Go to Top

Garcia: “Ik sluit NAC zeker niet uit”

Garcia: “Ik sluit NAC zeker niet uit”

Manu Garcia sluit niet uit dat hij komend jaar opnieuw bij NAC speelt. De van Manchester City gehuurde middenvelder weet nog niet welke plannen de Engelse topclub met hem heeft. De Spanjaard hecht veel waarde aan speeltijd en staat daarom niet per se onwelwillend tegenover nóg een jaar NAC.

Garcia heeft in Engeland nog een contract tot de zomer van 2020. Hoewel hij dit seizoen, na een wat lastige start, meermaals liet zien over bovengemiddelde kwaliteiten te beschikken, is een stap naar het eerste van City op dit moment nog niet realistisch. Garcia zal daarom vermoedelijk nogmaals verhuurd of wellicht verkocht worden. Hij wil vooral veel aan spelen toekomen, zo vertelt hij in gesprek met BN DeStem: “Vorig jaar rond deze tijd wisten de meeste spelers min of meer wat hun toekomstplannen waren, daar is nu geen sprake van. Ik kan er echt niks zinnigs over zeggen. Ik zou niet weten hoe mijn toekomst eruit ziet. Wat ik wel weet, is dat ik baat heb bij een elftal dat graag en veel de bal heeft. Een jonge speler moet wekelijks spelen, bij NAC krijg ik die mogelijkheid. Daar ben ik ze dankbaar voor.”

Omdat hij bij NAC kan rekenen op een basisplaats, behoort nog een seizoen in Breda tot de mogelijkheden: “Zeg nooit nooit. Dat zei ik vorig jaar ook. En kijk waar ik nu ben… Dus nee, ik sluit NAC zeker niet uit. Als de club weer een stap kan maken en doorgroeit, waarom zou ik dan niet nog een jaar bij NAC kunnen blijven? Dat kan zeker. Natuurlijk, de kans is kleiner, ik wil nieuwe stappen maken en hogerop komen in mijn carrière. Dat wil iedere speler, dat lijkt mij een gezonde ambitie. Maar in het voetbal geldt: ‘Zeg nooit nooit.’ Ik weet wat ik hier heb.”

Bron: B-Side Rats, BN DeStem

46 Reacties op "Garcia: “Ik sluit NAC zeker niet uit”"

 • Han Mulders
  13 maart, 2018 - 09:35

  Dat zou mooi zijn. Lijkt me helaas erg onwaarschijnlijk!

  94

  1
 • Joost
  13 maart, 2018 - 09:37

  Het is aardig van hem dat hij het netjes probeert in te kleden, maar hij is na dit seizoen natuurlijk gewoon weg. Hij is NAC ontgroeid. Maakt ook niet uit want hij heeft veel voor ons betekend en dus is het hem van harte gegund.

  122

  2
 • Ric
  13 maart, 2018 - 09:44

  Man als NAC volgend jaar weer de beschikking over Manu, Ambrose en Umar zou hebben kan er echt iets moois gaan gebeuren. Het is helaas eerder een droom dan een werkelijkheid.

  Angelino kunnen we vergeten die zal sowieso wel verkocht worden.

  43

  0
 • Los Pollos Hermanos
  13 maart, 2018 - 09:45

  Die is gewoon weg. Vertrekt richting Spanje. Veel te goed voor de ere divisie en zoals al vaker aangegeven door ondergetekende, de beste speler die NAC ooit heeft gehad. Een unieke kans voor ons. Van genieten zolang het nog kan, want zo’n speler is gewoon niet houdbaar voor ons.

  30

  11
 • buurman
  13 maart, 2018 - 09:47

  Blijft (helaas) zeker niet. Echt twee seizoenen van hem mogen genieten en soms een beetje ergeren. Daarnaast een kerel die zich niet groter waant dan andere mensen. Voorbeeld voor veel spelers.

