelijk waar dat dreigmailtje van je reünie vandaan kwam vrijdag.

  15

  5
 • van Flieger vanaf de costa
  9 oktober, 2017 - 14:54

  Wil degene die op mijn naam zit te posten hiermee stoppen? Niet normaal dat het bestuur van onze club dit toelaat, wat een wanvertoning. Goetzee en Gielen zijn hier in eigen persoon verantwoordelijk voor.

  Het wordt tijd dat ons slecht geselecteerde elftal weer gaat spelen, want ik kan mijn traumatische frustraties hier niet voldoende herhalen onder zo weinig nieuwsberichten. Hopelijk verliest NAC zaterdag in de Koempel, zodat het bestuur niets anders meer rest dan opstappen

  Fijne dag allemaal

  3

  22
 • Ki Utsuri
  9 oktober, 2017 - 15:06

  Flieger is aan zichzelf verplicht om a.s. donderdag aanwezig te zijn op op de klankbordavond. Dan kan hij al zijn vragen en inzichten persoonlijk ventileren richting Smulders en Vreven. Sterker, ik verwacht van Hans Deelen dat hij zijn komst persoonlijk heeft aangekondigd bij de directie en daarbij een minimaal spreektijd (uurtje genoeg?) heeft afgedwongen. Desnoods wordt de volgende technische meeting verplaatst naar Zwitserland. D’r zal in Feusisberg best ergens wel een zaaltje te huren zijn (is het Hotel Panorama Resort & Spa de moeite?).

  18

  2
 • van Flieger gewoon vanuit Helvetia
  9 oktober, 2017 - 17:57

  Wellicht dat Smulders even tijd heeft voor de issues:

  – Stans, Haemhouts, Nijholt, Dijkhuizen, Ekangamene, Brondeel, Dessers, Barker, Smith-Brown,
  – schieten met een schot hagel terwijl je efficient moet zijn bij een Club als NAC,
  – verliezen van Jeffrey Bitterbal van As die door jouw bazen als een dief in de nacht is weggestuurd, omdat hun man Graeme Rutjes het allemaal zou gaan doen,
  – hoe kan het toch dat we het nu al jaren afleggen tegen kleine clubjes als Excelsior, Sparta en VVV en het ook tegen modale Clubs met minder toeschouwers niet trekken (AZ, Roda, ADO) ?

  Wellicht dat de grootaandeelhouder en Simon van Collem look-alike W van Aalst meteen maar even mee kann komen om nou eens uit te leggen wat de plannen van en met ons NAC überhaupt zijn, het is volstrekt onduidelijk allemaal.

  29

  50
 • TeunDeBeun
  9 oktober, 2017 - 17:59

  Iemand toevallig kaartje(s) ‘over’ tegen PEC voor B-Side?

  1

  3
 • Driekus
  9 oktober, 2017 - 18:23

  Flieger is een zielig persoon. Waarschijnlijk kan hij ook zijn ei niet kwijt bij de DB bank. Vraag me af hoe ze daar over deze nitwit denken.

  5

  5
 • Anton
  9 oktober, 2017 - 19:08

  Flieger ik ken al des personen persoonlijk. Ze lachen je uit maar dat we je al heel lang …stop eens energie in nac. Met geld en vrije tijd dan ben je misschien nuttig voor ons maar ook voor nac … ze hebben onze club gered en daarom kan ik elke week genieten balen schelden feest vieren en van geluk soms huilen …. zo n6 je pyjama aan en tut in en niet meer op je laptop …. droom ze samen met can dijk van een negatief nac ….. O en handjes boven de …….

  6

  4
 • Advocaat van de Duivel
  9 oktober, 2017 - 20:03

  Heer Van Flieger moet zich goed realiseren dat de heer hier goed onderbouwde argumenten en bewijzen moet brengen, mocht één van de door hem telkenmale aangeklaagde personen ineens besluiten er niet meer om te willen gniffelen.
  Op smaad staat mogelijk een gevangenisstraf van 6 maanden of in het geval van de manier waarop heer Van Flieger dit meent te moeten doen, namelijk op schrift en gebruikmakend van diverse openbare podia ter verspreiding (smaadschrift), een jaar (artikel 261 WvS).
  Uiteraard zal één en ander door de confrères mogelijk met een geldbedrag geschikt worden -een mogelijkheid die de rechtbank straftechnisch ook heeft en over het algemeen hanteert- maar desalniettemin is het mogelijk een wijs iets om hier in het Zwitserse eens over na te denken.

  10

  3
 • Rubenac
  9 oktober, 2017 - 22:05

  Zigge zagge , Zigge zagge ????

  1

  0
 • Flieger Vanger
  9 oktober, 2017 - 22:13

  Geen nieuws. Ik ga vliegeren.

  1

  3
 • Bruske
  10 oktober, 2017 - 01:21

  Mijn god Flieger… waar je ook vandaan komt..

  Hoe kun je ten eerste hopen dat NAC komende zaterdag verliest? Wat doe je dan hier?

