Go to Top

Ex-NAC: Muric op huurbasis naar Nottingham Forest

Ex-NAC: Muric op huurbasis naar Nottingham Forest

Manchester City-talent Arijanet Muric wordt aankomend seizoen verhuurd aan Nottingham Forest. De boomlange doelman heeft tevens zijn contract in Manchester verlengd tot 2024. Op het tweede niveau van Engeland mag Muric nu ervaring op gaan doen.

De doelman is zelf erg blij met zijn driejarige contractverlening en kijkt uit naar zijn verhuurperiode: “Mijn contract met City voor drie jaar verlengen is ongelofelijk en een eer voor mij”, zei Muric. “Door naar Nottingham te gaan krijg ik de gelegenheid om nog meer ervaring op te doen. Ik kijk uit naar de nieuwe uitdaging”, aldus Muric.

Muric speelde welgeteld één officiële wedstrijd voor NAC, waarin hij wel direct de nul wist te houden. Wegens keepersproblemen bij de Engelse grootmacht werd de doelman vroegtijdig teruggehaald.

Bron: B-Side Rats, BBC

 

25 Reacties op "Ex-NAC: Muric op huurbasis naar Nottingham Forest"

 • drsMarcellus
  9 juli, 2019 - 12:19

  Gelukkig hebben wij nu ook een goeie keeper in huis. Ik denk dat NAC met Olij een toppertje in wording heeft binnengehaald.

  81

  1
 • Dirk
  9 juli, 2019 - 12:20

  Mooi voor hem, maar krijgen wij nog een ervaren keeper erbij ?? Nu karol weg is valt er wel een gat achter Olij

  4

  2
 • 1 van de 2
  9 juli, 2019 - 12:23

  Weet dat het weinig zin heeft om terug te kijken maar als we deze keeper hadden kunnen houden vorig jaar dan was de kans groot geweest dat we nog ere hadden gespeeld.
  Maar hadden etc etc is vrij zinloos

  35

  2
 • ome cor
  9 juli, 2019 - 12:27

  Ex NAC klinkt wel mooi.
  Spelers die hun hele carrière bij NAC hebben gespeeld zijn “Ex-NAC”, maar deze Muric met 1 potje ook hahaha.
  Het is jammer (en begrijpelijk) dat hij terug naar City moest. Anders had hij voor ons toch misschien wat puntjes kunnen redden die ons van degradatie zouden hebben gehouden, maar “als, als, als” dat telt niet.

  Laten hopen dat de nieuwe selectie er een mooi en succesvol seizoen van gaat maken.
  Aan onze huidige keeper zal het niet liggen. Olij vind ik een leuke, professionele doelman die veel in z’n mars heeft. Laten we het eerst maar eens gaan zien, maar ik gok dat NAC (ook bij promotie) niet zijn plafond zal zijn.

  19

  3
 • Sia
  9 juli, 2019 - 12:29

  Naar verluidt gaat het om een huurperiode van 1 wedstrijd.

  66

  1
 • misterbean
  9 juli, 2019 - 12:32

  Wordt een beetje moe van alle ex-NAC nieuws, zeker over deze speler die nog geen maand hier gespeeld heeft. En aangezien we er de afgelopen jaren meer dan honderd spelers doorheengedraaid hebben kan dit zo eindeloos doorgaan. Ik begrijp hieruit dat jullie de nadruk willen legen op eigen vergaard nieuws, maar dit schiet zo echt zijn doel voorbij. We weten ondertussen veel meer over alle ex-NACers dan over onze huidige selectie. Ik ben veel meer geïnteresseerd in achtergrond informatie over de spelers van NU dan over al die oud-passanten.

  17

  51
 • ton
  9 juli, 2019 - 12:33

  ex nac!!!!!

  1

  1
 • Nacdictive
  9 juli, 2019 - 12:33

  Mooie club waar hij naartoe gaat.. een beetje NAC: structureel minder presteren dan eigenlijk zou kunnen.

  4

  2
 • Spion
  9 juli, 2019 - 12:46

  @misterbean je bent toch niet verplicht om het te lezen. Persoonlijk vind ik het wel interessant om te lezen hoe de carrière van ex-nac spelers verloopt en zo hoef ik niet te zoeken.

  24

  1
 • ome cor
  9 juli, 2019 - 12:47

  @misterbean
  Als een onderwerp “Ex NAC” en de betreffende spelersnaam bevat, dan kun jij toch zelf bepalen of je het topic interessant vindt om te lezen of dat je het lekker overslaat ?
  Dat staat je helemaal vrij !
  De crew van BSR verplicht niemand tot het lezen van topics op deze site of topics in het bijzonder, dus het is pure vrijheid van wat lees je wel en wat lees je niet.

  Boeit een onderwerp jou als individueel bezoeker niet, dan ben je ook niet verplicht dat te laten weten onder het betreffende onderwerp, want -ook al klinkt het misschien wat lullig- deze site is immers niet alleen voor jou gemaakt.

  Laat deze site gewoon het nieuws brengen zoals de hobbyisten die ‘m maken het voor ogen hebben en laat berichten die jou niet boeien links liggen en bewaar jouw (vaak wél boeiende reacties) voor de topics die jouw interesse wel hebben. Dan blijft het voor de mensen die wel over Ex-NACcers willen lezen ook nog leuk.