  28

  2
 • RV
  13 maart, 2018 - 09:48

  Hij moet nu de kar vaak zelf trekken.
  Ik denk dat hij beter tot zijn recht komt als er ook spelers om hem heen staan die wat meer in dienst van Garcia spelen.

  Als NAC zich kan handhaven en een paar gerichte versterkingen (zoals een spelverdeler voor de nummer 6 positie) kan doen, waarom niet?
  Ik denk dat Garcia nog veel belangrijker kan zijn in de eindfase met doelpunten en assists.

  Volgens mij zou het voor Garcia echt zo slecht nog niet zijn om een jaar te blijven.
  Als hij bij (bijvoorbeeld) een Girona terecht komt dan zal hij ook afgerekend worden op zijn assists en goals, en daarvoor kan hij best nog wat Eredivisie ervaring gebruiken.

  16

  2
 • 7Hills
  13 maart, 2018 - 09:48

  Weet niet wat ik van deze uitspraak moet vinden….

  Als het is om aan te geven hoe geweldig hij het naar zijn zin heeft bij NAC, dan prima! Wellicht zelfs bedoeld om voor volgend seizoen andere City talenten enthousiast te maken. En voor NAC zou het top zijn, dan heb je je beste speler van de laatste jaren gewoon nog een jaar binnenboord.

  Maar als fan van de voetballer Garcia, zet ik hier toch mijn vraagtekens bij. Want het was in eerste instantie zijn doel om City 1 te halen. Dus waarom zou je dan nog een jaar op dit niveau willen voetballen? Tenzij NAC volgend seizoen om de bovenste plaatsen mee gaat doen, is hij uitgeleerd op dit niveau. Dat moet hij toch ook inzien. Zijn ambitie moet dan toch zijn om volgend jaar net zo bepalend te worden bij Girona, die in hun debuutseizoen in de Primera Division met hulp van City op de 7e plek staan en dan wellicht het jaar erna een plaatsje in de selectie van City 1 af te dwingen? Als pure sportman moet je jezelf toch prikkelen, uitdagen om het beste uit jezelf te halen? Het lijkt wel of hij het hier te veel naar zijn zin heeft.

  Nogmaals, voor NAC zou dit geweldig zijn, maar een speler als Manu Garcia moet nooit tevreden zijn en altijd het hoogste nastreven. Zet hij deze lijn volgend seizoen door in een hoger aangeschreven competitie bij een beter team dan heeft hij het zelfs in zich om de top te halen.

  2

  12
 • Arie
  13 maart, 2018 - 09:56

  En daar zit hem de ellende van de deal met City. We kunnen volgend jaar weer beginnen met een halfnieuwe selectie, die vervolgens een halfjaar aankloot en de tweede seizoenshelft een eindsprint eruit gooit.
  Gasten als Garcia nog een seizoen houden lijkt onhoudbaar, maar zou zoveel schelen in hoe je volgend seizoen ingaat.

  12

  43
 • Sander P
  13 maart, 2018 - 10:00

  Ik ga er van uit dat Manu niet meer terug komt na einde van dit seizoen. Echter als Nac het elftal serieus kan uitbouwen met kwalitatief nog betere spelers dan is het misschien nog niet eens zo gek als hij nog een seizoen zou blijven. Hij ontwikkelt zich nog steeds en heeft gegarandeerd een basisplaats. Dit in tegenstelling tot degene die Man city heeft uitgeleend aan Girona (op Maffeo na).

  Al zou Garcia ook niet misstaan om zijn volgende stap te maken bij een ploeg als psv die europees gaat spelen.

  6

  1
 • die ne gast
  13 maart, 2018 - 10:02

  Ben benieuwd waar Manu Garcia gaat eindigen in zijn carrière. Zou toch mooi zijn als hij ‘een grote’ wordt in het internationale voetbal en dat hij dan in interviews met warme gevoelens over zijn tijd bij NAC praat.

