Go to Top

Foto’s

Foto's

Club van 1912-avond: Foto’s en interviews

Gisteren werd het seizoen 2017/2018 in stijl afgesloten met de Club van 1912-avond in het Rat Verlegh Stadion. Muziek, gasten en een hoop bier maakten het een meer dan geslaagde avond. Wij waren gisteren met onze camera aanwezig. 
Alle foto’s van de avond zijn op onze Facebook-pagina te bekijken. Bekijk hieronder interviews met Stijn Vreven, […]

Foto’s RKC-NAC

Een awayday als afgelopen vrijdag valt haast niet te omschrijven. Daarom hierbij nog een reeks foto ‘s van vóór, tijdens en na de wedstrijd. En nu allemaal je kaarten bestellen voor Volendam!  Bekijk deze foto’ s op onze Facebook pagina.
Bron: B-Side […]

Foto’s bootcombi RKC-NAC

Wij zijn nog altijd aan het nagenieten van de fantastische awayday van gisteren! Speciale dank aan de Breda Loco ‘s voor de uitnodiging dit jaar mee te gaan met de bootcombi! Wij kijken nu al uit naar de volgende awayday!  Bekijk de foto’ s op onze Facebook pagina!
Bron: B-Side […]

Foto’s Dordrecht – NAC

Een zonnige maandagavond en 300 man mee naar Dordt. Dat was voor ons een reden om de foto-camera weer eens mee te nemen. Tenslotte hebben we tussen het live-twitteren nog wel eens een seconde of wat over. We hebben een kleine selectie gemaakt van deze foto ‘s. Deze zijn te vinden via deze link naar onze Facebook pagina. Voor foto’ s van de reis naar Dordt en sfeerbeelden vanuit het uitvak verwijzen […]

Foto’s van de open dag

We moesten even bijkomen van de open dag en besloten dit in een rubberboot te doen gisteren. Vandaar dat de foto ‘s wat later zijn.  Maar hier zijn ze dan, het eerste deel van onze foto’ s van de open dag. We stonden dit jaar tussen onze vrienden van de Breda Loco ‘s en RB Media onder vak i. Later volgen de videocompilatie van deze dag en overige foto’ s. Bedankt voor jullie komst, wij hebben een zalige dag gehad! […]