  29

  4
 • hgmaster
  9 juli, 2019 - 12:48

  Maak alsjeblieft een aparte ex-nac categorie en gooi die op een aparte pagina!

  7

  37
 • Ivo
  9 juli, 2019 - 13:03

  Misschien is één of twee ex-nac verzameltopics per week een optie? Ik vind het ook wat over de top. Dit is goedbedoelde feedback hè.

  8

  14
 • Dutchbird
  9 juli, 2019 - 13:21

  Gewoon zo doorgaan BSR. Na drie reacties gaat het toch niet meer over het topic. Gewoon lekker iedere dag nieuwe discussies zonder dat je vingers overwerkt raken van het scrollen.

  1

  0
 • Arie
  9 juli, 2019 - 13:22

  Pleur nou op hoor met dat Ex-NAC, die jongen heeft 1 wedstrijd gespeeld en werd toen weggetrokken door die hoerenclub.

  3

  25
 • Dutchbird
  9 juli, 2019 - 13:23

  on topic: het is letterlijk al een grote jongen maar gaat dat figuurlijk ook worden. Heer en meester in de 16.

  2

  0
 • Arie
  9 juli, 2019 - 13:24

  ome cor

  Het vervuilt de tijdlijn wel. Het belangrijke bericht over het ophoepelen van Gersbach was binnen een paar uur al verdreven uit de bovenste topics.
  Misschien een idee om een splitsing te maken op de website in belangrijke dingen met prioriteit en dit soort bijzaken.

  2

  10
 • F8Hipster
  9 juli, 2019 - 13:34

  @Arie je bent niet verplicht te lezen of te reageren op de Ex-NAC berichten. Veel mensen weten het namelijk wel te waarderen, zeker als er wat minder NAC nieuws te melden is.

  14

  1
 • Ultimate!
  9 juli, 2019 - 13:34

  Wat was ik blij met deze reus in het doel! Wat was ik teleurgesteld dat ie terug moest naar Man. City!

  Wat was ik blij met de komst van van Leer! Wat ben ik blij dat deze dramatische ballenvanger weer vertrokken is!

  Wat ben ik blij met Olij! Go for it Nick!

  6

  1
 • JohanB
  9 juli, 2019 - 13:40

  Goed bezig redactie. Laat sommige maar zeuren, ik vind het uiteindelijk wel interessant om zulke dingen te weten en dan toch weer een beetje terug te denken aan de periode van desbetreffende speler. Ook al was het van Muric 1 wedstrijd, zeker door alles eromheen vind ik het nog wel leuk te weten hoe zijn carrière verder verloopt. Respect ook dat jullie zelfs hierin jullie tijd stoppen om dit te volgen/uitzoeken en er een artikel over schrijven.

  Voor de mensen die het niks interesseren, mij interesseert het niet dat jullie het niks interesseert. Open dan gewoon het artikel niet, anders is het wel sonde van je tijd om het te openen, lezen en dan ook nog te reageren dat het je niet boeit. Ik lees liever ook nieuws dat er interesse is in een speler of er een bij komt maar zolang dat nieuws er niet is lees ik ook graag wat anders!

  9

  0
 • Voorwaarts
  9 juli, 2019 - 13:42

  @F8Hipster

  Vooral de laatste zin, ik merk toch dat ik vaak even op BSR kijk of er weer eens wat te melden is. Als het nieuws me niet aanstaat lees ik het artikel en de comments vluchtig en klaar.
  Vind een “vulling” artikel in de zomer vele malen fijner dan enkele dagen geen nieuws.

  15

  0
 • Spionkop
  9 juli, 2019 - 15:49

  De enige speler die alles gewonnen heeft bij NAC.

  8

  0
 • Bredazuid
  9 juli, 2019 - 18:39

  Denk dat we achteraf maar blij moeten zijn dat deze boom van een kerel vroeg terug moest naar city. hadden we in de ere gebleven betekent nog een jaar billenknijpen met waardeloze voetballers. Degradatie doet nac op de lange termijn wel goed denk ik. Nieuwe leiding, frisse jongens die voor elkaar willen knokken! Heb er zin in! Hup NAC

  4

  0
 • Sanseveria
  9 juli, 2019 - 19:03

  Inderdaad Bredazuid

  Kan je nagaan: als Muric was gebleven hadden we nog steeds met Smulders en al die lapswanzen opgescheept gezeten ;-)

  2

  0
 • Belgische Naccer
  9 juli, 2019 - 19:56

  Volledig van overtuigd dat we met deze keeper erin waren gebleven. van Leer heeft zeker 20 punten gekost door houdbare ballen gewoon door te laten alsof het niks is.

  Maar ieder nadeel heb ze voordeel. Dus we kunnen nu eindelijk bouwen aan een vechtploeg die op volle inzet gewoon iedere tegenstander gaat verpletteren, zeker thuis! Ik snak naar Niemand wint in Breda…en dat dat dan ook echt zo is. Dat lijkt alweer zo lang geleden….

  Kali en Anholt al weg?

  1

  0
 • Fan uit Zevenbergen
  9 juli, 2019 - 21:11

  Ex Nac

  Manu mag het ook 2 weken proberen bij City 1
  Aan te sluiten luk het niet word Hij weer verhuurd

  0

  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *