Go to Top

Karami: ”Ik heb er alle vertrouwen in”

Karami: ”Ik heb er alle vertrouwen in”

Khalid Karami maakte vanmiddag in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Sint Truiden zijn debuut voor NAC. Karami stond sinds lange tijd weer 90 minuten op het veld. ”Je voelt weer een wedstrijd in de benen en dat is wel fijn” reageerde Karami na afloop van de wedstrijd.

Voor Karami was het wel nieuw om in een verdediging met vijf verdedigers te spelen. De rechtsback moest dan ook  even wennen. ”Er worden andere dingen gevraagd, maar als je een beetje in de wedstrijd komt lees je de dingen heel snel. Mijn teamgenoten helpen mij daar goed bij en ik denk dat ik het goed gedaan heb.”

Natuurlijk is er nog wel werk voor Karami zo legt hij zelf uit. ”Het is meestal Back op Back maar dat is niet altijd en dat moet je dan wel aanvoelen. Dat is nog wel heel erg wennen.” Ondanks dat Karami sinds lange tijd weer een hele wedstrijd speelde had de rechtsback geen last van pijntjes of kramp. Over de wedstrijd was Karami tevreden. ”Het was een verdiende overwinning, alleen denk ik dat we meer kansen moeten afmaken, maar dat je al kansen creëert zegt al heel wat.”

Karami is in ieder geval hoopvol voor de tweede seizoenshelft: ”Ik wist wel dat er een paar goede voetballers rondliepen bij NAC, alleen je moet er wel een team van kunnen maken en dat gebeurt nu ook. Je ziet al dat bepaalde dingen terugkomen die we getraind hebben dus ik heb er alle vertrouwen in en denk dat het goed moet komen.”

Bron: B-Side Rats, BN De Stem

28 Reacties op "Karami: ”Ik heb er alle vertrouwen in”"

 • Brem
  8 januari, 2019 - 01:16

  Goed dat Karami nu alvast wat wedstrijdritme op doet, want hij heeft natuurlijk een tijdje niet gespeeld. Het zou mooi zijn als NAC nog ergens voor de wedstrijd tegen de stillems een oefenwedstrijd kan regelen. Trainingen zijn belangrijk, maar extra wedstrijdritme is zeker voor de nieuwe spelers geen overbodige luxe.

  20

  2
 • since1912
  8 januari, 2019 - 01:20

  Ik begin er langzaam aan steeds meer vertrouwen in te krijgen. Alle puzzelstukjes vallen een beetje op z’n plek en met wat gerichte versterkingen (linksbuiten en CV) zie ik het wel goedkomen.

  En wat ben ik blij dat Van der Gaag niet is ontslagen na de slechte start. Hij lijkt er nu echt een team van te hebben gebouwd dat bovendien tactisch klopt. Ben uitermate tevreden over het systeem met 5 verdedigers. Het lijkt zijn vruchten af te werpen.

  70

  0
 • Los Pollos Hermanos
  8 januari, 2019 - 06:57

  Haal Douglas op, NAC. Heeft geen club en was in zijn Twente tijd echt een nachtmerrie voor iedere aanvaller en gewoon de beste verdediger van de eredivisie.

  Affelay erbij op het middenveld, of Ramselaar die bij PSV gewoon is afgeschreven na blessures, maar bij Utrecht altijd zeer dominant was. Dailey sinkgraven als back?

  Als we dat kunnen bewerkstelligen, zie ik de 2e seizoenshelft positief tegemoet! En het kan gewoon hoor. Deze namen zijn echt te strikken voor NAC!

  26

  46
 • Hupnac
  8 januari, 2019 - 07:19

  Kap nou eens met Douglas, voordat hij wedstrijfit is na een half jaar geen wedstrijden en beperkte trainingen is het maart! Dan hebben we al 7 wedstrijden gespeeld..

  53

  1
 • yung ferro
  8 januari, 2019 - 07:44

  @ Los Pollos Hermanos

  Afellay, Ramselaar, Sinkgraven?

  Nog lekker aan het dromen vent?

  50

  2
 • Sjef de gevulde koek @Los Pollos Hermanos
  8 januari, 2019 - 08:01

  Na dit bericht van je ben je helaas nooit serieus meer te nemen als je deze namen nu noemt snap je er echt geen kut van.

  22

  2
 • Die ne gast
  8 januari, 2019 - 08:13

  @Sjef
  Wie had ooit gedacht dat Demi de Zeeuw naar NAC zou komen? niet dat het hielp…
  Ik ben overigens ook geen voorstander van ‘namen’ halen. Word dan ook blijer van berichten dat spelers als Van Aken gevolgd worden.

  18

  5
 • Thebeek
  8 januari, 2019 - 08:22

  @ Los Pollos Hermanos

  Misschien kunnen we stekelenburg, van der wiel en fer ook nog halen?