  36

  0
 • Eddie_V
  13 maart, 2018 - 10:06

  toch mooi dat andere city talenten zien dat ze bij nac aan spelen toekomen en kunnen groeien. wow weet wat we volgend jaar krijgen. lopen vast nog meer van die briljante voetbalsters rond daar. al hoop ik vurig dat we nog een jaar van hem en ambrose en angelino mogen genieten. tegen beter weten in misschien

  27

  0
 • Jetpaction
  13 maart, 2018 - 10:29

  Ik neem gewoon aan dat, net als vorig jaar, alle City huurlingen terugkeren naar Engeland omdat Guardiola ze allemaal aan het werk wil zien tijdens de voorbereiding. Als Garcia zich daar positief onderscheidt, kan ik me niet voorstellen dat ze hem nog een jaar bij NAC stallen. Ik geloof wel echt dat die jongen het geweldig naar zijn zin heeft in Breda en bij de keuze Girona / NAC toch best wel eens zou kunnen twijfelen.

  9

  0
 • Van "taajlaand
  13 maart, 2018 - 10:32

  Dit jaar 14 of 15e, volgend jaar gaan we voor de 12e plaats.
  Zijn gewoon twee stapjes hogerop Manu…..
  Langzaam maar zéker omhoog, jij blij, wij blij, iedereen blij!!

  10

  -2
 • mmm
  13 maart, 2018 - 10:36

  Geweldig wat een speler!! Blijven aub!!

  5

  0
 • Joost
  13 maart, 2018 - 10:38

  @Arie

  Ik vind niet dat hier de problemen met de City-deal zitten, maar juist de problemen van het aankoopbeleid van Smulders. Wanneer Smulders in de zomer kwalitatief betere spelers had aangetrokken waren we nu niet zo afhankelijk van City. Jongens als Koch, Vloet, Birighitti en Horsfield zijn gewoon miskopen gebleken, waardoor er op hun posities (op Bertrams na) City spelers moeten spelen.

  16

  13
 • The Cosmic Gate
  13 maart, 2018 - 11:03

  Hij kan echt een grote meneer worden ! Is (nog niet) arrogant en heerlijk gewoon gebleven.
  Als hij zo door kan blijven gaan is de kans klein dat we volgend jaar nog van hem mogen genieten denk ik .
  Heerlijke voetballer met heerlijke techniek. Hier zijn een hoop andere eredivisie clubs echt jaloers op (net zoals Angelino en nu Umar)

  7

  0
 • Mars
  13 maart, 2018 - 11:23

  Het is natuurlijk wel zo dat NAC pas echt stappen kan zetten als spelers als Manu García blijven

  9

  2
 • Becherovka
  13 maart, 2018 - 11:26

  In al zijn interviews lees je terug dat Garcia NAC echt in zijn hart heeft gesloten. Die jongen speelt hier met veel plezier en zal dankbaar zijn voor de kansen die hij heeft gekregen.

  De beste vriend is ook niet blind, hij merkt ook dat zijn plafond nog lang niet bereikt is. Hij zal bij een Europese subtopper niet misstaan, al zal zijn handelingssnelheid echt nog wat hoger moeten worden.

  Garcia is hier promotie aan het maken voor de nieuwe lading City spelers die hierheen moeten komen. Siert hem.

  15

  0
 • JanvG
  13 maart, 2018 - 11:28

  Misschien als je Europees haalt blijft hij, maar dat is een utopie
  Hij is echt veel te goed voor NAC,
  Beste voor hem zou zijn om een stap te maken naar de top 3 in NL

