Go to Top

Ex-NAC: Kramer toch nog naar Sparta

Ex-NAC: Kramer toch nog naar Sparta

Michiel Kramer maakt het seizoen af bij Sparta Rotterdam, dat meldt Voetbal International. De spits tekent een contract voor een half jaar bij de club, dat hem transfervrij op kon pikken. Kramer liet ruim een week geleden zijn contract ontbinden bij Feyenoord.

Sparta had sinds de komst van Dick Advocaat diepgaande interesse in de 1.95 meter lange Kramer. De spits gaf echter zelf aan voorkeur te hebben voor een andere club. Michiel had zijn zinnen gezet op een avontuur in het buitenland, maar tot een transfer kwam het niet. Sparta trekt nu alsnog aan het langste eind en lijft de aanvaller zodoende in. Eerder vandaag konden wij nog melden dat Kramer mee traint bij Telstar, maar daar komt dus een vervroegd einde aan. NAC speelt op woensdag 18 april om 20.45 uur tegen Sparta op Het Kasteel.

Bron: B-Side Rats, Voetbal International

31 Reacties op "Ex-NAC: Kramer toch nog naar Sparta"

 • Baosje
  12 februari, 2018 - 16:02

  schijnt dat ze sinds kort Kwekkeboom kroketten verkopen op het kasteel …
  dat wilde Michiel echt niet aan zijn neus voorbij laten gaan

  denk dat NAC met Ten Vrede een meer allround spits in de voorhoede heeft lopen

  41

  8
 • kopspion
  12 februari, 2018 - 16:08

  is tie toch nog in het buitenland terecht gekomen !

  hup Sadiq !!!

  27

  4
 • Geeltje
  12 februari, 2018 - 16:28

  In het jaar dat wij degradeerden haalde we ook van die pareltjes in de winterstop.

  64

  1
 • Baosje
  12 februari, 2018 - 16:37

  @ Geeltje

  dat is precies wat ik dacht toen ik Ajax tegen fc Fraude zag spelen….
  Twente heeft goede (mooi weer) spelers , maar geen spelers om tegen degradatie te voetballen… nu Sparta ook al met dergelijke spelers in zee gaat … krijg ik steeds meer vertrouwen in een goede afloop voor ons

  Roda is een ploeg waar we serieus rekening mee dienen te houden .. dat is stilaan een vechtmachine aan het worden…die gaan dr punten nog pakken

  aankomend weekend is het fr Fraude tegen Sparta… wat zou een gelijkspelletje ons toch goed uit komen…..

  56

  1
 • Wreaks Mega
  12 februari, 2018 - 16:55

  @Baosje

  Ben het met je eens. Roda heeft een selectie om vechtvoetbal te spelen. FC Rente heeft eigenlijk alleen Assaidi en Maher, met de rest win je de oorlog niet.

  Alleen zou ik als ik NAC was meer naar Groningen en Heracles kijken. Die hebben helemaal niks erbij gehaald in de winter, sterker nog zijn allebei zeer belangrijke spelers kwijtgeraakt (Idrissi/Groningen en aanvoerder Pelupessy-Heracles). Die hebben ook allebei geen spelers om degradatievoetbal te spelen, maar staan met hun huidige selectie binnen schootsafstand van de ploegen die vechten tegen degradatie. En zijn er in principe alleen maar minder op geworden, terwijl de ploegen daaronder zich allemaal versterkt hebben. Zeker Groningen moet zich zorgen gaan maken. Daar rommelt het aan alle kanten, voetbal is niet om aan te gluren, nu weer spits weggestuurd etc etc. En staan maar 3 punten voor op NAC. Haal je Groningen bij, dan verwacht ik dat NAC Groningen, Twente en Sparta onder zich laat. NAC volgende week thuis AZ, Groningen uit naar VVV. Gat van 3 punten zal zich denk ik handhaven, tot de week erna. Dan is het Groningen – NAC. Die moet je winnen, dan zet je een reuzenstap.

  25

  2
 • tripomatic
  12 februari, 2018 - 17:05

  Tsja….. elk kasteel heeft z’n hofnar nodig he. ;-)

  17

  0
 • De scout
  12 februari, 2018 - 17:34

  Als Sparta nu niet degradeert… met Michiel kroket kramer!

  2

  1
 • willem 4.5
  12 februari, 2018 - 17:40

  We moeten niet naar anderen kijken, is zinloos hebben we geen enkele invloed op. De enige met wie we rekening moeten houden zijn wij, Wij heten NAC en wat de rest doet of koopt of denkt of zegt, daar hebben geen fluit mee van doen!

  27

  1
 • ome cor
  12 februari, 2018 - 17:44

  Hahaha wat een loser.
  Eerst met een grote bek nee zeggen tegen Sparta en Ado en dan met hangende pootjes toch maar naar Sparta.

  Eerlijk is eerlijk, een gemotiveerde Kramer kan wel een paar goaltjes meepikken hoor, maar “motivatie” en “Kramer” zijn nu niet bepaald identieke tweelingen.

