Liveblog: NAC - FC Volendam

De eerste echte uitdaging van de voorbereiding is Volendam. Een aantal weken terug nog een horde in de nacompetitie, nu de tegenstander uit een lagere divisie in de voorbereiding. Uiteraard hoef je weer niets te missen vandaag. Hup NAC!

Bron: B-Side Rats

22 Reacties
0   0
S.NAC.G

Leuke opstelling. Ben benieuwd want er gebeurd dus niet veel. Iemand die zijn licht kan schijnen over de uitblinkers tot nu toe?

0   0
Jordi Franken

Bertrams aanvoerder :s

0   0
S.NAC.G

Lekker Ambrose! Fernandes dus met een mooie bal.

0   0
Wie?

@jordifrancken hij moest leiderschap leren, denk dat het wss soort oefening is

0   0
Tvb

Lijkt er op dat we weer een luchtmacht hebben met corners en vrije trappen (koch, mari)

0   0
Wanny

Iemand moet toch die band om. Volgens mij staat nog open wie er uiteindelijk aanvoerder wordt.

0   0
Nacman

Mooi zo te merkem aan de bsr een redelijk wedstrijd

0   0
wolfmanjack

Heerlijk,weer een paar verdedigers die uit een corner een doelpunt kunnen maken. Is toch een verschil met als bijvoorbeeld Rommens als laatste man mee naar voren gaat.

0   0
Jf

Vrees dat ze de tweede helft wel wat ballen tegen krijgen met dit jong Nac team

0   0
NAC4ever

Zou graag een filmpje van de gestopte penalty willen zien.

0   0
7hills

Tweede helft zegt niets, speelden met reserves en jeugdspelers.

Eerste helft met de beoogde basis elf, en zonder al te veel problemen 2-0. Dat zegt me wat meer, tot nu toe ben ik voorzichtig positief.

Nu de spelers die verhuurd mogen worden en spelers die niet goed genoeg zijn waarschijnlijk weten waar ze aan toe zijn kan er vanaf nu met een kleinere groep getraind gaan worden, en langzaam de punten op de i gezet worden.

0   0
Robert

Een heel nieuw team in de 2e helft begrijp ik niet helemaal. Je moet toch ook in een basisteam kunnen wisselen om spelers een reele kans te geven zich te laten zien.
Gaat Stans dit weekend wellicht al weg? Of was hij geblesseerd?

0   0
Rattata

Wie aanvoerder is boeit ook niet zo veel. Het is meer een symboliek geworden in het moderne voetbal. Tegenwoordig zit in een team meerdere leiders, vaak de keeper, iemand die verdedigend de leiding neemt en een aanvalsleider.

0   0
S.NAC.G

Hoe zag dat 2e team eruit. Iemand opstelling/wissels?

0   0
Jf

Eerste helft wordt het beoogde team. Vraag me af waar Stans is. Zou dit betekenen dat hij weggaat of is hij geblesseerd.

Tweede team:
Glimp, Klomp, Damen, Vliet, Vermeer, Rommens, Nijholt, Marijnissen, Brusselers, Korte

0   0
Henk

@Rattata
Dat was vroeger toch precies hetzelfde. Ik heb juist het idee dat dit team (nog) geen echte leiders heeft.

0   0
Emarino

Goede eerste helft, ben bang dat we toch wat power tekort komen op het middenveld.

0   0
Frans

Na een wat afwachtend begin een heel redelijke eerste helft. Meest opvallende spelers Mari, Fernandez en Ambrose. Matig optreden van Verschueren voor rust.
2e helft compleet nieuwe ploeg . NAC, Opende verrassend goed en fel de eerste 15 minuten .