  Misschien dat Paolo Fernandes hem kan opvolgen volgend jaar

  6

  7
 • Jans.
  13 maart, 2018 - 11:30

  Veel supporters hebben niet goed opgelet in de voor bereiding van deze competitie,die aanvankelijk moeilijk zou zijn en na de winter-stop door de goede ontwikkeling in de midden-moot zal eindigen.Al die verhalen in het begin van deze copetitie….tw. over meer noad,eendure keeper kopen,die en die moeten volgende wedstrijd spelen,Smulders oprotten,Nac moet degradatievoetbal leren spelen en al die korte termijn adviezen,bv eigen spelers die nog stapjes moeten maken afkraken.bv.Vloet Korte etc etc. (Die Nac staks veel geld opleveren.)Nac gaat volgende comp.doorstoten naar de sub-top.dus geen plaats meer voor korte termijn denken (supporters waren veel te veel over mogelijk degradatie bezig) De toekomst van NAC ziet er rooskleurig uit,. (Laat je niet meer opnaaien door Bn deStem en andere media.

  5

  11
 • Ouwe Spionkop
  13 maart, 2018 - 11:36

  Goudhaantje die Garcia. Nul procent kans dat hij volgend jaar nog bij NAC speelt.
  Precies wat Arie hierboven stelt, we kunnen weer helemaal opnieuw gaan beginnen. Die samenwerking met City is leuk voor paar seizoenen maar we zullen toch echt zelf ook aan de toekomst moeten werken met opbouwen selectie met eigen spelers. Het is maar afwachten wat voor lichting spelers we komende zomer weer krijgen van City.
  Dat is nou net mijn bezwaar bij het huidige NAC. Teveel korte termijn denken. Pappen en nathouden. Geen initiatief. Voorbeeld als je elke wedstrijd uitverkocht bent denk dan eens na hoe je er een paar duizend plaatsen bij kan creëren. Zo zijn er nog vele voorbeelden.
  Onze club kan in potentie qua grootte zeker de 6 of 7e club van Nederland worden. We doen echt niet onder wat dat betreft voor bv een PEC Zwolle. Maar er moet wel initiatief getoond worden en niet achterover leunen en hiermee tevreden zijn!!

  6

  12
 • AlleballenopWannie
  13 maart, 2018 - 11:47

  @Ouwe ..”het is maar afwachten wat voor lichting spelers we komend seizoen weer krijgen van City”.
  Jij wilt liever eigen jeugd en eigen spelers (wat dat al betekent).
  90% wat van City komt is 90% beter dan wat “we maar moeten afwachten wat uit eigen opleiding komt”.

  Kortom: de zekerheid dat de City spelers beter zijn is groot.
  De zekerheid dat we met “eigen” spelers gaan scoren is vele malen kleiner.

  We hebben (nog) geen kwalitatief top “eigen” spelers. Dus koester de deal met MC, zolang we eraan verdienen en we niet onze club “verliezen”. Tot nu toe WIN/WIN lijkt me.

  27

  1
 • Eljé
  13 maart, 2018 - 12:00

  Waar is de tijd dat we zelf Lasnik, Looms en Caïro onder contract hadden.

  30

  1
 • H.V.M.
  13 maart, 2018 - 12:02

  García is voor NAC een geschenk uit de hemel!
  Gewéldige speler voor ons.
  Een leuk ventje dat zich blijkbaar prima thuis voelt.
  Met zijn kwaliteiten zou hij wel voor meer beslissende assists én doelpunten moeten kunnen zorgen, zeker in de Eredivisie.
  Persoonlijk vind ik de City deal tot op heden prima.
  Het argument dat de meeste spelers na pakweg een jaar weer vertrokken zijn, snijd geen hout.
  Alle clubs in de Eredivisie zijn inmiddels omgeturnd naar duiventillen.
  Zes, zeven, acht nieuwe spelers in de basis is tegenwoordig blijkbaar heel normaal.
  Of we daar trouwens blij mee moeten zijn is weer een andere discussie!