  Of bas dost?

  Wellicht dat messi of ronaldo ook interesse hebben ?

  8

  6
 • Judge M.
  8 januari, 2019 - 08:47

  Als (if only) er al sprake zou zijn dat Sinkgraven zou komen dan zou dat de perfecte aanvallende linkermiddenvelder zijn. In zijn Heerenveen-tijd ging daar destijds veel dreiging van uit. Linksbacks hebben we nu wel genoeg.

  Maar goed, zoals hierboven al gezegd werd, lijkt me dat ook niet realistisch..

  6

  0
 • G00Ser
  8 januari, 2019 - 09:53

  Niet uit lulligheid, maar dat name-dropping gericht aan het technisch hart van NAC op een forum is een beetje sneu. Alsof Pierre hier zit te lezen en denkt “verdorie, Douglas, dat ik daar niet eerder aan heb gedacht!”.

  27

  0
 • G00Ser
  8 januari, 2019 - 09:57

  En trouwens, met betrekking tot Douglas, hij heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld op 4 januari 2017, dat is 2 jaar geleden. Dat zijn niet de spelers die NAC even gaan redden in een halve seizoenshelft. En door…

  29

  0
 • mul
  8 januari, 2019 - 10:08

  Douglas wat een giller

  3

  0
 • am
  8 januari, 2019 - 10:13

  Goed dat de spelers er zelf alle vertrouwen in hebben!
  Maar net als het hele seizoen werd gisteren weer duidelijk dat er moeilijk gescoord wordt. Dus volgens mij vrij duidelijk waar de prioriteit ligt als het om versterkingen gaat!

  6

  3
 • Bredafun
  8 januari, 2019 - 10:26

  Al bij al, en ondanks al t gezeik….. Dit NAC wordt zichtbaar sterker. En klaar voor de komende competitie!

  6

  1
 • buurman
  8 januari, 2019 - 10:32

  Goed resultaat tegen Sint Truiden (redelijke ploeg)
  Belangrijkste is dat dit vertrouwen geeft.
  Ben er wel van overtuigd dat je tegen w2 goed uit de startblokken moet komen en punten moet pakken om echt rust en vertrouwen te krijgen.
  Twee spelers zijn nog nodig. Weet iemand iets over de blessure van Ilic ? Die heb je m.i. voor de creativiteit wel nodig, hij begon juist in vorm te komen.

  8

  0
 • Hupnac
  8 januari, 2019 - 10:35

  Die prioriteit om te versterken ligt achterin @am. Je speelt met 3 centrale verdedigers en je hebt er 4 van in je selectie! Waarvan Daan het nu goed doet, maar alles behalve ervaren is en wanneer een Koch wegvalt moet Palmer-Brown die plek opvullen. Dan krijg je dus een verdediging met Klomp, Palmer-Brown en Mets.. Stel je voor dat er dan ook nog eens eentje geschorst wordt.. Er moet dus zeker een centrale verdediger bij, tot 3 wedstrijden geleden waren we de club met bijna de meeste tegendoelpunten.

  6

  2
 • van Flieger
  8 januari, 2019 - 11:10

  FC Groningen heeft de selectie al weer rond en wij halen 1 gehuurde back van Vitesse die de trainer nog kende uit zijn Excelsior tijd, en die al 8 maanden geen fatsoenlijke wedstrijd meer heeft gespeeld Ondertussen hangt het part-time boegbeeld van het technisch hart op zaalvoetbalfeestjes in Glasgow en Marrakech rond en horen we helemaal niets van aandeelhouder van Rooij over de financiele gang van zaken. Steeds meer signalen steken op dat Goetzee het helemaal niet zo geweldig heeft gedaan. Wel een winst presenteren maar dat doen in de wetenschap dat Smulders net 2 ruim miljoen verkeerd geinvesteerd heeft. En opeens moet er dan geld bij. Dat is lekker zeg. In de financiele wereld heet zoiets gewoon boekhoudfraude. Net als het niet willen onderzoeken of de transfer van Vloet misschien wel het staartje van een witwasserij is. In de hoop dat het allemaal stil blijft.
  Nee, Goetzee heeft het helemaal niet geweeeldig gedaan. Gielen, ook zo’n rare vogel, gooit vlak voor de vakantie nog een part-time verbindster over het hek die al jaren bezig is met diversiteit voor vrouwtjes. Uit het Rotterdam netwerk. De zoveelste. Komt ze in loondienst of wordt het uurtje-factuurtje à raison van EUR 125/uur zoals een aantal sponsoren ter ore is gekomen ? En hoe snel vindt ze een echte AD ? Of is dit allemaal een opzetje om straks in april opeens te kunnen zeggen: ze wordt het zelf.

