Go to Top

Lachen met BN de Stem

Lachen met BN de Stem

Goed, er zijn recent dus een aantal onderzoeken gedaan naar de hoofdtribune van NAC. Voor wie het nog niet wist: daar zitten wat scheuren in. Het ene rapport vindt dat enkel zorgwekkend als er op een heel bijzondere manier met die tribune omgegaan wordt.

Het andere rapport bevestigt dat min of meer. De supporters mpeten massaal en tegelijk springen of -beter nog- naar voren donderen. Dan zou die tribune het eventueel mogelijk met wat pech kunnen begeven.

BN de Stem geniet met volle teugen. Via mensen uit de gemeenteraad die zich voor het relkarretje lieten spannen, kwamen ze bij een gedeputeerde van de provincie. Die zag verder geen reden zich ermee te bemoeien. Dat werd dan weer in het plaatselijk sufferdje afgedrukt.
Nu hebben ze weer wat nieuws: twee (!!) hoogleraren van de TU Eindhoven zijn benaderd om hun visie op de aanstaande ramp te geven en de twee eerdere onderzoeken te geven. En zij pleiten (serieus waar) voor EEN ONDERZOEK naar de risico’s van de scheuren in de hoofdtribune.

Kijk, zulk nieuws, dat wil je niet missen! Dat wil je bij je ontbijt aan tafel lezen. Spurt morgen dus allen en gezwind naar uw krantenkiosk (bestaan die eigenlijk nog?) en koop uw editie van BN de Stem!

Bron: B-side Rats, BN den Schtemmingmaaker

15 Reacties op "Lachen met BN de Stem"

 • BREDA_casual
  13 april, 2015 - 23:32

  Pfff BN DE STEMMINGMAKERIJ

  Zag toestraks tijden Liverpool – Newcastle een spandoek met DON’T BUY THE SUN. Misschien wij ook een doekie maken, KOOP NIET DE BN DE STEM!

  0

  0
 • Tommy
  13 april, 2015 - 23:45

  Die tribunes zijn levensgevaarlijk!

  Je doet er een wave op en het kost je 2 punten ;)

  0

  0
 • Judge M.
  14 april, 2015 - 00:58

  De Stem is hier niet te krijgen. Hugodver, wat vervelend… Vraag eens of ze ook een dagelijks feuilleton in het Eindhovens Dagblad kunnen publiceren.

  0

  0
 • Dave
  14 april, 2015 - 02:45

  @Judge

  Voor mij in de Bossche Omroep aub ;)

  0

  0
 • scheppioni
  14 april, 2015 - 07:27

  Bij ons NAC kan het allemaal ! Jong NAC met 5-0 gewonnen van de bosche bolle !?!

  0

  0
 • nacman
  14 april, 2015 - 08:08

  bn de stem al wint nac met 10 -0 zijn ze nog negatief een echte anti nac krant zeg dat abonement op ik heb het al gedaan waardeloze prachociebladje

  0

  0
 • Baske
  14 april, 2015 - 08:37

  Ik klik altijd artikelen van Blanco aan op Blendle en vraag dan altijd mijn geld terug

  0

  0
 • Blauwe Kei
  14 april, 2015 - 09:42

  Gewoon die PisVee supporter van een Blanco eruit donderen. Wellicht het dan wat positiever gaat worden en verliezen ze niet nog meer abonnees.

  0

  0
 • willem 4,5
  14 april, 2015 - 11:20

  Wat een onzin hierboven, je moet de boodschapper niet vermoorden! Het tribune artikel was trouwens niet door Blanco geschreven maar door iemand anders. Blanco is een goed journalist die nou toevallig niet altijd kan schrijven wat een aantal supporters willen. Zo’n geweldig feest was het nou ook weer niet het afgelopen seizoen!

  0

  0
 • Van "taajlaand
  14 april, 2015 - 11:40

  “Het gras bij een ander is altijd groener”…..
  Als je zoals ik al meer dan 30 jaar van de stem ‘verstoken’ bent, en afhankelijk bent van kranten waar, op de column van Sjoerd na, haast niets of te weinig over NAC te lezen valt, kun je best tevreden zijn met het feit dat ouders of andere Brabantse verwanten de Stem voor je wille bewaren.
  lees dan inderdaad wel eens ‘oud’ nieuws maar zodra de kleuren in de Stem geel/zwart zijn, of de letters N.A.C. voorbij komen lees ik “graag” (t’sja na zaterdag en alweer zo’n seizoen, wat is dan graag…) alles nog eens na.
  Zet je geel/zwarte bril eens af en dan zie je dat onze club rijkelijk aan bod komt en het is toch net als er in de krant staat vaak verre van hosanna?

  0

  0
 • Tom Boyd
  14 april, 2015 - 12:48

  Mafkees begrijpt de rol van de journalistiek helaas niet. Wees blij dat scheuren in tribune, sportieve wanprestaties en falend beleid nog kritisch gevolgd worden. Zeker in deze tijd. Als er straks geen regionale kranten meer zijn, mag je in je stukjes citeren uit het vele goede nieuws in de clubblaadjes. Als supporter van een club als NAC moet je blij zijn met een kritische regionale pers.

  0

  0
 • willem 4,5
  14 april, 2015 - 13:45

  @ Tom Boyd. Jij begrijpt het tenminste! Ben blij met kritische journalistiek, als journalisten moeten schrijven wat “het volk” dan moet je de Story maar lezen of naar dat oud wijf van Albert Verlinde van RTL Boulevard luisteren.

  0

  0
 • Helter
  14 april, 2015 - 23:11

  @Tom Boyd en @Willem 4.5

  De journalistiek moet het nieuws verslaan; niet maken.
  BNdeStem: wat een flutblad. Zit tegenwoordig niet voor niets in Etten-Leur.

  0

  0
 • Mafkees
  14 april, 2015 - 23:48

  Zeker Tom Boyd. Nieuw hier?

  0

  0