  28

  1
 • Catweazle
  13 maart, 2018 - 12:17

  Manu is mijn grote favoriet in de 40 jaar dat ik naar NAC ga. Zo’n talent en ook een enorme liefhebber. Voor de puristen is het smullen geblazen. In Nederland loopt er volgens mij zo geen betere rond. (Voorheen of nog steeds?) één van de oogappeltjes van Pep Guardiola. Hopelijk nog een jaar bij NAC en daarna klaar voor het grote werk in Engeland. Manu laat een team beter spelen net zoals Iniesta dat doet bij Barcelona. Iniesta, ook een man van weinig assists en doelpunten. (Had ie de belangrijkste goal in zijn carriëre maar niet gemaakt trouwens….)

  13

  -2
 • scheppioni
  13 maart, 2018 - 12:37

  Een man van woord !!
  Dus zou zo maar kunnen, na zondag van roda te winnen, kunnen de beleidsmensen bij NAC een mooi plan neerleggen en wie weet !?! HUP NAC MET MANU GARCIA !!!! Wat een pracht voetballer !

  12

  1
 • Stijn Wreeftrap
  13 maart, 2018 - 12:43

  @ouwe spionkop,

  We hoeven helemaal niet opnieuw te beginnen. Garcia is een onmisbaar schakel op dit moment, maar verder is elke huurling vervangbaar. Angelino, met alle respect, is een linksback. Die draagt het elftal niet. Mari is een redelijke centrale verdediger en Ambrose is een talentvolle spits.

  Volgend jaar heb je sowieso al jongens als Bertrams; Sporkslede, Meijers, Mets, Schoof, Verschueren, Nijholt, Vloet, el Allouchi, Korte. Allemaal spelers die bewezen hebben iig mee te kunnen in de eredivisie. Het zijn geen toppers, dat weet ik ook wel. maar als je deze selectie aanvult met een paar nieuwe contract spelers en een paar huurlingen heb je al vrij snel een redelijke selectie op de been. Volgend jaar heb je 7/8 nieuwelingen, misschien iets meer als er een paar vertrekken. Dat is helemaal niet zo gek.

  6

  8
 • NAC4Ever
  13 maart, 2018 - 12:47

  @Mars
  Heb je gelijk in. Misschien dat hij en Man City eerst na de plannen van NAC voor volgend jaar gaan luisteren.
  Maar ik verwacht dat hij weg gaat. Jammer, maar ik gun hem de volgende stap.

  1

  2
 • Dutchbird
  13 maart, 2018 - 13:12

  @Manu Garcia, please give me another ring this summer.

  11

  0
 • henk76
  13 maart, 2018 - 13:18

  Eerst maar eens handhaven. Dan komt volgend seizoen.

  9

  0
 • Jans.
  13 maart, 2018 - 13:50

  NAC4Ever ,Als je het verhaal vanTd Smulders in het begin van de competitie gevolgd had weet je dat de toekomst van NAC de komende jaren goed is door dit goede beleid,spelers lenen en opleiden zodat ook eigen spelers beter worden,Grote kans is dat Nac binnen 1 a 2 jaar in de sub-top terug te vinden is.Let maar eens op ,wat er met dit team (dit jaar midden moot )volgend jaar gaat gebeuren..ManCity gaat nog beter spelers leveren,zodat Nac de middelen heeft om nog betere spelers te kunnen kopen.i..Ik hoop dat er bij somige supporters het besef gaat komen dat de tijd van “latje” schieten op de training etc.etc, etc.voorbij is. De mensen met duimpjes omlaag (zie ook hier hierboven) zullen het hopelijk ooit beseffen.hup NAC BREDA.

  36

  -26
 • Nac bredaa
  13 maart, 2018 - 14:17

  Zou mooi zijn maar gaat waarschijnlijk verkocht aan spaanse club. Dit zie ik als nadeel aan huurspelers zijn weg hierna. En dan moet je opnieuw opbouwen en dan ga je echt niet groeien als club

  1

  5
 • Theoden King
  13 maart, 2018 - 14:23

  Het oorspronkelijke idee was dat NAC zelf een goede basis aan spelers heeft (in ieder geval een goede as, één of twee spelers per linie en een keeper) die aangevuld zou worden met huurlingen van City. Dat is dit seizoen niet uit de verf gekomen.