  Bon, ook van Flieg gaat poolshoogte nemen in Atamaria. Na 5 ruim 5 jaar van Aalst en Co 17e staan met een degradatie achter en misschien ook wel weer voor de boeg. Dan ben je natuurlijk niet goed bezig geweest. FC Emmen uit, in de regen, waar zij zelf geen trek in hadden, was een beschamend dieptepunt. Zoiets mag niet meer gebeuren dit seizoen.

  Ploegend in de sneeuw nog, ein frohes Neues.

  16

  30
 • van Flieger
  8 januari, 2019 - 11:17

  Als FC Emmen al een ervaren doelpuntenmaker als de Leeuw kan halen dan verwacht je bij NAC toch tenminste een paar grote namen. De lek-is-boven-Brigade heeft er weinig van begrepen. We staan 17e en een nacompetitie tegen Sparta of Twente gaan we helemaal niet overleven.

  11

  21
 • Balletje
  8 januari, 2019 - 11:28

  Ik denk, weer en nog steeds, dat een groep die elkaar kent en ‘in’ is gespeeld op elkaar, bakken beter is dan elke keer weer nieuw bloed. Groningen, PEC zullen allemaal problemen hebben met de de nieuwe spelers.
  Wees blij dat wij dat probleem niet hebben, en die huur van Vitesse, die verdund gewoon in het elftal, wat nooit lukt bij 4 niewelingen.

  2

  0
 • Sia
  8 januari, 2019 - 11:34

  Luciano Slagveer zit bij FC Emmen op een dood spoor maar volgens mij heeft hij best potentie. Is een linker aanvaller? Misschien iets voor ons? Hij zal op zoek zijn naar revanche en dat is vaak een goede drijfveer (NOAD!).

  Van Aken lijkt me ook een aanwinst voor ons.

  2

  6
 • Kinderkaartje
  8 januari, 2019 - 11:38

  Sia

  Als je bij Emmen op een dood spoor belandt, wat ga je dan toevoegen aan NAC?
  Denk niet dat dat de gasten zijn waar we het van moeten hebben. Graag 1 of 2 niveautjes hoger!

  6

  3
 • die ne gast
  8 januari, 2019 - 12:02

  @Flieger
  Ik kan het niet laten, ik schoot gewoon in de lach: schande spreken van boekhoudfraude en witwassen en zelf bij Deutsche Bank in Zwitserland gewerkt hebben???

  Daar hebben we in Nederland een mooi gezegde voor: Wel de splinter zien bij een ander, maar niet de balk in je eigen oog.

  16

  1
 • Sia
  8 januari, 2019 - 13:04

  @ Kinderkaartje zeker een terechte vraag. Maar heeft hij niet ooit ook bij Heerenveen het verdienstelijk gedaan? Misschien een andere Slagveer.

  1

  0
 • Patje
  8 januari, 2019 - 13:17

  Tja since 1912,het duurde even maar nu gaan hopelijk de puzzelstukjes togin elkaar vallen. Geduld is de schoonste zaak. Heb trouwens nooit aan van der gaag getwijfeld.

  0

  0
 • scheppioni
  8 januari, 2019 - 13:17

  Karami op rechts, van Anholt op links en hoog druk, vooral tegen de stillems, is drie punten gegarandeerd voor ons NAC, kijk maar eens terug hoe o.a. h’veen stilburg in stilburg hun van de mat speelde !
  Je moet altijd de angel bij de tegenstander eruit zien te halen en ervoor zorgen dat het bij jou niet gebeurd !
  Maaarrrrr de staf is er hopelijk ook wijzer en evenwichtiger op geworden ! HUP NAC !

  4

  4
 • Breda1912
  8 januari, 2019 - 13:35

  @buurman

  Ilic ben je nog wel even kwijt helaas

  1

  0
 • kopspion
  8 januari, 2019 - 13:54

  @ Flieger:
  van witwassen en boekhoudfraude heb jij volgens mij meer verstand dan de rest hier met z’n allen bij elkaar !?
  enne; als iedereen hier bij de club alles verkeerd deed/doet, waarom zit jij hier nog steeds niet als
  AD en/of TD ?????
  ook om wat centjes op een creatieve manier bij mekaar te krijgen zou jij de club toch als de beste moeten kunnen adviseren !?

  2

  0
 • buurman
  8 januari, 2019 - 14:46

  Ruk dat Ilic er voorlopig uit ligt. In een beter draaiende ploeg was hij echt veel beter uit de verf gekomen. Jammer hij was in vorm aan het komen.
  Willem2 ging in tilburg vooral tegen ADO af. Op die wijze (als ADO) moet NAC in tilburg spelen. De grens op zoeken.

  4

  0