  Verder zijn we vorig jaar misschien wel met wat geluk gepromoveerd maar wat maakt dat uit? Dit jaar verkopen we onze huid duur en we blijven er mooi in, dat weet ik wel zeker!

  Je kunt veel dingen van de negatieve kant bekijken maar wordt je daar gelukkiger en beter van?

  Ik ben ook een realist en als er iets slecht is zeg ik het ook maar je kan ook overdrijven!!

  Wat ben ik trots op ons clubje dat we het iedere ploeg in de eredivisie lastig kunnen maken!

  8

  1
 • Dutchbird
  10 oktober, 2017 - 02:17

  Ik heb alle begrip voor de frustraties van Fliegermans. Als je een leven lang steeds de verkeerde keuzes maakt en voortdurend foute vrienden kiest wordt je bitter en ga je schelden en respectloos beschimpen.

  Als NAC supporter heb ik veel meer waardering voor van Aalst, van Weelde en Burema (en de andere aandeelhouders) die er stonden toen onze club kopje onder dreigde te gaan. En ook voor Smulders en Vreven (+ andere technische staf) die NAC terugbrachten naar de eredivisie en ook daar de supporters durven vermaken met een getalenteerd jong team.

  17

  1
 • Kopspion
  10 oktober, 2017 - 09:25

  Heeft er misschien iemand ergens een fliegermepper liggen ?

  7

  1
 • Flieger vanuit de baarmoeder
  10 oktober, 2017 - 09:28

  HUP NAC

  4

  2
 • Flieger Mepper
  10 oktober, 2017 - 10:26

  Komaan NAC!!!
  Komt allemaal goed…

  1

  1
 • Bert van Simon
  10 oktober, 2017 - 12:45

  Famous for not travelling. Twee weken geen NAC tegen een directe concurrent die ons eruit heeft geknikkerd voor twee jaar juup. Plus nog eens autocombi = net iets meer dan eenderde van de beschikbare kaarten verkocht!?

  Kom op! Schouders eronder jongens, ik vind dit tegenvallend. Spoor even iedereen aan dat ze kaarten moeten kopen, het team heeft de support nodig.

  5

  2
 • scheppioni
  10 oktober, 2017 - 12:48

  Zoontje Xavi van onze legende spits ‘schopdiebalernoueensin’ Simons blijkt een heel groot talent te zijn !!
  Gaan we toch met een schuin oog volgen, maar verder voor zaterdag op volle sterkte naar roda en voetballen van seconde 1 dan winnen we daar !! HUP NAC !

  1

  2
 • jvt
  11 oktober, 2017 - 08:58

  Voor donderdag:
  1. Wat zijn de sportieve ambities van NAC voor de komende drie jaar gezien haar hogere budget en meer toeschouwers dan menige andere ere club
  2. waarom 32 contractspelers waarvan heel wat zwakke broeders en verhuurde spelers die daar zelf geen basisspeler zijn ipv 20 sterke spelers en punten pakken? en nu te weinig weerstand op de training door het te lage niveau
  3. waarom de as niet van Nac is
  4. waarom nog steeds ongezien spelers aantrekken (die er ook niet direct staan)
  5. waarom in tegenstelling tot iedere andere ereclub uit het rechterrijtje transfersommen voor Juup spelers betalen (alternatief was nog meedelen in doorverkoop), was dat geld niet beter voor betere toneelspelers te gebruiken?
  6. de soap met keepers, waarom drie zwakke, onervaren keepers ipv een erewaardige opvolger aan te stellen vanaf vroegtijdig bekend worden vertrek Brondeel
  7. kosten baten Smulders Dessers 3.5 t wat al heel weinig is tov alle mislukkingen (keepers teveel, rijtje op de bank of tribune met 2 tot 3 jarige contracten), slechte prestaties Smulders en consequenties
  8. waarom op het scoutingsapparaat van MC te teren en blind te varen
  9. Waarom Horsfield 3 jarig contract geven terwijl die in de Juup al niet de beste was, en niet optie tot verenging en anders maar niet; er zijn genoeg backs met deze kwaliteit in de Juup
  10. Waarom zo veel begeleiders en toch zo weinig progressie; verdedigers leren niet koppen etc. terwijl we daar trainersassistenten voor hebben
  11. waarom al niet vroegtijdig een eigen spits ipv 32 spelers; de as met Mari, Garcia, en spits is niet van NAC
  en dat is op z’n minst twijfelachtig; die vertrekt eind van het seizoen, we zijn teveel afhankelijk van MC terwijl we 3.5 t van Dessers in salarissen van spelers hadden kunnen steken
  12. waarom Nac tav maatschappelijke doelen niet meer zichtbaar
  13. stand sponsiorinjkomsten tov vorig jaar Juup
  Moet jvt nog verder gaan?

  1

  0
 • Ojee
  11 oktober, 2017 - 22:06

  Nee, we hebben liever dat jvt hier zijn toetsenbord dicht houdt (mag langdurig) en donderdag deze vragen exact op deze manier en met dezelfde geniepige ondertoon live gaat stellen aan de betrokkenen.
  O ja, die laatste 2 vragen slaan op niks. Het is een technische klankbordavond.

  0

  1