Go to Top

George Glendon blijft wat langer op stage

George Glendon blijft wat langer op stage

Niet allen Fisayo Adarabioyo, maar ook George Glendon is gevraagd een weekje langer bij NAC te blijven mee trainen. En dat is opvallend. Glendon is hier namelijk op stage, en niet op proef.

De speler van Manchester City’s Elite Development Squad maakte gisteren indruk tijdens de wedstrijd Baronie – NAC. Onze eigen verslaggevers vonden  dat dit  met name in zijn rol als rechstback gold, terwijl Glendon eigenlijk een defensieve middenvelder is.

BN DeStem meldt dat dit dus niet automatisch betekent dat Glendoen blijft. Het dagblad meende eerder ook dat Glendion hier alvast op proef is voor het volgende seizoen (’17/’18). Het is natuurlijk wel zo dat het middenveld voldoende bezet is, maar in de defensie zou er nog wel wat bij mogen…

Bron: B-side Rats, BN DeStem

6 Reacties op "George Glendon blijft wat langer op stage"

 • Lars w
  17 juli, 2016 - 12:31

  Eerlijk gezegd vond ik Glendon echt tot zijn recht komen op het middenveld, en stukken minder als rechtsback.

  0

  0
 • Baske
  17 juli, 2016 - 12:43

  Vind het (ook dit keer) getuigen van visie dat ze die MCFC spelers niet meteen in het diepe gooien maar rustig laten acclimatiseren.

  0

  0
 • maarten
  17 juli, 2016 - 12:44

  Als verdediger niet, als middenvelder misschien.

  0

  0
 • Martinus
  17 juli, 2016 - 12:53

  We hebben hem niet nodig als middenvelder, dus ze willen hem vast nog wat beter beoordelen op zijn verdedigende kwaliteiten. Beetje zonde om een speler binnen te halen, voor overbezette posities. Mocht hij inderdaad op de backpositie een aanwinst blijken, dan hengelen we hem wel binnen. En zo niet, dan is er vast een ander plan.

  0

  0
 • Dromer
  17 juli, 2016 - 13:02

  Als deze jongen zou mogen komen is het een bewijs dat de deal met City niet alleen tweede of derde rangs spelers op gaat leveren. Straalt niet alleen spelvreugde vanaf maar heeft inzicht en is technisch goed. Als je al een keer bij een champignons leage wedstrijd bij de selectie gehaald wordt kun je echt wel iets. Wat mij betreft zeker een meerwaarde voor ons team.

  0

  0
 • Arubaanse NACcer
  17 juli, 2016 - 18:03

  Champignons League, de league waar de Portobello en Shiitake niks te zoeken hebben. Als je daar al een keer bij hebt gezeten dan kan je inderdaad echt wel wat Dromer!

  0

  0