  Dick is van de bitterballen, Michiel van de kroketten…..zal me een feestje worden op Spangen.

  20

  4
 • Sia
  12 februari, 2018 - 17:57

  Roda had enorm veel mazzel tegen SC Heerenveen, voor hetzelfde geld staat het 4-0 bij rust. FC Twente was dichtbij een punt tegen Ajax, wat me verraste na de wanprestatie tegen AZ thuis. Alle clubs onderin, wij, Willem II, Sparta, Roda, Twente, zijn allemaal flegmatiek: teams die allemaal in staat zijn boven zichzelf uit te stijgen als het een beetje meezit maar ook hard op hun bek kunnen gaan als het kwartje de verkeerde kant op valt. Goed voorbeeld: NAC – Ajax. Bij 0-0 krijgt Ambrose de bal in de voeten gespeeld van Onana. Blijft hij iets rustiger dan staat het voor minuut 10 ineens 1-0 en wordt het echt geen 1-8 meer.

  Conclusie: er is geen pijl op te trekken. Hoewel ik het met Wreaks Mega eens ben dat Roda wel wat meer tegenstand biedt dan voor de winterstop.

  10

  1
 • NAc bredaa
  12 februari, 2018 - 17:57

  Yeeeeehes. Concurrent minder

  5

  0
 • Dutchbird
  12 februari, 2018 - 18:29

  Ik zie een stevige aanvaring tussen Advocaat en Kramer aankomen.

  15

  2
 • Ad B uit Roosendaal
  12 februari, 2018 - 18:50

  Wij gaan gewoon uit van eigen kracht.

  Aanstaande zaterdag punten pakken tegen AZ. Er zit veel voetballend vermogen in ons NAC en na een dagje rust (gisteren tegen Excelsior) staan de toppers er zaterdag weer!!

  En als AZ eventueel toch tussen de palen schiet, dan hebben we Bertrams.

  12

  2
 • Tvb
  12 februari, 2018 - 19:06

  Kramer leuke spits, maar hij heeft zichzelf wel onmogelijk gemaakt met z’n broodje kroket

  4

  1
 • De Lange
  12 februari, 2018 - 19:14

  Al 2 maanden niet gespeeld. Wat invalbeurten bij F nerd. Ff niet getraind. Wens m succes met Dicky

  7

  1
 • buurman
  12 februari, 2018 - 19:24

  Vier punten uit twee is voldoende/goed. Maar we staan weer met beide voeten op de grond. Gisteren was eigenlijk een verloren wedstrijd door die glaszuivere goal van excelsior.
  Roda speelt niet goed maar sprokkelt wel punten. Twente gaan gegarandeerd nog punten halen. Zelden zo’n onterechte penalty gezien gisteren voor ajax. Het was ook geen vrijetrap buiten de 16 meter,het was helemaal niks. Ja de scheids had een kaart mogen trekken voor een schwalbe.
  Nu heeft sparta die lange Kramer er nog bij en dan winnen we ook van sparta niet zo maar. Willem2 staat er net zo beroerd voor als ons.
  Het kan allemaal nog goed komen, maar het blijft tot de laatste wedstrijd heel spannend vrees ik.

  13

  13
 • PeterB52
  12 februari, 2018 - 21:26

  Ik snap alle vrolijke reacties niet op het feit dat een directe concurrent een scorende spits haalt, ze hadden voorheen spitsen die geen bal af kunnen maken. Ik zie sparta hier eerder beter dan slechter van worden als ik heel eerlijk ben..

  18

  5
 • Fred
  12 februari, 2018 - 21:46

  Ik denk dat we toch iets verder moeten kijken dan Roda , Twente en Sparta het zou mooi zijn als Groningen, de kruiken en Excelsior ook in het degradatie spelletje betrokken worden .

  16

  0
 • Zwampie
  12 februari, 2018 - 21:54

  PeterB52
  Op basis van wat is hij een scorende spits.
  Omdat hij zoveel doelpunten maakte bij Feyenoord, waardoor hij weg mocht natuurlijk!!!!
  Tja dat heb ik idd gemist;)

  6

  0
 • Zwampie
  12 februari, 2018 - 21:57

  Fred
  Kruiken doen het hele seizoen al mee voor degradatie
  Groningen moet je idd over 2 weken erbij betrekken,en je pakt zelf dan 3 punten en dan is de paniek helemaal groot in Groningen,maar we weten ook hoe het dan meestal gaat met ons NAC.
  Excelsior had je gisteren erbij kunnen halen maar blijven nu op 6 punten.

  6

  0
 • buurman
  13 februari, 2018 - 09:24

  We moeten uit gaan van ons zelf en………….. dan is wat NAC tegen excelsior liet zien teleurstellend. Normaal was het een verloren partij maar gelukkig hadden we een keer de grensrechter mee.
  We gaan nog punten halen maar er ook nog verliezen en dat geldt voor alle concurrenten. Het gat met excelsior is normaal gesproken te groot. Groningen zou nog kunnen al geloof ik persoonlijk niet dat die nog verder terug zakken. Twente zie ik helaas boven de streep eindigen, zij lieten bij ajax weer eens zien dat ze een behoorlijke selectie hebben. Dus voor 3 besmette plaatsen, waarvan 1 plaats dodelijk, zijn er maar vier (of vijf) ploegen.
  Het wordt zwaar, als je van excelsior had gewonnen had je wat meer lucht gekregen. Met een driepunter tegen az trek je weer wel alles (voorlopig) recht.