  Ik begrijp het dilemma van NAC (Smulders) eerlijk gezegd wel. Je kunt een aantal eigen spelers vastleggen, maar als je City-huurlingen kunt krijgen op gewenste posities weet je bijna zeker dat die altijd beter zullen zijn dan wat je zelf kunt halen. Het zal iedere keer weer een afweging zijn en een kwestie van (on)mogelijkheden naast elkaar leggen.

  NAC zou er goed aan doen om zodra we ons hebben veilig gespeeld met City in overleg te gaan over volgend seizoen en zo concreet mogelijk over spelers te praten die volgend jaar bij NAC kunnen blijven/komen. Op basis daarvan kijken wat je zelf moet halen. Uitgangspunt daarbij moet zijn om zoveel mogelijk dragende spelers zelf vast te leggen. Ik twijfel er niet aan dat Smulders en co dit ook zullen doen.

  Blijft voor mij de vraag waarom Vreven nog niet verlengd heeft…

  1

  1
 • DeDislekt
  13 maart, 2018 - 14:38

  Ik denk dat we die gozer van PEC krijgen die gekocht werd door MC.

  0

  9
 • L.
  13 maart, 2018 - 15:47

  arveladze was goed, leonardo was goed, maar Garcia is echt briljant en nog niet uitgegroeid. Komt heel dicht tegen mijn all time favorite Lokhoff.

  Ben bang dat alleen bij een (financiele) kwaliteits injectie van de selectie Garcia langer laat blijven en dat zou echt een waanzinnig seizoen kunnen betekenen.

  4

  1
 • Oldskool
  13 maart, 2018 - 16:44

  Garcia is de beste speler die ooit bij NAC heeft gespeeld (Althans in mijn tijd). Ik heb Mohorovic en Lokhoff meegemaakt maar Garcia is echt beter. Misschien niet effectiever maar zeker gezien zijn leeftijd is hij echt de beste ooit.

  (Spits zijn is een ander vak, dus Latchford, Van Hooijdonk, Lammers etc is hij niet mee te vergelijken).

  5

  0
 • die ne gast
  13 maart, 2018 - 17:15

  @Theoden king

  NAC is allang in gesprek met City over de spelers volgend jaar. Ook als we onverhoopt zouden degraderen is duidelijk uit welke vijver met spelers we kunnen kiezen.
  Ik hoop dat door de goede verhalen over Angelino en Garcia dat de goede jeugdspelers van Man City toch een lichte voorkeur voor NAC boven Girona gaan krijgen.

  Contract van Vreven is niet verlengd, omdat Van der Gaag een betere trainer is?
  Lees zijn visie op VI maar eens.

  2

  1
 • heksenketel
  13 maart, 2018 - 17:44

  NAC moet Garcia niet proberen te houden. Hij moet hogerop!

  0

  2
 • Theoden King
  13 maart, 2018 - 18:13

  @die ne gast:
  Ongetwijfeld zijn de voorbereidingen al in volle gang voor volgend jaar met twee scenario’s. De goede verhalen over NAC zullen best helpen, maar voor de ontwikkeling van sommige spelers kunnen we natuurlijk niet concurreren met de Primera Division. Een Garcia en Angelino zouden daar logischerwijs kunnen gaan spelen als ze al niet verkocht worden.

  Ik hoop toch op nog een jaartje Vreven. Dat heeft ie verdiend. Het is ook een goed signaal dat een trainer eens wat langer aan NAC verbonden blijft. Vreven zou dan op 2,5 jaar komen. Is ook al een eeuwigheid geleden.

  6

  0
 • TpT
  13 maart, 2018 - 20:27

  Manu Garcia is net als voor velen ook mijn absolute favoriet. Ik zou hem zo graag zien blijven, maar tegelijkertijd verdient Manu Garcia meer dan wie dan ook een carriere die NAC ver overstijgt.

