Go to Top

FIFA-toernooi B-Side Rats

Het grote B-Side Rats: We zitten nog steeds in FIFA-toernooi!

Op zaterdag 6 oktober is het weer zover! Een dag nadat NAC in Utrecht drie punten heeft opgehaald, begint de strijd in het home van de Supportersvereniging van NAC. Maar liefst 40 deelnemers nemen het tegen elkaar op tijdens ons ‘Het grote B-Side Rats: We zitten nog steeds in FIFA-toernooi.’ Wil je meedoen? Dan kan dat door hier je ticket aan te schaffen!

Zaterdag 6 oktober:

Vanaf 13:00 uur ben je welkom om je aan te melden in het Supportershome van de NAC Supportersvereniging (ingang hiervan is links van Café Beatrix). Om 14:00 uur starten we het toernooi, dus zorg dat je op tijd bent. Op tien PlayStation 4 consoles worden de poulefases gespeeld. Elke deelnemer speelt hierbij minimaal drie wedstrijden. Na de poulefase volgen de finalerondes en sluiten we af met de prijsuitreiking. We zorgen ervoor dat we rond 18:00 klaar zijn.

Tijdens het toernooi is de bar van de Supportersvereniging uiteraard geopend. Hier kun je naast een biertje (mits boven de 18 jaar) ook een broodje of frietje bestellen. We raden je aan hiervoor contant geld mee te nemen.

Je fanclub, je ouders, je clan of andere toeschouwers:

Uiteraard zijn toeschouwers op 6 oktober wat ons betreft meer dan welkom. We willen wel graag weten wie er komt. Daarom vragen we toeschouwers vooraf een bezoekerskaartje te kopen via deze link. Alle bezoekers krijgen bij binnenkomst twee consumptiebonnen, die te besteden zijn in het Supportershome.

De prijzen:

We kunnen alvast een aantal mooie prijzen verklappen! Wat dacht je van een avondje NAC vanuit de skybox met drie vrienden, een uitwedstrijd met de supportersvereniging, een gesigneerd NAC-shirt, Game Mania goodiebags of een van de andere mooie prijzen?

Spelregels FIFA19 Tournament:

Toernooiverloop:
Het toernooi begint met een poulefase waarbij alle deelnemers worden ingedeeld in poules van vier deelnemers. De poule-indeling wordt geloot. Zowel de organisatie als de deelnemers hebben hier geen invloed op. Iedere deelnemer speelt één keer tegen een andere deelnemer in de poulefase. In de poulefase geldt de uitslag na 90 minuten.
De beste teams plaatsen zich voor de knock-outfase. In de knock-outfase speel je één keer tegen je tegenstander. Bij een gelijke stand volgen er direct strafschoppen.

Tijdens onze toernooien worden de volgende spelinstellingen gehanteerd:
Duur: 4 minuten per helft
Moeilijkheidsgraad: legendarisch
Speelsnelheid: Normaal
Camerastand: Standaard
Teamkeuze: Landen & clubs (met uitzondering van World XI & Classic)
Aantal punten: Winst 3 punten, gelijkspel 1 punt, verlies 0 punten

*Voor alle spelinstellingen die in dit overzicht niet zijn vermeld, gelden de standaardinstellingen van FIFA 18.

Toernooiregels
De uitslagen komen automatisch op het scherm te staan. Wanneer je evenveel punten hebt als je tegenstander, geldt het doelsaldo. Is dat gelijk, dan telt het aantal doelpunten voor. Wanneer ook dit gelijk is, dan is het onderling resultaat leidend. Wanneer dit geen winnaar oplevert, beslist FIFA Tournament. Bijvoorbeeld door het spelen van een extra wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd pauzeer je alleen tijdens dode spelmomenten. Dan kun je een tactische wijziging maken. Bij overtreding van de regels (of het vermoeden daarvan) beslist de organisatie.

Wil jij meedoen met het toernooi maar heb je je nog niet ingeschreven? Haal snel je kaart via: deze link.