Go to Top

Laatste kans om aan te melden klankbordavond

Laatste kans om aan te melden klankbordavond

Aankomende donderdag 12 oktober orgniseert de Clubraad een forumavond waarbij Hans Smulders en Stijn Vreven aansluiten om toelichting te geven op het huidige technische beleid. Omdat de avond geen open karakter heeft dient men zich aan te melden op info@clubraadnac.nl indien je wenst deel te nemen. Dit kan tot vanavond 11 oktober. 24:00 uur.

Er zullen rondetafelgesprekken gehouden worden en er zullen diverse presentaties gegeven worden. Over het technisch beleid door Smulders en Vreven maar ook de CR zal een toelichting geven op hun werkzaamheden en doelstellingen.

De avond zal plaatsvinden in de cordial die haar deuren opent om 19:00. Een half uur later zal de klankbordavond zelf aanvangen.

Laatste kans dus om hier bij aanwezig te zijn indien je nog niet aangemeld bent.

Bron: B-Side Rats, de Clubraad

11 Reacties op "Laatste kans om aan te melden klankbordavond"

 • Dutchbird
  11 oktober, 2017 - 17:29

  Dit kan tot vanavond 10 oktober. 24:00 uur???
  Het is al 11 oktober hoor.

  1

  1
 • F8Hipster
  11 oktober, 2017 - 17:41

  Dank je… er is sinds vorige week een mini hipstertje bij in huize Hipster. Slaapgebrek enzo ;)

  20

  1
 • Ojee
  11 oktober, 2017 - 19:33

  Is er al een inschrijving van ene H. Deelen ontvangen?

  7

  2
 • Kinderkaartje
  11 oktober, 2017 - 19:48

  Ojee

  Nee. de heer Hans Deelen meldt zich pas weer vrijdagochtend.
  Dan kan hij weer lekker los met zijn ketelmuziek hier in de panelen.

  Lekker mensen uitschelden voor non-valuer en Simon van Collum. Maar als het inhoudelijk wordt of Hans Deelen moet deelnemen aan een discussie (dus twee-weg-communicatie) dan geeft Hans Deelen niet thuis.

  14

  1
 • BredaBeatrix
  12 oktober, 2017 - 07:39

  Van harte gefeliciteerd F8Hipster! Een nieuwe NAC-fan is geboren. Van generatie op generatie…

  Hup NAC!

  5

  0
 • van Flieger is in Geneve
  12 oktober, 2017 - 11:08

  Op de op deze site reeds gepubliceerde dringende vragen aan Smulders, Goetzee en zijn Justin Dancers en de Simon van Collem-look-alike zijn zij al niet ingegaan. Deze mensen hebben gewoon lak aan de achterban. De eigenaren, waarvan de helft proleet, beschouwen NAC als van henzelf. Niet van de sponsoren en de supporters. Dat zijn maar lastige figuren. Maar onder de supporters zijn ook veel meelopers en bukkers. Sinds het torentjesoverleg waarin door de Kort wird gesteld dat het Maar eens moest ophouden met het gelieg op het Internet is het van kwaad tot erger gegaan. Zij degradeerden met ons NAC en hielden vast aan de vraagprijs van de aandelen. Inmiddes is iedere waarde weggeslagen uit de selectie en staan we soms wel met 6 huurlingen tegelijk in het veld. En dat moet dit Weekend van Roda winnen ? Echt mensen ?

  2

  6
 • van Flieger is in Geneve
  12 oktober, 2017 - 11:18

  Het probleem is dat zij zich beschouwen als de Redders van ons NAC. Zij stonden er zogenaamd toen ons NAC naar de mallemoer ging, dat is hun hele storyline. En daarom moet de rest zijn muil houden en dreigen zij zelfs mensen met een andere mening aan te pakken.

  Deze zaak stinkt van alle kanten. Nooit was er door de verantwoordelijken rond en onder Eskes (met de Kort en van Mierlo in de RvC) de indruk gewekt dat ons NAC op springen stond. Na de coup was dat wel het verhaal. Het is dan buitengewoon vreemd dat er 2 leden uit die RvC mogen terugkeren.

  En wat is eigenlijk redden als je je inleg beschuwt als een lening die anderen moeten terugbetalen ? Wat betekent redding als je je bemoeit met het personeelsbeleid en aankomt met lachnummers als Rutjes, Maaskant en Koekkoek ?

  Nee, bij kritiek, terechte kritiek, zie je hoe hun ware aard is, dan reageren zij gepikeerd en beledigd. Zo’n Gielen die 8 maanden nodig heeft voor een geheim plannetje, laat ons niet lachen.

  Er is veel te weinig voetbal know-how in de top van ons NAC. Er is veel te weinig ambitie. En terwijl de concurrentie niet stilzit zijn de heren zelf bezig met hun eigen overleven. Kruipen voor de grootaandeelhouders. Bahbah !

  4

  5
 • henk
  12 oktober, 2017 - 11:37

  Hoe laat ben je vandaag in Breda, Flieger? Of durft Hans Deelen het face-to-face nog steeds niet.

  8

  1
 • Ki Utsuri
  12 oktober, 2017 - 11:53

  @Flieger / Hans Deelen:
  Bla, bla, die pennenstront kennen we inmiddels. Je monologen nodigen nimmer uit tot discussie en je bent al meerdere malen uitgenodigd door verschillende mensen.

  Ook vanavond zal je wel weer schitteren in afwezigheid. Lekker lafjes vanaf een afstandje blijven schieten vanachter je laptop. Maar face-2-face een discussie voeren op basis van hoor en wederhoor vergt waarschijnlijk te veel van je rubberen ruggengraat.

  5

  2
 • Ouwe Spionkop
  12 oktober, 2017 - 15:47

  Opvallend weinig reacties. Alle azijnzeikers doen dat liever anoniem van achter hun laptop dan in het openbaar kritische vragen te stellen. Als je een echte vent bent kom je gewoon vanavond.

  2

  0
 • Dutchbird
  13 oktober, 2017 - 00:47

  Ik hoor lovende woorden over de interactieve organisatie van deze avond en de openheid waarmee Hans Smulders en Stijn Vreven vertelden over hun dilemma’s en keuzes.

  1

  0