  Volgend jaar lopen er weer wat mindere goden uit contract bij NAC, dan kunnen we hopelijk meer eredivisiewaardige spelers contracteren dus kunnen we het op die manier hopelijk opvangen.

  Verder vraag ik me af hoe de talentenpool van City eruit ziet. Ik kan me niet voorstellen dat ze nog 3 Manu Garcia’s hebben rondlopen. Zo’n talent en mentaliteit daaraan gekoppeld lijkt me echt uniek eerlijk gezegd.

  1

  1
 • johan o
  13 maart, 2018 - 20:53

  Het liefst zie ik graag dat Manu blijft. Maar echt reeel zal dat wel niet zijn. Zijn opvolgers eventueel!? Zo’n Brahim Diaz en Phil Foden. zijn meer dan waardige vervangers. Al zal die Foden wel wat hoger ingeschaald staan schat ik in…

  2

  0
 • Otjes
  13 maart, 2018 - 21:05

  Die blijft nog een jaar. Waar zou tie naartoe moeten?

  Engeland? Nog niet goed genoeg
  Spanje? Te vroeg
  Andere nederlandse club? Alleen evt Ajakkes????

  Nee, ik denk dat nog een jaar Nac zo gek niet is.

  6

  0
 • Belgische Naccer
  13 maart, 2018 - 22:40

  Ik hoop dat hij blijft. Want Manu kan echt een hele grote worden….

  die goal die hij tegen Heracles maakte, had verdomd veel weg van de goal die we ooit van Zlatan Ibrahimovic rond onze oren kregen toen hij nog bij Ajax speelde. Enige nadeel van onze Manu is zijn gestalte…hij is misschien iets te licht…maar hij is nog jong, en Messi is ook niet groot en sterk…

  Ik zie een grote toekomst voor Manu. En we moeten dankbaar zijn dat we door de city-deal een speler van dit kaliber in Breda kunnen zien. Was anders totaal onhaalbare kaart geweest. Als Angelino al 10-15 miljoen waard is, dan is Manu dat minimaal ook. Mooi toch?

  Laat maar doorkomen die nieuwe talenten van MC. en laat iedereen maar lekker zeiken…dat het passanten zijn…dat we teveel huurlingen hebben, dat het een vreemdelingenlegioen is…..ik zou graag een vreemdelingen legioen in Breda hebben met 11 spelers van het niveau Garcia/Angelino dan zijn we met de winterstop al kampioen…want laten we eerlijk zijn…de eredivisie is natuurlijk ook een Mickey Mouse competitie…met Willem 2 – PSV van afgelopen weekend als ultiem dieptepunt…

  2

  0
 • BREDA1965
  14 maart, 2018 - 06:34

  ik zou volgend jaar eerst maar eens n keeper halen,lijkt me toch ook belangrijk

  1

  1
 • Molenschot Loco
  14 maart, 2018 - 08:57

  Al eerder gezegd….de deal met City….is een godsgeschenk, en het zou mij niks verbazen dat deze periode van 5 jaar al in eerder stadium verlengt gaat worden omdat het voor beide clubs een win win situatie is.Als je dan ook nog iemand zoals Manu in je selectie heeft die NAC dik en dik promoot bij City dan mag je van geluk spreken!!! Enne Hans….15 april speelt NAC tegen stillum3….zie dat Pep met City uit speelt in London tegen de Spurs…..dus das niet gek ver weg……stuur hem een uitnodiging om te komen kijken zodat hij zelf kan zien hoe het gaat….man man wat zullen onze spanjaarden te keer gaan!!!!!….en het contract met Vreven verlengen!!!

  1

  0
 • RaRa
  14 maart, 2018 - 23:30

  Eerst een volgend jaar eredivisie zeker stellen!

  0

  0