Go to Top

Ex-NAC: Robinson naar SVV Scheveningen

Ex-NAC: Robinson naar SVV Scheveningen

Brandon Robinson lijkt zijn belofte niet waar te kunnen maken. Het talent uit de jeugd van Feyenoord is was na een avontuur bij FC Den Bosch club loos, waarna hij zijn conditie op peil hield bij SVV Scheveningen. Omdat er geen geïnteresseerde club langs kwam, besloot de aanvaller om per direct aan te sluiten bij de selectie van de amateurclub.

De22-jarige aanvaller, die op alle posities voorin uit de voeten kan, stond in zijn tijd bij XerxesDZB en Feyenoord te boek als groot talent. Omdat hij bij NAC meer kans zag om door te breken dan bij de Rotterdammers vertrok Brandon in 2014 naar Breda. Helaas werd zijn periode bij NAC niet wat hij ervan verwacht had, waardoor hij na twee jaar richting FC Den Bosch vertrok. Uiteindelijk speelde Robinson 22 duels voor de club uit de hoofdstad van Noord-Brabant.

Omdat hij niet wist te imponeren tijdens zijn stages in het buitenland en er geen andere clubs interesse toonde, trainde de aanvaller mee bij SVV Scheveningen. Omdat Robinson zonder club zat is hij per direct speel gerechtigd voor de derdeklasser.

Bron: B-Side Rats, Haaglandenvoetbal