  2

  0
 • Henkie2.0
  13 februari, 2018 - 10:03

  Kaartverkoop Groningen-uit is los:

  € 7,70 per ticket inclusief 2 consumpties. EN omwisselen achter het uitvak.

  Kopen die tickets..!!

  7

  0
 • nachoreca1
  13 februari, 2018 - 11:02

  Waar kramer zit stikt me niks. Maak me nog steeds lichte zorgen over ons dossier. Had zo gehoopt dat we na heracles in staat waren excelsior te verslaan. Dat we in een winning mood stemming waren zeg maar….Maar je kruipt daar natuurlijk gewoon door het oog van de naald. Nu az thuis… best pittig… nee beste vrienden we zijn er nog lang niet.desalniettemin come on nac!!

  6

  -1
 • Kipiani
  13 februari, 2018 - 11:39

  Niet goed voor ons met die Kramer.
  We zijn er inderdaad nog lang niet. Maar nog niet gedegradeerd.
  Blijf het zeggen met Mounir en Rai kan het het echt niet,
  Tempo voor die jongens ligt voor gewoon te hoog op dit moment en hun algemene handelingssnelheid is te laag. Dat zien 15.000 mensen van de 18.000 in Breda.
  Begin niet over looplijnen, goed trainen, balans en positioneel in het elftal.
  Begin met de juiste spelers op de juiste plaats op te stellen. Cruciaal: HANDHAVEN.
  6-1 winst te Almelo, lekker.die drie punten. Maar geflatteerd. We hebben een kwetsbaar team.
  AZ loopt en speelt ons helemaal weg. In dat team zit pas snelheid, automatismen en scorend vermogen.

  2

  5
 • Ki Utsuri
  13 februari, 2018 - 11:45

  Natuurlijk zijn we er nog lang niet. Het lijkt me ook sterk dat er überhaupt supporters zijn die vorig jaar, na de gelukkige promotie, dachten dat we ons in februari al wel veilig zouden hebben gespeeld.
  Het verbaast me wel dat Sparta en Twente rare fratsen uithalen, en daarmee zelf veel onrust creëren.

  Dat Sparta Kramer haalt boeit me niet zoveel. Begin januari had Kramer geen interesse in Sparta, en haalde Sparta Friday, en nu is Sparta wel goed genoeg om even op conditie te blijven. Dit gaat alleen maar gezeik op leveren natuurlijk.
  Sparta had de centen beter kunnen gebruiken, in een extra verdediger ofzo.
  Dit is gewoon gokken. De kans dat het goed uitpakt is even groot als de kans dat het slecht uitpakt (ontwrichte selectie).

  Dezelfde rare fratsen zie je bij Twente. Maher binnen halen, je beste middenvelder van de eerste seizoenshelft een andere positie geven (Jensen) en El hamdaoui binnen halen die direct 6 weken eruit ligt met een hamstringblessure.
  Allemaal contractjes voor een paar maanden. Daarna zijn ze weer gevlogen. Daarentegen kan je een zelfopgeleide Ter Avest zijn contract niet verlengen. Pure wanhoopspogingen met geld wat er eigenlijk niet is.

  En dan ná de transferperiode bij de KNVB gaan huilen dat je een begrotingstekort gaat krijgen omdat door de stand op de ranglijst je minder tv-inkomsten gaat krijgen (1,5 miljoen). Noem het slim en sluw, maar het begint toch verdacht veel te lijken op Russische roulette.

  9

  0
 • Dutchbird
  13 februari, 2018 - 15:09

  @Kipiani dat je het blijft zeggen vind ik prima, maar telkens opnieuw typen bij BSR vind ik minder.

  0

  0
 • Los Pollos Hermanos
  13 februari, 2018 - 15:29

  Als ik Sparta was had ik mooi voor deze “eer” bedankt. Verwaand kut joch. Heb je niets aan. Sfeerverzieker. Wel leuk dat Advocaat daar nu rondloopt. Dat kan echt alleen maar fout gaan tussen die 2. Ik geef het een maand,

  0

  0
 • Guuske
  13 februari, 2018 - 16:50

  Is dat die schaatser?

  1

  0
 • Judge M.
  13 februari, 2018 - 17:39

  Toch jammer dat we dit seizoen Sparta al thuis gehad hebben en we niet meer aan de Beatrixstraat spelen.. Onze “Krooooooooooooookettuh frikandelllluuuuuuuuuuuuh” verkoper daar had Kramer daar de hele wedstrijd wel bezig kunnen houden aan de zijlijn ;-)

  3

  0